Bolivia

Cannabinoide Information

 

Spanish - English

 

 

 

En borgers fortælling om nyheder omhandlende cannabinoiderne i Bolivia.

 

 

 

 

Bolivia er blevet den største producent af marihuana

 

 

 

Musiker anholdt for at ryge marihuana

 

Anholdt for at ryge marihuana udenfor Cinema Center i Santa Cruz De La Sierra, Bolivia.

 

 

Udgivet den 20. April, 2014

 

* Rusen gør, at følsomheden til den ydre stimulering frembringer detaljer, som normalt vil blive overset, gør at farver synes mere klare og farverige, gør at der frembringes en værdsætning og lyst til at arbejde/gå i dybden med kunst, der tidligere havde en lille eller ingen interesse for beskueren. Det er som om den voksne cannabis-berusede bemærker/opfatter/sanser verden med den samme nyhedsfornemmelse, forundring, nysgerrighed og begejstring som et barn. Beruselsen forstærker værdsættelsen af musik; mange jazz og rockmusikere har sagt, at de spiller bedre under påvirkning af marihuana, men denne effekt er ikke objektivt bekræftet.

Uddrag fra:

Kapitel 17 - Marihuana - Af Lester Grinspoon, og James B. Bakalar, og Ethan Russo (Fra 2004-udgaven af Substance Abuse, En omfattende lærebog, Redigeret af Joyce Lowinson og udgives af Lippincott Williams og Wilkins)

 

 

 

Ikke meget er blevet gjort for at åbne diskussionen i retning af mere human lovgivningsmæssige rammer for kontrol med narkotika.

 

Den nuværende lov forbyder stofbrug og straffer besiddelse til eget brug med internering og tvungen behandling. Indenrigspolitisk har et legalt marked for kokablade altid eksisteret og Bolivia forsøger at ændre det internationale retssystem til at acceptere kokablade.

 

I marts 2009 ønskede Præsident Evo Morales at slette artikler i UN Single Convention on Narcotic Drugs af 1961 med forbud mod tygning af kokablade. Dette markerer et vigtigt første skridt, som vil blive fulgt op ved at indlede en WHO procedure til at trække kokablade fra liste I i konventionen af ​​1961. [husk nu marihuana og cannabinoider Hr. Præsident Evo Morales! - Muchas gracias, señor Presidente]

 

 

 

 

Abstrakt

 

Cannabinoider har vist at have antioxidant egenskaber urelateret til NMDA-receptormodstand. Denne nyligt fundne egenskab gør cannabinoider brugbare i behandling og forebyggende behandling (profylakse) af en bred variation af oxyderingsassocierede sygdomme, så som iskæmi, alders-relaterede, betændelses-og autoimmune sygdomme.

 

Cannabinoiderne har vist at have særlig anvendelse som nervebeskytter (neurobeskytter) for eksempel ved at begrænse neurologisk nevebeskadigelse fremkommet efter iskæmisk skade, så som apopleksi (slagtilfælde) og traumer, eller i behandlingen af neurodegenerative sygdomme, så som Alzheimers, Parkinsons og HIV dementia.

 

Ikke-psykeaktive cannabinoider, så som Cannabidiol (CBD:C21H30O2), er i særdeleshed fordelagtig at bruge fordi de forhindrer toksitet som fremkommer ved psykoaktive cannabinoider ved høje doser nyttige i metoden af den indeværende opfindelse.

 

En særskilt beskrevet klasse af cannabinoider er nyttige som nervedegenerativ antioxidanter er formular (I) hvori R gruppe er uafhængig valgt fra gruppen bestående af H, CH3 (C2H3- carbon-atom er bundet til tre hydrogen-atomer), og COCH3 (C2H3O - to carbon- og et oxygen-atom er bundet til tre hydrogen-atomer (acetyl-gruppe, en funktionel gruppe)

 

 

Mens andre reformer er blevet annonceret i forbindelse med den bolivianske narkotikalovgivningen, mangler der stadig at blive set ændringer.

 

 

Narkotika Loven

 

Lov 1008 af 19. juli 1988 om ordningen for coca og kontrollerede stoffer:

 

Artikel 35. Forbud mod besiddelse eller opbevaring:. "Ingen fysisk eller juridisk person kan have eller besidde i nogen form eller mængde, eller på ethvert sted, stoffer, der indeholder eller består af kontrollerede stoffer, uden forudgående tilladelse fra Velfærdsministeriet og offentlige Sundhed, i samråd med det Nationale Råd mod Narkotikamisbrug og Ulovlig Handel. "

 

Artikel 37. Trafik og forbrug:. "Trafik, portionering og forbruget af kontrollerede stoffer, der er opført i skemaerne i bilaget til denne lov er forbudt."

 

Artikel 48 Trafik:. "Enhver person, der engagerer sig i trafikken i kontrollerede stoffer, straffes med fængsel for en periode på ti til 25 år plus en bøde på 10.000 til 20.000 gange den daglige sats."

 

Artikel 49. Forbrug og besiddelse til forbrug:. "Stofafhængige personer eller ikke-sædvanlige forbrugere pågrebet i besiddelse af kontrollerede stoffer i minimale mængder, der formodes at være beregnet til deres egen umiddelbare personligt forbrug skal være tilbageholdt i en offentlig eller privat institution for stof-afhængighed for at modtage behandling, i så lang en tid indtil sikkerhed omkring deres rehabilitering er blevet etableret.

 

Den mindste mængde for umiddelbar personlig forbrug fastsættes ved en afgørelse fra to eksperter fra en offentlig institution for narkotika-afhængighed. Hvis mængden holdt, er større end den mindste mængde, skal det falde ind under bestemmelserne i artikel 48 i denne lov. "

 

 

 

Dr. Melanie Dreher's information

Jeg er Melanie Dreher, jeg er Dekan for sygepleje ved Rush University Medical Center. Jeg er sygeplejerske, og jeg er en antropolog. [en person, med et omfattende kendskab til antropologi, der bruger denne viden i deres arbejde, typisk for at løse specifikke problemer for menneskeheden]. Jeg tror, at medicinske egenskaber af cannabis lige er begyndt at blive undersøgt systematisk.

 

Men cannabis har eksisteret som medicin i århundreder. Min første udsættelse for cannabis som medicin virkede på Jamaica. Og hvor det er kendt som kongen af urter. En af de konstante ingredienser i de fleste af de præparater, de gav deres patienter var cannabis. Og følgende det, var min øverste professor ved Columbia University finansieret af Nationale Institut for Stofmisbrug, til at fortage en regelmæssig undersøgelse af Cannabis i Jamaica, marihuana i Jamaica. Hovedsagelig som reaktion på alt den forskning, der foregik for at se på de umiddelbare virkninger af marihuana. Dette er i slutningen af 60'erne og i starten af 70'erne.

 

Og folk var bekymrede over de akutte virkninger, hvad der sker når du ryger. Påvirker det din kørsel, din tankegang, din koordinationsevne eller hvad? Og ingen havde virkelig set på hvad der sker med folk, når de ryger konsekvent hver dag i lang tid, hvad var de sundhedsmæssige konsekvenser af det? Så han blev fonds-finansieret til at gøre det, jeg var en ph.d.-studerende, og han sagde, "du havde sådan en fantastisk sommer på Jamaica sidste år med arbejdet på det andet projekt, vil du komme og være den øverste etnograf for denne del af projektet".

 

Jeg har været involveret i flere projekter, det projekt der måske var det mest berømte projekt, der er kommet ud af Jamaica, er en undersøgelse af arbejderklassens mænd på Jamaica, hvoraf 30 var kroniske brugere, det betyder de røg mindst én eller to splifs hver dag, som regel mere end det, i de sidste 10 år. De blev matchet med mænd fra de samme socio-økonomisk status, samme alder, og som ikke røg overhovedet.

 

Og så sammenlignede vi dem med alle mulige medicinske variabler der er. Jeg var ikke så meget involveret i den medicinske side af det, jeg undersøgte hvordan disse mænd udveksler socialt i deres lokalsamfund. Hvem er de? Hvad er den slags sociale miljø eller sammenhæng omkring ganja-brug og Ganja-rygning?

 

Og derefter sammenligne disse grupper mænd, brugere og ikke-brugere og deres indpasning med deres lokalsamfund. Så en af de ting vi fandt i denne undersøgelse for eksempel, var, at ganja-brugere klarede sig markant bedre end ikke-brugere på psykiske og fysiologiske undersøgelser.

 

Uploadet den 28. juli 2010

 

 

 

- Så gik du bare op til jamaicanske landsbyboere og begyndte at spørge dem om ganja? Var du ikke bange for at de ville tro du var en politi-agent?

 

Det var en interessant oplevelse! Jeg havde aldrig røget noget, ikke engang en cigaret. Jeg er en hvid kvinde, en tidligere cheerleader, så megen en 'Amerikaner', som du kunne få. Jeg havde ikke en mellemmand eller kontakt. Jeg gik ind i landsbyer og præsenterede mig høfligt som en amerikansk studerende. Jeg etablerede tillid ved at gå i kirke og skole og leve med disse mennesker, og fortæller dem jeg var der for at studere visse aspekter af deres kultur, især urter og især marihuana, og folk begyndte at stole på mig. De gav mig et par sociale tests for at se, om de virkelig kunne tro mig, og efter at jeg bestået disse prøver og temmelig snart drefter går jeg med dem ind i deres marker og så hvor ganja blev dyrket, tørret, lagret, behandlet og solgt.

 

 

 

 

 

 

Pilon Lajas Indigebous Territory Park and Biosphere Reserve

 

 

* Klima-afgang: Når koldeste år er varmere end det varmeste år dateret (her inden for de sidste 150 år). "Det er det øjeblik, hvor den gennemsnitlige temperatur, enten ved et bestemt sted eller i hele verden, er blevet så påvirket af klimaforandringerne, at det tidligere klima er tilbagelagt og forsvundet. Det er en slags vendepunkt.

 

Inden for 35 år vil selv de laveste månedlige dyk i temperaturerne være varmere end vi har oplevet i de sidste 150 år, ifølge en ny og massiv analyse af alle klimamodeller. Troperne vil være den første til at overskride grænserne for historiske ekstremer og opleve uformindsket hedebølge, der truer den biologiske mangfoldighed og stærkt befolkede lande med færrest ressourcer til at tilpasse sig.

 

"Resultaterne chokerede os. Uanset scenariet vil ændringer komme snart, "siger ledende forfatter Mora. "Inden for min generation, uanset klima vi var vant til, vil det være en saga blot."

 

Forskerne beregnede indeks for yderligere variabler, herunder fordampning, nedbør og havenes overflade-temperatur og pH. Når man ser på havoverfladens pH, indikerer indekset, at vi overgik grænserne for historiske yderpunkter i 2008. Dette er i overensstemmelse med andre nylige undersøgelser, og kan forklares ved det faktum, at havets pH har en smal vidde af historiske foranderlighed og fordi havet har absorberet en betydelig del af menneske-forårsaget CO2-udslip.

 

Undersøgelsen fandt, at den overordnede globale effekt af ​​klimaændringer på biodiversiteten vil forekomme ikke blot som et resultat af de største absolutte ændringer på polerne, men også , måske mere presserende, fra små, ​​men hurtige ændringer i troperne.

 

Tropiske arter er uvant til klimavariationer og er derfor mere sårbare over for relativt små ændringer. Troperne holder verdens største mangfoldighed af marine og terrestriske arter og vil opleve hidtil usete klimaer omkring 10 år tidligere end andre steder på Jorden.

 

I overvejende udviklingslande, lever over en milliard mennesker under et optimistisk scenario, og fem milliarder under et business-as-usual-scenarie, i områder, der vil opleve ekstreme klimaer før 2050. Dette giver anledning til bekymring for ændringer i udbud af mad og vand, sundhed, større spredning af smitsomme sygdomme, varmestress, konflikter og udfordringer for økonomier.

 

"Vores resultater tyder på, at lande, der først bliver påvirket af hidtil usete klimaer, er dem med den mindste kapacitet til at reagere," siger medforfatter Ryan Longman.

 

"Ironisk nok, det er de lande, der er mindst ansvarlige for klimaændringerne i første omgang."

 

Undersøgelsen foreslår, at ethvert fremskridt med/til at bremse de igangværende klimaændringer vil kræve en større indsats fra de udviklede lande til at reducere emissionerne, men også mere omfattende finansiering af social -og bevarelses-programmer i udviklingslandene for at minimere klimaændringerne. Jo længere vi venter, jo vanskeligere vil afhjælpning blive. -Presserende nye tidsramme for klimaforandringer

 

 

Cannabis-frø giver letfordøjelige *kugleformede proteiner, som er afbalanceret for alle de Essentielle aminosyrer. Cannabis giver det ideelle forhold mellem omega 6 (n-6 og ω-6) og omega 3 (n-3 og ω-3) essentielle fedtsyrer (3:1), og er en familie af flerumættedefedtsyrer (Betydningen af forholdet omega-6/omega-3 essentielle fedtsyrer). Og kritisk er cannabis den eneste kendte kilde til de essentielle Cannabinoid Syrer [eks THCA/CBDA inden syntase til THC/CBD). Det er klart, at alle 7 milliarder individer også vil drage fordel af adgang til cannabis som en enestående funktionel fødevare.

 

 

 

A. D. Macdonald - Institut for Farmakologi (Department of Pharmacology), Manchester Universitet

 

- Formandens instruktion

 

Hashish er et fascinerende emne. Det er ikke så længe siden vi stadig troede, at der kunne være en vigtig fremtid for det inden for medicin, men meninger om det har svinget mellem ekstremer. Nogle har betragtet det som et panacea-universalmiddel, mens andre synes, det er et den rene gift, men det er naturligvis også tilfældet med holdninger til alkohol. Forholdsvis for nylig har vi haft lederartikler i Lancet (9 November 1963 - Pop "Pot") der fortæller os, at der ikke er nogen særlig god grund til at stater bestræber sig på at undertrykke cannabis.

 

Man kan se et element af sandhed i dette, men det er så meget imod de synspunkter af folk som den afdøde Dr. P.O. Wolff (1949), et tidligere medlem af WHO-ekspertudvalg for Vanedannende Narkotika, der satte det næsten i kokain-klassen som et lægemiddel.

 

  • Verdenssundhedsorganisationen WHO - Teknisk Report Serier -

 

 

Medlemmer:

 

- Dr. N. B. Eddy - Leder, Sektion for Analgetika, Afdelingen for Kemi, Nationale Institut for Arthritis og Metaboliske sygdomme, Nationale Institutter for Sundhed (US Offentlige Sundhedsanliggender), Bethesda, Maryland, USA (Referent).

 

- Dr. H. Fischer, Professor i Farmakologi ved Fakultetet for Medicin, Zurich Universitet, Zürich, Schweiz.

- Dr. G. Joachimoglu, Professor i Farmakologi; Formand for Overordnet Sundhedsråd, Ministeriet for Hygiejne, Athen, Grækenland (Formand).

- Dr. J. La Barre, Professor i Farmakologi ved Fakultetet for Farmaci, Université Libre de Bruxelle, Bruxelles, Belgien.

- Dr. B. LorenZo-Velázquez, Professor i Farmakologi, Lægevidenskabelige Fakultet, Universitetet i Madrid, Spanien.

- J. R. Nicholìs, dr.Scient, Deputeret Regerings Kemiker, Regerings Laboratoriet, London, England (Næstformand).

- Dr. YV. Zapata Ortiz, Professor i Farmakologi, Lægevidenskabelige Fakultet, Nationale Universitet for San Marcos, Lima, Peru.

- Repræsentant for De Forenede Nationer (Menneskerettighederne er blevet formuleret i FN): Dr. O. Braenden, Narkotiske Stoffer, FN, New York.

- Repræsentant for den Permanente Centrale Opiums Bestyrelse og Narkotika-Kontrolinstans: L. Atzenwiler, Sekretær for disse to organer, Genève.

 

- Sekretær: * Dr. P. O Wolff, Leder, Afhængigheds-producerende Narkotika-afdeling, WHO.

 

* 7. Cannabis sativa L.

Udvalget var tilfredshed med at konstaterer, at afskaffelsen af cannabis-præparater `allerede var begyndt ved national handling, efter vurderingen udtrykt i sin tredje rapport, at "der er ingen begrundelse for den medicinske anvendelse af cannabis-præparater" (10).

 

Udvalget udtrykte dets enighed med de foranstaltninger, som Narkotika-kommissionen på dets ottende samling om, at udtrykket indisk hamp bør erstattes med udtrykket "cannabis", som foreslået af repræsentanten for World Health Organization. (11) Det var endvidere af den opfattelse, at definitionerne for cannabis og sine præparater bør revideres på grundlag af tilstedeværelsen af aktive bestanddel.

 

*10 Wld Hlth Org. techn. Rep. Ser. 1952, 57, 11 (section 7)

 

* 11 United Nations, Economic and Social Council (1953) Economic and Social Council.

Official Records : sixteenth session. Supplement No. 4. Commission on Narcotic Drugs

report of the eighth session (30 March to 24 April 1953), New York, p. 16, paragraph 81

(document E/2423­E/CN.7/262) Y

 

* Dr. P. O Wolf (Pablo Osvaldo Wolff) (1949). Marihuana in Latin America-The Threat it Constitutes (Marihuana i Latinamerika - Truslen den udgør) Washington: Linacre Press.

 

Efter et rosende forord af "Respektable" Harry J. Anslinger, USA's Narkotika-Kommissær, er hovedtemaet i Dr. Wolff afhandling udtrykt i disse ord: "Ikke alle dem der er under påvirkning af et narkotikum som opiater, er personer, der er ramt af moralsk fordærv, som det er blevet forklaret ved andre lejligheder. Derimod er brugen af marihuana altid et misbrug og et moralsk fordæv i den strengeste forstand. Hvad angår dette stof, er der ingen lægelig indikation overhovedet der vil retfærdiggøre sin anvendelse i den nuværende og kommende tid, som det er tilfældet med opiater og også til et vist punkt, med kokain, selvom stadig bredere begrænsninger allerede er truffet til sidstnævnte begrænser dens anvendelse i operativ medicin". "Jeg gentager min indledende advarsel: der er ikke, som det er tilfældet med opiaterne, uanset årsag, nogen undskyldning, enhver ....

 

Det er omkring tredive år siden, jeg fik nogle syntetiske cannabinoler som Professor (nu Lord) Todd og Professor Bergel havde lavet, og udsatte dem for et batteri af test i mit laboratorium. Dengang havde vi meget store forhåbninger om, at disse cannabinoler måske har nogle psykiatriske applikationer. Dette var naturligvis før phenothiaziner og Rauwolfia-alkaloider var blevet moderne. Det kan være, at vi igen vil gå tilbage til nogle syntetiske relationer af cannabinoler som vi testede dengang. I mellemtiden er jeg sikker på, at i løbet af dette møde vil vi få vores ideer afklaret af de fremtrædende arbejdere i dette område, der er kommet for at fortælle os, hvad de har lavet for nylig.

 

 

 

 

Dr. Melanie Creagan Dreher diskuterer de undersøgelser hun var involveret med i Jamaica. Der er cannabis bruges til en bred vifte af medicinske, energi og arbejdsmæssig produktivitet i sukkerrørsplantager (Arbejdende Mænd og Ganja: Marihuana Anvendelse i Landlige Jamaica (pdf), terapeutiske og forebyggende anvendelser. Disse undersøgelser modbevist mange af de antagelser, der tilskrives brug af cannabis, især hvad angår graviditet og spædbarn-udvikling.

 

For mere information om den medicinske effekt af cannabis, kan du besøge Patienter ud af Tdens webside - Cannabis Patient Netværket

 

 

Udgivet den 14 maj 2013

 

 

 

 

 

Cannabis-Risikoen for afhængighed, med Melanie Dreher, RN, ph.d., FAAN

 

Observation af det jamaicanske kulturelle tabu mod crack-kokain og social accept af ganja (marihuana), professor Melanie Dreher, College of Nursing, University of Iowa, fortæller 2004 Cannabis Therapeutics Conference hvordan jamaicanske kvinder opgiver kokain-afhængighed ved hjælp af ganja og virkningen af ​​moderens crack-brug på børn. Konference arrangeret af Patienter Ud af Tiden. Dvd'er er til rådighed. - Ganja i Jamaica

 

 

 

 

Melanie Dreher: Crack Hoveder og Røddernes Døtre: Den terapeutiske anvendelse af Cannabis i Jamaica - University of Iowa College of Nursing, Iowa City, IA - Fulde tekst her (pdf)

 

Et etnografisk studie af kvinder og stofbrug i indre bydele i Kingston, Jamaica, afslørede, at cannabis er almindeligt anvendt i forbindelse med crack-kokain for at minimere de uønskede virkninger af crack-pipe-rygning, specielt paranoia og vægttab. Ifølge 33 nuværende eller tidligere crack-brugende kvinder, som blev fulgt i en periode på ni måneder, udgør cannabis-cigaretter ("spliffs") den billigste, mest effektive og let tilgængelige terapi for ophørende crack-forbrug. Resultaterne af denne forskning peger på et behov for at omformulere "blandingsmisbrug" inden for de kulturelle betydninger der følger cannabis i Jamaica som et lægemiddel og et sakramente. [et sakramente) en hellig, rituel handling som (i den kristne kirke) formidler Guds nåde].

 

 

  • Videnskab/Dyr: Anandamide reducerer tilbagefald til kokain-afhængighed

Anandamid nedsætter kokain-søgende adfærd og stress-induceret tilbagefald i kokain-afhængige rotter tyder på, at stimulering af endocannabinoider "kunne være nyttigt til at forhindre tilbagefald til kokain-afhængighed."

University of Poitiers, Frankrig.

Chauvet C, et al. Int J Neuropsychopharmacol. 2014 December 5.

 

 

AEA - - - - Endocannabinoide 1 - - - - - - - C22H37 NO2

2-AG - - - Endocannabinoide 2 - - - - - - - - C23 H38 O4

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation og re-carboxylation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) →

 

2014, 20. Maj - Δ9-tetrahydrocannabinol forhindrer methamfetamininduceret neurotoksicitet - PLoS One

 

University of Cagliari, Cagliari, Italien

 

Abstrakt

 

Methamfetamin (meth) er et potent psykostimulerende med neurotoksiske egenskaber. Kraftig brug øger aktivering af neuronale nitrogenoxid syntase (nNOS), produktion af peroxynitrites,[som på grund af sin oxiderende egenskaber kan skade en bred vifte af molekyler i celler, herunder DNA og proteiner], mikroglia-timulation og fremkalder hypertermi og anorektiske effekter. De fleste Meth rekreative brugere forbruger også cannabis.

 

Prækliniske undersøgelser har vist, at naturlige Δ9-tetrahydrocannabinol (Δ9-THC) og syntetisk cannabinoid CB1 og CB2 receptor-agonister udøver neurobeskyttende virkninger på forskellige modeller af cerebral skade. Her undersøgte vi den neurobeskyttende effekt af Δ9-THC på meth-induceret neurotoksicitet ved at undersøge dens evne til at reducere astrocyt-aktivering og nNOS overekspression i udvalgte områder i hjernen.

 

Resultaterne viste, at sammenlignet med tilsvarende kontroller

 

  • (i) meth-induceret nNOS overekspression i nucleus caudatus og putamen (CPU) var signifikant svækket ved præ-og post-behandling med begge doser af Δ9-THC (-19% og -28% for 1 mg/kg præ- og post-behandlede dyr, -25% og -21% i 3 mg/kg præ- og post-behandlede dyr);

 

  • (ii) meth-induceret GFAP-immunreaktivitet (IR) var signifikant reduceret i CPU med post-behandling med 1 mg/kg Δ9-THC1 (-50%) og ved forbehandling med 3 mg/kg Δ9-THC (- 53%);

 

  • (iii) meth-induceret GFAP-IR blev signifikant reduceret i den præfrontale cortex (PFC) ved præ-og post-behandling med begge doser af Δ9-THC (-34% og -47% for 1 mg/kg før og efter-behandlede dyr, -37% og -29% for 3 mg/kg præ-og post-behandlede dyr).

 

Cannabinoid CB1-receptor-antagonist SR141716A dæmpede meth-induceret nNOS overekspression i CPU, men undlod at modvirke den Δ9-THC-medieret reduktion af meth-induceret GFAP-IR både i PFC og CPU.

 

Vores resultater tyder på, at Δ9-THC reducerer/mindsker METH-induceret hjerneskade via hæmning af nNOS-udtryk og astrocyt-aktivering via CB1-afhængige og uafhængige mekanismer, hhv.

 

 

 

2009 8. februar. - Amy kvitter stofferne med pot - Ekstra Bladet

Popstjernen Amy Winehouse kæmper en hård kamp mod de ligeledes hårde stoffer. Hendes nyeste våben er pot.

 

Amy Winehouse er ved at komme ovenpå. Hendes rekreative ophold på ferieøen St. Lucia gør hende godt, og nu er hun begyndt på en ny metode til at lægge stofferne bag sig. Det skriver britiske The Sun, der fortæller at hun bruger små 4000 kr. om ugen på det nye påfund.

 

Vennerne fortæller avisen, at hun ryger ti joints om dagen. Og de opmunter hende til det. For ikke alene holder fniseurten Amy fra de hårde hvide varer, som hun ellers har været stor fan af i de sidste par år (og nej, vi taler ikke om Nik og Jay), den har også en anden gavnlig virkning.

 

Som folk, der har læst om virkningen af de aktive stoffer i pot vil vide, så har de ofte en gavnlig indvirkning på appetitten. Og de mange joints har hjulpet den noget underernærede sanger tilbage mod en mere normal vægt.

 

- Amy har ikke rørt hverken crack eller coke i flere måneder. Hun er rigtig dygtig. Det er ellers nemt at få fingrende i stoffer på St. Lucia, men hun har holdt sig til fjolletobakken, fortæller en nær ven af stjernen til The Sun.

 

Og hvis man tror, at den nye 'kur' har hensat Amy til en passiv tilværelse foran TV'et, så kan man godt tro om igen.

Hun er begyndt at undervise elever på en lokal skole i sang. Og så arbejder hun på at komme i ordentlig form.

 

- Det mest fantastiske er, at hun sidder og ryger hele morgenen, men om eftermiddagen, så kører hendes personlige træner hende igennem en afsindig gang workout, siger vennen til avisen.

 

 

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own

 

 

 

 

 

 

Introduktion til Rush University Sygeplejeskole

Rush University College of Nursing Dekan Emeritus Melanie Dreher, ph.d., RN, FAAN, hilser nye og tilbagevendende studerende velkommen til skolen.

 

Af 31. marts 2014

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved