Jamaica

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

En borgers fortælling om nyheder omhandlende cannabinoiderne i Jamaica

 

 

 

 

 

 

Ganja fri: Jamaica afkriminaliserer marihuana til personlig brug

 

The Guardian, fredag den 13. juni 2014

 

 

 

Jamaica er ved at afkriminalisere besiddelse af marihuana i små mængder til privat brug eller for medicinske grunde.

 

 

"At blive taget med en spliff ' (marihuana-cigaret) vil ikke længere betyde en plet på straffeattesten, siger justitsministeren, med bøder givet i stedet for mindre kvantum.

 

Jamaica vil afkriminalisere besiddelse af små mængder af marihuana, og slutter sig derved til strømmen af lande der blødgør love om stoffet der er kendt på den caribiske ø som "ganja".

 

 

Landets justitsminister, Mark Golding, meddelte at Jamaicas premierminister, Portia Simpson Miller, og hendes kabinet havde besluttet at ændre Dangerous Drugs Act/Loven om Farlige stoffer.

 

"Kabinettet godkendte visse ændringer af lovgivningen vedrørende ganja. Disse vedrører besiddelse af små mængder ganja til personlig brug, rygning af ganja i private omgivelser og brug af ganja til medicinske formål," sagde han.

 

"Godkendelse er også givet et forslag til afkriminalisering af brugen af ganja til religiøse formål."

 

Uruguay blev for nylig den nyeste land til at legalisere marihuana-brug, og slutter sig derved til flere lande i Europa (Holland, Portugal, Tyskland og Tjekkiet) samt de Amerikanske stater Colorado og Washington.

 

Besiddelse af små mængder af stoffet/lægemidlet ville blive en ikke-arresterbar billet til overtrædelse i Jamaica og kun resulterer i en bøde, sagde Golding.

 

"Alt for mange af vore unge mennesker er endt med straffedomme efter at være blevet fanget med en spliff, noget, der har påvirket deres evne til at gøre ting som at få sig et job og få visum til at rejse i udlandet," sagde Golding.

 

Regeringen vil fremsætte lovforslag i den Jamaicanske parlament snart for at fjerne straffeattester påklæbet mennesker der er dømt for at besidde små mængder af stoffet/lægemidlet, som dyrkes bredt i hele Jamaica.

 

Ændringen betyder, at en person ikke kan blive anholdt, hvis denne er i besiddelse af op til 57 gram (2 ounce) af marihuana i et offentligt rum.

 

Enhver billetteret vil blive givet 30 dage til at betale bøden, svigt vil resultere i at det bliver en mindre lovovertrædelse, hvilket resulterer i at gerningsmanden/kvinden af retten gives samfundstjeneste.

 

Golding sagde at besiddelse af ganja til religiøse eller terapeutiske formål, som er ordineret af en registreret læge eller til videnskabelig forskning af en akkrediteret institution, også ville blive afkriminaliseret.

 

 

 

 

 

 

Stamme-Jægernes Jamaica-Ekspedition

 

Her går vi igen!

 

Vi går ombord i et fly fra Amsterdam og efter 9 timer er vi i Caribien. Efter en ventetid på blot et par timer på Curacao, flyve vi videre til Jamaica. Vi lander i Kingston omkring 11 am (11:00) lokal tid. Luften er varm, men ikke for fugtigt.

 

Vi har 3 timers ventetid, så vi beslutter at komme ud af lufthavnen og spise frokost i Port Royal, en halv time væk på kysten. Det er lidt af en spøgelsesby, engang en meget rig købmandshavn, ødelagt i slutningen af det syttende århundrede af et kraftigt jordskælv. Det ser ud som det aldrig rigtig kom sig.

 

Vi spiser frokost i en lille fiske-restaurant, berømt for sin snapper. Men jeg spiser jerk-kylling fordi jeg er kræsen med min fisk, og jerk-krydderier her, er fantastisk!

 

Selvfølgelig (?) drikker vi nogle Red Stripe-øl, og Simon og jeg beslutter at det er tid til at finde noget marihuana. Det tager ikke lang tid før vi ramte jackpot: bogstaveligt talt er der på den side af det lokale politi station ved kysten, nogle kaserner og skure; derinde er en gruppe af Rastas optaget af rengøring og af-knopning af marihuana og rulle den op i små kugler ved hjælp af rulle-papirer som containere.

 

Vi spørger, om vi kan købe noget, og fyrene er begejstrede. Det er billigt, mindre end 1 euro per gram. Men det er en smule bitter, meget grøn, og vi nyder det, bare fordi det har været et stykke tid siden vi havde røget i Amsterdam! Nogle af de Rastas bag os ryger crack-kokain i et glasrør, lugten er frygtelig sur. De spørger, om vi har lyst til noget, og vi fortæller dem høfligt, at vi kun er her for ganja; de nikker og råber "Jah Rastafari"!

 

Vi sidder og ryger en joint med dem og snakker lidt om det lokale marihuana, og politiet. Det er utroligt, at alt dette sker ved siden af politistationen.

 

Vi forlader selskabet så snart jointen er overstået, og vi går tilbage til restauranten for at slutte os til resten af selskabet.

Det er tid til at komme tilbage til lufthavnen og nå en Jamaicansk Airlines-flyvning til Montego Bay, hvor vores lokale kontaktpersoner venter.

 

Flyvningen er meget kort, under en halv time, og vi ankommer i MoBay før solnedgang. Bigga, Shanti, Nampo og Taleban venter på os, og det er dejligt at se dem igen; Arjan og jeg tilbragte nogle sjove dage med disse fyre for ikke så længe siden, under vores spejde-ture på øen. Disse fyre er en stram sammensat besætning, og de kommer til at tage sig af os i løbet af de næste dage af denne film-tur.

 

Nampo er en ældre Rasta, og klog mand, med masser af kontakter og meget respekteret. Taleban, hans ven, er en producent og smugler, en rigtig pirat og en af de sjoveste fyre, vi nogensinde har haft med os under vores ekspeditioner. Bigga er vores chauffør og bodyguard, han er en mand af vejen, og han ved hvem og hvad du behøver at vide for at beskytte os.

 

Shanti er en lokal sanger, en reggae-kunstner med et fantastisk talent og en stor personlighed. Jeg kender ham, fra siden han var 10 år gammel, tilbage i 1994, da jeg tilbragte et par uger i nærheden af hvor han boede med sin far (manden der leverede mig fine urter på det tidspunkt). Det var virkelig specielt at finde Shanti under vores spejde-rejser tilbage i juli, hvor han nu en voksen mand og jeg ved at blive gammel! Shanti vil rejse med og sørge for tonesporet af vores rejser er inspirerende og inspireret.

 

Vi får bilerne, to Toyota Fortuner, og vi læsser det bjerg af redskaber vi har med. Så kører vi ned til Negril i lyset af solnedgangen, og da vi ankommer er det allerede mørkt. Vi beslutter at tilbringe den første nat på Blue Cave Castle, et virkelig hyggeligt sted på klipperne i Negril.

 

Det er et ægte 1994-flashback for mig, det er et af de steder hvor jeg boede da jeg var en 20 år gammel ganja-rejsende, og allerede en Stamme-Jæger uden at vide det. Selvfølgelig, for at gøre flashbacket/tilbageblikket endnu mere intens, er det samme rum hvor jeg sov til rådighed, så jeg tager det.

 

Det ser stadig ud som det gjorde dengang.

 

Vi er trætte efter den lange rejse, og vi beslutter at gå ud og få noget mad. Desværre er kokken syg, så vi beslutter at finde noget ikke alt for langt væk. Vi sluger et jerk-kylling ved vejsiden, og vi spiser som om der ingen i morgen findes.

 

Efter et par Røde Striber og et par joints går vi tilbage til hotellet, hvor vi røg nogle gode mængder af høj-kvalitets marihuana, og nogle lavet af "tygge-gummi", den lokale håndlavede hash.

 

Marihuanaen er absolut et indica-kryds, det smager sødt og stærkt, og de siger det er fra et sted ikke alt for langt fra hvor vi er. Vi laver en plan for i morgen, og vi går på vågeblus. Jamaica er fantastisk. Det er et sandt privilegium at være her igen.

 

Jah Velsigner!

Og nu er vi tilbage med Mister X-billeder, manden er en sand kunstner ..... god fornøjelse!

 

 

Uploaded den 5. januar, 2014

 

 

Officiel Side: Stamme Jægerne - Væksthusfrø Holland

 

 

Dr. Melanie Dreher's information

 

Jeg er Melanie Dreher, jeg er Dekan for sygepleje ved Rush University Medical Center. Jeg er sygeplejerske, og jeg er en antropolog. [en person, med et omfattende kendskab til antropologi, der bruger denne viden i deres arbejde, typisk for at løse specifikke problemer for menneskeheden]. Jeg tror, at medicinske egenskaber af cannabis lige er begyndt at blive undersøgt systematisk.

 

Men cannabis har eksisteret som medicin i århundreder. Min første udsættelse for cannabis som medicin virkede på Jamaica. Og hvor det er kendt som kongen af urter. En af de konstante ingredienser i de fleste af de præparater, de gav deres patienter var cannabis. Og følgende det, var min øverste professor ved Columbia University finansieret af Nationale Institut for Stofmisbrug, til at fortage en regelmæssig undersøgelse af Cannabis i Jamaica, marihuana i Jamaica. Hovedsagelig som reaktion på alt den forskning, der foregik for at se på de umiddelbare virkninger af marihuana. Dette er i slutningen af 60'erne og i starten af 70'erne.

 

Og folk var bekymrede over de akutte virkninger, hvad der sker når du ryger. Påvirker det din kørsel, din tankegang, din koordinationsevne eller hvad? Og ingen havde virkelig set på hvad der sker med folk, når de ryger konsekvent hver dag i lang tid, hvad var de sundhedsmæssige konsekvenser af det? Så han blev fonds-finansieret til at gøre det, jeg var en ph.d.-studerende, og han sagde, "du havde sådan en fantastisk sommer på Jamaica sidste år med arbejdet på det andet projekt, vil du komme og være den øverste etnograf for denne del af projektet".

 

Jeg har været involveret i flere projekter, det projekt der måske var det mest berømte projekt, der er kommet ud af Jamaica, er en undersøgelse af arbejderklassens mænd på Jamaica, hvoraf 30 var kroniske brugere, det betyder de røg mindst én eller to splifs hver dag, som regel mere end det, i de sidste 10 år. De blev matchet med mænd fra de samme socio-økonomisk status, samme alder, og som ikke røg overhovedet.

 

Og så sammenlignede vi dem med alle mulige medicinske variabler der er. Jeg var ikke så meget involveret i den medicinske side af det, jeg undersøgte hvordan disse mænd udveksler socialt i deres lokalsamfund. Hvem er de? Hvad er den slags sociale miljø eller sammenhæng omkring ganja-brug og Ganja-rygning?

 

Og derefter sammenligne disse grupper mænd, brugere og ikke-brugere og deres indpasning med deres lokalsamfund. Så en af de ting vi fandt i denne undersøgelse for eksempel, var, at ganja-brugere klarede sig markant bedre end ikke-brugere på psykiske og fysiologiske undersøgelser.

 

Uploadet den 28. juli 2010

 

 

 

- Så gik du bare op til jamaicanske landsbyboere og begyndte at spørge dem om ganja? Var du ikke bange for at de ville tro du var en politi-agent?

 

Det var en interessant oplevelse! Jeg havde aldrig røget noget, ikke engang en cigaret. Jeg er en hvid kvinde, en tidligere cheerleader, så megen en 'Amerikaner', som du kunne få. Jeg havde ikke en mellemmand eller kontakt. Jeg gik ind i landsbyer og præsenterede mig høfligt som en amerikansk studerende. Jeg etablerede tillid ved at gå i kirke og skole og leve med disse mennesker, og fortæller dem jeg var der for at studere visse aspekter af deres kultur, især urter og især marihuana, og folk begyndte at stole på mig. De gav mig et par sociale tests for at se, om de virkelig kunne tro mig, og efter at jeg bestået disse prøver og temmelig snart drefter går jeg med dem ind i deres marker og så hvor ganja blev dyrket, tørret, lagret, behandlet og solgt.

 

 

Brug af marihuana i Jamaica af Melanie Dreher

 

Dr. Melanie Creagan Dreher diskuterer de undersøgelser hun var involveret med i Jamaica. Der er cannabis bruges til en bred vifte af medicinske, energi og arbejdsmæssig produktivitet i sukkerrørsplantager (Arbejdende Mænd og Ganja: Marihuana Anvendelse i Landlige Jamaica (pdf), terapeutiske og forebyggende anvendelser. Disse undersøgelser modbevist mange af de antagelser, der tilskrives brug af cannabis, især hvad angår graviditet og spædbarn-udvikling.

 

For mere information om den medicinske effekt af cannabis, kan du besøge Patienter ud af Tdens webside - Cannabis Patient Netværket

 

 

Udgivet den 14 maj 2013

 

 

 

 

 

 

Melanie Dreher, RN, PhD, FAAN forklarer om hendes cannabis og graviditets-forskningsundersøgelse i Jamaica. Gravide kvinder og deres børn blev undersøgt i over ti plus år, og både marihuana-rygere og ikke-rygere var inkluderet i undersøgelsen. En af de første videnskabelige undersøgelser af de virkninger cannabis kan have på graviditeten og barnets udvikling derefter. Fra Medicinsk Cannabis Konference i 2004

 

Uploadet den 19. Juli, 2007

 

 

 

 

 

 

 

Livet: Bør gravide kvinder (ryge) konsumere pot?

 

 

Hvorfor Marihuana er centralt for Livet, Frihed og Stræben efter Lykke

Cannabis papirerne

- en borgers guide til cannabinoider

af Publius

 

 

 

Uterus/livmoder cannabinoider og begyndelsen af menneskers liv

 

 

"Vil du, at gravide ryger pot?"

 

Dette spørgsmål bragede rundt i lokalet (og i mit hoved) for et øjeblik. Og svaret er et tvetydigt "Ja" - men grunden til at jeg tøvede, er ordet "røg".

 

Her er en bedre spørgsmål - "Vil du, at gravide kvinder forbruger cannabinoider?" Svaret på dette spørgsmål kan måske overraske dig, men dette er for vigtig et emne til at være forkert - uanset hvilke misforståelser man kunne have. Aktuel forskning bekræfter en ny teori: cannabinoider spiller en fundamental rolle i en sund og vellykket graviditet.

 

Først og fremmest er der ikke sådan noget som en stoffri graviditet. Skabelse af en baby er et biologisk og kemisk fænomen, som alle voksne i nogen grad er bekendt med. Vi ved cellerne deler sig, organer vokser, dele modnes, og så fødslen - og mysteriet om frugtbarhed går videre.

 

Et aspekt af frugtbarhed er blevet betydeligt mindre mystisk. En 2006 rapport fra Institutet for Pædiatri ved Vanderbilt Universitetet karakteriserede endocannabinoider som "et nyt begreb i kvindelig reproduktion." Hvorfor sådan en ros? På grund af hvad de fandt: en "cannabinoid sensor"-mekanisme til at øve indflydelse i afgørende skridt i den tidlige graviditet.

 

Graviditet er en stress til kroppen. Til at modulere denne stress, reagerer ECS ved at skabe endocannabinoider - kroppens version af "første responser". Ved første responser tænker jeg på, hvad Vanderbilt forskningen kaldte "endocannabinoide signalanlæg i præimplantation embryo-udvikling og aktivering."

 

En af de første ting, det befrugtede embryon skal gøre, er at fæstne sig til den indre livmoderslimhinde. Uden fæstning til livmodervæggen, der danner navlestrengen, vil der ikke være nogen graviditet. Her er hvor cannabinoider spiller en central rolle: for at embryonet kan fastgøre sig til beklædningen (slimhinden) af livmoderen, er en bestemt klasse (eller mængde) af en bestemt endocannabinoide, kaldet anandamide (AEA:C22H37NO2), nødvendig.

 

Denne endocannabinoide bruger CB1 receptorer, der er på blastula'en (det befrugtede æg) - den samme type receptorer, som urte/plante cannabinoid THC anvender. Vanderbilt forskningen viser, at hvis der ikke er nok af den endocannabinoide anandamide, eller for meget anandamide, vil embryonet ikke blive fastgjort til livmoderslimhinden. Her er den visuelle repræsentation forelagt af Vanderbilt forskerholdet:

 

 

Vanderbilt forskningen viser hvordan det befrugtede æg er afhængig af et fungerende ECS - og specifikt, endocannabinoiden anandamide og CB1-receptoren. For at gøre dette mere charmerende og mindre videnskabelig, kunne man sige at engang var der en baby, Publius. Og før jeg var en baby, selv før et foster eller en noget som helst – var der denne ene sædcelle, der var med til at skabe og udvikle mig - og det var den mindste celle i den menneskelige krop, kun svømmende 3mm i minuttet. Og denne enkelte celle havde en vej at rejse. Rejsen til udformning begynder i et organ og ender op i et andet - fra gonaderne/kønskirtlerne til vagina, der passerer gennem livmoderhalsen, livmoderen, og ind i æggelederen, hvor den mindste menneskelige celle tilsluttes med den største - min moders æg. Så spermen og ægget mødes og afsted går de for at forme. . .

 

Nej - ikke endnu - der er en anden del til historien. Indtil det nu befrugtede æg fastgør sig til noget, i dette tilfælde, beklædningen på livmoderen, er der ingen levedygtig graviditet - kun et befrugtet æg. Det er derfor Vanderbilt forskningen er vigtig. Den peger på en revolution i vores måde at tænke om cannabis og de cannabinoider, den indeholder. For eksempel er et befrugtet æg cannabinoid afhængig. Det, livet af ægget og begyndelsen af en levedygtig graviditet, afhænger af et sundt ECS. Det kræver den rette mængde af cannabinoider til at aktivere en række CB1 receptorer, for at det befrugtede æg kan hæfte sig til livmoderen. Denne proces er opnået, fordi der er CB1 receptorer på blastocysten – det er, på selve det befrugtede æg - og cannabinoid anandamide på endometrium'et - den indre slimhinde på livmoderen.

 

Cannabinoider er ikke kun en af de første reaktioner i kroppen til fertilitet, de spiller ligeledes også en rolle i andre aspekter af graviditet. En 2004 undersøgelse offentliggjort i American Journal of Obstetrics and Gynecology konkluderede: "Både endogene og eksogene cannabinoider udøver en potent og direkte afslappende effekt på menneskers gravide endometrium'et, som er medieret gennem CB1-receptoren." Det betyder, at det midterste lag af livmodervæggen, "myometrium,et" ligeledes moduleres af cannabinoider. - Og som en påmindelse, er disse uterine/livmoder CB1 receptorer aktiveret af endocannabinoider såvel som urte- og syntetiske cannabinoider.

 

Foruden undfangelse og befrugtning, viste en anden 2004 rapport, at endocannabinoider aktiverer den mundtlige bevægende muskulatur som er nødvendig for at nyfødte mus ammer - hvilket giver mening, fordi modermælken indeholder endocannabinoider og navnlig 2-arakidonyl-glycerol (2AG: C23H38O4 ). Den samme undersøgelse fra 2004 erklærede også "Anandamide har neurobeskyttende besiddelser i den udviklende postnatale hjerne." Og selvfølgelig er alt dette nyt, ikke? - Nej for fjorten år siden, i 1995, var der laboratorieforskning på mus, der viste, at pattedyrs ECS er involveret i signalering inden i livmoderen.

 

Så lad os se tilbage: cannabinoid receptorer er placeret på blastocystet, det befrugtede æg, hvilket gør implantation af ægget cannabinoide afhængig. Vi har også lært, at under hele graviditeten og under amning, leverer ECS beroligelse og neuro-beskyttelse til mor, foster, og baby. Det lyder temmelig vigtigt - vigtigt nok til at genoverveje skyld, frygt, skam, tøven og tilbageholdenhed ved brug af cannabis til at modulere ECS før, under og efter graviditeten - eftersom det ser ud som naturen tænkte på det langt, før vi gjorde.

 

Og nej, gravide kvinder er ikke nødt til at ryge blunts eller joints for at få deres cannabinoider. Der er nemmere måder at konsumere cannabinoider. Kort sagt, vordende mødre og nye mødre kunne forbruge cannabinoider i bagværk, ekstrakt, te eller hvilken form der er bedst for dem. Skadesreduktion er nøglen. Måske vil sundheden i fremtiden af en kvindes ECS, og dens virkninger på foster og baby, være i fokus i graviditeten og ikke en frygthandling af "røget marihuana." I fremtiden vil vordende mødre måske begynde at spørge deres læge noget lignende, "Hvordan er mine anandamide-niveauer? - For høj eller for lav?" Eller måske endnu mere sandsynligt, måske vil lægerne spørge mødrene, "Har du spist din cannabis-chokoladekage/brownie i dag?"

 

* → Signalmolekyler fra oxidation af 21-carbon-fedtsyrer:

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH: C21H30O3oxidation → *THC-COOH (-COOH: C21H28O4)

 

 

 

 

Forskning og udvalgte behandlinger

 

 

 

 

Division for Molekylær neurobiologi, Institut for Medicinsk Biokemi og Biofysik, Karolinska Institutet, Stockholm SE-17177, Sverige. tibor.harkany @ ki.se

 

Abstrakt

 

I den postnatale hjerne optræder endocannabinoider som retrograde budbringere som regulerer funktionen af ​​mange synapser. I kontrast er forståelsen af de ​​endocannabinoide funktioner der regulerer grundlæggende udviklingsmæssige processer såsom celleudvikling, migration, differentiering og overlevelse under modulering af CNS (centralnervesystemet) lige begyndt at udfolde sig. Øget kendskab til grundlæggende udvikling- og signalerings-principper som kontrolleres af endocannabinoider vil give et vigtigt indblik i de molekylære mekanismer, der etablerer funktionelle neuronale kredsløb i hjernen.

 

Desuden vil det at bestemme den molekylære baggrund af permanente ændringer til cellestruktur og intercellulære kommunikation frembragt af cannabis-rygning under graviditeten give nye terapeutiske mål til at lindre patogene ændringer i afficeret afkom. Her opsummerer vi de seneste resultater vedrørende ontogenien af det endocannabinoide system i neuroner, der former den tindingssmæssige og rumlige mangfoldighed af cellulære funktioner under CNS-udvikling.

 

 

 

1989, april - Ændret lever-mikrosomale funktion og forhøjet proto-onkogen-udtryk som eftervirkninger hos rotter udsat for delta-9-tetrahydrocannabinol. - Biochem Biophys Res Commun

 

Den mikrosomale aktivering af den potente hepato-carcinogenaflatoksin B1 (AFB1) og udtryk for udvalgte proto-onkogener blev undersøgt i lever fra rotter udsat for delta 9-tetrahydrocannabinol (THC). På ækvimolære niveauer af cytochrom P-450, var den mikrosom-medierede binding af AFB1 til DNA signifikant lavere (56% af kontrollerne) i præparater af stof-udsatte rotter. Hepatisk/Lever-ekspression af c-k-ras proto-onkogenet var 3 gange højere i THC eksponerede dyr. Disse resultater tyder på den mulige forekomst af langvarige eftervirkninger i rotter udsat for THC.

 

 

 • 2007, maj - Paul Berghuis, et al, - Stærk ledningsføring af hjernen: endocannabinoider former neuronale tilslutningsmuligheder. - Science.

 

 

 

KONKLUSION: Både endogene og eksogene cannabinoider udøver en potent og direkte afslappende effekt på menneskers gravide myometrium, der er medieret gennem CB (1) receptoren. Dette understreger en mulig rolle for endogene cannabinoider under human fødsel og graviditet. Disse resultater understøtter også det synspunkt, at brugen af ​​eksogene cannabinoider under graviditeten ikke er knyttet selvstændigt med tidlig fødsel.

 

 

... Hos kvinder i overensstemmelse hermed, er en omvendt sammenhæng mellem fedtsyre amid hydrolase (den anandamid nedbrydende enzym) i humane lymfocytter og abort blevet rapporteret. For det andet, viser CB (1)-receptorer en forbigående tilstedeværelse i hvid-substans-områder af det præ- og postnatale nervesystem, hvilket tyder på en rolle for CB (1)-receptorer i hjernens udvikling. For det tredje er der påvist endocannabinoider i modermælk og aktivering af CB (1)-receptorer synes at være kritisk for mælke-digning af nyfødte mus, ved tilsyneladende aktivering af oral-motor muskulatur. For det fjerde, anandamid har neurobeskyttende egenskaber i den udviklings postnatale hjerne.

 

Sluttelig, prænatal eksponering af den aktive bestanddel af marihuana (Delta (9)-tetrahydrocannabinol), eller til anandamide påvirker præfrontale kortikale funktioner, hukommelse og motor og vanedannende adfærd, hvilket tyder på en rolle for endocannabinoid CB (1) receptor-systemet i hjerne-strukturer, som styre disse funktioner.

 

Yderligere observationer tyder på, at børn kan være mindre tilbøjelige til psykoaktive bivirkninger af Delta (9)-tetrahydrocannabinol eller endocannabinoider end voksne. De medicinske konsekvenser af disse nye udviklinger er vidtrækkende og viser en lovende fremtid for cannabinoider i pædiatrisk medicin for betingelser, herunder "ikke-organisk fiasko-til-trivsel" og cystisk fibrose (CF).

 

dvs en kronisk, arvelig og medfødt sygdom som angriber blandt andet lunger og mave- /tarmsystemet og hvor 150.000 danskere, eller 3% af befolkningen, bærer arveanlægget for denne. Mindst 97% af mænd med cystisk fibrose er infertile, men ikke sterile og kan få børn med kunstig befrugtning. Den vigtigste årsag til infertilitet hos mænd med cystisk fibrose (CF) er medfødt mangel af sædlederen (som normalt forbinder testiklerne til ejakulationskanalerne af penis), men potentielt også ved andre mekanismer som forårsager azoospermi, teratospermia og oligoasthenospermia.

 

 

Institut for Behavioral Sciences, Ariel University Center in Samaria, Ariel, Israel.

 

... Mekanismen bag ætiologien af ​​CF er forbundet med en ubalance af fedtsyrer [dvs organiske syrer der består af lange, uforgrenede kæder af carbon-atomer med en carboxylsyregruppe (-COOH *THC-COOH (-COOH: C21H28O4) i den ene ende]. Det er blevet foreslået, at funktionen af ​​det endocannabinoide system også er forstyrret i CF, fordi endocannabinoider er derivater (frembragt/udledt) af fedtsyrer. Vi antog, derfor, at endocannabinoide-aktivitet, som spiller en vigtig rolle i frugtbarhed, er forstyrret i CF og kunne være en af ​​årsagerne til infertilitet. Formålet med denne undersøgelse var at teste den hypotese, at stimulering af endocannabinoid-receptorer i barndom vil normalisere deres funktion og forhindrer infertilitet i voksenalderen.

 

RESULTATER:

CF mænd behandlet med THC var fuldt fertile, og producerer afkom sammenligneligt med antallet af kuld og antallet af hvalpe med wild-type mus. CF hanner, der ikke blev behandlet med THC var fuldstændig ufrugtbare/infertile.

 

KONKLUSION:

Nærværende undersøgelse viser, at:

 • (i) endocannabinoide-funktion er nedsat i CF mus, som det fremgår af den regenererende effekt af sin stimulering på fertiliteten hos ellers infertile mænd.

 

 • (ii) endocannabinoide system-dysfunktion er tilsyneladende den afgørende faktor, der forårsager infertilitet i CF, og

 

 • (iii) mild stimulering af det endocannabinoide system i barndom og ungdom synes at normaliserer mange reproduktive processer og derved forhindre infertilitet i CF mænd.

 

 

 

Disse resultater tyder på, at en stram regulering af endocannabinoide-signalering er vigtig for synkronisering af embryo udvikling med uterin/livmoder-modtagelighed for implantation.

 

Dette er faktisk i overensstemmelse med vores konklusion/fund, at mens et eksperimentelt induceret vedvarende niveau for en eksogent administreret, naturlig cannabinoid, hæmmede implantation i vild-type mus, undlod det at gøre det i CB1 (- / -) / CB2 (- / -) double mutantmus [dvs. hæmmede ikke implantation]. Nærværende undersøgelse er klinisk vigtig på grund af den udbredte debat om medicinsk anvendelse af cannabinoider og deres rapporterede bivirkninger på graviditeten.

 

 

 

This effect, unlike that of 17 beta-estradiol (E2), was not influenced by a pure antiestrogen, ICI 182780, suggesting that the THC-induced uterine lactoferrin gene expression does not involve estrogen receptors. We propose that the uterus is a new target for cannabinoid ligand-receptor signaling.

 

Denne effekt, i modsætning til den af 17-beta-østradiol (E2), var ikke påvirket af en ren antiøstrogen, ICI 182.780, hvilket tyder på, at den THC-inducerede/frembragte uterin/livmoder *lactoferrin genekspression, ikke involvere østrogen receptorer. Vi foreslår, at livmoderen er et nyt mål for cannabinoid ligand-receptor signalering.

 

* lactoferrin et multifunktionelt protein af transferrin-familien. Lactoferrin er et kugleformetglyco-protein med en molekylmasse på omkring 80 kDa, der er bredt repræsenteret i forskellige sekretoriske væsker, såsom mælk, spyt, tårer og nasale sekreter/slim.

 

Lactoferrin er en af bestanddelene i immunsystemet af kroppen; det har antimikrobiel aktivitet (bakteriocid, fungicid), og er en del af det medfødte forsvar, primært på slim, og forårsager især antibakteriel aktivitet hos menneske-spædbørn.

 

Lactoferrin interagerer med

 

[RNA en ribose (dvs. at den har en hydroxylgruppe på både 2' og 3' positionen), hvor den i DNA er en 2'-deoxyribose (dvs. at den kun har en hydroxylgruppe på 3' positionen). Denne forskel er vigtig, da den ekstra hydroxylgruppe i RNA kan reagere; den ekstra hydroxylgruppe kan f.eks. bruges til at lave et forgrenet RNA-molekyle, som det sker i splejsning],

 

 

Det er blevet foreslået, at snarere end antikoagulation er hovedformålet med heparin

forsvar mod invaderende bakterier og andre fremmedlegemer.

Riboses ringstruktur

 

11-Hydroxyl-THC/THC-OH: C21H30O3)

og viser nogle af dets biologiske funktioner i komplekser med disse ligandere.

Ligander er et molekyle, som er i stand til at binde sig til og danne et kompleks sammen med et biomolekyle dvs. molekyle-sammensætninger som primært består af carbon (C) og hydrogen (H) samt nitrogen (N), og/eller oxygen (O), [og måske] fosfor (P) og svovl (S). Andre grundstoffer er også nogle gange inkorporerede i biomolekylerne, men er meget mindre forekomne. Alle kendte former for liv er udelukkende sammensat af biomolekyler.

 

1994: Melanie C. Dreher, et al, Prenatal Marijuana Exposure and Neonatal Outcomes in Jamaica: An Ethnographic Study, Pediatrics - American Academy of Pediatrics, February 1994:93(2)254-260.

 

 

 

 

School of Nursing, University of Massachusetts

 

Abstrakt:

 

FORMÅL: At identificere neurologiske adfærdsvirkninger af prænatal/gravides marihuana eksponering på nyfødte i landdistrikterne i Jamaica.

 

DESIGN: Etnografiske studier i marken og standardiserede neuro-adfærdsvurderinger i graviditetsperioden.

 

OMGIVELSER: Jamaica´s landdistrikters kraftig-marihuana-brugene befolkning.

 

DELTAGERE: Fireogtyve jamaicanske nyfødte, der udsættes for marihuana under graviditeten og 20 ikke-udsatte nyfødte.

 

MÅLINGER OG HOVEDRESULTATERNE: Udsatte og ikke-udsatte nyfødte blev sammenlignet ved 3 dage og 1 måned gammel, ved hjælp af Brazelton Neonatal Assessment Scale, herunder supplerende elementer til at fange eventuelle subtile (udsøgt skarpsindige el. spidsfindige) effekter. Der var ingen signifikante forskelle mellem eksponerede og ikke-eksponerede nyfødte på dag 3. Ved 1 måned viste de udsatte nyfødte

 

 • bedre fysiologisk stabilitet og
 • krævede mindre undersøgende facilitet til at opnå organiseret tilstand.

 

Den nyfødte af kraftig-marihuana-brugene mødre havde bedre score på

 

[det at nogen ikke er afhængig af andre, el. at de bestemmer over egne anliggender], kvalitet af årvågenhed, [den tilstand af aktiv opmærksomhed ved høj sensorisk bevidsthed såsom at være agtpågivende og hurtig til at imødekomme fare eller nødsituation, eller være hurtig til at opfatte og handle],

[bruges til at henvise til vrede eller frustration. Irritabilitet kan være en voksende respons på de objektive stimuli af sult eller tørst hos dyr og mennesker, som derefter fremkalder en vis grad af bevidsthed/opmærksomhed om dette behov.

 • selvregulering og
 • blev bedømt til at være mere taknemlig for pårørende.

 

KONKLUSION: Fraværet på nogen forskellighed mellem de udsatte, på ikke-udsatte grupper i den tidlige neonatale periode, tyder på, at de bedre vurderinger af udsatte nyfødte ved 1 måned, kan spores til den kulturelle positionering og sociale og økonomiske karakteristika af mødre der bruger marihuana, at vælge brug af marihuana, men fremmer også neonatal udvikling.

 

 

 

 

 

Cannabis-Risikoen for afhængighed, med Melanie Dreher, RN, ph.d., FAAN

 

Observation af det jamaicanske kulturelle tabu mod crack-kokain og social accept af ganja (marihuana), professor Melanie Dreher, College of Nursing, University of Iowa, fortæller 2004 Cannabis Therapeutics Conference hvordan jamaicanske kvinder opgiver kokain-afhængighed ved hjælp af ganja og virkningen af ​​moderens crack-brug på børn. Konference arrangeret af Patienter Ud af Tiden. Dvd'er er til rådighed. - Ganja i Jamaica

 

Melanie Dreher: Crack Hoveder og Røddernes Døtre: Den terapeutiske anvendelse af Cannabis i Jamaica - University of Iowa College of Nursing, Iowa City, IA - Fulde tekst her (pdf)

 

Et etnografisk studie af kvinder og stofbrug i indre bydele i Kingston, Jamaica, afslørede, at cannabis er almindeligt anvendt i forbindelse med crack-kokain for at minimere de uønskede virkninger af crack-pipe-rygning, specielt paranoia og vægttab. Ifølge 33 nuværende eller tidligere crack-brugende kvinder, som blev fulgt i en periode på ni måneder, udgør cannabis-cigaretter ("spliffs") den billigste, mest effektive og let tilgængelige terapi for ophørende crack-forbrug. Resultaterne af denne forskning peger på et behov for at omformulere "blandingsmisbrug" inden for de kulturelle betydninger der følger cannabis i Jamaica som et lægemiddel og et sakramente. [et sakramente) en hellig, rituel handling som (i den kristne kirke) formidler Guds nåde].

 

 

2014, 20. Maj - Δ9-tetrahydrocannabinol forhindrer methamfetamininduceret neurotoksicitet - PLoS One

 

University of Cagliari, Cagliari, Italien

 

Abstrakt

 

Methamfetamin (meth) er et potent psykostimulerende med neurotoksiske egenskaber. Kraftig brug øger aktivering af neuronale nitrogenoxid syntase (nNOS), produktion af peroxynitrites,[som på grund af sin oxiderende egenskaber kan skade en bred vifte af molekyler i celler, herunder DNA og proteiner], mikroglia-timulation og fremkalder hypertermi og anorektiske effekter. De fleste Meth rekreative brugere forbruger også cannabis.

 

Prækliniske undersøgelser har vist, at naturlige Δ9-tetrahydrocannabinol (Δ9-THC) og syntetisk cannabinoid CB1 og CB2 receptor-agonister udøver neurobeskyttende virkninger på forskellige modeller af cerebral skade. Her undersøgte vi den neurobeskyttende effekt af Δ9-THC på meth-induceret neurotoksicitet ved at undersøge dens evne til at reducere astrocyt-aktivering og nNOS overekspression i udvalgte områder i hjernen.

 

Resultaterne viste, at sammenlignet med tilsvarende kontroller

 

 • (i) meth-induceret nNOS overekspression i nucleus caudatus og putamen (CPU) var signifikant svækket ved præ-og post-behandling med begge doser af Δ9-THC (-19% og -28% for 1 mg/kg præ- og post-behandlede dyr, -25% og -21% i 3 mg/kg præ- og post-behandlede dyr);

 

 • (ii) meth-induceret GFAP-immunreaktivitet (IR) var signifikant reduceret i CPU med post-behandling med 1 mg/kg Δ9-THC1 (-50%) og ved forbehandling med 3 mg/kg Δ9-THC (- 53%);

 

 • (iii) meth-induceret GFAP-IR blev signifikant reduceret i den præfrontale cortex (PFC) ved præ-og post-behandling med begge doser af Δ9-THC (-34% og -47% for 1 mg/kg før og efter-behandlede dyr, -37% og -29% for 3 mg/kg præ-og post-behandlede dyr).

 

Cannabinoid CB1-receptor-antagonist SR141716A dæmpede meth-induceret nNOS overekspression i CPU, men undlod at modvirke den Δ9-THC-medieret reduktion af meth-induceret GFAP-IR både i PFC og CPU.

 

Vores resultater tyder på, at Δ9-THC reducerer/mindsker METH-induceret hjerneskade via hæmning af nNOS-udtryk og astrocyt-aktivering via CB1-afhængige og uafhængige mekanismer, hhv.

 

 • Videnskab/Dyr: Anandamide reducerer tilbagefald til kokain-afhængighed

Anandamid nedsætter kokain-søgende adfærd og stress-induceret tilbagefald i kokain-afhængige rotter tyder på, at stimulering af endocannabinoider "kunne være nyttigt til at forhindre tilbagefald til kokain-afhængighed."

University of Poitiers, Frankrig.

Chauvet C, et al. Int J Neuropsychopharmacol. 2014 December 5.

 

 

AEA - - - - Endocannabinoide 1 - - - - - - - C22H37 NO2

2-AG - - - Endocannabinoide 2 - - - - - - - - C23 H38 O4

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation og re-carboxylation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) →

 

 

2009 8. februar - Amy kvitter stofferne med pot - Ekstra Bladet

Popstjernen Amy Winehouse kæmper en hård kamp mod de ligeledes hårde stoffer. Hendes nyeste våben er pot.

Amy Winehouse er ved at komme ovenpå. Hendes rekreative ophold på ferieøen St. Lucia gør hende godt, og nu er hun begyndt på en ny metode til at lægge stofferne bag sig. Det skriver britiske The Sun, der fortæller at hun bruger små 4000 kr. om ugen på det nye påfund.

 

Vennerne fortæller avisen, at hun ryger ti joints om dagen. Og de opmunter hende til det. For ikke alene holder fniseurten Amy fra de hårde hvide varer, som hun ellers har været stor fan af i de sidste par år (og nej, vi taler ikke om Nik og Jay), den har også en anden gavnlig virkning.

 

Som folk, der har læst om virkningen af de aktive stoffer i pot vil vide, så har de ofte en gavnlig indvirkning på appetitten. Og de mange joints har hjulpet den noget underernærede sanger tilbage mod en mere normal vægt.

 

- Amy har ikke rørt hverken crack eller coke i flere måneder. Hun er rigtig dygtig. Det er ellers nemt at få fingrende i stoffer på St. Lucia, men hun har holdt sig til fjolletobakken, fortæller en nær ven af stjernen til The Sun.

 

Og hvis man tror, at den nye 'kur' har hensat Amy til en passiv tilværelse foran TV'et, så kan man godt tro om igen.

Hun er begyndt at undervise elever på en lokal skole i sang. Og så arbejder hun på at komme i ordentlig form.

 

- Det mest fantastiske er, at hun sidder og ryger hele morgenen, men om eftermiddagen, så kører hendes personlige træner hende igennem en afsindig gang workout, siger vennen til avisen.

 

 

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own

 

 

 

 

Introduktion til Rush University Sygeplejeskole

 

Rush University College of Nursing Dekan Emeritus Melanie Dreher, ph.d., RN, FAAN, hilser nye og tilbagevendende studerende velkommen til skolen.

 

Af 31. marts 2014

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved