Filippinerne

Cannabinoide Information

* Google translate: English - Choose Your language, please

 

 

En borgers fortælling om nyheder omhandlende cannabinoiderne i Filippinerne.

 

 

MANILA, 15 februar (Xinhua) - Det er endnu ikke tiden til at Filippinerne legalisere brugen af marihuana til medicinske formål, udtalte den Filippinske Sundheds Sekretær Enrique Ona, anerkendt som en af de øverste kirurger inden for karkirurgi og organtransplantation, her lørdag.

 

 

Cannabinoider kendt for at have anti-inflammatoriske og immunmodulerende egenskaber. Cannabinoid receptor 2 (CB2) der primært udtrykkes på leukocytter (hvide blodlegemer) er receptoren impliceret i mediering mange af virkningerne af cannabinoider på immun-processer. Denne undersøgelse testede kapaciteten af Δ(9)-tetrahydrocannabinol (Δ (9)-THC) og to CB2-selektive agonister til at hæmme den murineblandede lymfocytreaktion (MLR), en in vitro-korrelat af transplantatafstødning efter hud-og organtransplantation

 

Begge CB2-selektive agonister og Δ(9)-THC undertrykte signifikant MLR på en dosisafhængig måde. Hæmningen var via CB2, idet undertrykkelse kunne blokeres ved forbehandling med en CB2-selektiv antagonist, men ikke af en CB1-antagonist, og ingen af ​​forbindelserne undertrykte MLR når splenocytter fra CB2-mangelfulde mus blev anvendt.

 

CB2 agonister blev vist til at handle direkte på T-celler, idet eksponering af CD3(+) celler til disse forbindelser fuldstændigt standsede deres handling i en rekonstitueret MLR.

 

Endvidere hæmmede CB2-selektive agonister fuldstændig hastig udbredelse af oprensede T-celler aktiveret med anti-CD3 og anti-CD28antistoffer. T-celle funktion blev reduceret med CB2-agonister, idet en ELISA af MLR dyrkningssupernatanter afslørede IL-2 frigivelse faldt betydeligt i de cannabinoid-behandlede celler. [IL-2 er en interleukin, en type cytokin-signalmolekyle i immunsystemet. Det er et protein, der regulerer aktiviteter af hvide blodlegemer (leukocytter, ofte lymfocytter), der er ansvarlige for immunitet og eren del af kroppens naturlige reaktion på mikrobielinfektion].

 

Tilsammen understøtter disse data potentialet i denne klasse af forbindelser som nyttige behandlinger for at forlænge transplantat-overlevelse hos transplanterede patienter.

 

Center for Stofmisbrugs Forskning, Temple University School of Medicine, Philadelphia, PA, 19140, USA.

 

Som reaktion på et lovforslag om legalisering af medicinsk brug af marihuana, sagde Ona, at først er der behov for at bestemme de medicinske betingelser, som marihuana vil blive anvendt til for behandling eller lindrings-formål.

 

Lovforslaget, der blev udarbejdet af House Minority Leader og kongresmedlem fra Isabela provinsen Rodolfo Albano III, fra Folkets Nationalistiske Forbund eller NPC, et konservativt politisk parti i Filippinerne, der blev grundlagt i 1992 af daværende præsidentkandidat Eduardo Cojuangco, Jr, har til formål at tillade brug af marihuana af patienter, der lider af epilepsi og lignende forhold.

 

Albano havde citeret en dokumentarfilm af det amerikanske kabel-tv-net CNN, der fremhævede de medicinske fordele ved at bruge marihuana, også kendt som cannabis.

 

WEED - En CNN-rapport af Dr. Sanjay Gupta

Udgivet den 21. august 2013

Ona hævde, imidlertid, at mens der allerede kan være undersøgelser i udlandet på dette, skal de stadig valideres. Sundhedssekretæren sagde han ikke tror, at World Health Organization (WHO) allerede har bekræftet de medicinske virkninger af marihuana.

 

 

Rekreative og medicinsk brug af cannabis blandt hiv-smittede personer er steget i de senere år. I SIV-inficerede makakaber, hæmmede kronisk administration af Δ9-tetrahydrocannabinol (Δ9-THC), virus-replikation, tarmbetændelse og bremsede sygdomsprogression.

 

Samlet set viser vores resultater, at selektiv opregulering af anti-inflammatorisk miRNA-ekspression bidrager til THC-medieret standsning af gastrointestinal inflammation og vedligeholdelse af intestinal homøostase. - Et system, hvor variabler reguleres således, at interne forhold er stabile og relativt konstant. Eksempler på homeostase omfatter regulering af temperatur og balancen mellem surhed og alkalinitet (pH). Det er en proces, der bevarer stabiliteten af ​​det menneskelige legemes indre miljø i respons på ændringer i ydre betingelser.

 

Division of Comparative Pathology, Tulane National Primate Research Center, Covington, Louisiana- 70433, USA

 

Han var bange for, at ved at tillade medicinsk marihuana, "det kunne føre til at flere mennesker har problemer" med stofmisbrug.

 

"Vi skal også undersøge, om der findes alternativer. Hvis der er alternativer, hvorfor vende sig til marihuana?" tilføjede han.

 

 

Editor: Yang Yi

 

- Bearbejdet af cannabinoide-information.dk

 

 

 

 

 

Det Filippinske Cannabis Medfølende Samfund

Hør de sande historier om mænd, kvinder og børn, der kæmper for deres liv og kæmper for deres ret til sikker, lovlig og billig adgang til medicinsk cannabis i Filippinerne.

 

Udgivet den 20. April 2014

Bør Marihuana legaliseres i Filippinerne?

 

Modstridende synspunkter: En hård, ligefrem diskussion af nutidens mest presserende spørgsmål.

Aggressiv, modige og spontane samt modstridende synspunkter har til formål at bringe dette presserende spørgsmål i forgrunden ved fremvisning af skærende, divergerende udtalelser. Det tjener som et mødested for en særlig debat, der giver to paneler en chance for at præsentere fordele og ulemper ved diskussionen. Vært ved Rod Nepomuceno.

 

Udgivet den 3. februar, 2014

 

 

Abstrakt

 

Cannabinoider har vist at have antioxidant egenskaber urelateret til NMDA-receptormodstand. Denne nyligt fundne egenskab gør cannabinoider brugbare i behandling og forebyggende behandling (profylakse) af en bred variation af oxyderingsassocierede sygdomme, så som iskæmi, alders-relaterede, betændelses-og autoimmune sygdomme.

 

Cannabinoiderne har vist at have særlig anvendelse som nervebeskytter (neurobeskytter) for eksempel ved at begrænse neurologisk nevebeskadigelse fremkommet efter iskæmisk skade, så som apopleksi (slagtilfælde) og traumer, eller i behandlingen af neurodegenerative sygdomme, så som Alzheimers, Parkinsons og HIV dementia.

 

Ikke-psykeaktive cannabinoider, så som Cannabidiol (CBD: C21H30O2), er i særdeleshed fordelagtig at bruge fordi de forhindrer toksitet som fremkommer ved psykoaktive cannabinoider ved høje doser nyttige i metoden af den indeværende opfindelse.

 

En særskilt beskrevet klasse af cannabinoider er nyttige som nervedegenerativ antioxidanter er formular (I) hvori R gruppe er uafhængig valgt fra gruppen bestående af H, CH3 (C2H3 - carbon-atom er bundet til tre hydrogen-atomer), og COCH3 (C2H3O - to carbon- og et oxygen-atom er bundet til tre hydrogen-atomer (acetyl-gruppe, en funktionel gruppe)

 

Dr Sanjay Gupta undskylder for at mislede befolkningen omkring cannabis

- og undre sig over USA's regering ikke træder frem og anderkender cannabinoider og cannabis som værdifuld, nu samme regering tilbage i 1999 ansøgte om og modtog patent på samme, grundet sin værdifuldhed som nervebeskytter og antioxidant, enda med håb om profylakse/forbyggende indtag og brug.

 

Offentliggjort den 13. mar. 2014

 

 

 

 

 

Marihuana-plantage i Benguet Filippinerne 2010

De Filippinske myndigheder og hæren bruger store ressourcer på at inddæmme og udrydde marihuanna-dyrkning i de fjerneste landområder med afbrænding af bøndernes billige CO2 opsugende medicinske afgrøde og planter som absorberer kuldioxid CO2 ved fotosyntese, dvs. de anvender både kuldioxid og vand til at danne kulhydrater, organiske stoffer populært kaldet sukker eller sukkerstoffer. I fotosyntesen omdannes kuldioxid, vand, ved hjælp af energi fra sollys, til kulhydratet glukose (C6H12O6) og ilt (O2). I ringen er hvert carbon-atom bundet til en hydroxylgruppe og et hydrogen-atom. En hydroxylgruppe bundet kovalent til carbon-atomet af en carbonylgruppe (-C = 0) frembringer en carboxylgruppe (-COOH), som er den definerende gruppe af en carboxylsyre. Glukose er derefter udgangspunkt for alle levende organismers stofomsætning - og derved også en CO2 forøgelse og iltnedbrydning til følge, og alt dette trods cannabinoider har vist at have antioxidant egenskaber urelateret til NMDA-receptormodstand. Denne nyligt (2003) fundne egenskab gør cannabinoider brugbare i behandling og forebyggende behandling (profylakse) af en bred variation af oxyderingsassocierede sygdomme, så som iskæmi, alders-relaterede, betændelses-og autoimmune sygdomme.

 

* → Eksempel Signalmolekyler fra oxidation af 21-carbon-fedtsyrer:

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (THC-OH: C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4), bla. et (G)-protein

 

Desuden indeholder de konfiskerede og afbrændte Cannabis-frø letfordøjelige *kugleformede proteiner, som er afbalanceret for alle de essentielle aminosyrer. Cannabis giver det ideelle forhold mellem omega 6 (n-6 og ω-6) og omega 3 (n-3 og ω-3) essentielle fedtsyrer (3:1), en familie af flerumættede fedtsyrer, som har det til fælles, at de har en dobbeltbindingkulstof/carbon-atom nummer seks eller tre fra kulbrinteenden henholdsvis, den position på kulbrintekæden som kaldes ω-6 (omega-6) eller ω-3 (omega-3) henholdsvis. (Betydningen af forholdet omega-6/omega-3 essentielle fedtsyrer). Og kritisk er cannabis den eneste kendte kilde til de essentielle Cannabinoid Syrer. Det er klart, at alle 7 milliarder individer også vil drage fordel af adgang til cannabis som en enestående funktionel fødevare.

Den forventede tidsplan for klima-afgang i provinsen Bukidnon nær Valencia City, Filippinerne

 

Valencia City er blandt de mest tætbefolkede byer i provinsen Bukidnon, med sine 181.556 borgere, i henhold til 2010-folketællingen.

 

Den svingende variabilitet af de globale temperaturer skaber ofte debat om hvor alvorligt, vi skal tage klimaforandringerne. Men inden for 35 år vil selv de laveste månedlige dyk i temperaturerne være varmere end vi har oplevet i de sidste 150 år, ifølge en massiv analyse af alle klimamodeller i 2013. Troperne vil være den første til at overskride grænserne for historiske ekstremer og opleve en usvækket hedebølge, [stigende vandstand i havet] der truer den biologiske mangfoldighed og stærkt befolkede lande med færrest ressourcer til at tilpasse sig.

 

"Resultaterne chokerede os. Uanset scenariet vil ændringer komme snart, "siger ledende forfatter Mora. "Inden for min generation, uanset klima vi var vant til, vil det være en saga blot".

 

Undersøgelsen fandt, at den overordnede globale effekt af ​​klimaændringer på biodiversiteten vil forekomme ikke blot som et resultat af de største absolutte ændring ved polerne, men også, måske mere presserende, fra små, men hurtige ændringer i troperne.

 

Tropiske arter er ikke vant til klimavariationer og er derfor mere sårbare over for relativt små ændringer. Troperne holder verdens største mangfoldighed af marine og terrestriske arter og vil opleve hidtil usete klimaer omkring 10 år tidligere end noget andet sted på Jorden.

 

I overvejende udviklingslande, bor over en milliard mennesker under et optimistisk scenario, og fem milliarder under et business-as-usual-scenarie, i områder, der vil opleve ekstreme klimaer før 2050. Det giver anledning til bekymring for ændringer i udbud af mad og vand, menneskers sundhed, større spredning af smitsomme sygdomme, varmestress, konflikter og udfordringer for økonomier.

 

"Vores resultater tyder på, at de lande der først bliver påvirket af hidtil usete klimaer, er dem med den mindste kapacitet til at reagere," siger medforfatter Ryan Longman.

 

"Ironisk nok, det er de lande, der er mindst ansvarlige for klimaændringerne i første omgang."

 

Mens undersøgelsen beskriver det globale gennemsnit, har forfatterne visualiseret deres data på et interaktivt kort som viser hvor klimaet vil overstige historiske fortilfælde for steder i hele verden.

 

"Vi håber, at med dette kort kan folk se og forstå udviklingen af klimaændringer i tide, hvor de bor, og forhåbentlig forbinde mennesker tættere på spørgsmålet og øge bevidstheden om, at det haster med at handle,"

siger medforfatter Abby Frazier.

 

Undersøgelsen tyder på, at ethvert fremskridt til at bremse de igangværende klimaændringer vil kræve en større indsats fra de udviklede lande til at reducere emissionerne, men også mere omfattende finansiering af sociale og bevarelsesprogrammer i udviklingslandene for at minimere virkningerne af klimaændringerne. Jo længere ventetid, jo sværere vil afhjælpningen blive.

 

"Forskere har gentagne gange advaret om klimaændringer og de sandsynlige virkninger for biodiversitet og mennesker," siger Mora.

 

"Vores undersøgelse viser, at sådanne ændringer er allerede over os.

Disse resultater bør ikke være grund til at give op.

 

I stedet bør de opfordre os til at reducere emissionerne og sænke hastigheden af ​​klimaforandringerne.

Dette kan købe tid for arter, økosystemer, og os selv til at tilpasse sig de kommende ændringer. "

 

 

 

 

 

Hontiveros insisterer på, at der er statspolitik bag narkotika-dødsfald og drab - INQUIRER.net Saturday, September 9, 2017

Filippinernes senator afviser Duterte påstand, der er ingen politik i at dræbe stof-lov-overtrædere. En dag efter at præsident Rodrigo Duterte kaldte hende "fjols", ved at stille spørgsmålstegn ved hans påstand om, at der ikke var nogen statspolitik i at dræbe stofbrugere, gentog Risa Hontiveros hendes vantro: "Jeg er ikke et geni, men jeg ved, at mens to dødsfald ikke gør politik, gør tusindvis af døde, uden anger, beklagelse eller handling fra regeringen det," sagde hun i en erklæring. "Otte tusind til 13.000 mennesker er allerede døde i denne blodige krig mod narkotika, hovedsagelig fra de fattiges rækker."

 

... "Det er på tide at afslutte denne vanvid. Lad os vende PNP's omdømme og integritet. Vi starter dette, ved at afvise den politik, der tilskynder til drabskulturen," tilføjede hun.

Den filippinske præsident Rodrigo Duterte siger han lider af rygsmerter, migræne

 

13. Dec 2016, ABS - CBN

 

MANILA - den filippinske præsident Rodrigo Duterte lider af rygsmerter og migræne-hovedpine, har han sagt i kommentarer om hans helbred, men en talsmand var hurtig til at afvise lidelserne, som ikke alvorlige.

 

Duterte sagde også, at han led af Buerger's sygdom, en årsag til blokeringer i blodårerne, der er forbundet med rygning i sin ungdom. Han ryger og drikker ikke længere.

 

Den 71 år gamle leder, den ældst valgte præsident i Filippinerne siden efterkrigstiden, sagde han ikke er bange for at blive fjernet fra magten, eller myrdet på grund af modstand mod det stigende dødstal i sin anti-narkotika-kampagne, en kampagne fulgt i hælene på Danmark der siden 2011, i behørig afstand, indirekte støtter dødsstraf i Iran ved at give fem millioner kroner årligt til et narkobekæmpelsesprogram i Iran, med begrundelsen, "fordelene med det her program er større end den risiko, vi løber".

 

Siden 1. juli 2016 er omkring 5.000 mennesker døde i Duterte's krig mod narkotika, et centralt element i hans maj-valgkamp. Politiet siger at 2.004 er blevet dræbt af officerer i selvforsvar, med andre 3.060 drab "under undersøgelse".

 

"Afsæt mig, godt, myrd mig, bedre, jeg har denne migræne hver dag," sagde han til et møde med erhvervsledere sent mandag.

 

 

Shefa Neuroscience Research Centre, Tehran, Iran; Department of Pediatrics, Shahed University, Tehran, Iran.

 

Abstrakt

 

Formålet med denne undersøgelse var at vurdere effekten af cannabinoid på kortikale spredning depression (CSD) i rottehjerne. Cannabis har været brugt i århundreder til både symptomatisk og profylaktisk (forebyggelses) behandling af forskellige typer af hovedpine, herunder migræne. CSD menes at være en formodet neuronal mekanisme bag migræne-aura og efterfølgende smerte.

 

Cannabinoid CB1 agonist, WIN 55,212-2 (C27H26N2O3) mesylat (1-10 microM), undertrykte også signifikant alle karakteristiske træk ved CSD. Men cannabinoid CB2-agonist, JWH-133 (C22H32O) (1-20 microM), påvirkede ikke CSD. FEPSP og induktion af LTP blev undertrykt ved anvendelse af WIN55212-2.

 

Konklusion: Undertrykkelse af CSD ved aktivering af CB1-receptorer peger på de potentielle terapeutiske virkninger af cannabinoider i migræne med aura.

 

- Iranian Journal of Basic Medical Sciences

 

* Shefa er et Arabisk ord (شفا) der betyder healing eller helbredelse

"Jeg har en masse problemer med min ryg. Hvad jeg har, er i virkeligheden Buerger's sygdom. Det er en erhvervet ting, du får fra at ryge, fra nikotin."

 

Lægerne havde rådgivet rygsøjle-kirurgi, sagde han, men hans kone, en sygeplejerske, der tidligere arbejdede i USA, var ikke enige, fordi "en masse af operationer i rygsøjlen gik galt".

 

Han tilføjede: "Hvis I fyre altid ser mig i en trist stemning, Skubber jeg faktisk en nerve her, for at lindre smerten", og rørte ved højre side af hans ansigt.

 

De sundhedsmæssige problemer har, dog, ikke påvirket Dueterte's arbejde, sagde præsidentens talsmand Ernesto Abella. "Intet alvorligt," sagde han til journalister, når bedt om at kommentere Duterte's bemærkninger.

 

Men Duterte gik glip af nogle begivenheder under møder i ASEAN-grupperingen af sydøstasiatiske nationer i Laos i september, og topmødet sidste måneds APEC i Peru, på grund af migræneanfald og en dårlig mave.

 

Duterte annoncerede tirsdag fordelingen af 2 milliarder pesos ($ 40 millioner) værd af medicin til fattige familier plaget af sygdom, og til narkotika-afhængige personer på rehabiliteringscentre.

 

Han opfordrede stof-brugere til at blive indendørs eller stå over for anholdelse.

 

 

SINGAPORE - Præsident Rodrigo Duterte benægter han selv er afhængig af stoffer.

 

I et bagholds-interview i Singapore, blev præsidenten spurgt, om han betragtede sig selv som en narkoman efter at han tidligere indrømmede til at tage receptpligtig medicin.

 

Den administrerende leder svarede: "Ja. Men jeg er ikke en narkoman. Når kun det er [et narkotikum] ordineret. Afhængighed er, når der er regelmæssighed, min ven."

 

Den administrerende leder skolede derefter journalisten om, hvad der er stofmisbrug.

 

"Når man tager det, og der er en abe på ryggen, det er afhængighed. Ved du hvad? Jeg vil give dig en idé, nikotin er et vanedannende element. Det er mere end ... værre end den medicin, du tager for din hovedpine. "

 

Duterte påpegede, han har brug for medicin. "Du skal vide, at jeg har en hovedpine, fordi jeg havde et dårligt udslip og min-- Og må jeg vise det til dig? Dette er årsagen. Så, jeg har intermitterende ... men jeg tager [stoffet], for min migræne. "

 

Præsidenten sagde også rygning er værre end afhængighed af stoffer, men det har stået på med uformindsket styrke.

 

"Rygning? Det er langt værre. Du kan spørge enhver ... det er langt værre end ... Nikotin er en vanedannende form, og det har - men siden det var der et århundrede, to århundreder siden, kan ingen stoppe det "

 

Hvad er fentanyl? Duterte's smertestillende og potentielt vanedannende - ekspert ABS-CBN News, Posted Dec 16 2016

 

En sundheds-ekspert advarer om, at den smertestillende fentanyl (C22H28N2O); ATC: N01AH01/N02AB03) som præsident Rodrigo Duterte (og langt over 272.788 danskere fra 0 - 80+ fra 2000 med Udbetalt regionalt tilskud på langt over kr. 1.376.407.000,-) tager, er et yderst potent kemikalie, som kan forårsage afhængighed, og kan være dødelig i høje doser. Malacanang, forsikrer dog, at præsidenten fortsat er yderst kompetent til at udføre sit hverv.

 

Forbedring af transdermalt fentanyl- og buprenorphin-antinociception med transdermalt delta9-tetrahydrocannabinol.

 

Cichewicz DL., et al., Eur J Pharmacol. 2005 Nov 21;525(1-3):74-82

 

Tidligere undersøgelser har vist, at delta9-tetrahydrocannabinol (THC: C21H30O2) forøger den anti-nociceptive styrke af mange opioider administreret ved en række forskellige administrationsveje. Vi antog, at THC ville forbedre/forøge fentanyl- eller buprenorphin analgesi (smertestillende) via den transdermale administrationsvej.

 

THC blev først demonstreret at forøge opioid antinociception, når begge lægemidler blev administreret parenteralt i en hårløs marsvin-model ved anvendelse af nålestik-testen.

 

En lav dosis THC (50 mg/kg, ip) gav ingen anti-nociception. THC forøgede imidlertid styrken af s.c. fentanyl med 6,7 gange, og sc buprenorphin på en ikke-parallel måde.

 

Til transdermale studier blev THC, fentanyl eller buprenorphin (ATC: N02AE01; udskrevet til over 281.695 danskere fra 0 - 80+ fra 2000 med udbetalt regionalt tilskud på over kr. 547.121.000,- og i 2016 på kr. 29.392.000,-) påført pipetten på dorsumets hud mellem for- og bagsiden og dækket med individuelle Tegederm-plastre.

 

THC (400 mg/kg) producerede ingen antinociception. Imidlertid forøgede THC fentanylens styrke med 3,7 gange ved 2-h og 5,8 gange ved 4-h.

 

Buprenophins styrke blev forøget 8,2 gange ved 2-h og 7,2 gange ved 4-h, når det blev administreret sammen med THC.

 

Disse resultater indikerer, at forbedringen af transdermale opioider af THC kunne føre til udformningen af et effektivt kombinations-analgetisk plaster.

 

- Philip Morris, U.S.A., Richmond, VA 23261, United States. - Den amerikanske tobaks-division af Altria Group

 

* fentanyl (C22H28N2O); ATC: N01AH01/N02AB03) som præsident Rodrigo Duterte og langt over 272.788 danskere fra 0 - 80+ fra 2000 med udbetalt regionalt tilskudlangt over kr. 1.376.407.000,- tager. - blev styrken forøget 8,2 gange ved 2-h og 7,2 gange ved 4-h, når det blev administreret sammen med THC.

 

* sc buprenorphin (ATC: N02AE01) udskrevet til over 281.695 danskere fra 0 - 80+ fra 2000 med udbetalt regionalt tilskudover kr. 547.121.000,- og i 2016 på kr. 29.392.000, blev styrken forøget 8,2 gange ved 2-h og 7,2 gange ved 4-h, når det blev administreret sammen med THC.

 

SR141716, en central cannabinoid (CB (1) receptor-antagonist, blokerer de motiverende og dopamin-frigivende virkninger af nikotin og alkohol hos rotter.

 

Cohen C, et al., Behav Pharmacol. 2002 Sep;13(5-6):451-63.

 

Den centrale CB1-cannabinoid-receptor er for nylig blevet impliceret i hjerne-belønnings-funktionen. I den foreliggende undersøgelse vurderede vi først virkningerne af den selektive CB(1)-receptor-antagonist, SR141716, på de motiverende virkninger af nikotin i rotten.

 

Administration af SR141716 (0,3 og 1 mg/kg) sænkede nikotin-selv-administration (0,03 mg/kg/injektion). SR141716 (0,3-3 mg/kg) hverken substituerede for nikotin eller antagoniserede (standsede) nikotin-signal i en nikotin-diskriminations-procedure, men antagoniserede dosisafhængigt (0,01-1 mg/kg) udskiftningen af nikotin til D-amfetamin hos rotter trænet til at diskriminere/skelne mellen D-amfetamin (ordineres til behandling af ADHD og narkolepsi. Det bruges også som atletisk præstation og kognitiv forstærker og rekreativt som en afrodisiakum og euforiant).

 

For det andet, ved brugen af hjerne-mikrodialyse, SR141716 blokerede (1-3 mg/kg) nikotin-induceret dopamin-frigivelse i kernen af nucleus accumbens (NAc) og seng-kernen af stria terminalis (BNST).

 

* Aktiviteten af stria terminalis sengekernen (BNST) korrelerer med angst som reaktion på trussel-overvågning. Det antages at fungere som et relæsted inden for hypothalamus-hypofysen-binyrens akse og regulere dets aktivitet som reaktion på akut stress.

 

For at undersøge, hvorvidt SR141716 (eller THCV, en plante-antagonist af CB1) ville blokere dopamin-frigivende virkninger af et andet misbrugsmiddel, forlængede vi det neurokemiske studie til effekten af ethanol, hvor forbruget af gnavere er reduceret med SR141716.

 

Dopaminfrigivelse induceret af ethanol i NAc blev også reduceret med SR141716 (3 mg/kg). Disse resultater tyder på, at aktivering af det endogene cannabinoid-system (ECS) deltager i de motivations- og dopamin-frigivende virkninger af nikotin og ethanol (etc).

 

Således kan SR141716 (og THCV) være effektiv til reduktion af alkoholforbrug som tidligere foreslået og som et hjælpemiddel til rygestop (etc).

 

- Sanofi-Synthélabo, Bagneux, France.

 

* … CB1 carboxyl-terminal-halen (COOH-halen) indeholder en særdeles homolog region som består af en DCLHK sekvens fra rest 431-435. Denne sekvens er stærkt konserveret blandt rotter, mennesker, mus og kattens CB1-receptorer.

 

CB1 carboxyl-terminale sekvenser og strukturelle repræsentationer af to spiralformede motiver inden i carboxyl-terminalen. (A) Aminosyre-sekvens-placering af carboxyl-terminalen af CB1 fra forskellige arter; hCB1, human CB1 receptor, rCB1, rotte CB1 receptor, … Cannabinoid Type-1 receptorens carboxyl-terminus, mere end bare en hale; Rebecca Stadel, et al., J Neurochem. 2011 Apr; 117(1): 1–18.

 

→ *9-Carboxy-delta(9)-thc(-COOH): THCA/CBDA: C22H30O4 → intens opvarmning/lagring: decarboxylering (>180°C → 200°C) → THC/CBD (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation/iltning og carboxylering samt fedtsyre-desaturase (fjerner to hydrogenatomer fra en fedtsyre, hvilket skaber en carbon/carbon-dobbeltbinding) → *11-nor-9-carboxy-Delta(9)-THC/THC-COOH: C21H28O4) → Relaterede artikler

Cannabinoider til behandling af Buerger's sygdom

 

Serotonin som en faktor involveret i patofysiologien af thromboangiitis obliterans (Buerger's sygdom).

 

Pietraszek MH, et al, Int Angiol. 1993 Mar;12(1):9-12.

 

Fuldblod og plasmaniveauer af serotonin (5-hydroxy-tryptamin, 5-HT) samt dets optagelse og spontane frigivelse fra blodplader blev undersøgt hos 20 patienter, der lider af thromboangiitis obliterans (TAO, Buerger's sygdom) og 20 raske forsøgspersoner som matcher i par til alder.

 

Resultater af patienter, der lider thromboangiitis obliterans afveg på flere måder fra de af kontroller. Helblod 5-HT indholdet var signifikant lavere i gruppen af patienter sammenlignet med kontrolgruppen.

 

Det blev fastslået, at patienter med Buerger's sygdom har signifikant større plasmakoncentrationer af fri serotonin.

 

I Buerger's sygdom var patienters, maksimal blodplade serotonin-optagelses-hastighed (Vmax) sænket betydeligt. Det var forbundet med forøget spontan frigivelse af 5-HT fra blodplader.

 

Vi konkluderer, at forringet blodplade serotonin-optagelse og øget lokal koncentration af serotonin i nærheden af blodplader i Buerger's sygdom kan føre til blodpladeaktivering via 5-HT2-receptorer, og det kunne være involveret i patogenesen af tromboemboliske komplikationer.

 

- Department of Surgery and Physiology, Hamamatsu University, School of Medicine, Shizuoka-ken, Japan.

 

  • Indflydelsen af ACEA - en selektiv cannabinoid CB1-receptor agonist på fuldblod og blodplade-fattig plasma serotonin koncentrationer.

 

 

På grund af at CB1-receptor-cannabinoider modulere serotonin (5-hydroxytryptamin, 5-HT) frigivelse i centralnervesystemet, hvilket er forbundet med nogle af deres farmakologiske virkninger, især antidepressiv aktivitet.

 

5-HT har mange vigtige fysiologiske funktioner også i periferien, især i blodkredsløbet og fordøjelseskanalen. 5-HT dysfunktion kan være involveret i nogle sygdommes patogenese, herunder for højt blodtryk, migræne, hjertesygdomme, cerebral iskæmi eller perifere vaskulære sygdomme. Cannabinoiders mulige øvede indflydelse på 5-HT-frigivelse i perifere væv kan være klinisk signifikant.

 

Formålet med den foreliggende undersøgelse var at undersøge indflydelsen af ACEA (arachidonyl-2-chloroethylamide), en selektiv cannabinoid CB1-receptor agonist på fuldblod (WB) og blodpladefattigt plasma (PPP) 5-HT-niveauer.

 

Eksperimenterne blev udført på mandlige og kvindelige Wistar-rotter. ACEA (3 mg/kg ip) blev givet alene og i kombination med en selektiv CB1-receptor antagonist AM 251 (3 mg/kg ip).

 

Koncentrationer af 5-HT i WB og PPP blev bestemt ved enzymbundet immuno-sorbent-prøve (Serotonin ELISA).

 

ACEA sænkede/nedsatte signifikant koncentration af 5-HT i WB (til 61%, p <0,02) og dens virkning blev blokeret af AM 251. ACEA reducerede også af 5-HT i PPP (til 62%) dog, var forskellen statistisk ubetydelig.

 

Forskningsresultater viser, at på grund af CB1-receptor stimulation, reducerer ACEA 5-HT indhold i blodbanen. Denne virkning er sandsynligvis resultatet af hæmning af 5-HT-frigivelse fra mavetarmkanalen.

 

"I Buerger's sygdom var patienters, maksimal blodplade serotonin-optagelses-hastighed (Vmax) sænket betydeligt. Det var forbundet med forøget spontan frigivelse af 5-HT fra blodplader."

 

- Department of Pharmacology, Medical University of Wrocław, Poland.

Historie om medicinsk Cannabis og brug i Migræne og smerte: Dr. Eric P. Baron på verdenstopmødet for Migræne

 

Der er i øjeblikket 25 stater (Ohio blev #25 den 6/8/16) og Washington DC, der har stemt for at legalisere medicinsk cannabis. Der er 4 stater og Washington DC, der har stemt for at legalisere både medicinsk og rekreativ brug. Der er 16 stater, der har stemt for at legalisere CBD-kun formuleringer. Uanset personlige holdning, vil patienterne uvægerligt begynde at spørge om dette, som en behandlingsmulighed som legaliseringen fortsætter med at sprede sig, og det er vores pligt som læger, at have en uddannet diskussion med dem. For mig, vil det være i migræne og kroniske smerter, som er fokus for dette foredrag, og mit speciale.

 

Formålet med denne forelæsning er ikke at forsøge at overtale for eller imod medicinsk brug af cannabis, men snarere at diskutere de fascinerende historiske og videnskabelige fakta omkring medicinsk cannabis, med en ekstra fokus i forhold til migræne og kroniske smerte-lidelser. Formålet er kun for undervisning i et forsøg på at holde sig foran i udbredelsens legalisering-tempo, og besvare almindelige spørgsmål, tydeliggøre fejlopfattelser, og en bedre forståelse af dette komplekse og politiserede emne med et omfattende, neutral overblik.

 

Dette interview/foredrag blev gennemført den 17.4.2016 ved 1. årlige World Migræne Summit, som er et gratis årligt online global patientundervisnings konference rettet mod en patient-specifik målgruppe.

 

Eric P. Baron, DO er et medlem af American Board of Psychiatry and Neurology (ABPN) bestyrelse certificeret neurolog og en Forenede Råd for Neurologiske subspecialties (UCNS) Diplomat i Hovedpine Medicin ved Cleveland Clinic Neurological Institute, Center for Neurologisk Restoration - Hovedpine og kroniske smerter medicin, i Cleveland, Ohio. Han er en klinisk adjunkt ved Cleveland Clinic Lerner College of Medicine af Case Western Reserve University. Han afsluttede sin Neurology Residency i 2009 på Cleveland Clinic, hvor han fungerede som Chief Neurology Resident, efterfulgt af en hovedpine medicin Fellowship i 2010, også på Cleveland Clinic. Han har et aktivt forskningsmiljø med interesse i cannabinoider som en potentiel ny terapeutisk klasse i behandling af migræne og kroniske smerte- lidelser.

 

Offentliggjort den 10. maj 2016

Medicinsk marihuana (Cannabis) for migræne-hovedpine

 

Hanna fra Atherton, Californien spørger om brug af medicinsk marihuana (cannabis) for migræne. Hun har kæmpet med migræne siden hun var teenager. Hun er faldet over medicinsk marihuana (cannabis) og spekulerer på, om det er noget, der kunne bringe hende nogen lindring.

 

Se og hør nærmere for at finde ud af om aktuel forskning i medicinsk marihuana (cannabis) og migræne-hovedpine og høre om resultaterne, jeg har set i mine egne patienter der kæmper med migræne. Læs hele artiklen her

 

Offentliggjort den 30. jun. 2016

Kost-inducerede ændringer i n-3 og n-6 afledte endocannabinoider og reduktioner i hovedpine-smerter og psykiske lidelser

Christopher E. Ramsden, et al, J Pain. 2015 Aug; 16(8): 707–716.

 

Omega-3 og omega-6 fedtsyrer er biosyntetiske forstadier til endocannabinoider med antinociceptiv, anxiolytisk, og neurogene egenskaber.

 

Vi har for nylig rapporteret, at målrettet kost-manipulation ved at hæve omega-3 fedtsyrer og samtidig sænke omega-6 linolsyre (LA: C18H32O2; 18:2) (H3-L6 intervention), reducerede hovedpine-smerter og psykiske lidelser blandt kronisk hovedpine-patienter.

 

Det vides endnu ikke, om disse kliniske forbedringer skyldtes ændringer i endocannabinoider og relaterede mediatorer afledt af omega-3 og omega-6 fedtsyrer.

 

Vi anvendte derfor data fra dette forsøg (n=55) for at undersøge (1) om H3-L6 indgriben ændrede omega-3 og omega-6 afledte endocannabinoider i plasma, og (2) om kost-inducerede ændringer i disse bioaktive lipider blev forbundet med kliniske forbedringer.

 

H3-L6 indgriben forøgede signifikant omega-3 docosahexaensyre-(DHA: C22H32O2)-afledningerne 2-docosahexaenoyl-glycerol (C25H38O4; 22:6,n-3) (+65%, p<0,001) og docosahexaenoyl-ethanolamin (DHEA; C24H37 NO2; anandamid (22:6, n-3) (+ 99%, p <0,001), og reducerede omega-6 arakidonsyre (AA: C20H32O2; 20:4, n-6)-afledningen 2-arakidonoyl-glycerol (2-AG: C23H38O4; 20:4, n-6) (-25%, p = 0,001).

 

Kost-inducerede ændringer i disse endocannabinoide afledninger af omega-3 docosahexaensyre (DHA), men ikke omega-6 arakidonsyre (AA), korrelerede med reduktioner i fysisk smerte og psykisk lidelse.

 

Disse resultater viser, at målrettet kostmanipulation kan ændre endocannabinoider afledt af omega-3 og omega-6-fedtsyrer hos mennesker, og antyder, at 2-docosahexaenoylglycerol (2-DHG) og docosahexaenoylethanolamin (DHEA) kunne have fysiske og/eller psykiske smerte-modulerende egenskaber.

 

- Section on Nutritional Neurosciences, National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, National Institutes of Health, Bethesda, MD, USA

 

* Disse n-3 PUFA'er, som er særligt vigtige i human ernæring omfatter følgende: 18:3 alfa-linolensyre (ALA: C18H30O2), 20:5 eicosapentaensyre (EPA: C20H30O2), 22:5 docosapentaensyre (DPA: C22H34O2), og 22:6 docosahexaensyre (DHA: C22H32O2)." (Balancering af fordelene ved n-3 flerumættede fedtsyrer og risikoen for methyl-kviksølv eksponering fra indtag af fisk; Kathryn R Mahaffey, et al., Nutr Rev. 2011 Sep; 69(9): 493–508)

 

Docosahexaensyre; DHA: C22H32O2; 22:6, n-3 (omdannelse til N-acyl-ethanol-aminer (NAEer), som vides at have anti-inflammatoriske egenskaber) docosahexaenoyl ethanolamin; DHEA; anandamid (22:6, n-3): C24H37 NO2 og icosapentaensyre; EPA: C22H30O2; 20:5, n-3) → eicosapentaenoyl ethanolamid; EPEA; anandamid (20:5, n-3): C22H35 NO2, henholdsvis. Forskellige mål, herunder det endocannabinoide system, kan være involveret i immun-modulerende aktivitet af disse "fisk-olie-afledte NAE'er." - Docosahexaensyre og eicosapentaensyre omdannes af 3T3-L1 adipocytter til N-acyl-ethanolamin med anti-inflammatoriske egenskaber., Biochim Biophys Acta. 2010 Oct;1801(10):1107-14.)

 

  • Ernæringsmæssige omega-3-mangel afskaffer endocannabinoide-medieret neuronale funktioner.

 

Lafourcade M, et al, Nat Neurosci. 2011 Mar;14(3):345-50.

 

De naturlige konsekvenser af fedme-epidemien, der plager udviklede samfund er fejlernæring og deraf biokemiske ubalancer. Lave niveauer af essentielle n-3 poly/fler-umættede fedtsyrer (n-3 PUFA) har været knyttet til neuro-psykiatriske sygdomme, men de underliggende synaptiske ændringer er hovedsagelig ukendt.

 

Vi fandt, at livslang utilstrækkelighed af kost n-3 PUFA'er specifikt fjerner/ophæver langsigtet synaptisk undertrykkelse (DSI; depolariserings-induceret undertrykkelse af hæmning) medieret af endocannabinoider i den forlimbiske præfrontale cortex og accumbens (NAc)

 

I n-3-fattige mus var præsynaptiske (øverste synapse) cannabinoid CB1-receptorer (CB1'er), der normalt reagerer på endocannabinoider (fra nederste synapse) afkoblet fra deres effektor G-(i/o)-proteiner.

 

Endelig var den kost-inducerede reduktion/sænkning af CB1-R-funktioner i humør-kontrollerende strukturer forbundet med nedsat følelsesmæssig adfærd.

 

Disse fund identificerer et plausibel synaptisk substrat for de adfærdsmæssige ændringer forårsaget af n-3 PUFA'er manglen, der ofte observeres i vestlig kost.

 

- INSERM U862, Physiopathology of Synaptic Plasticity Group, Neurocentre Magendie, Bordeaux Cedex, France.

 

* "Jeg vil æde dig levende", siger den filippinske præsident Rodrigo Duterte til teorister - TIME Sep 07, 2016

 

"Hvis jeg skal møde dem, du ved, jeg kan spise mennesker," blev han citeret for at sige, for et publikum, der angiveligt indeholdt små børn. "Jeg vil virkelig åbne din krop. Bare giv mig eddike og salt, og jeg vil æde dig. "

 

Samtale med Jane: Cannabis og Migræne

 

Jane diskuterer med en patient om brugen af cannabis til at lindre migræne. Flere metoder til forbrug er tilgået. Topikal administration ved påføring af THC/CBD-olie på huden, eller et par sug lindre helt sikket migræne. THC har forbindelse med CB1-receptoren og vil helt sikkert slå den ned. Jeg har selv et dårligt knæ, og smøre det ind i cannabis-olie. Patienten smøre en streg på langs af panden inden sengetid, og sover derved godt og smertefri.

 

* Signalmolekyler fra oxidation af 22 og 21-carbon-fedtsyrer: som agonister af CB1 og CB2-receptorer

9-Carboxy-delta(9)-thc(-COOH): THCA/CBDA: C22H30O4 → intens opvarmning/lagring: decarboxylering (>180°C → 200°C) → THC/CBD (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation/iltning og carboxylering og fedtsyre-desaturase (fjerner to hydrogenatomer fra en fedtsyre, hvilket skaber en carbon/carbon-dobbeltbinding) → *11-nor-9-carboxy-Delta(9)-THC/THC-COOH: C21H28O4) →

 

Offentliggjort den 8. apr. 2016

  • Selektiv Cannabinoid receptor-1-agonister regulere mastcelleaktivering i en oxazolongruppe-induceret atopisk eksem model

 

Gaewon Nam, et al, Ann Dermatol. 2016 Feb; 28(1): 22–29.

 

BAGGRUND

Mange inflammatoriske mediatorer, herunder forskellige cytokiner (f.eks interleukiner og tumornekrosefaktor [TNF]), inflammatoriske proteaser, og histamin-frigivelsen efter mastcelle-aktivering. Men de endogene modulatorer til mastcelle-aktivering og den underliggende mekanisme er endnu ikke belyst. Endogene cannabinoider såsom palmitoylethanolamid (PEA: C18H37NO2; 16:0) og N-arakidonoylethanolamin (anandamid eller AEA: C22H37NO2; 20:4, n-6), blev fundet i perifere væv og er blevet foreslået at besidde autakoid aktivitet, hvilket antyder, at cannabinoider kan nedregulere mastcelle-aktivering og lokal inflammation.

 

OBJEKTIV

For at undersøge virkningen af cannabinoid-receptor-1 (CB1R)-agonister på mastcelle-aktivering, blev AEA-afledte forbindelser nyligt syntetiseret og evalueret for deres virkning på mastcelle-aktivering.

 

METODER

Virkningerne af udvalgte forbindelser på FceRI-induceret histamin og β-hexosaminidase-frigivelse blev evalueret i en rotte basofil leukæmi-cellelinie (RBL-2H3). For yderligere at undersøge de hæmmende virkninger af CB1R-agonist in vivo, blev en oxazolon-induceret atopisk dermatitis/eksem musemodel udnyttet.

 

RESULTATER

Vi fandt, at CB1R hæmmede frigivelsen af inflammatoriske mediatorer uden at forårsage cytotoksicitet (celle-giftighed) i RBL-2H3 celler, og at CB1R agonister markant, og dosisafhængigt undertrykte mastcelle-proliferation indikerer, at CB1R spiller en vigtig rolle i modulering af antigen-afhængige immunglobulin E (IgE)-medieret mastcelle-aktivering. Vi fandt også, at topisk (smurt på huden) anvendelse af CB1R agonister undertrykte rekrutteringen af mastceller i huden og reducerede niveauet af blod-histamin.

 

KONKLUSION

Vores resultater viser, at CB1R agonister nedregulere mastcelle-aktivering og kan anvendes til at lindre inflammatoriske symptomer medieret af mastcelle-aktivering, såsom atopisk dermatitis, psoriasis og kontakt-dermatitis.

 

- Department of Cosmetic Science and Technology, Seowon University, Cheongju, Korea.

 

 

Inflammation synes at være en væsentlig, underliggende årsag til mange af de sygdomme, vi møder gennem hele livet. Dr. Weil forklarer, hvorfor det at leve med en anti-inflammatorisk livsstil, er den bedste måde at opleve en sund aldring. ... Der er fælles underliggende årsag til dette, så vi er i stand til at målrette denne kilde (endocannabinoide system)

 

Offentliggjort den 9. aug. 2012

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved