Canada

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

En borgers fortælling om nyheder omhandlende cannabinoiderne i Canada.

 

Den første majs af året - "grønne korn" - blev høstet i sensommeren; dette var i anledning af en af Irokeseres taksigelse ceremonier. Detail visning af De 'Tre Søstre' diorama i Mohawk Irokeser Landsby, New York State Museum.

Der er en vis uenighed om, hvorvidt cannabis hamp er hjemmehørende i Amerika eller blev bragt af europæiske indvandrere til den nye verden, selv om Jacques Cartier i sine journaler nævner, at han så "Hampe" dyrkning i Canada, er der et spørgsmål om, hvorvidt han mente cannabis eller blot langstilkede fiberholdige planter.

 

* I 1609, da Henry Hudson sejlede op Hudson, af mohikanerne kaldt Muh-he-kun-ne-tuk, en flod i delstaten New York i USA, var der omkring ti tusinde indianere (Amerikas oprindelige folk), som lever på begge sider af Hudson-floden. Henry Hudson beskrivelse af indianerne, der mødte Half Moon var, at de var "klædt i Kapper af fjer og klæder af skind, kvinder klædt i hamp, røde kobber-piber, og andre ting af kobber som de fremstillede bæres om halsen."

 

Shirley Dunn i Mohikaner og deres jord 1609-1730 sagde, at Robert Juet's dagbog fra Half Moon [(side 13 pkt. 20) beskrev om kvinder, der kom til vs med hamp] og et folk med "venlige holdninger, en kompleks social organisation, rigelig fødevareforsyninger, en fredelig livsstil og besiddelse af omfattende område på tidspunktet for europæisk kontakt.

 

De fleste af "Flod indianere" levede i lange huse eller wigwams, fremstillet af bøjede træer dækket med tulipan træ-bark. De plantede majs, squash og bønner, som supplerede deres kost af fisk og vildt.

 

Cartier gik først i land på halvøen la Gaspésie. Her rejste han et trækors, der i 1934 blev udskiftet med et kors af granit til minde om hans ankomst og opdagelse af Canada. På la Gaspésie mødte Cartier og hans folk en venligtsindet indianerstamme ledet af en høvding ved navn Donnaconas.

 

Indianerstammen, der var (Irokesere) var på fisketur på øen og kaldte deres landsdel for "Kanata", der også bruges om en by. Dette ord var muligvis inspirationen til at Cartier begyndte at kalde landet for Canada. At det skulle give navn til et så stort område som det nuværende Canada har han nok ikke tænkt på.

 

... Det er kendt, at cannabis hamp var blandt de første afgrøder som er sået ved en europæer på canadisk jord.

 

De blev høstet ved Louis Hebert, en succesfuld parisisk apoteker, som blev lokket til Canada af sin gode ven og opdagelsesrejsende Samuel de Champlain / Hebert emigrerede til nova France (Ny Frankrig, nu *Nova Scotia) i 1609 med sin kone og børn, hvilket bringer hans omfattende viden om urter og medicin med ham til den nye verden.

 

Politi og anklagemyndighed i alle Canadiske jurisdiktioner er i stand til at forfølge sigtelse for cannabis-besiddelse.

 

På trods af dette, er den retlige status for cannabis i Canada under tvist. Højere domstole og appelinstanser i Ontario har gentagne gange erklæret Canadas cannabis-love at være uden kraft og/eller virkning, hvis en recept er opnået. Men udfordringer af cannabis-love på føderalt niveau har ikke resulteret i sletning af de relevante artikler fra straffeloven i Canada og den Kontrollerede stoffer og narkotika Lov.

 

Dyrkning af hamp-plante af slægten Cannabis (familie Hamp-familien) er i øjeblikket lovligt i Canada for frø, korn og fiberproduktion kun under licenser, der er udstedt af Health Canada.

 

Adskillige meningsmålinger siden 2003 har fundet de fleste Canadiere er enige i udsagnet, "Brugen af marihuana bør afkriminaliseres". En 2014 meningsmåling foretaget af Angus Reid Global viser 59% af canadierne støtter marihuana-legalisering, med den stærkeste støtte i British Columbia og af mænd...

Tørret marihuana er ikke et godkendt lægemiddel eller medicin i Canada. Den canadiske regering støtter ikke brugen af marihuana, men domstolene har krævet en rimelig adgang til en legal kilde af marihuana, når brug er godkendt af en læge.

 

  • Health Canada (fransk: Santé Canada) er den afdeling af regeringen i Canada med ansvar for national offentlig sundhed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interview med Matt Mernagh: Canadas stemme for medicinsk marihuana

 

November 27, 2012

 

TruthonPot.com - Matt Mernagh er en canadisk-født marihuana-aktivist hvis sejr i Ontario Superior Court sag R v Mernagh bragte hans kamp mod Health Canadas medicinske marihuana-program til berømmelse på et nationalt plan.

 

Selvom Matt er en af ​​tusindvis af canadiere, som i øjeblikket søger medicinsk behandling i form af cannabis, skal den første patient-anmodning godkendes for at opnå en medicinsk marihuana licens fra Health Canada - en politik, som Mernagh ikke havde været i overensstemmelse med.

 

Mernagh hof-rejse startede for 4 år siden, da han blev anklaget for personlig besiddelse og dyrkning af cannabis, som Matt bruges til at behandle de mange sygdomme, han led af, herunder fibromyalgi, epilepsi, skoliose og en hjernetumor, der forårsager anfald. Han blev ordineret konventionelle farmaceutiske medicin for hans forhold, men bivirkningerne var alvorlige, og de medikamenter havde ofte lidt til ingen effekt. Mernagh prøvede marihuana i college, og fandt at det var teraputisk for symptomerne på sine medicinske tilstande.

 

Med hjælp fra advokat Paul Lewin blev Mernagh sag indbragt for Ontario Superior Court i begyndelsen af ​​sidste år i et forsøg på at udsætte den mangelfulde karakter af det føderale medicinsk marihuana program; et program gransket nøje af egnede patienter, såsom Mernagh for at være for utilgængelig. Efter en 3 måneders lang retssag (R v Mernagh), lovgav Ontario Superior Court of Justice til Matt's fordel ved at slå ned på hele det regulatoriske program der regulerer medicinsk marihuana såvel som de to sektioner af Kontrollerede stoffer og narkotika Loven, der forbød produktion og besiddelse af planten. Den afgørelse gav den føderale regering 90 dage til at forbedre deres medicinske marihuana program ellers ville cannabis blive lovligt for enhver at dyrke eller besidde.

 

Mernagh var i stand til at få adgang til medicinsk marihuana via en Toronto Medfølelse Klub. Men da han flyttede hjem til St. Catharines i 2002, han havde problemer med at finde en læge, der ville underskrive hans Health Canada formularer til MMAR. Han havde faktisk først problemer med at finde en læge, da området blev ramt af en læge-mangel [som i Danmark, der forværres markant], og ingen af St. Catharines læger tager nye patienter. Hans egen familie-læge havde lukket hendes praksis for at hellige familien. Endelig i 2006, fandt han en læge, der tog imod nye patienter. Hun nægtede at godkende og tage imod hans MMAR formulare og tilbød ham morfin i stedet.

 

Da hørte Mernagh om en læge i Bradford (en to-timers tur hver vej), der måske ville hjælpe med at underskrive hans Health Canadas formulare. Dog, efter at han kom derhen, opdagede han, at lægen i stedet kun ville underskrive det væsentlige af en note om, at marihuana hjalp Mernagh's symptomer. Han nægtede at underskrive de nødvendige formularer der lovligt ville tillade Mernagh at dyrke sin egen medicin.

 

TruthOnPot.com: Ud over de narkohandlere som profiterer af forbud og denne mislykkede politik, hvem ellers?

 

Mernagh: Hvem ellers? Det er klart, domstolene og politiet er en stor modtager af krigen mod narkotika. Politiets budget er holdt oppe af marihuana-penge til at bekæmpe forbud. Vi er nemme folk at fange! Så politiet ynder at bruge pengene på det til at pumpe deres statistikker og måltal op. Jeg tror ​​politiet er en af ​​de største begunstigede af forbudet som findes.

 

TruthOnPot.com: Som en medicinsk marihuana bruger, hvad er din mening om legalisering af det til rekreative formål?

 

Mernagh: Jeg mener ​​de skal regulere og legalisere det til rekreative formål. Gør det til en beskattet og reguleret markedsplads. Jeg mener, ​​at mine venner, der er rekreative brugere bør have kvalitets marihuana hvor de ved, hvad de får - dvs. stammer, THC-niveauer, CBD-niveauer, uanset om det er en sativa, indica, eller hybrid. Jeg mener, de bør have mulighed for at købe cannabis ligesom de køber deres vin og alkohol.

 

  • 2011 - Cannabisbrug hos patienter med fibromyalgi: effekt på symptomforbedring og sundhedsrelateret livskvalitet. - PLoS One. 2011 Apr 21;6(4) - Afdeling for Den menneskelige Farmakologi og Neurovidenskab, Institut de Recerca Hospital del Mar-IMIM, Parc de Salut Mar, Barcelona, ​​Spanien

 

BAGGRUND: Formålet med denne undersøgelse var at beskrive de mønstre i brugen af ​​cannabis og de dermed forbundne fordele rapporteret af patienter med fibromyalgi (FM), som var forbrugere af dette stof. Desuden blev livskvaliteten af FM patienter, der forbruger cannabis sammenlignet med FM forsøgspersoner, som ikke var cannabisbrugere.

 

RESULTATER: 28 FM patienter, der var cannabis-brugere og 28 ikke-brugere blev inkluderet i undersøgelsen. Demografiske og kliniske variabler var ens i begge grupper. Cannabis-brugere som nævnte forskellig varighed af stof indtagelse; indgivelsesvejen var rygning (54%), oral (46%) og kombineret (43%). Mængden og hyppigheden af ​​cannabisbrug var også anderledes blandt patienter. Efter 2 timers brug af cannabis, viste VAS skalaen en statistisk signifikant (p <0,001) reduktion af smerte og stivhed, forbedring af afslapning, og en stigning i døsighed og følelse af velvære. Den mentale sundhed component summary score af SF-36 var signifikant højere (p <0,05) i cannabisbrugere end hos ikke-brugere. Der blev ikke fundet signifikante forskelle i de øvrige SF-36 domæner i FIQ og PSQI (søvn-kvalitets-index).

 

KONKLUSIONER: Brugen af ​​cannabis var forbundet med gavnlige virkninger på nogle FM symptomer. Yderligere undersøgelser om nytten af ​​cannabinoider i FM patienter samt desuden det endocannabinoide systems involvering i patofysiologien af ​​denne betingelse er berettiget.

----- -----

 

 

Nye beviser tyder på, at GlyRer (Glycin-(C2H5 NO2)-receptoren) er et mål for endogene og eksogene/plante cannabinoider. Både GlyRer og cannabinoider bidrager til smerte-fornemmelse og perception/sansning i det centrale (CNS) og perifere nervesystem. Endocannabinoide anandamid (AEA: C22H37 NO2) og phytocannabinoid Δ9-tetrahydrocannabinoid (THC: C21H30O2), grund-bestanddel for det psykoaktive af marihuana, har vist sig at forstærke funktionen af lokale glycin-receptorer (GlyRer) i centrale neuroner og rekombinante GlyRer.

 

Men, om endogene og eksogene cannabinoider kan, eller ikke kan forbedre GlyR funktion i rygmarven, en komponent af CNS involveret i smerte-behandling, er ikke blevet bestemt. Her rapporterer vi, at både psykoaktive og ikke-psykoaktive komponenter af marihuana, Δ 9 -tetrahydrocannabinoid (THC) og cannabidiol (CBD: C21H30O2) ved 1 uM væsentligt forhøjede Gly-aktiverede strøm (IGly) i dyrkede rygmarvs-neuroner. Omfanget af THC og CBD potensering var maksimal med konstant indgivelse af stofferne for 5 min. De maksimale størrelser af THC og CBD potensering var 395 ± 47% og 388 ± 39%. THC og CBD-potensering af I Gly blev ikke påvirket ved selektiv CB1/CB2-receptor-antagonister eller capsaicin-receptor antagonist, capsazepine i spinale neuroner.

 

Vi udtrykte også forskellige kombinationer af GlyRa1 og A1B underenheder i HEK 293-celler og undersøgte deres følsomhed over for eksogene og endogene cannabinoid potensering af rekombinante GlyRer. Disse observationer tyder på, at GlyRere er potentielt nye mål for endogene og eksogene cannabinoider, og er relevante for deres anti-nociceptive handling i CNS.

 

AEA - - - - Endocannabinoide 1 - - - - - - - - C22H37 NO2

2-AG - - - Endocannabinoide 2 - - - - - - - - C23 H38 O4

 

* Signalmolekyler fra oxidation af 21-carbon-fedtsyrer:

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) → Kombineret lægemiddel-forgiftning: lavt blod ilt (O) niveau forårsager hjernedød.

 

 

----- -----

 

 

2014, 9. oktober - Hvordan ville marihuana-legalisering fungere i Canada - Global News

 

 

 

TORONTO - Tilskyndelsen fra Center for Misbrug og Mental Sundhed (CAMH) om at legalisere marihuana har givet pot-rygere et håb de ikke ønsker vil gå op i røg.

 

* (CAMH) er et konsortium af psykiske klinikker flere steder i Toronto, Ontario, Canada. Dens navn på fransk er Centre de toxicomanie et de santé mentale. (Forkortelsen CAMH er mest almindeligt udtalet "Cam-H".)

 

Blandt fokusområderne i organisationen er vurdering og behandling af skizofreni, humørsvingninger og angst, og personlighedsforstyrrelser. Der er også fokus på afhængighed af alkohol, stoffer og ludomani på den tidligere ARF placering. CAMH har også en Lovgivnings og Mental Sundheds Program (retsmedicinsk psykiatri og retsmedicinsk psykologi), og er et stort forskningscenter.

 

9 oktober 2014 (Toronto) - Center for Misbrug og Mental Health (CAMH) har frigivet en ny evidensbaseret informeret rapport om spørgsmålet om cannabis kontrol i Canada. CAMH's Cannabis Policy Framework anbefaler en legalisering med stram reguleret tilgang til cannabis-kontrol.

 

 

Canada har en af de højeste forekomster af cannabis i verden, med 40 procent af canadierne som har brugt det mindst én gang i deres levetid. CAMH's Cannabis Policy Framework blev udviklet for at give evidensbaserede principper for reduktion af cannabis-relaterede skader. For at gøre dette, gennemførte CAMH forskere og politiske eksperter en grundig analyse af de sundhedsmæssige, sociale og juridiske konsekvenser af cannabis og undersøgt cannabis politik i andre jurisdiktioner.

 

"Canadas nuværende system af cannabis-kontrol forsømmer at forebygge eller mindske de skader, der er forbundet med brugen af ​​cannabis," siger Dr. Jürgen Rehm, direktør for Social og epidemiologisk forskning afdeling på CAMH. "Baseret på en grundig gennemgang af de beviser, mener vi, at legalisering kombineret med stram regulering af cannabis er det mest effektive middel til at reducere de skader, der er forbundet med dets anvendelse."

 

Dr. Rehm erklærede også, at de undersøgte beviser viser, at kriminalisering af cannabis (som også i EU etc.) ikke afskrækker folk fra at bruge det. I stedet driver kriminaliseringspolitikkerne cannabisbrugere væk fra forebyggelse, risikoreduktion og behandlingstilbud. Canadierne opnår cannabis i kriminelle markeder ved lidt om styrken eller kvaliteten af de produkter de køber. De er også udsat for kriminalitet og andre narkotiske stoffer og løber risikoen for en straffeattest. Håndhævelse af cannabis love koster canadiere 1200 millioner dollars om året.

 

Legalisering med regulering af cannabis giver regeringer mulighed for at afbøde skader for unge og for at fremme en offentlig sundhed nærmede gearet til forebyggelse og uddannelse, siger Dr. Rehm.

 

"Vi har i lang tid kendt, at den eksisterende tilgang til cannabis-politik ikke fungerer," siger Dr. Rehm. "Vi ønsker, at denne ramme skal føjes til en informeret debat om fremtiden for cannabis politik og til at tjene som en guide til de faktorer, der skal tages i betragtning med henblik på at nå frem til en løsning, der er mest fordelagtig for folkesundheden. Vi mener, at den bedste løsning er et system af legalisering kombineret med streng regulering af cannabis. "

 

 

 

 

 

 

Siddende inde i et røgfyldt anden sals værelse på Vapour Central, et midtby Toronto mødested for cannibis-brugere, føler ansatte Dave Unrau sig optimistisk.

 

"Jeg synes, det er en god nyhed. Det er et tegn af tiden, "sagde Unrau. "Skriften er på væggen og legaliseringen kommer," sagde han.

 

Hvis marihuana succesfuldt er legaliseret i Canada, siger CAMH, at det skal sælges og reguleres ligesom alkohol. Der vil også være strenge regler omkring forbrug og tilgængelighed samt en alder for køb af minimum 18 år.

 

"Marihuana er ikke helt sikker, men det er alkohol eller tobak heller ikke. Men vi har reguleret leverandører, "siger Bernard Dickens, en juraprofessor ved University of Toronto. "Marihuana ville blive integreret på samme måde."

 

Dickens siger politikerne kunne se til Washington og Colorado som eksempler, hvor marihuana allerede er lovligt. I Colorado, boomer branchen med en tilstrømning af pot-relateret tech nystartede virksomheder. Legalisere marihuana i Canada ville hjælpe generere indtægter ved at gøre arbejdspladser i pot-industrien lovlig.

 

  • For faktuelt er kriminaliteten gået ned og indtægter op i Colorado, siden starten af ​​marihuana-legalisering - siger ny rapport af 4 juni 2014. Kriminalitet i Colorados hovedstad, Denver, er faldet med mere end en tiendedel, lokale retshåndhævende data afslører, og staten som helhed forventes at samle omkring $ 30 millioner i omsætning i år som følge af marihuana-skatter.

 

The New York Times rapporterede at disse afgifter hidtil har givet staten omkring $ 12,6 millioner. Ifølge Reuters, senest ultimo fremskrivning i er de samlede indtægter omkring 98 millioner dollar, hvilket overstiger statens oprindelige skøn med 40 procent.

 

Mellem den 1. januar og den 30. april, faldt voldskriminalitet og berigelseskriminalitet i Denver - den mest befolkede by i Colorado, i form af både mennesker og marihuana-apoteker - 10,6 procent i forhold til samme spændvidde et år tidligere, viser officielle statistikker. Mord er faldet til mindre end halvdelen af ​​sidste års niveau, og Biltyveri er svundet ind med over en tredjedel.

 

Det er klart, at den såkaldte krig mod narkotika ikke har været en succes," forklarer Dickens. "Ikke alene har det mislykkedes, men det har været kontraproduktivt i, at det har skabt en kriminel kultur meget ligesom alkohol forbud gjorde i 1930'erne."

 

Sidste år stemte den Canadiske Sammenslutning af Politichefer for at gøre pot-besiddelse til en bødemæssig lovovertrædelse, som kunne medvirke til at frigøre retssystemet. Toronto Politi Chef (politimester) Bill Blair taler uden for et Toronto Politi bestyrelsesmøde torsdag og sagde, at der kunne være en fordel at afkriminalisere marihuana.

 

Chief Bill Blair er glad for CAMH bidrag til marihuana-legalisering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Vi har stadig nødt til at overveje regulering for at holde det stof ude af hænderne på børn," siger Chief Blair. "Og for at sikre, at den organiserede kriminalitet ikke profitere af dets handel."

 

Dem der går ind for legalisering af marihuana er enige og siger brugerne ville være i stand til at købe stoffet fra regulerede apoteker i stedet for at vende sig til kriminel aktivitet. På Bliv Smeltet Cafen i midt Toronto, sagde ejer Neev Tapiero, at medicinske marihuana-brugere nøje vil overvåge hvad der sker som det næste.

 

 

En dokumentarserie, der ser på den stadigt skiftende verden af ​​marihuana i Canada. Beværtet af Fucked Up Damian Abraham og VICE.

Kulten af Marc Emery, canadisk prins af Pot

Marc Emery er almindeligt kendt som "Prince of Pot", som er en titel, han fik fra mange års pot aktivisme og, selvfølgelig, pot rygning. Ud over hans protester, hvilket fik ham arresteret mere end et par gange, var Emery en succesfuld marihuana-frø-sælger, som blev en lukrativ forretning ganske hurtigt. Hans cash flow fik ham bemærket af DEA, som fik ham udleveret fra Vancouver til USA, hvor Emery blev idømt fem års fængsel, trods.

 

Otteogtyve timer efter sin løsladelsen, mødtes VICE's Damian Abraham med Emery ved hans velkommen hjem fest i Toronto. Vi mødtes også med hans partner "Marijuana Man" og hans kone Jodie tilbage på Cannabis Culture HQ i Vancouver.

 

Patentlig forkert (siden 2003)

 

 

 

Hans videnskabelige forestillinger var præget af renæssancen, men til forskel fra denne plæderede han for en metodisk udforskning af naturen med det formål at muliggøre et udstrakt samarbejde imellem forskere og dermed at fremme videnskaben til gavn for menneskeheden.

 

 

Jeg ved mere om cannabinoider end nogen i DEA (det danske folketing og tilknyttede Sundhedsstyrelse med des samlede styrke). Jeg ved mere om cannabis end mange professionelle forskere (og det gør jeg og andre efterhånden også, takket være Jer og specielt dig og tilknyttede DSI). Det er emner jeg har været inspireret til at forske i årevis.

 

Jeg arbejder som selvstændig forfatter og forsker. Mens jeg undertiden er hyret af andre til at forske og skrive om de emner, der interesserer dem, er cannabis et emne der interesserer mig (og glædeligt nu, for om mulig overlevelse til et liv med lykke, til mange og ikke kun få, af de kommende, - også mange af folket nuværende).

 

Hvad jeg ved fra forskningen, er, at tusindvis af forskere rundt om i verden forstår værdien af cannabinoider. Cannabisbrugere forstår den samme værdi, men i årtier har vi været forbløffet over hvordan man får den Amerikanske og andre regeringer samt FN til at vide hvad vi ved.

 

Idet cannabis er defineret som et Liste I narkotika ved loven om Kontrollerede Stoffer, fremgår det, at vores og andre føderale regeringer mener cannabis "ingen medicinsk værdi" har - den primære standard for et stof, der skal placeres på Liste I. Derved er det også en føderal forbrydelse at besidde enhver eller nogen mængde af cannabis.

 

Hvordan det, jeg er uforstående, kan jeg få de rigtige fakta, før de føderale regeringer og Sundhedsstyrelser? Som det viser sig, ved forbundsmyndighederne det allerede. Vores (USA's) regering, og derfor Os Folket, forstår allerede værdien af cannabinoider, fordi Vi ejer et patent på dem.

 

Whoa! - Stop lige der - det kan ikke være rigtigt, kan det? Efter de milliarder af dollars brugt til at stoppe cannabis, efter de millioner anholdt blot for at besidde cannabis, og ikke mindst kriminalisering hos de kulturer som i århundreder brugte denne, tog den føderale regering sig ulejlighed og besvær med at patentere cannabis? - og det uden at sige undskyld.

 

Tag mig ikke på ordet - gå hen og slå det op. Patentets nummer 6.630.507. Dette er ikke den paranoide fantasi af en uafhængig og prøvet forsker. Det er præget i sort og hvidt, en del af den føderale optegnelse, for hele verden at se. For at citere:

 

Cannabinoiderne har vist at have særlig anvendelse som nervebeskyttere (neurobeskytter) for eksempel

ved at begrænse neurologisk nevebeskadigelse fremkommet efter iskæmisk skade, så som apopleksi (slagtilfælde) og traumer,

eller i behandlingen af neurodegenerative sygdomme, så som Alzheimers, Parkinsons og HIV dementia.

 

Så et føderalt agentur anerkender cannabinoider som det mirakel, de er (US Patent Office), mens et andet føderal agentur vil gøre hvad som helst, for at forhindre folk i at forske dem i deres naturlig hele form (DEA, og FN). På overfladen er det ulogisk. Hvis cannabinoider er gode nok til patent, er de helt sikkert gode nok til at tillade medicinsk forskning og personlig brug.

 

Men du tænker måske på konventionel logik, der dikterer beslutninger baseret på det bedste resultat for de fleste mennesker. Der er en anden form for logik - logikken af autoritær kontrol og undertrykkelse. Om ikke andet, de føderale regeringers selvmodsigende holdning om cannabinoider viser, at én ting er forstået af dem i myndighed: dette er en mægtig stærk plante.

 

Igen, dette er klart i patentet:

 

US Patent 6630507:

 

Cannabinoider har vist at have antioxidant egenskaber urelateret til NMDA-receptormodstand. Denne nyligt fundne egenskab gør cannabinoider brugbare i behandling og forebyggende behandling (profylakse) af en bred variation af oxyderingsassocierede sygdomme, så som iskæmi, alders-relaterede, betændelses-og autoimmune sygdomme. Cannabinoiderne har vist at have særlig anvendelse som nervebeskyttere (neurobeskytter) for eksempel ved at begrænse neurologisk nevebeskadigelse fremkommet efter iskæmisk skade, så som apopleksi (slagtilfælde) og traumer, eller i behandlingen af neurodegenerative sygdomme, så som Alzheimers, Parkinsons og HIV dementia. Ikke-psykoaktive cannabinoider, så som Cannabidiol (CBD: C21H30O2), er i særdeleshed fordelagtig at bruge fordi de forhindrer toksitet som fremkommer ved psykoaktive cannabinoider ved høje doser nyttige i metoden af den indeværende opfindelse. En særskilt beskrevet klasse af cannabinoider er nyttige som nervedegenerativ antioxidanter er formular (I) hvori R gruppe er uafhængig valgt fra gruppen bestående af H, CH3 (C2H3 - carbon-atom er bundet til tre hydrogen-atomer), og COCH3 (C2H3O - to carbon- og et oxygen-atom er bundet til tre hydrogen-atomer (acetyl-gruppe, en funktionel gruppe)

 

 

Dette er vores patent, ét ejet af Vi Folket og USA siden 2003.

I dag er der yderligere elleve års videnskabelig forskning som viser cannabinoide fordele som ikke engang var forestillet sig der tilbage, da patentet blev godkendt og tildelt. Folket ejer patentet: DEA, FN og verdens politistyrker ejer ikke Folket, [hvilket måske for imperialistiske lande med arv i kultur, kan være svært at forstå].

 

Idet forskerne fortsætter med at bekræfte, især i lyset af selvmodsigende og fjendtlige regeringer, ville vi alle blive kloge og vidende ved at fortsætte vores uafhængige forskningsprojekter - ikke kun på biblioteker og internettet, men såvel som ude i marken. Forskerne vil bakke os op, selv om vores regeringer og FN ikke vil.

 

Autoritære kræfter i regeringer vil forsøge at fastholde deres kvælertag på cannabinoider, men de autoritære kræfter vil mislykkes til sidst. Cannabinoider er bare alt for stærk - og vi ejer patentet.

 

 

Publius

Oversat og bearbejdet af cannabinoide-information.dk

ved DSI - retrograd signalering

(2011 - 2014)

 

Forskning og udvalgte aflæsninger

 

2014 - Cannabidiol beskytter leveren fra binge alkohol-induceret steatosis af mekanismer, herunder hæmning af oxidativ stress og stigning i autofagi - Free Radic Biol Med. 2014 Mar;68:260-7.

 

- Skolen for offentlig Sundhed/School of Public Health, Sun Yat-sen University, Guangzhou, Guangdong 510.080, Kina.

 

Akut alkohol-(C2H6O2)-indtagelse inducerer steatose og effektiv forebyggelse af steatose kan beskytte leveren fra progressiv skader forårsaget af alkohol. Øget oxidativt stress er blevet rapporteret som en mekanisme underliggende alkohol-induceret steatosis. Vi har vurderet, om cannabidiol (CBD: C21H30O2), som er blevet rapporteret til at fungere som en antioxidant, kan beskytte leveren fra alkohol-genereret oxidativ stress-induceret steatose.

 

Cannabidiol kan forhindre akut alkohol-induceret lever-steatose i mus, eventuelt ved at forhindre forøgelse i oxidativt stress og aktivering af JNK MAPK-vejen. Cannabidiol per se kan øge autofagi både i CYP2E1-udtrykkende HepG2-celler [human lever-celle-cancer] og i muselever.

 

Vigtigere er det, at cannabidiol kan forhindre faldet i autofagi fremkaldt af alkohol. Afslutningsvis viser disse resultater, at cannabidiol beskytter muselever fra akut alkohol-induceret steatose gennem flere mekanismer, herunder svækkelse af alkohol-medieret oxidativ stress, forhindring af JNK MAPK-aktivering og forøgelse autofagi.

 

----- -----

 

2014: L Senst og J Bains et al, - Neuromodulators, stress and plasticity: a role for endocannabinoid signalling - J Exp Biol. 2014 Jan 1;217(Pt 1):102-8. (Engelsk, hele forskning)

 

- Hotchkiss Hjerne Institut og Institut for Fysiologi og Farmakologi, University of Calgary, 3330 Hospital Drive NW, Calgary, AB, Canada, T2N 4N1 - [Erhvervslivet i byen er i høj grad baseret på udvinding af råolie og naturgas. Artumas Group, der har hovedsæde i byen, er noteret på Oslo Børs, og arbejder med olieeftersøgning i Tanzania og Mozambique - Presserende nye tidsramme for klimaændringer]

 

 

Enhver uventet trussel mod overlevelse udløser en øjeblikkelig sekvens af begivenheder i hjernen, der kulminerer i en koordineret neural, endokrin og adfærdsmæssig reaktion. Der er stigende tegn på, at stress i sig selv ændrer neurale kredsløb. Med andre ord lære det neurale stress-kredsløb fra stress. Denne selv-undervisning er overraskende, idet man kunne forvente disse væsentlige kredsløb for at være hard-wired/fast-bundet.

 

Vores seneste resultater tyder dog på, at gentagne homotypisk stress hos rotter forårsager funktionelle ændringer i det neurale kredsløb i hypothalamus. I særdeleshed har vi fokus på signalering via endocannabinoider og beskrive plasticitet i dette system, som påvirker hurtig retrograd signalering ved synapser på stress-kommando-neuroner i hjernen. Interessant, synes denne plasticitet at være begrænset til den tidlige ungdom, hentyder til unikke tilstande af kontrol af neurale kredsløb ved stress under forskellige udviklingsstadier.

 

* Retrograd signalering i biologi er en proces, hvorved funktion af en del af en celle styres af feedback fra en anden del af cellen, eller hvor en celle sender gensidige meddelelser tilbage til en anden celle, der regulerer det, nærmest som et nik ved forståelse i en samtale, her blot på et cellulært plan, en unik proces der udspilles i både planter og dyr.

 

----- -----

 

2011: K Kamprath, et al, - Short-term adaptation of conditioned fear responses through endocannabinoid signaling in the central amygdala, American College of Neuropsychopharmacology, February 2011:36(3):652-63.

 

Kortsigtet tilpasning af betingede frygtreaktioner gennem endocannabinoid signalering i det centrale amygdala

 

Cannabinoid receptor type 1 (CB1) og den centrale kerne af amygdala (CeA) er begge kendt for at have afgørende roller i behandlingen af ​​frygt og angst, hvor de synes at være særligt involveret i kontrollen af ​​frygt-tilstande.

 

I denne undersøgelse viser vi, at CB1 udtrykkes i CeA af mus, og at CB1 i CeA medierer kortvarig synaptisk plasticitet, dvs. depolarisering-induceret standsning af pirring (DSE: modulerer det kortikale excitatoriske/pirrende synaptiske input i denne region) og hæmning (DSI).

Tilsammen viser vores data, at der findes CB1 proteiner i CeA (den centrale amygdala kerne), og deres kritiske rolle for at sikre kortsigtede tilpasning af reaktioner på frygtsomme hændelser, hvilket tyder på et potentielt terapeutisk mål til at ledsage tilvænnings--baserede behandlinger af post-traumatiske symptomer (PTSD). - Og DSE spiller også en funktionel rolle i synaptisk plasticitet og relaterede følelsesmæssig hukommelses forarbejdning i LeA (den leterale amygdala kerne) - Institut for fysiologisk kemi og Pathobiochemistry, University Medical Center Mainz, 55099 Mainz, Tyskland.

 

----- -----

 

2011: V Pisani, et al, - Homeostatic changes of the endocannabinoid system in Parkinson’s disease - Movement Disorders, February 2011:26(2):216-22.

 

Der observeres en slående konvergens af resultaterne mellem både gnavere og primat-modeller og PD-patienter, hvilket indikerer, at EC-systemet gennemgår dynamiske, fleksible ændringer, der tager sigte på at genskabe en tilsyneladende homeostase i basalganglie-nettet.

----- -----

 

 

KONKLUSIONER: Kollektivt tyder disse resultater kombineret med den fremragende sikkerhed og tolerabilitets profil af CBD (cannabidiol: C21H30O2) hos mennesker, stærkt på, at det kan have stor terapeutisk potentiale i behandlingen af diabetiske komplikationer, og måske andre kardiovaskulære (Hjerte) sygdomme, ved at dæmpe oxidativ/nitrativ stress, betændelse, celledød og fibrose.

 

* Nitrat forgiftning: Nitrit oxiderer jern-atomer i hæmoglobin fra ferro jern (2+) til ferri jern (3+), hvilket gør det i stand til at transportere ilt (O). Denne proces kan føre til generaliseret iltmangel (O) i organ-væv og en farlig tilstand kaldet methæmoglobinæmi. Selvom nitrit omdannes til ammoniak, hvis der er mere nitrit end der kan omdannes, lider dyret langsomt under en mangel på ilt.

 

 

 

 

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) → Kombineret lægemiddel-forgiftning: lavt blod ilt (O) niveau forårsager hjernedød.

 

----- -----

 

2010: J Marcu, et al, - Cannabidiol enhances the inhibitory effects of delta9-tetrahydrocannabinol on human glioblastoma cell proliferation and survival - Molecular Cancer Therapeutics, January 2010:9(1):180-9.

 

Cannabidiol forstærker den hæmmende virkninger af Delta9-tetrahydrocannabinol

human glioblastom celleproliferation og overlevelse

 

Disse specifikke ændringer blev ikke observeret med hver forbindelse individuelt, hvilket indikerer, at signaltransduktionsveje ramt af kombinationsbehandlingen var unik. Vores resultater antyder, at tilsætning af cannabidiol til Delta(9)-THC kan forbedre den samlede effektivitet af Delta (9)-THC til behandling af glioblastoma-cancerpatienter.

 

* Faktorer, der gør cellerne mindre radiosensitive er: fjernelse af oxygen (O) for at skabe en hypoxisk tilstand, idet tilstedeværelse eller fravær af oxygen har en stærk indflydelse på den biologiske virkning på ioniserende stråling.

 

Celleoverlevelse: Som en tumor vokser, vokser den hurtigt fra sin blodforsyning, og efterlader dele af tumoren ved regioner, hvor oxygen-koncentrationen er betydeligt lavere end i raske væv. Hypoxiske mikro-omgivelser i solide tumorer er i resultat af tilgængelig ilt, der forbruges inden for 70 til 150 um af tumorvaskulatur ved hurtigt prolifererende tumorceller som derved begrænser mængden af ​​ilt til rådighed til at diffundere længere ind i tumorvæv. For at understøtte vedvarende vækst og hastig formering i udfordrende hypoxiske miljøer, er kræftceller fundet at ændre deres stofskifte.

 

En særlig ændring i metabolisme, historisk kendt som Warburg-virkning, resulterer i høje rater af glykolyse [ved hvilke et mol glukose (C6H12O6 /-OH) oxideres til to mol pyruvat/pyro-druesyre C3H4O3] i både normoxiske [har en normal oxygen-koncentration; typisk 20-21% i *atmosfæren, eller 2-3% i fysiologiske sammenhænge] og hypoxiske [hypoxi er delvis mangel på ilt, anoxi er total mangel på ilt] cancerceller.

 

Ud over ændringer i ilt-(O)-koncentrationen forbundet med hypoxiske [ilt/oxygen-manglende] mikro-omgivelser, påvirker glukose (C6H12O6 /-OH) koncentrations-gradienter fundet i tumorer også hastigheden af ​​aerob og anearobisk glykolyse. [glykolyse leverer de fleste af byggestenene som er nødvendige for celle-spredning, er cancerceller (og normale prolifererende celler) blevet foreslået til at aktivere glycolysen, på trods af tilstedeværelsen af oxygen, til at proliferere sig med - ved hvilke et mol glukose (C6H12O6 /-OH) oxideres til to mol pyro-drue-syre:C3H4O3].

 

* Det fælles navn givet til de atmosfæriske gasser, der anvendes i vejrtrækning og fotosyntese er luft. Efter volumen indeholder tør luft 78,09% nitrogen (N) , 20,95% oxygen (O), 0,93% argon (Ar), 0,039% kuldioxid (CO2) og små mængder af andre gasser.

 

Mange stoffer, som hæmmer glykolysen, er i øjeblikket genstand for intens forskning som anticancer-midler:

 

 

De anti-tumorale effekter af cannabinoider er blevet beskrevet i forskellige tumorceller, herunder pancreas adenocarcinom, men deres virkningsmekanisme forbliver uklar. Vi brugte cannabinoider specifikke for CB1 og CB2 receptorer og metabolomiske analyser til at optrævle de potentielle veje som medierer cannabinoid-afhængig hæmning af bugspytkirtel-kræft-cellevækst.

 

Panc1-celler behandlet med cannabinoider viser forhøjet *AMPK aktivering induceret af en ROS-afhængig forøgelse af AMP/ATP-forhold. ROS fremmer den nukleare translokation af GAPDH, hvilket yderligere forstærkes af AMPK, hvorved der sker en svækkelse af glykolyse. Endvidere bestemmes ROS-akkumuleringen af ​​NADH, hvilket indikerer en blokering i respirationskæden, hvilket igen hæmmer Krebs cyklus. Samtidig hæmning af Akt/c-Myc sti fører til nedsat aktivitet af både pyruvat-kinase isoform M2 (PKM2), yderligere nedregulering af glykolyse, og glutamin (C5H10 N2O3) optagelse. Tilsammen resulterer disse ændringer af pancreas-cancer-celle-metabolisme medieret af cannabinoider i en stærk induktion af autofagi [den grundlæggende kataboliske mekanisme, der involverer celle nedbrydning af unødvendige eller dysfunktionelle cellulære komponenter gennem handlinger af lysosomer] og i hæmning af cellevækst.

 

* Enzymerne, der gør og bruge NAD + og NADH er vigtige i både farmakologi og forskningen i fremtidige behandlinger for sygdom.

 

 

Endokrinologi, Barts og London School of Medicine og Dentistry, William Harvey Research Institute, Queen Mary University of London, Charterhouse Square, London EC1M 6BQ, UK.

 

AMP-aktiveret protein kinase (AMPK) er en central molekylær aktør i energi-homeostase ved både cellulære og hel-krop niveauer. AMPK har vist sig at mediere de metaboliske virkninger af hormoner, såsom leptin, ghrelin, adiponectin, glucocorticoider [ eks. Cortisol: C21H30O5; Methylprednisolon: C22H30O5 - syntetisk; Prednison: C21H26O5 - syntetisk] og insulin samt cannabinoider. Generelt stimulerer aktiverede AMPK de kataboliske veje [glycolyse, fedtsyre oxidation/β-oxidation (navnet kommer af at fraspaltningen sker mellem fedtsyrens 2. og 3. carbonatom (C) regnet fra enden med *carboxylsyren THC-COOH) og mitokondrie biogenese] og hæmmer anabolske veje [glukoneogenese (nydannelse af glukose C6H12O6 i leveren) glykogen, fedtsyre og protein-syntese], og har en direkte appetit-regulerende virkning i hypothalamus. Lægemidler, der aktiverer AMPK, nemlig metformin (C4H11 N5) og thiazolidindioner [C10H9NO3S, en kemisk Hydroxy-benzyl: 11-Hydroxy-THC/THC-OH: C21H30O3] anvendes ofte til behandling af stofskiftesygdomme. Således er AMPK nu anerkendt som et potentielt mål for behandling af fedme og følgesygdomme.

 

* Prednison: C21H26O5 - syntetisk: er særligt effektive som et immunsuppressivt middel. Det bruges til behandling af visse inflammatoriske sygdomme (såsom moderate allergiske reaktioner), og (ved højere doser) nogle typer af kræft, men har betydelige bivirkninger. Fordi det undertrykker immunsystemet, det efterlader patienterne mere modtagelige for infektioner.

 

* Methylprednisolon: C22H30O5 - syntetisk: markedsføres i USA og Canada under varemærkerne Medrol og Solu-Medrol. Det er også tilgængelig som en generisk lægemiddel. Anvendes typisk til dets anti-inflammatoriske virkninger, men Listen af medicinske tilstande, for hvilke methylprednisolon: C22H30O5 ordineres er temmelig lang, og er magen til andre corticosteroider, såsom prednisolon: C21H28O5. Almindelige anvendelser omfatter gigt-terapi og kortvarig behandling af bronkial inflammation eller akut bronkitis på grund af forskellige luftvejssygdomme. Det bruges både i behandlingen af akutte perioder og langsigtet forvaltning af autoimmune sygdomme, især systemisk lupus erythematosus. Det er også bruges som en behandling for dissemineret sklerose.

 

Methylprednisolon er også ordineret til ikke-gennemtrængende rygmarvsskader. Det er blevet påvist, at en dosis på 30 mg/kg IV efterfulgt af IV drop på 5,4 mg/kg/time i 23 timer forbedrer sensoriske og motoriske inddrivelse, hvis givet inden for otte timer efter skaden. Det bruges også til vestibulære neuritis (svimmelhed) samt desuden kan methylprednisolon: C22H30O5 ordineres efter ægudtagning for en cyklus af in vitro-befrugtning, for at forhindre, at kroppen afstøder embryonerne som overføres op til tidspunktet for implantation; og methylprednisolon: C22H30O5 kan også være gavnlig i behandlingen af patienter med hjertestop.

 

Bivirkninger: Lang tids brug af methylprednisolon: C22H30O5, som med alle kortikosteroider kan være forbundet med hyperglykæmi, nedsat modstandsdygtighed over for infektioner, hævelse af ansigt, vægtøgning, kongestiv hjerteinsufficiens, væske- og natriumretention, ødem, hypertension, forhøjet tryk i øjet, grøn stær, osteoporose og psykose, især når de anvendes ved høj dosering. Den mest alvorlige bivirkning optræder efter binyrerne ophører naturlig produktion af cortisol: C21H30O5, som methylprednisolon: C22H30O5 vil erstatte. Brat ophør af lægemidlet efter dette sker kan resultere i en tilstand kendt som Addisons sygdom, som kan være fatal.

 

* → Signalmolekyler fra oxidation af 21-carbon-fedtsyrer:

THC (C21H30O2) - oxidation →11-Hydroxy-THC/THC-OH (C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4)

 

 

* Signalmolekyler fra oxidation af 21-carbon-fedtsyrer:

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) → Tumor hypoxi: lavt (O) niveau bevirker tumore kan diffundere længere ind i tumorvæv. → svækkelse og yderligere nedregulering af glykolyse samt sænket pyruvat/pyro-druesyre C3H4O3, udskilning, til at modvirke celle-spredning samt cancer-celle-overlevelse ved autofagi. (cannabinoider og autofagi)

 

----- -----

 

2009: M Galal, et al, - Naturally occurring and related synthetic cannabinoids and their potential therapeutic applications - Recent Patents on CNS Drug Discovery, June 2009:4(2):112-36.

 

 

...Men cannabinoider udøver farmakologiske virkninger på andre biologiske systemer såsom hjerte-kar-, immun- og endokrine systemer. De fleste af disse virkninger er blevet tilskrevet til disse forbindelsers evne til at interagere med cannabinoid CB1 og CB2-receptorer. FDA godkendelse af Marinol, et produkt der (kun) indeholder syntetisk Delta (9)-THC (dronabinol: C21H30O2) i 1985 til bekæmpelse af kvalme og opkastning hos kræftpatienter i kemoterapi [Danmark udlevere nu efterfølgende også denne medicinal-industri-fremstillede enkelte cannabinoide-pille til gavn for nogle enkelte lidende, og straffer samtidig folket for indtagelse af den naturlige form], og i 1992 som en appetitvækker for AIDS-patienter, har yderligere intensiveret forskningsmæssig interesse i disse forbindelser.

 

I denne artikel gennemgås patenter (2003-2007), der beskriver metoder til isolering af cannabinoider fra cannabis, kemiske og kromatografiske metoder til deres oprensning, syntese, og potentielle terapeutiske anvendelser af disse forbindelser.

----- -----

 

Den mangfoldige CB1 og CB2 receptor farmakologi fra/af tre plante-cannabinoider: Delta9-tetrahydrocannabinol, (THC: C21H30O2) cannabidiol (CBD: C21H30O2), og Delta9-tetrahydrocannabivarin (THCV: C19H26O2, Planter med forhøjede niveauer af propyl-cannabinoider (inklusive THCV) er blevet fundet i populationer af Cannabis sativa L. ssp. indica (= Cannabis indica Lam.) fra Sydafrika, Nigeria, Afghanistan, Indien, Pakistan, Nepal, Kina og Thailand. THCV niveauer op til 53,7% af de samlede cannabinoider er blevet rapporteret. THCV er en cannabinoid-receptor type 1-antagonist og cannabinoid receptor type 2 partiel agonist. Er fundet at udøve potentielt nyttige handlinger i behandling af epilepsi og fedme, samt at have anti-psykotiske effekter og har terapeutisk potentiale til bedring af nogle af de negative, kognitive og positive symptomer på skizofreni. (Pakistan)

 

Roger Pertwee's forskning fokuserer på farmakologien af ​​cannabinoider. Han begyndte sit arbejde på dette område i 1968 som en post-doc med professor Sir William Paton ved Institut for Farmakologi, Oxford University. Han arbejdede oprindeligt med cannabis og også med delta-9-tetrahydrocannabinol (THC) og cannabidiol, som begge blev udvundet fra tinktur af cannabis, og stadig en legal medicin i Storbritannien. Han fortæller lidt om hvordan phytocannabinoid, Δ9-tetrahydrocannabivarin (THCV: C19H26O2) kan handle gennem 5-HT1A-receptorer til at producere anti-psykotiske effekter og har terapeutisk potentiale til bedring af nogle af de negative, kognitive og positive symptomer på skizofreni, - en psykisk lidelse karakteriseret ved forstyrrelser i tankeprocesserne og hæmning af typisk følelsesmæssig reaktion (overfor de mange forfulgte borgere der søger og bruger cannabinoider, men derfor istedet stresses efter velbehag). - Br J Pharmacol. 2014, 3. november

 

Publiceret den 28 juni 2013

I denne episode besøger vi de unge og gamle medicinske marihuana-patienter i Vancouver og Toronto for at snakke om, hvordan de er i stand til at modtage økonomisk overkommelig adgang til de typer af cannabis-medicin, der afhjælper deres meget alvorlige symptomer. Vi tager også et par af vores nye venner til Mega III, Canadas one-and-only medicinske marihuana-infunderet pizzeria.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved