Libanon

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

En borgers fortælling om cannabinoiderne i Nyhedsmedierne i Libanon

 

 

Libanon: En Comeback til Cannabis?

 

 

Libanesisk Hash: Fra plantning til produktion

 

Disse forskellige faser er vist på tv for første gang i historien af arabiske medier.

 

 

1965 - Hashish - Its Chemistry and Pharmacology, (Hash - Dens kemi og farmakologi) - Ciba Instituttets Undersøgelsesgruppe den 21. oktober 1964 - Til ære for Professor Dr. G. Joachimoglu - Forfattere: Geōrgios Iōakeimoglou, G. E. W. Wolstenholme, Julie Knight.

 

Afhængighed af cannabis side 55

 

J. M. Watt - Department of Biology, Collage of Technology, Plymouth

 

Fra Indien, R.N og G.S. Chopra (1939) og I.C. og R.N. Chopra (1957) registrerer lignende fund. Haneveld (1959) bemærker, at i Libanon, hvor meget cannabis er produceret til eksport til Egypten, er der ikke meget i/om vejen for cannabis-vane trods den lette tilgængelighed af stoffet.

 

Det synes derfor klart, at cannabis i sig selv hverken indeholder afhængighed eller forfaldenhed. Knaffl-Lenz (1952) viser, at det tilbyder en flugt fra verden og at det, for personer hvis personlige utilstrækkelighed eller sociale elendighed er stor nok, kan det føre til afvisning af livet uden stoffet (selvmord eller politisk opponent og/eller voldelig bekæmpelse af forvalter og forvaltning).

 

Den kollektive opfattelse af Amerikanske observatører, ifølge Bromberg (1939), er, at marihuana ikke er et vane-dannende stof. Faktisk påpeger han det [99] i Højesteretten (Court of General Sessions) i New York, at vanskeligheden ikke er at bevise, at cannabis er narkotisk, men at det er vane-dannende.

 

På grundlag af konstaterbare kendsgerninger siger han, at "langvarig brug af marihuana udgør en sensuel (sanselig) afhængighed", sådan at brugeren igen og igen ønsker at opleve de ekstatiske fornemmelser og følelser, som stoffet producerer.

 

"Den tredje, er afhængighed af glæde-elskende, og i denne kategori kommer rygning og farverig musik og ting af denne art...Så jeg ville stoppe der og sige, at vi kan sige, at i mangel af andre beviser, at det væsentligt er hedonistisk afhængighed" - Dr. Bromberg - Diskussion af Farmakologi af marihuana.

 

* Rusen gør, at følsomheden til den ydre stimulering frembringer detaljer, som normalt vil blive overset, gør at farver synes mere klare og farverige, gør at der frembringes en værdsætning og lyst til at arbejde/gå i dybden med kunst, der tidligere havde en lille eller ingen interesse for beskueren. Det er som om den voksne cannabis-berusede bemærker/opfatter/sanser verden med den samme nyhedsfornemmelse, forundring, nysgerrighed og begejstring som et barn. Beruselsen forstærker værdsættelsen af musik; mange jazz og rockmusikere har sagt, at de spiller bedre under påvirkning af marihuana, men denne effekt er ikke objektivt bekræftet.

Uddrag fra:

Kapitel 17 - Marihuana - Af Lester Grinspoon, og James B. Bakalar, og Ethan Russo (Fra 2004-udgaven af Substance Abuse, En omfattende lærebog, Redigeret af Joyce Lowinson og udgives af Lippincott Williams og Wilkins)

 

I modsætning til afhængighed af morfin, der er bio-kemisk såvel som psykologisk betinget, servicerer langvarig brug af marihuana i det væsentlige de hedonistiske elementer i personligheden (forståelse for at nyde livet og de gode ting i tilværelsen). Dette, tror jeg, sætter holdningen meget tydelig. J. M. Watt

 

 

Uploadet den 29. september 2012

 

 

 

 

 

Libanons Hash-Farme

Cannabis dyrkning i Libanons Bekaa-dal er en gammel praksis der daterer sig tilbage til begyndelsen af ​​historien. Under den libanesiske borgerkrig mellem 1975-1990, har det ydet støtte til stridende militser og forvandlet Libanon til en af ​​verdens største hash-eksportører.

 

I dag bruger Libanons stridende militser stadig narkotika som en indtægtskilde. Under internationalt pres slår den Libanesiske regering ned på mindre Cannabis-landmænd mens narkobaroner fortsætter med at handle ustraffet. Sikkerhedsstyrker står ansigt til ansigt med bevæbnede bønder som forsvarer deres afgrøder, har ført til blodige ildkampe mellem de stridende parter. VICE News hang ud med nogle af landmændene for at lære om Libanons ældgamle hash-industri og se, hvordan uhæderlige politikere profiterer fra kaos.

 

 • Det synes derfor klart, at cannabis i sig selv hverken indeholder afhængighed eller forfaldenhed. Knaffl-Lenz (1952) viser, at det tilbyder en flugt fra verden og at det, for personer hvis personlige utilstrækkelighed eller sociale elendighed er stor nok, kan det føre til afvisning af livet uden stoffet (selvmord eller politisk opponent og/eller voldelig bekæmpelse af forvalter og forvaltning)

 

VICE-nyheder er en global nyhedskanal som udsender dokumentarfilm om verdens vigtigste, aktuelle emner. Det blev skabt af VICE i december 2013.

 

Udgivet den 4. marts, 2014

 

 

7:01 - Hizbollah presser regeringen til at udrydde hash-planterne, for hvis disse mennesker planter hash, har de penge og det støder Hizhbollah. For hvis de planter hash og har en indkomst, har de ikke behov for at bære våben og kæmpe for Hezhbolla og tjene US$ 600 om måneden, siger bonden som er parat til at kæmpe for områdets bønder og planter.

 

 

1965 - Hashish - Its Chemistry and Pharmacology, (Hash - Dens kemi og farmakologi) - Ciba Instituttets Undersøgelsesgruppe den 21. oktober 1964 - Til ære for Professor Dr. G. Joachimoglu - Forfattere: Geōrgios Iōakeimoglou, G. E. W. Wolstenholme, Julie Knight.

 

G. Joachimoglu, Farmakologisk Institut, Athens Universitet, og Narkotika Kontrolinstans, FN, Geneve (Drug Supervisory Body, United Nations):

 

For halvtreds år siden, da jeg læste medicin ved Universitetet i Berlin, blev jeg belært om, at hash blev brugt som et fornøjelse-fremkaldende stof primært i østlandene (især af muslimer), og at effekterne henført til stoffet var anderledes i disse mennesker fra dem, der ses i vesteuropæerne. Det ser ud til, at den omfattende brug af stoffet i Østen, i modsætning til vesteuropæere, var forbundet med denne observation.

 

En relevant erklæring fra Kommissionen for Narkotiske Stoffer (1963) har følgende ordlyd: "Det vanemæssige forbrug af cannabis antager en anden karakter i nogle industrielt udviklede lande fra den det antager i lande hvor cannabisforbrug udgør en traditionel vane praktiseret i hundreder eller tusinder af år uden at være underlagt nogen social forsmædelse. Cannabis-brugere i industrielle lande har ofte en psykopatisk personlighed, og forbruget af cannabis er ofte det første skridt mod senere afhængighed af heroin eller morfin".

 

Afhængighed af cannabis side 55

 

J. M. Watt - Department of Biology, Collage of Technology, Plymouth

 

 • Haneveld (1959) bemærker, at i Libanon, hvor meget cannabis er produceret til eksport til Egypten, er der ikke meget i/om vejen for cannabis-vane trods den lette tilgængelighed af stoffet.

 

 • Den mundtlige (orale) metode bruges kun i Grækenland, Egypten, Syrien, Arabien og Persien. Historisk går spisning af cannabis forud for rygning (RN og GS Chopra, 1939). Detaljer vedrørende orale præparater er givet af IC og GS Chopra (1957), Adams (1940) og Merrill (1938) - Tilgængelighed, styrke, dosering og metoder som administration som faktorer (side 60)

 

 • I forbindelse med virkningerne af hash på mennesket, ville jeg citere forskning fra den den tyske farmakolog Schroff (1856) ind i dens virkninger på sig selv. Schroff beskrev de symptomer han observerede efter at have taget ét Gran (0,0621 gr.) af hash af egyptisk oprindelse som følger:

 

"Intense lyde mærkes ikke kun af ørerne, men af hele hovedet, ligner meget støj af kogende vand. Samtidig havde jeg en følelse af velvære, som imprægnerede hele min krop, som om den var gennemsigtig.

 

En serie af billeder blev præsenteret meget hurtigt, ledsaget af en stærk følelse af selvtillid og høj moral. Jeg følte det ærgerligt af jeg ikke havde leveret mig med papir og blyant, så jeg kunne beskrive i detaljer alle de vidunderlige ting, der sker for mig; Men alligevel kunne jeg ikke overtale mig selv til at rejse mig op og tage noget skrive-materiale, for hvis nu den vidunderlige følelse ville forsvinde.

 

Jeg var imidlertid sikker på, at den næste morgen, kunne jeg stadig have det udtrykkelige billede af mine tanker og følelser der stod så enorm klart, i min hukommelse. Jeg fornemmede imidlertid ikke nogen af de erotiske følelser beskrevet af andre forfattere". Farmakologiske virkninger af hash (side 5)

 

 

Hash i Marokko

Optagelser fra dokumentarfilmen "Hashish" *2002*, hvori denne venlige Marokkanske bonde forstæller om den gode indsigt og moral-hævede adfærd som hash bringer med sig [adfærdsregulering: Nudging er en bevidst psykologisk påvirkning, der på en effektiv måde får os til at gøre noget rigtigt. Eksempelvis fodspor mod en udgang, skilte med børn ved vejen, eller bare et smil, der sikrer en bedre stemning]. Som han siger, hvis du har overtrådt et moralsk venligt kodeks fortæller påvirkningen af hashen dig at du har opført dig forkert og/eller overilet over for andre og må gøre dette om til det bedre. Du vil også se, at de fleste af de "kriminelle bagmænd", som tidligere nævnt, bare er simple bønder, der lever og følger en tradition, der har eksisteret i hundreder af år.

 

Uploadet den 6. november 2008

 

 

 

 

* Nudge teori (eller Nudge) er et begreb i adfærdsmæssige videnskab, politisk teori og økonomi, som hævder, at positiv forstærkningog indirekte forslag til at forsøge at opnå ikke-tvungen overholdelse kan påvirke motiver, incitamenter og beslutningstagning af grupper og enkeltpersoner ens, i det mindste så effektivt - hvis ikke mere effektivt - end direkte undervisning, lovgivning, eller håndhævelse.

 

 

 

Når nudging nytter ændrer vi adfærd

 

DR - 25. juli. 2014 kl. 13:44

 

Begrebet nudging er ved at finde fodfæste i det danske sprog. Nudging betyder at påvirke noget bevidst i en retning, hvor det fungerer effektivt. Det kan både være tydelige symboler og bevidst psykologisk påvirkede spørgsmål.

 

Vi ved alle, at skraldet skal i skraldespanden. Men det er bare ikke altid, det ender der alligevel.

 

Men det kan vi ændre på ved at anvende nudging/cannabinoider > retrograd signalering og DSI.

 

Nudging kan beskrives som at give et kærligt skub i den rigtige retning. Begrebet nudging handler om adfærdsregulering og er et voksende redskab. Flere kommuner benytter i højere grad nudging [men ikke cannabinoider som det ses]. Både når det handler om bosætningskampagner, sundhedspolitik og mere sikker trafik.

 

- Nudging kan også bruges på hjemmesider, hvor spørgsmålene er tilrettelagt på en bestemt psykologisk måde, så man bedre kan arbejde med det, det drejer sig om - for eksempel registrere en virksomhed korrekt, siger Pelle Guldborg-Hansen.

 

Nudging handler i bund og grund om psykologi, og det handler om at tilrettelægge, det vi gør, så det passer til den måde, vi fungerer på psykologisk, siger Pelle Guldborg-Hansen.

 

- Man kan sige, at nudging drejer sig om tilrettelæggelse, så vi får gjort tingene, fremfor at vi burde gøre noget på en bestemt måde, siger han.

 

- Et smil og en postitiv kommentar er også en form for nudging, da man med psykologi drejer tingene i en bestemt retning, siger han.

 

- Men nudging bliver i høj grad interessant, når vi arbejder med de offentlige tiltag, og gerne vil have, at de fungerer ordentligt og bedre.

 

Flere syd- og sønderjyske kommuner er begyndt at skrive nudging ind i de kommende kommunalplaner. Seneste eksempel er i forbindelse med regeringens handlingsplan for, hvordan der kommer flere organdonorer.

 

"DSI for Dummies"

Cannabis Papirerne

En borgers guide til cannabinoider

 

 

Cannabis beskytter mod transplantat-afstødning

 

 

2013, december - Cannabinoider inhibere T-celler via cannabinoid receptor 2 i et in vitro assay for transplantatafstødning - den blandede lymfocytreaktion. - J Neuroimmune Pharmacol.

 

 

Abstrakt

 

Cannabinoider kendt for at have anti-inflammatoriske og immunmodulerende egenskaber. Cannabinoid receptor 2 (CB2) der primært udtrykkes på leukocytter (hvide blodlegemer) er receptoren impliceret i mediering mange af virkningerne af cannabinoider på immun-processer. Denne undersøgelse testede kapaciteten af Δ(9)-tetrahydrocannabinol (Δ (9)-THC) og to CB2-selektive agonister til at hæmme den murineblandede lymfocytreaktion (MLR), en in vitro-korrelat af transplantatafstødning efter hud-og organtransplantation

 

Begge CB2-selektive agonister og Δ(9)-THC undertrykte signifikant MLR på en dosisafhængig måde. Hæmningen var via CB2, idet undertrykkelse kunne blokeres ved forbehandling med en CB2-selektiv antagonist, men ikke af en CB1-antagonist, og ingen af ​​forbindelserne undertrykte MLR når splenocytter fra CB2-mangelfulde mus blev anvendt.

 

CB2 agonister blev vist til at handle direkte på T-celler, idet eksponering af CD3(+) celler til disse forbindelser fuldstændigt standsede deres handling i en rekonstitueret MLR.

 

Endvidere hæmmede CB2-selektive agonister fuldstændig hastig udbredelse af oprensede T-celler aktiveret med anti-CD3 og anti-CD28antistoffer. T-celle funktion blev reduceret med CB2-agonister, idet en ELISA af MLR dyrkningssupernatanter afslørede IL-2 frigivelse faldt betydeligt i de cannabinoid-behandlede celler. [IL-2 er en interleukin, en type cytokin-signalmolekyle i immunsystemet. Det er et protein, der regulerer aktiviteter af hvide blodlegemer (leukocytter, ofte lymfocytter), der er ansvarlige for immunitet og er en del af kroppens naturlige reaktion på mikrobielinfektion].

 

Tilsammen understøtter disse data potentialet i denne klasse af forbindelser som nyttige behandlinger for at forlænge transplantat-overlevelse hos transplanterede patienter.

 

 • [Fordi cannabinoider/THC har anti-inflammatoriske egenskaber og understøtter immunsystemet, har T-celler og andet (lymfocytter og splenocytter) ikke behov for forhøjet aktivitet grundet mikrobiel infektion, det klarede cannabinoiderne]

 

Center for Stofmisbrugs Forskning, Temple University School of Medicine, Philadelphia, PA, 19140, USA.

 

En af 7 skoler for medicin i Pennsylvania, der har promotion af Doctor of Medicine (MD) grad [dansk cand.med], Ph.D. (Doctor of Philosophy) og MS (Masters of Science) [dansk magister/Cand.scient.] grader i biomedicinske videnskaber.

 

 

Nogle aspekter af Cannabis-handling

 

C. J. Miras

 

Institut for klinisk Terapeutik, Medicinsk Institut ved Athens Universitet

 

 • Fordelingen af radioaktivitet i Forskellige Væv i Rotten 1,5 timer efter den intraperitoneale injektion af (14C) tetrahydrocannabinol. - Data er kun anført til væv, der kunne inddrives helt.

 

 • Væv ------------- Tæller/min./g. -------- % af injiceret dosis
 • Hjerte ------------------- 68 ------------------------ 0.07
 • Lever ------------------- 443 ------------------------ 4.86
 • Nyre -------------------- 116 ------------------------ 0.20
 • Milt ---------------------- 40 ------------------------ 0.05
 • Hjerne ------------------- 44 ------------------------ 0.18
 • Brisselen (t-celler) ------- 76 ------------------------- 0.16
 • Lunge ------------------- 76 ------------------------- 0.13
 • Rygmarv ---------------- 22 ------------------------- 0.02
 • Testikler ---------------- 210 ------------------------- 0.58
 • Muskler ----------------- 43 ------------------------- -----
 • Blod (per cm3) ---------- 44 ------------------------- 0.50

 

Under betingelserne for vores eksperiment var det meste af radioaktiviteten fundet i leveren, hvorimod blodet indeholder meget mindre. Hjernen har også en målelig mængde radioaktivitet. Det er interessant, at mængden af radioaktivitet var ret lav. Dette er et punkt, som kræver yderligere forklaring.

 

1965 - Hashish - Its Chemistry and Pharmacology, (Hash - Dens kemi og farmakologi) - Ciba Instituttets Undersøgelsesgruppe den 21. oktober 1964 - Til ære for Professor Dr. G. Joachimoglu - Forfattere: Geōrgios Iōakeimoglou, G. E. W. Wolstenholme, Julie Knight.

 

Uddrag - Islamisk etik

De tidligste kendte forbud mod ulovlige stoffer opstod under Islamisk lov, som forbød brugen af hash, et præparat af cannabis, som et rekreativ stof. Klassiske jurister i middelalderens islamisk retslære accepterede imidlertid brugen af hash til medicinske og terapeutiske formål, og besluttede, at dets "medicinske brug, selv om det fører til psykisk sindsforvirring, forbliver fritaget" fra straf. I det 14. århundrede, talte den islamiske lærde Az-Zarkashi om "lovligheden af dets anvendelse til medicinske formål hvis det konstateres at det er gavnligt." (side 40)

 

Ifølge Mary Lynn Mathre med "denne juridiske skelnen mellem rusmiddel og medicinsk anvendelse af cannabis, var middelalderlige Muslimske teologer langt forud for nutidens Amerikansk (og Europæisk) lov." (side 41)

 

 

* I relation her: Endocannabinoid System - Uddannelse af Mary Lynn Mathre

 

 

Denne rigt illustreret kompendium af alle aspekter omkring hash appellerer til illegale stof-forbrugere, medicinske brugere og historie buffs alike. Clarke sporer hash'ens oprindelse, historie, forbrug, produktion og kemi, fra de tidligste tider til i dag. Traditionelle metoder til indsamling cannabisharpiks og forarbejde det til hash er beskrevet i detaljer. Indeholder litteraturhenvisninger og indeks.

 

 

 

MELLEMØSTEN ... 152

Libanon ... 153

Cannabis Dyrkning ... 153

Harpiks Støv Indsamling ... 156

Libanesisk Hashish Fremstilling ... 159

Libanesisk Hashish Rygning ... 161

Libanon Konklusion ... 164

Egypten ... 164

Tyrkiet ... 166

Grækenland ... 169

Iran og Iraq ... 172

Syrien ... 173

Balkan Stater ... 174

Mellemøsten Konklusion ... 174

 

Klimaændringer [hash og dets cannabinoider etc.] er et emne på kryds mellem videnskab, offentligheden og økonomien, og det er derfor ikke overraskende, at nogen ny opdagelse kan være af høj almen interesse, men lige så meget stærkt politiseret. Desværre er i hvilket omfang disse opdagelser kan generere positive forandringer ofte hæmmet af angreb på videnskab og/eller enkeltpersoners troværdighed. Sikkert en bedre måde at undgå unødvendige debatter, end ved at være åbne om resultaterne. Her viser vi et eksempel på de tidsmæssige tendenser for klimaafgang, her i området ved Libanon.

 

* Klima-afgang: Når koldeste år er varmere end det varmeste år dateret (her inden for de sidste 150 år). "Det er det øjeblik, hvor den gennemsnitlige temperatur, enten ved et bestemt sted eller i hele verden, er blevet så påvirket af klimaforandringerne, at det tidligere klima er tilbagelagt og forsvundet. Det er en slags vendepunkt.

 

I overvejende udviklingslande, lever over en milliard mennesker under et optimistisk scenario, og fem milliarder under et business-as-usual-scenarie, i områder, der vil opleve ekstreme klimaer før 2050. Dette giver anledning til bekymring for ændringer i udbud af mad og vand, sundhed, større spredning af smitsomme sygdomme, varmestress, konflikter og udfordringer for økonomier. "Vores resultater tyder på, at lande, der først bliver påvirket af hidtil usete klimaer, er dem med den mindste kapacitet til at reagere," siger medforfatter Ryan Longman. "Ironisk nok, det er de lande, der er mindst ansvarlige for klimaændringerne i første omgang."

 

Undersøgelsen foreslår, at ethvert fremskridt med/til at bremse de igangværende klimaændringer vil kræve en større indsats fra de udviklede lande til at reducere emissionerne, men også mere omfattende finansiering af social -og bevarelses-programmer i udviklingslandene for at minimere klimaændringerne. Jo længere vi venter, jo vanskeligere vil afhjælpning blive. - Presserende nye tidsramme for klimaforandringer

 

 

I relation:

 

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved