Italien

Cannabinoide Information

* Google translate: Italian - EnglishChoose Your language, please

 

 

 

En borgers fortælling om nyheder omhandlende cannabinoiderne i Italien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prisen på den importerede, apotek-købte marihuana er steget op til 10 gange så meget som gadepriser

 

 

Italien ønsker sin hær skal dyrke billig marihuana fra næste år i et forsøg på at afskrække medicinske brugere fra at finansiere ulovlige gadehandlere.

 

Et højt sikret militært forsøgs-laboratorium er øremærket til dyrkning af cannabis til det nationale sundhedssystem trods kritik fra førende politiske og religiøse personligheder.

 

Da den medicinske brug af marihuana blev legaliseret sidste år har regeringen været på jagt for at holde omkostningerne nede idet få mennesker havde råd til at melde sig til apotek-ordningen.

 

Embedsmænd håber at dyrknings-eksperiment i Firenze ville tilbyde sikker, lovlig og billig smertelindring til borgere i et land, der er stærkt imod brug af stoffer.

Prisen på den apoteks købte marihuana importeret fra Holland koster øjeblikket op til 10 gange så meget som gadepriser på omkring € 38 (282,86 DKK) for et gram.

 

Tøj-designer Elisa Bertero, 36, laver marihuana te eller indånder det med en forstøver til at magte led-og muskelsmerter forårsaget af fibromyalgi.

 

Hun sagde: "I lang tid tog jeg det hver dag, det var det eneste der tillod mig at komme ud af sengen om morgenen.".

 

Omkostningerne for apotek udleveret cannabis er ikke dækket af staten, så dem, der ikke har råd til de priser, føler sig tvunget til at købe lægemidlet (plante-produktet) på gaderne.

 

Selvom hun nu, kun indtager det et par gange om ugen, siger Bertero, at hun ofte er nødt til at købe det af og betale en illegal forhandler, da det er billigere.

 

"Når jeg har penge, køber jeg det fra apoteket, men da jeg ikke er en millionær, køber jeg det ofte for 5 euro (37.25 DKK) per gram", tilføjede hun.

 

Trods planer om at tilbyde billig cannabis, eller endda forære det gratis, forventer sundhedsmyndighederne stadig lave tal grundet en stof-stigmatisering i det overvejende katolske land [og desværre størstedelen af Europa].

 

Senator og anti-narkotika forkæmper Carlo Giovanardi, leder af den social-konservative fløj af Nyt Center-Højre partiet, sagde, at han ønsker at sikre, at "kurere syge mennesker ikke bliver en undskyldning for at udvide brugen af stoffet".

 

Lovgivning vil føre til "et samfund af zombier," tilføjede han.

 

 

Umberto Veronesi, tidligere sundhedsminister og en af ​​de øverste kræft-læger i Italien, mener, at ordningen med tiden kan vise sig populær, når medicinsk marihuana-brug er mere socialt accepteret.

 

Cannabis "er en meget effektiv medicin, men da det er også et narkotikum ... er der altid angst forbundet med at bruge det", sagde han.

 

"Det samme skete med morfin, som ingen i årevis ville ordinere for de stakkels patienter der lider forfærdeligt".

 

 

Lovgivning mod marihuana i Italien er alvorlige, idet besiddelse eller dyrkning af det, er forbrydelser der kan føre til fængsel.

 

En lov der ville tredoble straffe for at sælge, dyrke og besidde cannabis blev forkastet i februar efter det blev fremlagt af den daværende premierminister Silvio Berlusconi i 2006.

 

Politiker Maurizio Gasparri sagde, at kendelsen var "en stor fejltagelse der risikerer at fremme handel og forbrug af narkotika".

 

Pave Frans har udtalt sig imod "enhver form for stofbrug", herunder til medicinsk brug.

 

 

 

Institut for Farmaceutisk Fakultet, Universitetet i Salerno, Italien.

 

Cannabinoider (de aktive komponenter af Cannabis sativa) og derivater har fået fornyet interesse i de senere år på grund af deres forskellige farmakologiske aktiviteter. Især tilbyder cannabinoider potentielle anvendelser som anti-tumor-lægemidler baseret på evnen af nogle medlemmer af denne klasse af forbindelser til at begrænse celle-proliferation og inducere tumor-selektiv celledød.

 

Selv om syntetiske cannabinoider kan have pro-tumor-virkninger in vivo på grund af deres immunsuppressive egenskaber, er overvejende hæmmende virkning på tumorvækst og migrering, angiogenese, metastaser samt inflammation blevet beskrevet. Nye beviser tyder på, at agonister af cannabinoidreceptorer udtrykt af tumorceller kan tilbyde en ny strategi til behandling af kræft.

 

I dette kapitel vil vi gennemgå de nyere resultater, der genererer interesse inden for cannabinoider og kræft, og give nye forslag til udvikling, udforskning og udnyttelse af cannabinoid agonister til kræftbehandling, ikke blot som palliativ, men også som helbredende medicin.

 

----- -----

 

 

MÅL: Ethan B. Russo's meddelse af 1. december, 2003 udforskede modellen for klinisk endocannabinoid mangel (CECD) underliggende patofysiologien for migræne, fibromyalgi, irritabel tyktarm og andre funktionelle forhold der lindres ved klinisk cannabis.

 

METODER: Tilgængelig litteratur blev gennemgået, herunder søgninger via National Library of Medicine database og andre kilder.

 

RESULTATER: En gennemgang af litteraturen viser, at der er gjort betydelige fremskridt siden Dr. Ethan B. Russo´s skelsættende meddelse, for bare ti år siden (2. feb, 2004). Undersøgelse dengang foreslog, at cannabinoider kan blokere spinal, perifere og gastrointestionale mekanismer, der fremmer smerte i hovedpine, fibromyalgi, irritabel tyktarm og muskelkramper.

 

KONKLUSION: Efterfølgende forskning har bekræftet, at de underliggende endocannabinoide mangler faktisk spiller en rolle ved migræne, fibromyalgi, irritabel tyktarm og en voksende liste af andre medicinske tilstande. Klinisk erfaring bærer dette ud. Yderligere forskning og især vil kliniske forsøg yderligere demonstrere nytten af ​​medicinsk cannabis. Som de juridiske barrierer falder og videnskabelig forudindtagethed svinder vil dette blive mere synlige.

 

 

 

 

 

Abstrakt

 

MÅL: Denne undersøgelse analyserer begrebet klinisk endocannabinoid mangel (CECD), og udsigten til at den kunne ligge til grund for patofysiologien af ​​migræne, fibromyalgi, irritabel tyktarm, og andre funktionelle forhold der lindres ved klinisk cannabis.

 

METODER: Tilgængelig litteratur blev gennemgået, og litteratursøgninger forfølges via National Library of Medicine database og andre ressourcer.

 

RESULTATER: Migræne har mange relationer til endocannabinoid funktion. Anandamid (AEA: C22H37 NO2) potenserer 5-HT1A og hæmmer 5-HT2A-receptorer støtter terapeutisk effekt ved akut og forebyggende migræne-behandling. Cannabinoider demonstrere også dopamin-(C8H11NO2) blokerende og anti-inflammatoriske virkninger. AEA er tonisk aktiv i det periaqueductale grå stof, (PAG), en migræne generator. THC modulerer glutamatisk neurotransmission via NMDA-receptorer. Fibromyalgi er nu opfattet som en central sensibiliserings tilstand med sekundær hyperalgesi. Cannabinoider har ligeledes demonstreret evnen til at blokere spinal, perifere og gastrointestinale mekanismer, der fremmer smerte i hovedpine, fibromyalgi, IBS og relaterede lidelser. Tidligere og potentielle kliniske anvendelighed af cannabis-baserede lægemidler i deres behandling diskuteres, såvel er yderligere forslag til eksperimentel undersøgelse af CECD via CSF undersøgelse og neuro-billeddannelse.

 

KONKLUSION: Migræne, fibromyalgi, IBS og relaterede tilstande fremviser almindelige kliniske, biokemiske og patofysiologiske mønstre, der tyder på en underliggende klinisk endocannabinoid mangel, der kan behandles hensigtsmæssigt med cannabinoid medicin.

 

AEA - - - - Endocannabinoide 1 - - - - - - - - C22H37 NO2

2-AG - - - Endocannabinoide 2 - - - - - - - - C23 H38 O4

 

* Signalmolekyler fra oxidation af 21-carbon-fedtsyrer:

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) → Kombineret lægemiddel-forgiftning: lavt blod ilt (O) niveau forårsager hjernedød.

 

 

Visualisering af det endocannabinoide signalsystem

 

Det endocannbinoide system DSI og smerteundertykkelse.

Et kandidatuddannelses forskningsprojekt indsendt til Masters of Science, Faculty of Medicine, University of Toronto. Udviklet i samarbejde med Biomedicinsk Communications, Biologisk Institut, University of Toronto i Mississauga, Det Canadiske Consortium for Undersøgelse af Cannabinoider og medfinansiering delvist af Quebec Pain Research Network.

 

Udgivet den 7. maj 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----- -----

 

 

Fibromyalgi-patient letter smerter, finder fred med cannabis

 

Bunny Hethcox er en 54-årig mor til to og bedstemor til seks og ejendomsmægler på 17 år. Bunny lærte sine børn narkotika var en dårlig ide.

 

Men Bunny lider også af fibromyalgi, PTSD, depression og angst, og en dag, mens hun kører med sin søn, havde hun en kraftigt panikanfald og var ude af stand til at finde hendes Xanax.

 

Efter at trække til siden, svedtetur og rysten, trak hendes søn en joint op af lommen og sagde: "Jeg tror, ​​du har brug for denne mere end jeg har."

 

Det tog hende et minut at beslutte, om hun skulle råbe ad ham eller prøve det, men da hun gjorde det, opdagede hun, at cannabis beroligede hende betydeligt.

 

Hydrocodon, oxycodon, kodein, demerol og forskellige andre stoffer havde undladt at lindre smerten af hendes fibromyalgi, men efter at have brugt medicinsk cannabis i flere måneder for hendes angst, fandt hun, at smerterne svandt og hendes intense PTSD-symptomer blev udholdeligt.

 

Det fik hende at foretage noget forskning om cannabis og historien om dens forbud.

 

Sidste januar blev hun involveret med politik for første gang, ved at deltage i en lobby dag på Wisconsin State Capitol.

 

Efter et skuffende besøg med hendes repræsentant, besluttede hun at finde hjælp til at ændre loven.

 

Hun kom forbi ASA's hjemmeside kun ti minutter før fristen for stipendium-ansøgninger udløb til ASA's Nationale Konference i Washington DC, men fik det til tiden. Hun fik stipendiet, og afsted rejste hun til DC for første gang, bekymret for at flyve alene, og hvad hun ville finde på konferencen.

 

Efter at møde læger, forskere, jurister og ledere af medicinsk forskning fra Holland, Canada og Israel, vidste hun, at hun var nød til at gøre alt hvad hun kunne for at hjælpe mennesker til at få sikker og lovlig adgang.

 

Hun spurgte, hvordan man starter en ASA-afdeling i Wisconsin, og den 13. april afholdt Bunny det første møde.

 

"Vi er nu på vej til at hjælpe Wisconsin blive en lovlig stat," siger hun. "Jeg har to valg, leve i smerte og lide med angst og depression ved at holde loven eller bryde loven ved at medicinere mig med cannabis for at leve et normalt liv. Jeg vælger cannabis."

 

 

Udgivet den 3. juni 2013

Dr. Allan I Frankel fortæller om brugen af ​​cannabidiol-rig medicinsk cannabis til Fibromyalgi

 

Én ud af 8 patienter med fibromyalgi bruger nu medicinsk cannabis til hjælpe med at behandle deres symptomer. Nogle patienter er endda vendt sig mod en specifik og ny type medicinsk cannabis, CBD (cannabidiol rig) cannabis. Det er ikke psykoaktivt og fungerer meget bedre for smerter og søvn. Der er ved at blive opbygget et forholds-mål af de forskellige cannabinoider for ordination til forkellige lidelser og i øjeblikket er der lidt tvivl om 2:1 eller 21:1 forholdet af CBD:THC er det perfekte for fibromyalgi.

 

Udgivet den 16. juli 2012

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved