Danmark - Film

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

En borgers fortælling om nyheder og film omhandlende cannabinoiderne i Danmark.

 

DR2 Undersøger: Syge danskere på hashmedicin

Hver dag bryder hundredvis af danskere loven, når de ryger eller spiser cannabis mod deres sygdom. Hvorfor gør de det? Vi følger blandt andre Bente, der har tarmkræft, og selvom hendes mand er tidligere * narkobetjent, har hun besluttet at prøve ulovlig cannabisolie som behandling. DR2 Undersøger viser hvordan lovlydige danskere har bevæget sig ud i en underverden af pushere (som ender i fængsel, uden særlig offentlig og juridisk reflektion over denne drift, og andre må tage over), selvudnævnte eksperter og gør det selv-medicin i søgen efter lindring og helbredelse. Det fremgår, åbenbart kun for det skarpe øje, også, at Bente efter indtagelse af cannabisolien er i en bedre “balance” eller “ligevægt”, en tilstand, kaldet homøostase.

 

Forestil dig, ligesom mennesker i samtale, er celler nødt til at lade andre celler vide, hvordan tingene går. Retrograd signalering filtrerer og harmoniserer denne meddelelse. Det er, når den modtagende celle "taler tilbage" og bekræfter til den afsendende celle, at et budskab blev modtaget; den modtagende celle giver også tilbagemelding på den oprindelige besked. Tænk på dette øjeblik som ved et nik ved forståelse i en samtale, her på et cellulært plan.

 

Cannabis Papirerne

- en borgers guide til cannabinoider

 

* Sideløbende med de mange retssager, som udspringer af, at politiet i en stor aktion kaldet operation "Nordlys" sidste år i marts anholdt op mod 80 personer for salg af hash og leverance af hash til PusherstreetChristiania, fortsætter Københavns Politi sit arbejde rettet mod ulovlighederne på Pusher Street, og det har i den seneste uge ført til beslaglæggelse af hashprodukter for knap en million kroner. - 13. februar 2015

 

Udgivet den 25. februar 2014

Hash/cannabis omtalt som medicin i Aftenshowet

 

Mød Bente, i DR's bedste sendetid, som modigt står frem sammen sin hengivende datter, efter en kriminel løbebane med selv-medicinering af cannabisolie. Desuden Sundhedsordføren fra Socialdemokratiet, Flemming Møller Mortensen, som med Helle Thorning-Schmidt som statsleder tidligere inden valget ønskede, men efter, ikke ønsker eller ikke vil legalisere cannabis og dets cannabinoider, trods oplysning om kræft-lindring af veninde til kræftsyg, giver sin holdning med, efter det oplyses at 70% af danskerne, ifølge nylig rapport, ønsker en lovliggørelse.

 

Sendt mandag d. 24. februar 2014 på DR1. Tak til DR samt Bente og holdet bag!, men forfølgelserne, anholdelserne og fængslingerne fortsætter og danske liv bliver ødelagt som på samlebånd, for vi har jo ikke nogen fabrik og ved om den vare de sælger er ren! Vi har vidst det siden 1975, Flemming Møller Mortensen - Skiftet er her - fra slang som "langt ude i hampen" til videnskab, fra marihuana til cannabinoider. Marihuana og hash vil fortsat være et kulturelt ikon politikerne kan forfølge og træde på, men husk, hold politik ude af petriskålen (som I endnu ikke har, for her er/har været totalt fokuseret på medicinalindustriens kemiske gøren og laden med givtige aktieafkast og eksport uden reel viden om indhold og konsekvens). Denne naturskabte plante (og disse personer) kan redde dit liv en dag.

 

OBS: Udtræk af cannabis-olie med opløsningsmidler som isopropanol, æter etc. i åbne udendørs "sikre" miljøer er yderst skadelig ved indånding og for de sparsomme og fundamentalt respirations-livsvigtige ilt-partikler O2 i atmosfæren (Troposfæren: det nederste lag af Jordens atmosfære, ved polerne: 0 – 7 km, ved ækvator 0 – 17 km, og dermed en del af biosfæren, indeholder omkring 80% af atmosfærens masse og 99% af dens vanddamp og aerosoler, som aldrig forlader Jorden, men ophobes heri, dvs. forbliver i biosfæren), hvilket også bør påkalde og argumentere en hurtig afkriminalisering, så denne livsnødvendige og efterstræbte olie kan produceres i lukkede genbrugsegnede opløsningsmiddel-venlige miljøer, som ikke skader omgivelserne, naturen og andre på sigt. Beskyt venligst og vis omsorg for ilt som omsorg og beskyttelse af vand (H2O), for uden disse - ingen studie.

 

Udgivet den 24. februar 2014

 

 

Kombinerede antiproliferative virkninger af aminoalkylindole WIN55,212-2 og stråling i brystkræftceller.

 

Den potentielle antitumoraktivitet af cannabinoid receptor agonister, såsom aminoalklylindole WIN55,212-2 ((WIN: C27H26N2O3; et aminoalkylindole derivat, der producerer de samme virkninger af cannabinoider såsom tetrahydrocannabinol (THC: C21H30O2, men har en helt anden kemisk struktur; er agonist af CB1-receptoren], er blevet undersøgt grundigt, men deres potentielle interaktion med konventionelle cancerbehandlinger, såsom stråling, forbliver ukendt. I det foreliggende arbejde blev indflydelse af WIN2 på den antiproliferative aktivitet af stråling i human (MCF-7 og MDA-MB231) og murine (4T1) brystcancerceller undersøgt. De antiproliferative virkninger af kombinationen af WIN2 og stråling var mere effektiv end hvert af midlerne alene...

 

Ud over at påvise, at aminoalkylindole forbindelser potentielt kan øge effektiviteten af strålebehandling i brystkræft, tyder nærværende undersøgelse på, at THC (C21H30O2) og nabilon (C24H36O3) usandsynligt vil forstyrre effektiviteten af strålebehandling, som er af særlig relevans for patienter der bruger cannabinoid-baserede lægemidler til nedsættelse af toksicitet fra cancerterapier.

 

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) → forbundet med signifikant nedsat dødelighed hos voksne patienter der bliver udsat for/pådrager sig TBI → forebygger hypoxi (eller hypoxia) og anoxi - Kroppens celler kan skifte til anaerobt stofskifte, derfor kan kroppens celler klare sig i kort tid uden (O) ilttilførsel. Hjernens celler kan derimod ikke skifte til anaerobt stofskifte, så hjerneceller dør efter få minutters iltmangel.

 

Am Surg. 2014 Oct;80(10):979-83.

Harbor-UCLA Medical Center, Torrance, California, USA.

 

Antineoplastisk aktivitet af cannabinoider (1975)

Lewis lungeadenocarcinom vækst blev forsinket ved oral administration af delta-9-tetrahydrocannabinol (THC), delta-8-tetrahydrocannabinol og cannabinol (CBN), men ikke cannabidiol (CBD). Dyr behandlet i 10 dage med delta-9-THC, begyndende dagen efter tumorimplantation, viste en dosisafhængig virkning af retarderet tumorvækst. Mus behandlet i 20 på hinanden følgende dage med delta-8-THC og CBN havde reduceret primær tumorstørrelse...

 

Imidlertid inhiberede delta-9-THC administreret dagligt i 10 dage signifikant Friend leukæmivirus-induceret splenomegali [en forstørrelse af milten som overbelastes på grund af portal hypertension og infiltration af leukæmier og lymfomer/lymfeknudekræft] med 71% ved 200 mg/kg sammenlignet med 90,2% for actinomycin D. Forsøg med knoglemarv og isolerede Lewis lungeceller inkuberet in vitro med delta-8-THC og delta-9-THC viste en dosisafhængig (10 -4 10 -7) hæmning (80-20%, henholdsvis) af tritieret thymidin og 14C-uridin (radioaktive isotoper) optagelse i disse celler. CBD var kun aktiv i høje koncentrationer (10 -4)

 

PubMed: Antineoplastisk aktivitet af cannabinoider - Tarmkræft og cannabinoider eller plante-cannabinoider

 

Kemoforebyggende virkning af den ikke-psykotrope phytocannabinoid cannabidiol på eksperimentel tyktarmskræft.

Tyktarmskræft påvirker millioner af mennesker i de vestlige lande. Cannabidiol, et sikker og ikke-psykotrop stof i cannabis sativa, udøver farmakologiske virkninger (antioxidant og tarm-antinflammatori) og mekanismer (hæmning af endocannabinoid enzymatisk nedbrydning) potentielt gavnlige for tyktarm carcinogenese. Således har vi undersøgt dens mulige kemoforebyggende effekt i modellen for tyktarmskræft induceret af azoxymethan (AOM) i mus. AOM behandling var associeret med aberrant crypt foci (ACF, præneoplastiske læsioner), polypper, og tumordannelse opregulering af fosfo-Akt, iNOS og COX-2 og nedregulering af caspase-3.

 

Cannabidiol reducerede ACF, polypper og tumorer og modvirkede AOM-inducerede phospho-Akt og caspase-3 ændringer. I kolorektale carcinom-cellelinier, beskyttede cannabidiol DNA fra oxidativ beskadigelse, øgede endocannabinoide niveauer og reducerede celleproliferation i en CB(1)-, TRPV1- og PPARy-antagonist følsom måde. Det konkluderes, at cannabidiol udøver kemoforebyggende virkning in vivo og reducerer celleproliferation (reproduktion) gennem flere mekanismer.

 

J Mol Med (Berl). 2012 Aug;90(8):925-34.

 

* USA's Cancer Institut: Cannabis og Cannabinoider; Laboratorie/dyr/prækliniske studier

 

 

Socialdemokrater åbner for medicinsk hash

 

Politiko, Onsdag d. 23. oktober 2013, kl. 13.47

 

Regeringspartiet vil tage lægeordineret hash op til overvejelse på Christiansborg. S vil undersøge muligheden for en indførelse, uden at skabe nye markeder.

 

Den socialdemokratiske retsordfører, Trine Bramsen (S), åbner for indførelsen af medicinsk ordineret hash. Det siger hun til Radio24syv.

 

»Hvis man kan finde en løsning, hvor det bliver distribueret ordentligt og uden risiko for, at det skaber nye markeder, så mener jeg sagtens, man kan undersøge det,« siger Trine Bramsen til Radio24syv.

 

Den socialdemokratiske melding kommer, efter Information onsdag skriver, hvordan mange medicinske patienter tager til Christiania i København for at købe hash til medicinsk brug (Pusherstreet er blevet et alternativt lægehus).

 

I København har overborgmester Frank Jensen (S) i længere tid plæderet for at legalisere hash for at lukke bandernes lukrative muligheder for at tjene penge på hashsalget.

 

Trine Bramsen understreger, at partiet på Christiansborg ikke går ind for at legalisere hash. Men i forhold til behandling af syge danskere med for eksempel kroniske sygdomme, er der grund til at åbne for en diskussion, siger den socialdemokratiske retsordfører:

 

»Den medicinske diskussion, den synes jeg, vi skal tage. Den vil jeg gerne tage på sundhedsområdet i forhold til, hvilke effekter det kan have, at man bruger hash i en medicinsk sammenhæng,« siger Trine Bramsen.

 

Hun har ikke lagt sig fast på en model for, hvordan en eventuel diagnose af kroniske patienter, der ønsker at få behandling med hash, skal finde sted:

 

»Det er dog stadig helt afgørende, at det ikke bredes ud, sådan at man pludselig har et offentligt salg af hash, og der opstår et nyt marked, hvor nogen udgiver sig for at have sygdomme, der er hashkrævende som behandling, og der dermed opstår nye kanaler, der videredistribuerer hashen,« siger Trine Bramsen.

 

Mere om emnet:

 

* Lagal marihuana var en 700 million dollar industri i Colorado sidste år (4.567 millioner DKK), ifølge en Washington Post-analyse af nyligt frigivne skattemæssige data fra statens Department of Revenue. I 2014, solgte Colorado's forhandlere for 386 millioner dollar (2.518 millioner DKK) af medicinsk marihuana og for 313 millioner dollar (2.042 millioner DKK) til rent rekreative formål. De to markedssegmenter genererede 63 millioner dollar (411,04 millioner DKK) i skatteindtægter, med ekstra $ 13 millioner (84,82 millioner DKK) indsamlet i licenser og afgifter. Den samlede økonomiske virkning af statens marihuana-industri er sandsynligvis større, da disse tal ikke omfatter detailsalg af produkter relateret til marihuana, som rør og Bongs, og de tager ikke højde for turisters øget forbrug i andre dele af Colorado's økonomi, som hoteller og restauranter... The Washington Post den 12. februar 2015 -

 

* Colorados Marihuana Legalisering frembringer 10.000 nye job

 

 

 

Politiassistent- Legaliser cannabis i Danmark

 

Politikassistent fra Københavns Politi, Andreas Kiær, er her i Deadline og opfordre politikerne i Danmark til at legalisere hash. Politibetjent: Staten skal sælge hashen

 

Af Andreas Kiær, politiassistent

1. januar 2014, 22:30 - Berlingske

 

I Danmark er der tilsyneladende to persongrupper, som er imod enhver form for legalisering af hash. Der er banderne, som sælger hash, og der er politikerne på Christiansborg. Jeg kan sagtens forstå, hvorfor banderne er imod en legalisering, men jeg forstår ikke uviljen fra Christiansborg...

 

Statskontrolleret legalisering vil være et stort projekt, men når man ser på, hvilke udgifter staten har i dag i forbindelse med bekæmpelse af hash og udgifter til retssager og fængselspladser, vil det klart kunne betale sig økonomisk. I staten Washington i USA har legalisering af hash sparet staten for et stort milliardbeløb i kroner på udgifter fra alt fra politiindsatsen til fængselspladser...

 

Der er mange danskere, som lever et helt almindeligt liv og som engang imellem har lyst til at ryge en joint. I dag er de tvunget til at støtte den lokale pusher. Det er dybt ubehageligt for almindelige mennesker, at komme i kontakt med det kriminelle miljø, og at de er nødt til at bryde loven. Jeg er overbevist om, at en stor del af disse mennesker til enhver tid ville foretrække at købe deres hash på et apotek [eller blot dyrke 5-10 planter i haven eller under lampen, med CBD:THC-indhold på 1:1, som i Sativex; ATC-kode N02BG10: solgt i 16.000 DDD-doser svarende til 130 personer med et offentligt regionalt tilskud på kr. 2.252.000 fra 2011 til og med 2013 i Danmark] hvis blot de havde muligheden. Ved at legalisere hash og lægge det under statskontrol (og personlig moralsk vurdering, hvis denne er uden at skade andre), vil man fjerne fundamentet og finansieringen for store dele af miljøerne omkring banderne i hele landet.

 

I stedet for at kriminalisere den store del af befolkningen, der ryger hash, burde man tilbyde et alternativ. Tallene viser med al tydelighed, at danskerne ikke er holdt op med at ryge hash, trods årtiers stigende pres og forhøjede bødesatser. Tallene fra Holland viser endvidere, at en liberal hashlovgivning ikke fører til flere hashbrugere...

 

Det er på tide, at Danmark bliver et foregangsland og legaliserer hash på en statskontrolleret måde. Det vil ikke være det samme som at sige, at hash er sundt, men en kynisk konstatering af, at hash er kommet for at blive. Jeg mener, at det værdipolitiske, der ligger i at fastholde et hashforbud, er blevet værdiløst, da det tydeligvis er uden effekt. Staten kan sørge for, at hashen bliver produceret og solgt under ordentlige forhold samtidig med, at man tager flere hundrede millioner kroner fra de kriminelle bander.

 

Kampen bør ikke være imod den almindelige dansker, men udelukkende mod de folk, som ikke vil vores samfund noget godt. Det vil en statskontrolleret legalisering ændre på.

 

Af Dan Bjerregaard, Politiassistent Københavns Politi

22. december 2013, 22:30

 

 

 

Udgivet den 5. januar 2014

Cutter Merhi vs. Peter Skaarup- Legalisering af hash

 

Cutter Merhi en produktiv selvstændig erhversdriver, med sin ejen private hashbutik i København viser her hvordan et dansk koncept af Colorado's eksempel kunne se/så ud i dansk regi. – Vi ønsker en legalisering af cannabis produktion og distribution i Danmark. En legalisering, som potentielt kan skabe tusindvis af nye arbejdspladser og øgede indtægter til den slunkne statskasse, skriver initiativtageren Khodor Merhi – også kendt som 'Cutter' i en pressemeddelelse sendt til Modkraft. Han er netop blevet løsladt den 8. april 2013 efter at være varetægtsfængslet siden 21. marts for besiddelse af hash.

Det er ulovligt, men hvorfor skal det være det? Den debat tager han, ivrigt, med DF´s Peter Skaarup.

 

En debat som klart viser dilemmaet i Grundlovens Kapitel V. § 56.: Folketingsmedlemmerne er ene bundet ved deres overbevisning og ikke ved nogen forskrift af deres vælgere, (eller forskningsfakta og realiteter) og hvad vælgerne og afstemninger (67% for) ønsker af de politikere som de har valgt ind. DF´s Peter Skaarup argumenterer for kriminaliseringen bla med, at marihuana'en som udbydes af modparten og ligesindede, er langt farligere end cigaretter til at påføre (1) lungekræft. Samt (2) at ordføren for DF ikke ønsker at dennes børn nogenside skulle have mulighed for en lettet adgang til og tilbydes denne plante. Vi må håbe for familien og andre fra DF, at Hr. Skaarup's børn og deres så ikke ulykkeligvis pådrager sig Autisme, Epilepsi eller ADHD, hvor marihuana'ens cannabinoider, også her, har vist sig som det eneste formildende. Det skal siges, at Cutter er medlem af Liberal Alliance.

 

Udgivet den 4. oktober 2012

* Grundlovens Kapitel V. § 56.: Folketingsmedlemmerne er ene bundet ved deres overbevisning og ikke ved nogen forskrift af deres vælgere, (eller forskningsfakta og realiteter),

 

§ 71. Stk. 1. Den personlige frihed er ukrænkelig. Ingen dansk borger kan på grund af sin politiske eller religiøse overbevisning eller sin afstamning underkastes nogen form for frihedsberøvelse.

 

§ 72. Boligen er ukrænkelig. Husundersøgelse, beslaglæggelse og undersøgelse af breve og andre papirer samt brud på post-, telegraf- og telefonhemmeligheden må, hvor ingen lov hjemler en særegen undtagelse, alene ske efter en retskendelse.

 

§ 74. Alle indskrænkninger i den fri og lige adgang til erhverv, som ikke er begrundede i det almene vel, skal hæves ved lov.

 

§ 75. Stk. 1. Til fremme af almenvellet bør det tilstræbes, at enhver arbejdsduelig borger har mulighed for arbejde på vilkår, der betrygger hans tilværelse.

 

§ 77. Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres.

 

§ 78. Stk. 1. Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at danne foreninger i ethvert lovligt øjemed.

 

Stk. 2. Foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom.

 

 

(1) Pot Rygning ikke knyttet til lungekræft

Undersøgelsen viser ingen øget risiko for selv de tungeste Marihuana-rygere

 

Af Salynn Boyles

WebMD Health News

 

Anmeldt af Louise Chang, MD

 

23 Maj 2006 - Mennesker, der ryger marihuana, synes ikke at have øget risiko for at udvikle lungekræft, antyder ny forskning.

Mens en klar stigning i kræftrisiko blev set blandt cigaretrygere i undersøgelsen blev der ikke set en sådan forening for regelmæssige marihuana-brugere.

 

Selv meget storforbrugende, langsigtede marihuana brugere, der havde røget mere end 22.000 joint i løbet af et helt liv syntes at have nogen større risiko end sjældne marihuana-brugere eller ikke-brugere.

 

Resultaterne overraskede undersøgelsens forskere, der forventede at se en stigning i kræft blandt mennesker, der har røget marihuana regelmæssigt i deres ungdom.

 

"Vi ved, at der er lige så mange eller flere kræftfremkaldende stoffer og co-carcinogener i marihuana-røg som i cigaretter," fortæller forsker Donald Tashkin, MD, fra UCLA David Geffen School of Medicine WebMD. "Men vi fandt ikke noget bevis for en øget kræftrisiko for enda tung marihuana-rygning." Kræftfremkaldende stoffer er stoffer, der forårsager kræft.

 

Tashkin præsenterede resultaterne i dag på The American Thoracic Societys 102. internationale konference, der blev afholdt i San Diego. Boomers Når Cancer Alderen

 

Befolkningsundersøgelsen var begrænset til folk, der var yngre end 60, fordi folk ældre end der sandsynligvis ikke ville have brugt marihuana i deres teenageår og tidlige voksne år.

 

"Folk, der kan have røget marihuana i deres ungdom er netop nu at komme til den alder, hvor kræft er ved at blive set," siger Tashkin.

 

I alt blev 611 lungekræftpatienter, der bor i Los Angeles County, og 601 patienter med andre kræft i hoved og hals sammenlignet med 1.040 personer uden kræft matchet for alder, køn og nabolaget, de levede i. Alle deltagere blev bedt om oplysning om langtidsbrug af marihuana, tobak og alkohol, samt andre stoffer, deres kost, erhverv, familie-historie af lungekræft, og socioøkonomisk status.

 

De tungeste marihuana-brugere i undersøgelsen havde røget mere end 22.000 joints, mens moderate storrygere havde røget mellem 11.000 og 22.000 joints. Mens cigaretrygere med et forbrug på to-pakker-om-dagen eller mere viste sig at have en 20-dobling i risiko for lungekræft, blev der ikke set en forhøjelse i risiko, for selv de meget storforbrugende marihuana-rygere.

 

Jo mere tobak en person røg, jo større er deres risiko for at udvikle lungecancer og andre cancere i hoved og hals. Men folk, der røg mere marihuana var ikke i en øget risiko i forhold til mennesker, der røg mindre og folk, der ikke ryger overhovedet.

 

Så hvorfor er det at ryge marihuana ikke så farligt som at ryge cigaretter i form af kræftrisiko. Svaret er ikke klart, men eksperterne siger, at det kan have noget at gøre med tetrahydrocannabinol eller THC (C21H30O2), som er et kemikalie (cannabinoide) fundet i marihuana-røg.

 

Cellulære undersøgelser og endda nogle studier i dyremodeller tyder på, at THC har antitumoregenskaber, enten ved at tilskynde til døden af genetisk beskadigede celler, der kan være kræft eller ved at indskrænke udviklingen af ​​blodforsyningen, der føder tumorer, fortæller Tashkin WebMD... University of Colorado molekylærbiolog Robert Melamede, ph.d., konkluderede i en gennemgang af forskning offentliggjort sidste efterår, at THC i cannabis synes at mindske tumor-fremmende egenskaber af marihuana-røg. PubMed: Homeostase og det endocannabinoide system (ECS) - Plantecannabinoider, homeostase og ECS

 

(2) Autisme, Epilepsi eller ADHD, hvor marihuana'ens cannabinoider har vist sig som det eneste formildende

 

(3)

Marihuanna kan også forbruges på andre måder end ved rygning, for de som måtte have luftvejsproblemer af den megen trafik, så det er ikke/bør ikke være et gyldigt argument for bibeholde en kriminalisering og fortsætte forfølgelse og fængsle brugere, nærmest en overtrædelse af § 78. Stk. 2. Foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom.

 

 

 

  • 2009 - Marihuana-rygning og risikoen for hoved- og halscancer: poolet analyse i INHANCE Consortium

 

Baggrund: Marihuana indeholder kræftfremkaldende stoffer som ligner tobaksrøg og er blevet foreslået af relativt små undersøgelser til at øge risikoen for hoved- og halscancer (HNC). Da tobak er en væsentlig risikofaktor for HNC, kan store undersøgelser med betydelige antal af aldrig tobak-brugere være med til at afklare, om marihuana-rygning uafhængigt er forbundet med HNC risiko.

 

Metoder: Vi gennemgik (sammensluttede) selvrapporterede interview-data om marihuana-rygning og kendte HNC risikofaktorer på 4.029 HNC tilfælde og 5.015 kontroller fra fem case-kontrol-undersøgelser inden for INHANCE Consortium. Delanalyser blev foretaget blandt aldrig rygere (493 tilfælde og 1.813 kontroller), og blandt personer, der ikke indtager alkohol eller røg tobak (237 tilfælde og 887 kontroller).

 

Resultater: Risikoen for HNC blev ikke forhøjet ved nogensinde marihuana rygning (odds ratio (OR) = 0,88, 95% konfidensintervaller (CI) = 0,67, 1,16), og der var ingen øget risiko forbundet med stigende hyppighed, varighed eller kumulative forbrug af marihuana-rygning. En øget risiko for HNC forbundet med marihuana-brug blev ikke påvist blandt aldrig tobaks-rygere (OR = 0,93, 95% CI = 0,63, 1,37; tre undersøgelser) ej heller blandt personer, der ikke drikker alkohol og røg tobak (OR = 1,06, 95% CI = 0,47, 2,38; to undersøgelser)...

 

  • 2009 - Sammenligning af subjektive, farmakokinetiske og fysiologiske effekter af marihuana røget som joint og blunts (tobak-omrullet)

 

De seneste stigninger i marihuana-rygning blandt den unge voksne befolkning har været ledsaget af popularisering af rygning af marihuana som blunts i stedet for som joints. Blunts består af marihuana indpakket i tobaksblade, hvorimod joints består af marihuana indpakket i cigaretpapir. Til dato har virkningerne af marihuana røget som joint og blunts ikke tidligere været systematisk sammenlignet. Den nuværende inden i individet, randomiseret, dobbelt-blindt, placebo-kontrolleret studie, søgte at direkte sammenligne de subjektive, fysiologisk, og farmakokinetiske virkninger af marihuana røget af disse to metoder.

 

Marihuana blunt-rygere (12 kvinder, 12 mænd) blev rekrutteret og deltog i en 6-session ambulant undersøgelse. Deltagerne fik bind for øjnene og røg tre inhaleringer fra enten en blunts eller en joint indeholdende marihuana med varierende delta-9-tetrahydrocannabinol (THC) koncentrationer (0,0, 1,8 og 3,6%). Subjektive, fysiologiske (puls, blodtryk, kulilte) og farmakokinetiske virkninger (plasma THC koncentration) blev overvåget før og på bestemte tidspunkter i tre timer efter rygning.

 

Joint producerede større stigninger i plasma THC og subjektive vurderinger af marihuana-påvirkning, styrke og kvalitet i forhold til blunts, og disse effekter blev mere udtalt hos kvinder i forhold til mænd. Men Blunts producerede tilsvarende stigninger i hjertefrekvens og højere kulilte end joint, på trods af at producere lavere plasma THC. Disse resultater viser, at ryge marihuana i tobaksblade kan øge risikoen for marihuana-brug ved at øge kulilte eksponering og øget puls i forhold til joint.

 

Division on Substance Abuse, New York Psychiatric Institute and Department of Psychiatry, College of Physicians and Surgeons of Columbia University, 1051 Riverside Drive, Unit 120, New York, NY 10032, USA

 

Drug Alcohol Depend. 2009 Aug 1; 103(3): 107–113.

 

* Giv befolkningen muligheden for indtagelse af uskadelig ren marihuana uden tobak ved at oplyse og være leveringsdygtig i dette sundhedsforebyggende alternativ, gerne med ophøjet CBD/THCV kontra THC niveau.

 

PS. Marihuana, et Signal for Misforståelse

 

 

 

Totalforbud

Det er ikke inden for kompetenceudvikling af regeringen til at invadere privatlivets fred for borgerens liv og regulere sin adfærd i sager, der alene er berørt, eller at forbyde ham nogen friheds-udøvelse som ikke direkte skader samfundet.

 

Retten til at bruge alkohol for ens egen komfort, hvis de bruger det uden skade for offentligheden, er en af borgerens naturlige og umistelige rettigheder.... Kan ulovlig handling ikke påvirke offentligheden på nogen måde undtagen gennem den primære personskade til den enkelte, hvis det frembringer ham nogen skade. Det ligner et nyt og ekstrem skridt under vores regering inden for lovgivning, hvis det virkelig blev vedtaget for nogen af de formål, hvorpå denne karakter af lovgivningen kan opretholdes, hvis overhovedet.

 

3. Totalforbud er Funktionelt Upassende

 

...Til denne liste vil vi tilføje marihuana-besiddelse, som tegner sig for en stigende andel, af retslige UNCHR. I Chicago alene i den sidste halvdel af 1970 var der mere end 4.000 anholdelser for besiddelse.

 

En endelig omkostning ved besiddelses-love er den manglende respekt, som lovene og deres håndhævelse skaber i de unge. Vore unge kan ikke forstå, hvorfor samfundet vælger at kriminalisere adfærd med så lidt synlig dårlig virkning eller negative sociale konsekvenser, især når så mange medlemmer af de retshåndhævende myndigheder også sætter spørgsmålstegn ved de samme love. Disse unge mennesker har sprunget over hegnet og fandt ingen klippe. Og manglende respekt for besiddelses-love skaber en manglende respekt for al lov og systemet generelt.

 

Oven i alt dette er det tydelige indtryk blandt de unge, at politiet kan anvende Marihuana-love til at arrestere folk, de ikke kan lide af andre grunde, hvad enten det er deres politik, deres frisure eller deres etniske baggrund. Hvorvidt en sådan selektivitet rent faktisk eksisterer, opfattes det at eksistere.

 

Af alle disse grunde mener vi, at besiddelses-lovovertrædelsen er af ringe funktionel fordel for modløsheds-politiken og bærer tunge sociale omkostninger, ikke mindst som er mangel på respekt og kynisme blandt nogle af de unge. (Dr. William Courtney) I overensstemmelse hermed, selv under vores politik for at modvirke marihuana-brug, er en bedre metode overtalelsen frem for retsforfølgelse... Den Nationale Kommission for Marihuana og Stofmisbrug

Chokerende detaljer om cancer-patients medicinske marihuana-retssag

 

"En døende cancer-patient, der står til op til 15 år i fængsel for dyrkning af marihuana som han siger blev brugt til at behandle sine tumorer, blev i stedet idømt prøvetid af en Iowa dommer tirsdag.

 

BREAKING: Dommer Latham idømmer Benton Mackenzie til prøveløsladelse.

Benton Mackenzie, 48, står til mindst tre og op til 15 års fængsel, men District dommer Henry Latham valgte i stedet at tildele Mackenzie en treårig prøvetid.

 

Omkring en halv snes demonstranter samledes til støtte for Mackenzie uden for Scott County Courthouse i Davenport, Iowa, inden kendelsen kom, og holdt tegn op, der siger "Stop arrestere patienter" og "Behandling af sygdom er en ret."

 

Siden hans domfældelse tidligere på året, er Mackenzie rejst til Oregon, hvor marihuana er lovligt til medicinske formål, og hvor udefra-kommende-stats patienter får lov til at drage fordel af de mere liberale love for at opnå medicinsk cannabis til at hjælpe med at behandle hans angiosarcoma, kræft i blodkarrene. Latham advarede Mackenzie tirsdag, at han skal forblive "stofmisbrugs"-fri mens prøveløsladt eller risikere fængselstid.

 

"Du er en mand med intelligens og lidenskab. Jeg håber, du kan omsætte din anstrengelse til en mere konstruktiv anvendelse end at fortsætte med at overtræde lovene i denne stat," sagde Latham.

 

I juli blev Mackenzie og hans kone Loretta dømt i byretten i Iowa for marihuana-fremstilling og sammensværgelse til dyrkning 71 marihuana-planter på Mackenzie's forældres hjem i Long Grove, Iowa. De lokale myndigheder beslaglagde planterne i en 2013 razzia af hjemmet. Mackenzie sagde, at han dyrkede planterne for at udvinde cannabidiol eller CBD, et ikke-psykoaktivt stof i cannabis, til at behandle sine tumorer. Mackenzie's søn Cody, 22, blev fundet skyldig i overtrædelse af besiddelse af marihuana og remedier. Tirsdag dømte dommeren også Mackenzie's kone og søn til prøveløsladelse.

 

Mackenzie lider af svær angiosarcoma, en sjælden og aggressiv form for kræft, som producerer store hudlæsioner. Billeder dokumenterer Mackenzie juridiske sag og hans kræft er blevet indsendt til "Free Benton Mackenzie" Facebook-side. I juli, skrev Loretta Mackenzie på Facebook, at Benton's tilstand var forværret i de sidste mange måneder. Hun omfattede en nylig foto der fremstiller store, misfarvede tumorer på hendes mands hud. ADVARSEL:. fotos er GRAFIK.

 

Latham havde afskåret Mackenzie anvende nogen forsvar, der omfattede den påstand, at han havde dyrket cannabis til medicinsk nødvendighed. Mackenzie havde sagt han var truet med fængsel, hvis han talte om hans helbred i retten, og at han ikke ville være tilbøjelige til at overleve en fængselsstraf... Huff Post den 9. september 2014

 

Cenk Uygur og Ana Kasparian diskuterer - Udgivet den Sep 13, 2014

Cannabinoider, effektive mod kronisk neuropatisk smerte, kan omfattes af adjuvans medicin til palliativ pleje af kræftpatienter. For eksempel kan en ny cannabinoid-formulering, Sativex, være et nyttigt add-on smertestillende for patienter med opioid-refraktær cancer-smerte. Et randomiseret, dobbelt-blindt, placebo-kontrolleret, med gradueret dosering på 360 patienter med fremskreden cancer viste, at Sativex er effektiv og sikkert ved lav til medium doser. Et nylig, mindre studie med 12 raske mandlige frivillige tyder på, at det psykoaktive stof i cannabis kan gøre oplevelsen af ​​smerte mere tålelig istedet for at reducere intensiteten af smerte. Forfatterne anvendte funktionel magnetisk resonans til at undersøge virkningerne af den naturligt forekommende cannabinoid, delta-9-tetrahydrocannabinol, på hjernens aktivitet forbundet med kutan (hud) smerte og hyperalgesi midlertidigt induceret ved hjælp af capsaicin. Den analgetiske (smertelindrende) effekt på hyperalgesi var knyttet til nedsat aktivitet i cingulate cortex, mens stof-induceret reduktion i "ubehageligheder" er korreleret med aktiviteten i højre amygdala, der vides at blive primet (instrueret) af smerter... Forvaltning af cancersmerter: 1. videre konsekvenser af ortodokse smertestillende - Int J Gen Med. 2014; 7: 49–58.

Omtale og debat af en tidligere politimands ønske om lovliggørelse af hash i Aftenshowet

Selvom Pernille Skipper (Enhedslisten) i indslaget sendt tirsdag d. 5. november 2013 på DR1, fornemt argumenterer mod Trine Bramsen (S) for lovliggørelse af hash, blev der desværre igen misset en enestående mulighed for at nævne det massive antal positive forskningsresultater der støtter op om hampplanten samt dens bestanddeles gavnlige virkninger i terapeutisk øjemed. Denne politiembedsmand er den næste i rækken og forhåbentlig følger flere...og siger fra mod overgreb af egne medborgere, som reelt har gavn af og søger disse cannabinoide fedtsyrer for opretholdelse af et godt helbred og homøostase. Det var der afsluttende 81% SMS enighed om ved 5.000 stemmer, som blev affejet som ligegyldige af regeringspartierne ved Trine Bramsen, som værner om danskernes sundhed og Grundlovens Kapitel V. § 56.: Folketingsmedlemmerne er ene bundet ved deres overbevisning og ikke ved nogen forskrift af deres vælgere, (eller forskningsfakta og realiteter). PubMed: Farmakologiske plante-cannabinoider

 

Udgivet den 5. november 2013

Trine Bramsen (S): Der er nogle store sundhedsmæssige skadelige effekter forbundet med hash

 

 

Dokumentdato: 26-02-2014 - Modtaget: 26-02-2014 - Omdelt: 26-02-2014

 

Spørgsmålets ordlyd:

Vil ministeren oplyse de provenumæssige konsekvenser såfremt NOx-afgiften tilbageføres fra de nuværende 25 kr. til det tidligere niveau på ca. 5 kr. pr. kg NOx, eller hvis afgiften helt fjernes?

 

Spørger:

Trine Bramsen (S)

 

Svar

Indførelsen af NOx-afgiften var en del af energiaftalen af 21. februar 2008 med virkningfra 2010. Afgiften udgjorde 5 kr. pr. kg NOx. Merprovenuet blev tilbageført via lavere afgift på energi. I forbindelse med finansloven for 2012 blev NOx-afgiften forhøjet til 25 kr. pr. kg. Afgiftssatsen indekseres og udgør således 25,9 kr. pr. kg NOx i 2014. Skadesomkostninger ved nedfald af dansk udledt NOx i Danmark og udlandet skønnes til i alt ca. 50 kr. pr. kg. En afskaffelse eller nedsættelse af NOx-afgiften vil øge luftforureningen og helbredsomkostningerne i Danmark.

 

Danmark har endvidere en forpligtigelse iforhold til Gøteborg-protokollen til at nedbringe den grænseoverskridende luftforurening, herunder NOx (reduktion på 56 pct. ift. 2005). NOx-afgiften bidrager til Danmarks opfyldelse af forpligtigelsen. I 2013 udgjorde det samlede provenu fra NOx-afgiften ca. 875 mio. kr., heraf udgjorde NOx-afgiften fra vejtransport ca. 1/3, mens NOx-afgiften fra stationære anlæg udgjorde ca. 2/3. NOx-afgiften på benzin og diesel er modsvaret af tilsvarende lempelser i energiafgiften. Den reelle belastning af vejtransporten er derfor nul, og vejtransport indregnes derfor ikke i mindreprovenuet ved nedsættelse eller afskaffelse af NOx-afgiften. En afskaffelse af NOx-afgiften skønnes at indebære et umiddelbart mindreprovenu i 2015 på ca. 600 mio. kr. Den varige virkning efter tilbageløb og adfærd skønnes til ca. 280mio. kr. - Morten Østergaard

 

Trafikkens forurening

Hvert år dør ca. 400.000 europæere for tidligt og millioner bliver alvorligt syge på grund af luftforurening med fine partikler. I Danmark alene dør ca. 3000 danskere årligt grundet luftforureningen. Til sammenligning dør mindre end 200 danskere årligt i trafikulykker. Derfor er luftforureningen fortsat det største miljørelaterede helbredsproblem.

 

Af: Kåre Press-Kristensen

DTU MILJØ - Institut for Vand og Miljøteknologi

Det Økologiske Råd, december 2013, hæfte 36 sider

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klage til EU over dansk luftforurening

Publiceret: Fredag, 30. januar 2015 13:12

Det Økologiske Råd og en række andre patient- og miljøorganisationer er nu så frustrerede over, at staten ikke gør en målrettet indsats for at nedbringe luftforureningen, at de klager til EU.

I stedet for at nedbringe den stærkt sundhedsskadelige luftforurening og derved opfylde EU's grænseværdi (og Gøteborg-protokollen til at nedbringe den grænseoverskridende luftforurening, herunder NOx (reduktion på 56 pct. ift. 2005), satser staten i stedet på at flytte målestationen til et meget mindre forurenet sted.

 

Organisationerne håber, at EU vil gribe ind og vil derfor afsende denne klage til EU-Kommissionen, og samtidig opfordrer de i dette høringssvar til, at staten fastholder målestationens nuværende placering og nedbringer luftforureningen.

 

Yderligere informationer

Kåre Press-Kristensen, seniorrådgiver, Det Økologiske Råd, tlf. 22 81 10 27.

Læs mere i Det Økologiske Råds seneste trafikhæfte:

 

24:36 - Hamp-bio-brændstof

 

...Forslagsstillerne foreslår derfor helt at afskaffe NOx-afgiften, så der sikres produktion og arbejdspladser i Danmark. Forslaget skønnes at indebære et mindreprovenu efter tilbageløb og adfærd på 310 mio. kr. Forslaget foreslås finansieret som led i finansloven for 2015.

2015 - Ulovlige stoffers Love: Rydning af en 50-årig hindring til forskning

 

Af professor David J. Nutt MD Imperial College London

 

Mange stoffer er gjort "ulovlig" i et forsøg på at reducere deres tilgængelighed samt desuden deres skader. Denne kontrol finder sted både på nationalt og internationalt plan - i sidstnævnte tilfælde i FN-konventioner, der gør en lang række stoffer fra hash til heroin "ulovlige". Mange mennesker er klar over udfordringerne af dette system af kontrol i form af menneskerettighedskrænkelser af dem, der søger at gennemføre en forbudspolitisk tilgang til narkotikakontrol, samt den fejlslagne, og massiv indirekte skader fra, "Krigen mod narkotika", der i øjeblikket udkæmpes for at stoppe stofbrug. Mindre kendt er de perverse begrænsninger, som disse love har haft på farmakologi-forskning. Her vil jeg vise, hvordan de har ført til censurering af life science og medicinsk forskning, med katastrofale følger, der har varet i mere end 50 år og fortsætter...

 

Forbud mod visse lægemidler.

Mange traditionelle medicin er blevet defineret ud fra farmakopé med internationale og nationale konventioner. Disse omfatter vegetabilske kilder til DMT såsom ayahausca og ibogain, men det mest oplagte er cannabis. Cannabis har været brugt medicinsk i over 4000 år, men da FN Enkeltkonventionen af 1961 angående narkotiske midler, er det blevet defineret som ikke at have en sådan værdi. Som et resultat, er cannabis sat i Liste 1. Narkotika placeret i Liste 1, er underlagt det strengeste kontrolniveau i de fleste lande i verden (se [1] for en fyldigere beskrivelse af disse skemaer og love herfor). Denne status betyder, at forskere (både prækliniske og kliniske) kræver en særlig tilladelse til at holde lægemidlet. I Det Forenede Kongerige (England) har kun fire (ud af mange hundrede) sygehuse en sådan licens, selv om de alle kan holde heroin, et langt mere skadeligt og eftertragtet lægemiddel ved nogens skøn, fordi heroin er i liste 2. Disse begrænsninger har betydet, at forskningen på de medicinske anvendelser af cannabis næppe har fundet sted i de sidste 50 år, på trods af en betydelig stigning i kendskabet til de mange farmakologisk aktive komponenter af cannabis planten, hvoraf mange har medicinsk potentiale. Desuden er den lille forskning fundet sted - såsom udvikling af cannabis oral spray Sativex [ATC-kode N02BG10 offentligt regionalt tilskud på kr. 2.252.000 fra 2011 til og med 2013 i Danmark] - blevet forsinket af spørgsmålet om, hvad licens det ville være givet (nu i Det Forenede Kongerige England, er det Liste 4 trods identisk i farmaceutisk indhold til plante-cannabis, som stadig holdes i Liste 1).

 

Dispenseringsform

 

Mundhulespray, opløsning. 1 ml indeholder 38-44 mg og 35-42 mg af to ekstrakter (som bløde ekstrakter) fra Cannabis sativa L., folium cum flore (Cannabis-blad og -blomst) svarende til 27 mg delta-9-tetrahydrocannabinol (THC) og 25 mg cannabidiol (CBD).

 

 

 

Abstrakt

 

Cannabinoider har vist at have antioxidant egenskaber urelateret til NMDA-receptormodstand. Denne nyligt fundne egenskab gør cannabinoider brugbare i behandling og forebyggende behandling (profylakse) af en bred variation af oxyderingsassocierede sygdomme, så som iskæmi, alders-relaterede, betændelses-og autoimmune sygdomme.

 

Cannabinoiderne har vist at have særlig anvendelse som nervebeskytter (neurobeskytter) for eksempel ved at begrænse neurologisk nevebeskadigelse fremkommet efter iskæmisk skade, så som apopleksi (slagtilfælde) og traumer, eller i behandlingen af neurodegenerative sygdomme, så som Alzheimers, Parkinsons og HIV dementia...

 

Tilsvarende kontrolforanstaltninger gælder i USA, hvor terapeutiske undersøgelser af cannabis produkter er blevet hæmmet af intense regler: i USA holder kun tre personer Drug Enforcement Agency DEA licenser til forskning af cannabis klinisk. Som et resultat, trodsede befolkningen i mange stater i USA føderale love og stemte for legalisering af medicinsk cannabis (med Colorado og Washington State der desuden gjorde rekreativ brug legalt).

 

I Storbritannien eksisterer undernational demokrati for sundhedsspørgsmål ikke, så det skønnes, at over 30.000 mennesker bruger medicinsk cannabis ulovligt, og mange bliver arresteret for at gøre det, især da, siden 2005, har selvmedicinering med cannabis været udtrykkeligt udelukket som forsvar i den britiske lovgivning (trods det faktum, at det stadig kan gøres gældende som et forsvar mod brugen af alle andre "ulovlige" stoffer til selvmedicinering)...

 

PLoS Biol. 2015 Jan;13(1):e1002047

 

 

Dansk politibetjent siger krigen mod narkotika er nytteløs

Denne dristige og ærlige danske politibetjent Lars Andersen, siger/sagde stop og til sidst op.

 

11. Juni 2010

 

Afhængighed bør ikke være en forbrydelse

 

Vi skal arbejde på at fjerne enhver form for stigmatisering forbundet med afhængighed for at hjælpe dem der kæmper med det sammen med deres venner og familie. Problemet er, at marihuana og hash er ulovligt og derfor har vi gjort afhængighed til en strafferetlig sag, og ikke et offentligt sundhedsanliggende.

 

Vi forældre har også skyld og kan også bebrejdes dette, fordi vi har ladet vores lovgivere gentage dårligdommene af USA's alkohol-forbud forfra.

 

Endvidere ser det ud til, at hele det syntetiske marihuana-marked og hjemlige marihuana-laboratorier, hvor høje THC-niveauer (grundet uvidenhed om eksistensen om de andre cannabinoider/plantesorter) boostes op med mulige negative psykiske påvirkninger og sigtelser efter den hårde narkoparagraf (straffelovens §191, med en strafferamme på op til 10 års fængsel - og i grove tilfælde 16 år), kun eksisterer på grund af vores forbud mod selve planten og dets mange unikke cannabinoider. Vores stof-uddannelse og love i dette land er hyklerisk: Alle stoffer er ikke lige farlige, og al brug er ikke misbrug. Forsøg at fortælle dine børn, at i mellem reklamer for alkohol, sukker, kaffe og erektions-piller kan der sendes et blandet signal om vores værdi-system, og hvordan sikkerhed skal være en forældres første-prioritet.

 

De fleste stoffer er farlige, og det er derfor, vi har brug for regeringen regulerer dem, ikke en generel forbudspolitik, der herved fremkalder og tillader folk uden reel viden om indhold og foreskellene af cannabinoider, ubelært og uden et certifikat udstedt fra et gennemgået kursus, at køre markedet med kriminaliseringsbevirkede opskruede priser og iblandede sundhedsskadelige tilsætningsstoffer som paraffin, sukker og andet. Der er ingen der er døde af marihuana, men det er der så sandelig af alt det andet lovligt reklamerede og konsumerede. * Dødsfald som følge af Marihuana v. 17 FDA-godkendte lægemidler i USA 1/1/97 - 6/30/05 (Viagra: 2.254; ALT dødsfald af 17 FDA-godkendte lægemidler: 10.008; Marihuana: 0)

 

 

DR 2 - Fedt, Fup og Flæskesteg: Sukker gør børn afhængige

 

Seks ud af 10 danske børn får langt mere sukker end anbefalet, viser tal fra Fødevarestyrelsen. 80 pct. af sukkeret kommer fra sodavand, slik og kager.

 

Det store sukkerindtag bekymrer den danske børnelæge Jens-Christian Holm, der er forskningsleder på Enheden for overvægtige børn og unge på Børneafdelingen, Holbæk Hospital.

 

- Jeg mener, at sukkerafhængighed er en ligeså stærk drivende kraft som spilafhængighed eller alkoholafhængighed, siger Jens-Christian Holm.

 

Han ser sukkeret som en stor synder hos de overvægtige børn, som han har i behandling. Han vurderer, at op mod 80 pct. af børnene i behandling har en afhængighed af sukker og fedt. De har simpelthen behov for sukker i alle afskygninger.

 

Sukker skaber afhængighed

Vi ved det jo godt, når den sidste sukkerbombe i slikskålen er forsvundet ned i svælget. At sukker smager godt, men at det hverken er godt for os eller vores børn.

 

Forskning peger på, at sukker også kan skabe en afhængighed på samme måde som alkohol og stoffer. Sukkeret udløser nemlig en belønningsmekanisme i hjernen, og den kræver mere af det samme. Den svenske professor i medicinsk og fysiologisk kemi, Charlotte Erlansson-Albertsson, forklarer, hvad der sker, når sukkeret rammer tungen:

 

- Sukkeret frigør belønningsmolekyler, og så findes der en forbindelse til hukommelsescentret, så vi husker, hvor disse belønnende ting er, og vi vender tilbage. For det er klart, at vi drives alle af belønninger, og er der noget, jeg har syntes om, så vil jeg gerne komme tilbage til det. Og alt dette er og kan styres af det endocannabinoide system.

 

"Fup, fedt og flæskesteg"?

Fedme-epidemien raser, men er light-produkter (kunstige sødemidler som aspartam) en løsning? Kurt og Thomas tager i dette afsnit på opdagelse i Light-land og undersøger, hvad erstatningsstofferne gør ved os. Scanninger af Kurts hjerne viser, at "light"-produkter har nogle overraskende virkninger på kroppen. Kan kemikalierne måske have den stik modsatte effekt på kroppen, end det, der er meningen med dem: Kan de i virkeligheden gøre dig tungere? (læs mere: Cannabinoider og ALS)

 

* Forskel mellem C. indica og C. sativa

Cannabis indica kan have et CBD:THC forhold 4-5 gange af Cannabis sativa. Cannabis-stammer med relativt høj CBD:THC-forhold er mindre tilbøjelige til at inducere angst og uro end omvendt.

 

Dette skyldes CBD's antagonistiske virkninger ved cannabinoid-receptorerne (CB1) sammenlignet med THC's partiel agonist-virkning. CBD er også en 5-HT1A receptor-agonist, som også kan bidrage til en anxiolytisk virkning (panikdæmpende eller angstdæmpende). Dette betyder sandsynligvis at de høje koncentrationer af CBD fundet i Cannabis indica afbøder anxiogene virkning af THC betydeligt.

 

Virkningerne af sativa er kendt for sin cerebral-høj (involverer intelligens snarere end følelser eller instinkt), og derfor brugt i dagtimer som medicinsk cannabis, mens indica er velkendte for sine beroligende virkning og foretrukne ved natte-tid som medicinsk cannabis. (Plantecannabinoider som panikdæmpende)

 

Cannabidiol dæmper appetitforstyrrelses-effekter af Δ9-tetrahydrocannabinol i mennesker der ryger deres valgte Cannabis

 

Verdensomspændende cannabisafhængighed er stigende, og det samme er koncentration af Δ9-tetrahydrocannabinol (THC) i gade-cannabis. Samtidig er koncentrationen af den anden mest forekommende cannabinoid i gade-cannabis, cannabidiol (CBD), faldende. Disse to cannabinoider har modsatrettede effekter både farmakologisk og adfærdsmæssigt når de administreres i laboratoriet. Ingen forskning har endnu undersøgt, hvordan forholdet mellem disse komponenter indvirker på appetitforstyrrelser/forstærkende virkninger af cannabis hos mennesker.

 

I alt blev 94 cannabis-brugere testet 7 dage fra hinanden, én gang, mens ikke-beruset og en gang mens akut under indflydelse af deres egne valgte røget cannabis på afhængighedsskabende foranstaltninger. Ved hjælp af en hidtil uset metode, en prøve af cannabis (samt spyt) er indsamlet fra hver bruger og analyseret for indhold af cannabinoider.

 

På grundlag af CBD:THC forhold i cannabis, blev personer fra øverste og nederste tertiler sammenlignet direkte på indekser af de forstærkende virkninger af stoffer, udtrykkelig kobling, og implicit opmærksomhedsgrad til stof-stimuli. Når beruset, viste rygere af høje CBD:THC stammer reduceret opmærksomhedsgrad partiskhed til stoffer og føde-stimuli sammenlignet med rygere med lav CBD:THC. De der ryger højere CBD:THC stammer viste også lavere selvvurderet smag for cannabis-stimuli på begge testdage.

 

Vores resultater tyder på, at CBD har potentiale som en behandling for cannabis-afhængighed. Den akutte modulation af incitament prominens af stof-ønsker af CBD kan muligvis generalisere til en behandling for andre afhængighedsskabende lidelser.

 

Klinisk psykofarmakologi Unit, Forskning Institut for Klinisk, Sundhed og pædagogisk psykologi, University College London, London, UK

 

 

Apotek Ejere

Cannabis Universitetet, landets hurtigst voksende cannabis Universitet finder vejen! Vi har oplevet en kraftig efterspørgsel fra cannabis entusiaster over hele nationen, så vi tager vores professorer og vores pensum mobil. Dette giver dig mulighed for at tilbyde gaven af cannabis-uddannelse til dine patienter og kunder.

 

Opløftelse af cannabis-bevidsthed er enhver aktivist pligt, og Cannabis Universitetet kan hjælpe dig med at tilbyde denne nye service!

Bring UniCann-klasser til dit officin eller apotek! Vi har 25 Pris-vindende klasser, og evnen til at skabe et skræddersyet pensum til at opfylde dine medarbejdere, patienter og leverandørers behov.

 

Nogle af kursussets højdepunkter:

 

  • Blive Legal: Hvis du bevæger dig ind i dette felt, bør du gøre alt lovligt, ingen springen over. Find en venlig læge (gerne med kendskab til det endocannabinoide system) for at maksimere din anbefaling.

 

  • Implementering: Vi afdækker de præcise skridt at følge. Du bliver nødt til at oprette et ikke-profit kollektiv, før du kan få dine tilladelser og licenser.

 

  • Opret en forpagtningskontrakt: Din virksomheds tilladelser er kun gyldige i et enkelt område. Din leveringsservice kræver stadig en drift-adresse.

 

  • Indgive ansøgning for tilladelser: Nu er du klar til at indgive ansøgning for tilladelser, men husk marihuana transaktioner er afgiftspligtige ved lov.

 

  • Åbne for handel: Vi hjælper dig virke sikkert og samtidig at holde en lav profil.

 

Åbning af et medicinsk marihuana-apotek

Den voksende medicinske marihuana-industri er en hastig voksende industri i Californien, Colorado og Michigan, men findes endnu under jorden og hæmmet i specielt Skandinavien, Afrika, Asien og Sydøstasien.

 

Hvis du tænker på at åbne et medicinsk marihuana apotek så vil Unicann´s canna-erhvervs-kurser guide dig trin for trin, og ellers bare vise andre, hvordan det kan gøres.

Vores canna-erhvervs professor har hjulpet mange apotek-ejere med den lovgivende side og endnu mere ved UniCann´s marihuana-skole-foredrag.

 

Du får ekspertrådgivning på alle vores medicinsk marihuana klasser, ikke bare om canna-erhverv. Vi er den første marihuana-skole der tilbyder live online-klasser og medicinsk marihuana klasser på efterspørgslen, der passer til din travle livsstil. Tjek vores medicinske marihuana klasses tilbud.

 

Amerikas første cannabis-kollegium blev grundlagt i år 2007 for at give de studerende den højeste uddannelses-kvalitet til cannabis-industrien. Siden dørene blev åbnet, har tusindvis af studerende lært at dyrke medicinsk kvalitets-cannabis og har fået vigtige færdigheder, der er nødvendige for succes i cannabis-industrien. OU fakultetet består af de mest vidende og anerkendte navne i branchen. Med alt fra 40 til 80 aktive professorer og instruktører, lærer vores juridiske professorer dig ikke kun om loven, de hjalp med at udforme loven.

 

PS: Hashpushere vil betale skat

Hashsælgere i Pusher Street på Christiania vil legaliseres. For første gang bryder de tavsheden om deres lukrative marked.

Selv om pusherne i det kontroversielle stræde Pusher Street på Christiania driver kriminelle forretninger, vil de gerne om på den rigtige side af loven og registreres som almindelige erhvervsdrivende, så de kan betale skat.

 

»Vi kan garantere, at det er ønskescenariet for 99 procent af sælgerne. Alle vil hellere kunne stå her med en lovlig butik«, siger en fremtrædende pusher, som ønsker at være anonym.

 

Dermed melder pusherne, som hver dag sælger hash fra omkring 25-30 boder på et af Europas største illegale hashmarkeder, sig ind i diskussionen om Københavns Kommunes forslag om en legalisering af hashsalget i hovedstaden...30. maj. 2013, Politiken.

 

2014 - Effekten af medicinsk marihuana love for kriminalitet: Beviser fra Stats-paneldata, 1990-2006

 

Baggrund: Debat har omgivet legalisering af marihuana til medicinske formål i årtier. Nogle har argumenteret med at medicinsk marihuana-legalisering (MML), udgør en trussel mod den offentlige sundhed og sikkerhed, måske også påvirker kriminaliteten. I de senere år har nogle amerikanske stater legaliseret marihuana til medicinske formål, genantændt politisk og offentlig interesse i konsekvenserne af marihuana-legalisering på en række udkomme.

 

Metoder: Under henvisning til den amerikanske stats paneldata, analyserede vi sammenhængen mellem stats MML og statslige kriminalitet for alle Del I lovovertrædelser indsamlet af FBI.

 

Resultater: Resultaterne indikerede ikke en forbrydelses-forværrende effekt af MML på nogen af Del I lovovertrædelser. Derimod kan stats MML korreleres med en reduktion i drab og overfalds-rater (niveauer) eksklusive andre kovariater.

 

Konklusioner: Disse resultater er i modstrid med argumenterne der mener legalisering af marihuana til medicinske formål udgør en fare for den offentlige sundhed i form af eksponering for voldelig kriminalitet og berigelseskriminalitet.

 

 

 

- Relaterede citater

 

Panikanfald, et signifikant kendetegn ved panikangst, kan modelleres i rotter ved at udsætte dyrene for stimuli, der inducerer undslippe reaktioner, såsom den forhøjede T-labyrint eller aktiveringen af ​​dorsolaterale periaqueductal grå. Idet cannabinoid CB1-receptoren modulerer forskellige typer af modvilje reaktioner, testede denne undersøgelse hypotesen, at styrkelsen af endocannabinoid signalering i dorsolaterale periaqueductal grå hæmmer panik-lignende reaktioner hos rotter... De foreliggende resultater bekræfter anti-modvilje ejendom af direkte CB1-receptor aktivering i dorsolaterale periaqueductal grå... - J Psychopharmacol. 2015 Jan 19. - Relaterede citater

2015, 23. Februar - Marihuana kan være endnu sikrere end hidtil antaget, siger forskerne

 

- The Washington Post

 

Af Christopher Ingraham

 

Ny undersøgelse: Vi skal holde op med at bekæmpe marihuana-legalisering og i stedet fokusere på alkohol og tobak.

 

Sammenlignet med andre rekreative stoffer - herunder alkohol - kan marihuana være endnu mere sikker end tidligere antaget. Og forskere har systematisk undervurderet risikoen ved brug af alkohol.

 

Dette er hoved konklusionen af den seneste forskning offentliggjort i tidsskriftet Scientific Reports, et datterselskab af Nature. Forskere forsøgt at kvantificere risikoen for dødsfald i forbindelse med anvendelsen af ​​en række almindeligt anvendte stoffer. De fandt, at niveauet af individuel brug, var alkohol det mest dødbringende stof, efterfulgt af heroin og kokain.

 

Med en stor margen er marihuana det mindt risikable rekreations stof.

Forskel mellem giftig dose og typisk human indtagelse/forbrug

 

Og hele vejen i bunden af ​​listen? Cannabis - omkring 114 gange mindre dødbringende end sprut, ifølge forfatterne, der kørte beregninger, sammenlignede dødelige doser af et givet stof med det kvantum/mængde, som en typisk person bruger. Marihuana er også det eneste studerede stof der udgjorde en lav dødeligheds-risiko for brugerne.

 

Disse resultater styrker stof-sikkerhedsmæssige placeringer udviklet for 10 år siden under en lidt anden metode. Så i den henseende, er undersøgelsen mere en bekræftelse af tidligere resultater end noget andet. Men i betragtning af de nuværende nationale og internationale debatter om retsstillingen for marihuana og de ​​risici, der er forbundet med dets anvendelse, når undersøgelsen frem til en god tid.

 

Det er vigtigt at bemærke her, at "sikrere end alkohol" betyder ikke "sikker, punktum." Faktisk er en af ​​de mere bekymrende tankegange jeg ser i nogle kvartaler af marihuana legaliserings bevægelsen, at fordi marihuana er "naturlig", eller fordi det kan bruges som (ikke-FDA/Lægemiddelstyrelse godkendt) "medicin", det derfor er "sikker."

 

Men selvfølgelig, klapperslange-gift er naturligt, også, og ingen ville kalde det sikkert. Og receptpligtig smertestillende medicin er medicinsk og ansvarlig for titusinder af dødsfald hvert år.

 

Der er en række risici forbundet med marihuana-brug (hvis for højt et THC-forhold ifh til andre cannabinoider som blokerer for fuld THC-vedhæftning til CB1). De fleste af disse risici omfatter psykiske problemer, og de fleste større jo tidligere du begynder at bruge og jo oftere du bruger det (med højt THC, lavt CBD/THCV).

 

Når det er sagt, er der risici forbundet med bogstaveligt talt alt du kommer i din krop. Spiser for meget sukker, og du er på den hurtige vej til at rådne tænder og diabetes. Indtag for meget salt, og du kigger på øget odds på et slagtilfælde. Psykoaktive stoffer, såsom marihuana og alkohol, er slet ikke enestående for at have dermed forbundne risici.

 

Det unikke er, hvordan disse stoffer behandles i henhold til loven, og især den måde, hvorpå alkohol og nikotin i det væsentlige får en fribillet under Kontrolerede Stoffers Lov, hjørnestenen i nationens narkotikapolitik. Denne undersøgels forfattere gør opmærksom på, at lovgivningsmæssige klassifikationer af psykoaktive stoffer ofte "mangler et videnskabeligt grundlag", og deres resultater er en bekræftelse af denne kendsgerning.

 

I betragtning af de relative risici, der er forbundet med marihuana og alkohol, anbefaler forfatterne "risikostyrings prioritering mod alkohol og tobak i stedet for ulovlige stoffer." Og de siger, at når det kommer til marihuan, foreslår de lave mængder af risiko der er forbundet med stoffet "en streng juridisk reguleringsstrategi i stedet for den nuværende forbuds-tilgang."

 

Med andre ord, enkeltpersoner og organisationer oprørte over marihuana-legalisering kan have en større effekt på sundhed og trivsel i dette land ved at flytte deres opmærksomhed på alkohol og cigaretter. Det er ekstraordinær dristigt (ulødigt) at rase mod farerne ved marihuana-brug om dagen og derefter gå hjem at slappe af med et glas langt mere dødbringende stof om aftnen.

 

Undersøgelsen: Sammenlignende risikovurdering af alkohol, tobak, cannabis og andre illegale stoffer ved hjælp af margin for eksponerings-tilgang - Sci Rep. 2015; 5: 8126.

 

1: Epidemiological Research Unit, Technische Universität Dresden, Klinische Psychologie & Psychotherapie, Dresden, Germany...

3: Social and Epidemiological Research (SER) Department, Centre for Addiction and Mental Health (CAMH), Toronto, Canada

4:Institute of Medical Sciences, University of Toronto (UofT), Toronto, Canada

 

* Læs også: Sådan gør marihuana-legalisering i Colorado og Washington verden til et bedre sted

 

----- -----

2015, marts - Perspektiver på udviklings-dimensioner for narkotika-kontrol-politik - UNDP

 

Af Forenede Nationers Udviklingsprogram (UNDP)

 

Forholdet mellem narkotika kontrolpolitik og menneskelig udvikling er kompleks og mange-facetteret. Alligevel har politikker til at forbyde og straffe brugen af visse stoffer spillet en uforholdsmæssig/urimelig rolle i udformningen af den internationale tilgang til narkotikakontrol og landenes reaktion/svar, uden hensyn til landenes udviklingsmål.

 

Mens narkotikakontrolpolitikker er begrundet i de faktiske og potentielle skader i forbindelse med ulovlig narkotika produktion, handel og brug (f.eks trusler mod sikkerheden, sundhedsproblemer, kriminalitet, nedsat produktivitet, arbejdsløshed og fattigdom), viser beviser, at i mange lande, har politikker og tilhørende håndhævelsesforanstaltninger fokuseret på at reducere udbud og efterspørgsel ringe effekt i at udrydde produktionen eller problematisk stofbrug.

 

Som forskellige FN-organisationer har observeret, har disse bestræbelser haft skadelige tilstødende konsekvenser: skaber et kriminel sort marked; fremmer korruption, vold og ustabilitet; truer den offentlige sundhed og sikkerhed; generere store krænkelser af menneskerettighederne, herunder grov og umenneskelige straffe; og diskrimination og marginalisering af mennesker, der bruger stoffer, oprindelige folk, kvinder og unge.

 

 

Eks er: Dødsstraffen i Folkerepublikken Kina og danske investors (gode rammeaftale) samt danske samarbejdspartner for bla. salg af dansk national narko nr. 1, alkoholen, administreret til en lang række af forbrydelser, lige fra skatteunddragelse til forsætlig mord og narkohandel.

 

Der er bred anerkendelse fra flere sider, herunder FN-medlemsstater og enheder og civilsamfundet, for de tilstødende skader af de nuværende narkotikapolitikker, og at nye metoder er både presserende og nødvendig.

 

FN Kontoret for Narkotika og Kriminalitet (UNODC) har udtalt, at FN narkotikakonventioner ikke kræver straffeforanstaltninger af stofbrug eller besiddelse af narkotika til eget brug og anerkender rollen af menneskerettighedskrænkelser mod mennesker, der bruger narkotika i fremkaldelse af HIV (UNODC, 2014; UNODC, 2012).

 

UNODC's administrerende direktør Yuri Fedotov har tilskyndet FN medlemsstaterne til at bruge den kommende FN Generalforsamlings særlige samling (UNGASS) om Narkotika og andre møder på højt niveau som giver muligheder for at diskutere måder at afbalancere internationale narkotikakontrol politiske løsninger for at fokusere på sundhed og respekt for menneskerettighederne og adressere stigmatisering og diskrimination, der begrænser adgangen til tjenesteydelser af folk, der bruger narkotika (UNODC, 2013)...

 

UNDP marts 2015

 

Hvad er UNGASS?

FN Generalforsamlingens særlige samling, eller UNGASS, er et møde for FN-medlemsstater til at vurdere og drøfte globale spørgsmål som sundhed, køn, eller i dette tilfælde, verdens prioriteringer af narkotikakontrol. Sidste gang en særlig samling om narkotika blev afholdt i 1998 var sit fokus på total afskaffelse af stoffer fra verden. I dag presser politiske ledere og borgere til at genoverveje den ineffektive og farlige fremgangsmåde. (Specielt nu det også et set, at lande der er fortaler for bekæmpelse og tilknyttet overtrædelse af menneskerettighederne, med den anden hånd, selv har patent på indholdsstofferne deri og samtidig nægter planten medicinsk værdi)

 

 

 

Abstrakt

 

Cannabinoider har vist at have antioxidant egenskaber urelateret til NMDA-receptormodstand. Denne nyligt fundne egenskab gør cannabinoider brugbare i behandling og forebyggende behandling (profylakse) af en bred variation af oxyderingsassocierede sygdomme, så som iskæmi, alders-relaterede, betændelses-og autoimmune sygdomme.

 

Cannabinoiderne har vist at have særlig anvendelse som nervebeskytter (neurobeskytter) for eksempel ved at begrænse neurologisk nevebeskadigelse fremkommet efter iskæmisk skade, så som apopleksi (slagtilfælde) og traumer, eller i behandlingen af neurodegenerative sygdomme, så som Alzheimers, Parkinsons og HIV dementia.

 

Ikke-psykeaktive cannabinoider, så som Cannabidiol (CBD: C21H30O2), er i særdeleshed fordelagtig at bruge fordi de forhindrer toksitet som fremkommer ved psykoaktive cannabinoider ved høje doser nyttige i metoden af den indeværende opfindelse.

 

En særskilt beskrevet klasse af cannabinoider er nyttige som nervedegenerativ antioxidanter er formular (I) hvori R gruppe er uafhængig valgt fra gruppen bestående af H, CH3 (C2H3 - carbon-atom er bundet til tre hydrogen-atomer), og COCH3 (C2H3O - to carbon- og et oxygen-atom er bundet til tre hydrogen-atomer (acetyl-gruppe, en funktionel gruppe)

 

I relation:

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved