Pakistan

Cannabinoide Information

Google translate: Engelish - German - Franch - Spanish - Italian - Swedish - Norwegian - Finnish - Urdu - Hindi

 

 

 

En borgers fortælling om nyheder omhandlende cannabinoiderne i Pakistan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De små terrasse-felter i Tirah Maidan, en afsidesliggende dal beliggende i Tirah-regionen i Khyber Agency, Pakistan

og er beboet af Afridi Pashtunerne

 

 

 

 

* 1965 - Hashish - Its Chemistry and Pharmacology, J. M. Watt: Et andet interessant aspekt af dette blev bragt ud af Chopras. De har gjort et stort arbejde i Indien og de påpeger, at i nord blandt muslimer af det gamle Indiske Imperium, ryger de mere hash, end de gør i syd blandt hinduer, på grund af det faktum, at de får en temmelig koncentreret harpiksagtig fra Turkestan og den anden side af Himalaya. De påpeger endvidere, at en stor del af styrken af præparatet i den del af verden, skyldes at ingen frø er tilladt. Der er faktisk særlige arbejdere, kendt som cannabis-læger, der går rundt i markerne for at sørge for, at der ikke er nogen bestøvning (fra han-planter). I Afrika, derimod, finder du altid frø i cannabis, og alligevel producere den virkninger.

 

  • Dr I. C. Chopra, Farmakolog - Col. Sir R. N. Chopra Leder, Lægemiddel Undersøgelses Laboratoriet, Jammu og Kashmir (India), Medlem af thc Ekspert Rådgivende Panel for Afhængigheds-skabende Stoffer for Verdenssundhedsorganisationen WHO. - Brugen af cannabis i Indien, 1.1.1957 - Indigenous Drugs Of India (Oprindelige Lægemidler fra Indien, side 84: Cannabis Sativa Linn, Cannabis Indica) Af Chopra R N, I.C. Chopra, 1933.

 

 

 

En Pakistansk hash-sælger viser hans "sorte guld" i landets nordlige stamme-region til Afghanistan

 

 

Af Abubakar Siddique, 2 juni 2012

 

For Noor Muhammad Afridi, er handel med "Awal Namber Garda" mere end bare hans livsværk. Ved at tilvejebringe den sorte, klistrede hash (Charas), der holder sine kunder glade, vedligeholder han en lang familie-tradition. Ligesom hans forfædre i Afridi-klanen, en pashtunsk stamme baseret i nutidens Pakistan, med et betydeligt antal bosat i Afghanistan, er den 32-årige fra Pakistans stammeområder langs den pakistansk-afghanske grænse blevet en feinschmecker af den lokale delikatesse, ældet til perfektion med en århundreder gammel teknik.

 

"Hvis du pakker (frisklavet) hash-harpiks ind i et gedeskind eller et fåreskind, modnes det til noget virkelig godt", siger han. "Det er velbevaret inde i huden, som også tilføjer olie til det".

 

Teknikken menes i høj grad at forbedre hash-kvaliteten og endnu vigtigere for sine brugere, dens virkning. Hvis slutproduktet klarer skærene, tjener det sin ret til at tilslutte sig det højt vurderede fåreskind hængende fra spærene i Afridi's hash-butik i Jamrud, porten til Khyber Passet.

 

Første-Klasse Støv

Hash er ulovligt i Pakistan (2. Juli 1999). Men det er let tilgængelig og forbruges bredt i landets vidt-udstrakte lovløse nordlige stamme-region. For at skaffe sig Awal Namber Garda, Pashto for " første-klasse støv", må Afridi rejse fra sletterne i Jamrud til hans klans slægtsområde i de nærliggende Tirah Maidan bjerge i en højde af cirka 7.400 fod (2.300 m), tæt under den sne-bundne Spin Ghar bjergkæde, der adskiller det fra Shinwar-området af Nangarhar, Afghanistan.

 

Det er drænet ved et smalt udløb, som slutter sig til Bara-floden. På trods af det skrånende plateau, er Tirah hovedsagelig dyrket af terrasser. Der er valnøde-træer, morbær og abrikos samt vilde oliven og lejlighedsvis granatæbler, og blå fyrre dækker tinderne. Men i det hele taget, er Maidan tyndt skovklædt..

 

Der er et moderat klima, rød jord, og lokale fagfolk inden for håndværk af hash der tilsammen er med til at producere, hvad der er kendt som regionens bedste hash. Det er en anstrengende rejse, foretaget ved hjælp af kørsel i åbne pickup-trucks og stejle stigninger, men det kan give store indtægter. Hvert gram garanterer gevinst - Afridi kan få op til $500 (kr. 3.000,-) per kilo for Awal Namber Garda - og, hvis alt går vel, har Afridi masser at lagerføre hans butik med (også til København: København er parat til importere hash for trecifret millionbeløb).

 

Processen begynder, når de omhyggeligt dyrkede marihuana-planter er blevet skåret og hængt op i roden med toppen hængende ned. Efter at de er tørret, anvendes et tynd klæde til omhyggeligt at tærske planterne til at indsamle de glitrende, hår-lignende harpiks-kirtler der rager frem fra knopper og øvre blade. Resten bliver knust til et fint, fleksibel blødt pulver - den vigtigste ingrediens for at frembringe det som for Afridi (os, Københavnerne og verdensfreden også), er sort guld.

 

Det næste skridt indvolvere geder og får som lokalbefolkningen slagter i fejringen af en god cannabis-høst. "Jo længere hashen holdes inde i huden af et frisk-slagtet dyr, jo bedre - mindst tre måneder", siger Afridi. "Processen virker bedst i de varme sommermåneder, men direkte sollys skal undgås".

 

Shah Mahmud, 55, er den type landmand Afridi har set siden barndommen dyrke cannabis på de små terrasse-felter i Tirah Maidan. Mahmud siger, at harpikspulveret bliver syet ind i skind, som hver indeholder seks til 10 kg hash.

 

'Ikke en dårlig afhængighed'

Ud fra sin egen oplevelse af årtiers hash-brug, hævder Mahmud, at når processen er afsluttet, er Awal Namber Garda uden sammenligning.

 

"Dens fremragende kvalitet er, at olien har styrket sin virkning", siger han."Hvis det er tørt, mister det sin virkning og det kan endda give hovedpine at ryge. (Sommer) varme er som en fjende af Garda. Hvis du beskytter den ordentligt fra varmen, kan intet skade det".

"Hash er ikke en dårlig afhængighed, og det selvom du ryger det i 50 eller 60 år", siger han. "Cigaretter er mere farligt, fordi hver enkelt du ryger reducerer din alder med et minut. Garda udtørre ikke dit sind. En charsi (hash ryger) er altid åben og ligetil".

 

Afridi efterfølger sin udtalelse og siger, at lokalbefolkningen bruger hash til at behandle mange sygdomme. Han insisterer på, at nogle af hans faste kunder nogensinde bliver syge.

 

"Awal Namber Garda er meget god," siger han. "Den anden og tredje rangs hash anses for meget dårligt, fordi dens virkning er magen til din hjerne bliver klemt meget hårdt".

 

 

En hash-sælger viser her hans bedste kvalitets-produkt, konserveret i gedeskind

 

 

 

 

 

Abstrakt

 

Cannabinoider har vist at have antioxidant egenskaber urelateret til NMDA-receptormodstand. Denne nyligt fundne egenskab gør cannabinoider brugbare i behandling og forebyggende behandling (profylakse) af en bred variation af oxyderingsassocierede sygdomme, så som iskæmi, alders-relaterede, betændelses-og autoimmune sygdomme.

 

Cannabinoiderne har vist at have særlig anvendelse som nervebeskytter (neurobeskytter) for eksempel ved at begrænse neurologisk nevebeskadigelse fremkommet efter iskæmisk skade, så som apopleksi (slagtilfælde) og traumer, eller i behandlingen af neurodegenerative sygdomme, så som Alzheimers, Parkinsons og HIV dementia.

 

Ikke-psykeaktive cannabinoider, så som Cannabidiol (CBD: C21H30O2), er i særdeleshed fordelagtig at bruge fordi de forhindrer toksitet som fremkommer ved psykoaktive cannabinoider ved høje doser nyttige i metoden af den indeværende opfindelse.

 

En særskilt beskrevet klasse af cannabinoider er nyttige som nervedegenerativ antioxidanter er formular (I) hvori R gruppe er uafhængig valgt fra gruppen bestående af H, CH3 (C2H3 - carbon-atom er bundet til tre hydrogen-atomer), og COCH3 (C2H3O - to carbon- og et oxygen-atom er bundet til tre hydrogen-atomer (acetyl-gruppe, en funktionel gruppe)

 

 

----- -----

 

 

* 1965 - Hashish - Its Chemistry and Pharmacology: I forbindelse med virkningerne af hash på mennesket, ville jeg citere forskning fra den franske psykiater Moreau (1895) [medlem af Club des Hashischins] og den tyske farmakolog Schroff (1856) ind i dens virkninger på sig selv.

 

Moreau beskriver blandt andre symptomer:

 

"Jeg følte, at solen oplyste hver eneste tanke der krydsede mit sind. Hver bevægelse af kroppen var en kilde til glæde. Tanker kan afbrydes let, og på den anden side, forblev klare og kunne skiftes levende og hurtigt. Der var ingen tids-element. Sekunder blev til århundreder, og samtidig kunne man (tankemæssigt) dække hele verden. Alt var fuld af vidunderlige aromaer og harmoni; alt var levende, fuld af bevægelse og tale. Selv toner frembragte en legemlig substans og dejlige billeder var til stede overalt".

 

Schroff beskrev de symptomer, han observerede efter at have taget ét Gran (0,0621 gr.) af hash af egyptisk oprindelse som følger:

 

"Intense lyde mærkes ikke kun af ørerne, men af hele hovedet, ligner meget støj af kogende vand. Samtidig havde jeg en følelse af velvære, som imprægnerede hele min krop, som om den var gennemsigtig. En serie af billeder blev præsenteret meget hurtigt, ledsaget af en stærk følelse af selvtillid og høj moral. Jeg følte det ærgerligt af jeg ikke havde medbragt papir og blyant, så jeg kunne beskrive i detaljer alle de vidunderlige ting, der sker for mig; men alligevel kunne jeg ikke overtale mig selv til at rejse mig op og tage noget skrive-materiale, for hvis nu den vidunderlige følelse ville forsvinde; Jeg var imidlertid sikker på, at den næste morgen, kunne jeg stadig have det udtrykkelige billede af mine tanker og følelser der stod så enorm klart, i min hukommelse ..".

 

 

 

Tirah Dalen (Khyber) - Billeder med musik fra en Rabab

 

 

* Rusen gør, at følsomheden til den ydre stimulering frembringer detaljer, som normalt vil blive overset, gør at farver synes mere klare og farverige, gør at der frembringes en værdsætning og lyst til at arbejde/gå i dybden med kunst, der tidligere havde en lille eller ingen interesse for beskueren. Det er som om den voksne cannabis-berusede bemærker/opfatter/sanser verden med den samme nyhedsfornemmelse, forundring, nysgerrighed og begejstring som et barn. Beruselsen forstærker værdsættelsen af musik; mange jazz og rockmusikere har sagt, at de spiller bedre under påvirkning af marihuana, men denne effekt er ikke objektivt bekræftet.

 

Rabab er et instrument af kærlighed og hengivenhed

 

Uddrag fra: Kapitel 17 - Marihuana - Af Lester Grinspoon, og James B. Bakalar, og Ethan Russo (Fra 2004-udgaven af Substance Abuse, En omfattende lærebog, Redigeret af Joyce Lowinson og udgives af Lippincott Williams og Wilkins)

 

 

* Doktor Lester Grinspoon MD

 

Lidt om mig. Jeg er på fakultetet (emeritus) i Harvard Medical School i afdelingen for Psykiatri. Jeg har studeret cannabis siden 1967 og har udgivet to bøger om emnet. I 1971 "Marihuana Genovervejet" blev offentliggjort af Harvard University Press. "Marihuana, Den Forbudte Medicin", medforfatter med James B. Bakalar blev offentliggjort i 1993 af Yale University Press, den reviderede og udvidet udgave udkom i 1997.

 

For så længe jeg kan mindes, har debatten cannabis centreret om, hvorvidt det er skadeligt. Jeg vil gerne i stedet at fokusere på marihuana'ens anvendelser og mulige fordele. Omkring ti millioner amerikanere ryger marihuana regelmæssigt. Millioner flere bruger det lejlighedsvist. Men hvorfor, egentlig? Jeg ved, at nogle mennesker bruger marihuana som medicin, mens andre bruger den til blot at "party." Men mellem disse to poler er mange andre anvendelser og virkninger, som bedst kan beskrives med ord som bedre, terapeutisk, udforskende, ekspansiv, og så videre.

 

Vi ved, at folk ryger marihuana, ikke fordi de er drevet af ukontrollable "Reefer Madness" trang, som nogle propagander ville føre os til at tro, men fordi de har lært dens værdi fra erfaring. Men næsten alt forskning, skrivning, politisk aktivitet, og lovgivning, der afsættes til marihuana kun har beskæftiget sig med spørgsmålet om, hvorvidt det er skadeligt og hvor meget skade det gør. Den eneste undtagelse er den stigende medicinske marihuana bevægelse, men så opmuntrende som bevægelsen er, det repræsenterer kun én kategori af marihuana brug. Resten er til tider grupperet under den generelle overskrift "rekreativ", men det er næppe en fyldestgørende beskrivelse af, lad mig sige, hashens evne til at katalysere ideer og indsigter, øge værdsættelse af musik og kunst, eller uddybe følelsesmæssige og seksuel intimitet.

 

Jeg har sendt en essay på hjemmesiden "En Cannabis Odysseus: at ryge eller ikke at ryge.", en essay om mit personlige engagement i dette spørgsmål. Jeg identificerer mig selv som en cannabis bruger, men de bidragydere, som ønsker at forblive anonym, kan, og nogle vil måske bruge et pseudonym.

 

Hjerteligt,

 

Lester Grinspoon MD

 

mail til Lester Grinspoon, M.D.

 

Essays

 

Blog

 

Marihuana: Den Forbudte Medicin -

 

Udvalgte Patient Beretninger

 

Vi er meget interesseret i at fortsætte med at udveksle hjemmeside-besøgendes medicinske marihuana-historier for at give indsigt i anvendelsesmuligheder for denne medicin, som ikke er almindeligt kendt. Hvis du ønsker at sende os en personlig beretning om din medicinske marihuana-erfaringer, tjek vores retningslinjer for indsendelse og brug af RxMarijuana Information Exchange formular

 

----- -----

 

 

 

 

Opdaget i 1970, er tetrahydrocannabivarin (THCV) mest typisk identificeret i den Pakistanske hash og cannabis-stammer med oprindelse i det sydlige afrika. Afhængigt af dosis kan THCV enten modvirke nogle af de terapeutiske virkninger af THC (fx kan THCV ved lave doser undertrykke appetit) eller fremmer dem. (Højere doser af THCV udøver gavnlige virkninger på knogledannelse og fraktur heling i prækliniske modeller, for eksempel). I modsætning til CBD, CBN, CBC, CBG, kan høje doser af THCV også være mildt psykoaktiv (men langt mindre end THC).

 

Til dato, er færre end 30 forsknings-dokumenter til rådighed på PubMed der specifikt referere THCV. Over halvdelen af disse blev offentliggjort inden for de seneste tre år. Nogle af disse nyere undersøgelser fremhæver tetrahydrocannabivarin's anti-epileptiske og antikonvulsive egenskaber, samt dets evne til at mindske betændelse og smerter - især vanskelig behandlingskrævet neuropati.

 

Hash-butik, Darra Adam Khel, Pakistan i 1976. Byen er beboet af pashtunere fra Afridi klanen, Adam Khel. Den består af en hovedgade foret med butikker, med nogle stræder og sidegader som indeholder workshops. Darra Adam Khel er, måske grundet kriminalisering (2. Juli 1999) af ældgammel kultur, nu helliget helt til produktion af ammunition.

 

 

 

Baggrund og formål: Phytocannabinoid, Δ9-tetrahydrocannabivarin (THCV), kan blokere cannabinoid CB1-receptorer. Denne undersøgelse udforskede dets evne til at aktivere CB2-receptorer, for der er beviser for, at kombineret CB2 aktivering/CB1 blokade, ville lindre visse lidelser.

 

Konklusioner og implikationer: THCV kan aktivere CB2 receptorer in vitro og mindske tegn på inflammation og inflammatoriske smerter i mus dels via CB1 og/eller CB2-receptor-aktivering.

 

Denne artikel er en del af et tema-emne om Cannabinoider. Hvis du vil se det redaktionelle for dette tema-emne besøg denne side.

 

Som CBD, er THCV på radaren hos det Britiske biotek-firma GW Pharmaceuticals (skaberne af Sativex; ATC kode: N02BG10). Ifølge sin hjemmeside, har virksomheden givet udtryk for interesse i den potentielle anvendelse af tetrahydrocannabivarin i behandlingen af fedme, diabetes og andre relaterede stofskifte-sygdomme. Selvom stoffet har været genstand for kliniske fase I forsøg, giver en søgeords-søgning på clinicaltrials.gov 2 specifikke henvisninger til undersøgelser på dette tidspunkt.

 

 

 

Abstrakt

 

Opfindelsen angår anvendelsen af ​​en eller flere cannabinoider til fremstilling af medikamenter til anvendelse i behandlingen af ​​sygdomme og tilstande, der nyder godt af neutral antagonisme af CB, cannabinoid receptoren. Cannabinoider fortrinsvis tetrahydrocannabivarin (THCV). Fortrinsvis de sygdomme og tilstande, der skal behandles, er taget fra gruppen: fedme, skizofreni, epilepsi, kognitive lidelser, såsom Alzheimers, knoglelidelser, bulimi, fedme associeret med type II-diabetes (ikke-insulinkrævende diabetes) og i behandlingen af ​​lægemiddel, alkohol og nikotin-misbrug eller afhængighed.

 

 

 

I modsætning til THC (C21H30O2), cannabidiol (CBD: C21H30O2), og cannabichromene (CBC: C21H30O2), starter THCV (C19H26O2) ikke som cannabigerol-syre (CBGA: C22H32O4).

 

I stedet for at kombinere med *olivetol-syre (OA: C12H16O4) til at skabe cannabigerolate (CBGA: C22H31O4), sammensluttes geranyl pyrofosfat med divarinol-syre, (C20H30O2) som har 2 carbon-molekyler mindre. Resultatet er cannabigerovarin syre (CBGVA). Når CBGVA er oprettet, fortsætter processen på nøjagtig samme måde, som det ville for THC. CBGVA er brudt ned til tetrahydrocannabivarin carboxylsyre (THCVA) ved hjælp af enzymet THCV-syntase. På dette tidspunkt kan THCVA decarboxyleres med varme eller UV-lys til at skabe THCV.

 

 

At det lokale klima ikke er den primære indflydelse på psykoaktiv potens er angivet ved den vellykkede udendørs dyrkning af planter med relativt høj 9-THC-indhold i Italien (Bertol og Mari, 1980. Avicoet al, 1985), Schweiz (Brenneisen og Kessler, 1987), og selv på den danske ø Bornholm (Felby og Nielsen, 1985), der ligger 55oN for ækvator.

 

 

 

 

Antagonist-aktivitet

Antagonistaktivitet ved human GPR55 [cannabinoid-receptor] udtrykt i HEK293-celler [en særlig cellelinie som stammer fra humane embryonale nyre-celler dyrket i vævskultur] vurderet som hæmning af LPI [lysophosphatidylinositol (C11H21O12P) 6. endocannabinoide]-induceret beta-arrestin rekruttering inkuberet 60 minutter før LPI tilsætning af beta-arrestin translokations-prøve - Tetrahydrocannabivarin (THCV)

 

 

 

PharmaCenter Bonn, Pharmaceutical Institute, farmaceutisk kemi I, Bonn-universitet, An Immenburg 4, D-53121 Bonn, Tyskland.

 

Den forældreløse G-protein-koblede receptor GPR55, som aktiveres med 1-lysophosphatidylinositol (endocannabinoide: C9H18O11P] og interagerer med cannabinoid (CB) receptor-ligandere er blevet foreslået som et nyt potentielt lægemiddel mål til behandling af diabetes, Parkinsons sygdom, neuropatiske smerter og cancer.

 

Vi anvendte β-arrestin analyser til at identificere 3-substituerede coumariner (C9H6O2) som en ny klasse af antagonister og udførte en omfattende struktur-aktivitets-relations undersøgelse for GPR55.

 

Selektivitet versus de relaterede receptorer CB1, CB2, og GPR18 blev vurderet.

 

Blandt de 7-ikke-substituerede coumariner selektiv, blev kappelystne GPR55-antagonister identificeret, såsom 3-(2-hydroxybenzyl)-5-isopropyl-8-methyl-2H-chromen-2-one (12, PSB-SB-489, IC50 = 1,77 uM, pA2 = 0,547 uM).

 

Derivater med lange alkyl-kæder i position 7 var potent, eventuelt allosteriske GPR55 antagonister som viste støttende CB-receptor affinitet (slægtskab).

 

  1. 7-(1,1-dimethyl-octyl)-5-hydroxy-3-(2-hydroxybenzyl)-2H-chromen-2-one (69, PSB-SB-487, IC50 = 0,113 uM, KB = 0,561 uM) og

 

  1. 7-(1,1-dimethyl-heptyl)-5-hydroxy-3-(2-hydroxy--benzyl)-2H-chromen-2-one (67, PSB-SB-1203, IC50 = 0,261 uM)

 

var de mest potente GPR55 antagonister af nuværende serie.

 

 

(6aR,10aR)-6,6,9-trimethyl-3-propyl-6a,7,8,10a-tetrahydrobenzo[c]chromen-1-ol,

 

 

 

 

 

AEA - - - - Endocannabinoide 1 - - - - C22H37 NO2

O-AEA - - Virodhamine;EndoCB - - - C22H37 NO2

2-AG - - - Endocannabinoide 2 - - - - C23 H38 O4

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) → Kombineret lægemiddel-forgiftning: lavt blod ilt (O) niveau forårsager hjernedød.

 

 

 

School of Medical Sciences, Institut for Medicinsk Videnskab, University of Aberdeen, Foresterhill, Aberdeen, AB25 2ZD, Skotland.

 

BAGGRUND OG FORMÅL: For at løse spørgsmålene om, hvorvidt Δ9-tetrahydrocannabivarin (THCV: C19H26O2) kan (a) øge aktiveringen af 5-HT1A receptorer in vitro og (b) fremkalde nogen synlige 5-HT1A receptor-medierede anti-psykotiske virkninger in vivo.

 

VIGTIGE RESULTATER: Vi fandt, ... I phencyclidin-behandlede rotter THCV, ligesom clozapin, [ATC-kode N05AH02; solgt mængde 5.788.000 DDD til svarende til 16.365 personer fra 10 til 80+ fra 2009-2013 i Danmark] (a) reducerede stereotyp adfærd, (b) nedsat tid tilbragt immobile i tvungen svømmetest, og (c) normaliseret hyperlocomotor aktivitet, social adfærd og kognitiv præstation. Nogle af disse effekter blev modvirket af 5-HT1A-receptor-antagonist, WAY100635, eller kunne produceres af CB1 antagonist, AM251.

 

KONKLUSION OG KONSEKVENSER: Vores resultater tyder på, at THCV kan forbedre 5-HT1A receptor-aktivering, og at nogle af dens tilsyneladende anti-psykotiske virkninger kan afhænge af denne forøgelse. Vi konkluderer, at THCV har terapeutisk potentiale til bedring af nogle af de negative, kognitive og positive symptomer på skizofreni.

 

Roger Pertwee's forskning fokuserer på farmakologien af ​​cannabinoider. Han begyndte sit arbejde på dette område i 1968 som en post-doc med professor Sir William Paton ved Institut for Farmakologi, Oxford University. Han arbejdede oprindeligt med cannabis og også med delta-9-tetrahydrocannabinol (THC: C21H30O2) og cannabidiol (CBD: (C21H30O2) som begge blev udvundet fra tinktur af cannabis, og stadig en legal medicin i Storbritannien.

 

Han fortæller lidt om de mange selv-bekæmpende plante-cannabinoider samt at THC-syre (THCA, 2-COOH-THC: C22H30O4) og *CBD-syre (CBDA, 2-COOH-CBD: C22H30O4), forløberene for THC og CBD, som ikke er psykisk aktive før de *decarboxylere dertil ved opvarmning eller længerevarende lagring, har de højeste målelige farmakologiske resultater ved en middel-dosering og hvorfor Δ9-tetrahydrocannabivarin (THCV: C19H26O2) kan handle gennem 5-HT1A-receptorer til at producere anti-psykotiske effekter og derved har terapeutisk potentiale til bedring af nogle af de negative, kognitive og positive symptomer på skizofreni, - en psykisk lidelse karakteriseret ved forstyrrelser i tankeprocesserne og hæmning af typisk følelsesmæssig reaktion (overfor de mange forfulgte borgere der søger og bruger cannabinoider, men derfor måske istedet stresses efter velbehag). - Br J Pharmacol. 2014, 3. november.

 

*CBD-syre: Metastaser er kendt for at være ansvarlige for cirka 90% af brystkræft dødsfald. Cyclooxygenase-2 (COX-2) er involveret, ikke kun i inflammatoriske processer, men også i metastase af cancerceller; det udtrykkes i 40% af humane invasive brystcancere. Tilsammen er de opnåede resultater her vist, at i) CBDA havde dobbelt inhibitoriske virkninger på COX-2 til nedregulering og enzymhæmning, og ii) CBDA kan besidde evnen til at undertrykke gener, der er positivt er involveret i metastase af cancerceller i vitro. - Nedregulering af cyclooxygenase-2 (COX-2) ved cannabidiol-syre i humane brystcancerceller. - J Toxicol Sci. 2014;39(5):711-6. - Department of Molecular Biology, Daiichi University of Pharmacy.

 

* Decarboxylere er en kemisk reaktion der fjerner en carboxyl-gruppe (COOH) og frigiver kuldioxid (CO2). Normalt refererer decarboxylering til en omsætning af carboxylsyrer, som fjerner et carbon-atom (C) fra en carbon-kæde.

* → THC-syre (THCA, 2-COOH-THC: C22H30O4THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (THC-OH: C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxyl-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4)

 

Den omvendte proces, der er det første kemiske trin i fotosyntese, kaldes carboxylering, tilsætning af CO2 til en forbindelse.

 

 

----- -----

 

 

 

 

Virkning på Aggressivitet (side 75)

 

Voksne mus isoleret i et enkelt uigennemsigtig bur i ca. 4 uger viser meget aggressiv adfærd når de er sat sammen i grupper på 3 pr bur (Jen, Stanger og Millman, 1959, og upubliceret arbejde fra vores laboratorium). Resultaterne er meget reproducerbare og kan gøres kvantitativt ved at måle latensen (den tid der går mellem en påvirkning og den herpå følgende reaktion) nødvendig før begyndelsen af kampene og intensiteten af aggressivitet (antallet af slagsmål). Hash-ekstrakt givet i doser på 100-200 mg/kg og 400 mg/kg viser en klar inhibitorisk virkning (hæmmer eller standser) som er kvalitativt sammenlignelig med den, der er vist af klordiazepoxid [ATC-kode N05BA02 - solgt mængde: 6.061.000 doser til svarende til 54.075 personer fra 10 år til 80+ fra 2008 til 2013 i Danmark).

 

Den hash-ekstrakt der anvendes i denne undersøgelse viser interessante farmakologiske virkninger. Selvom det ikke er i stand til totalt at fjerne grov adfærd hos mus og rotter, kan hash-ekstrakt defineres som et "beroligende" præparat... Dette præparat kan skelnes fra andre kendte beroligende midler på et farmakologisk grundlag. Den adskiller sig fra phenothiaziner [forekommer i forskellige antipsykotiske og antihistamin- lægemidler], fordi det er uden virkning på den centrale stimulering induceret af amfetamin og tryptamin [biologisk aktiv forbindelse i psykedeliske stoffer] og fordi den ikke forringer indlæring.

 

Det adskiller sig fra reserpin [et antipsykotikum til behandling af skizofreni, bipolar affektiv lidelse og mani samt anti-hypertension (forhøjet blodtryk)], i at være ude af stand til at påvirke vævs-aminer. Meprobamat, [et angstdæmpende præparat], og dets slægtskab påvirker ikke aggressivitet anderledes end hash-ekstrakt, men klordiazepoxid, [ATC-kode N05BA02, som ordineres mod angst- og urotilstande (eks. PTSD) samt alkoholabstinenssymptomer, der som med hash, er velegnet til aftrapningsbehandling på grund af den lange halveringstid, med en "kun" tilrådet forsigtighed ved motorkørsel og maskinbetjening påkrævet], viser et mønster af virkninger der svarer mere til hash-ekstrakten.

 

Tak til

Det hjælpsomme samarbejde med Dr. A. Bizzi, Dr. A. Jori og professor L. Valzelli er modtaget med tak. Jeg skylder Dr. C. J. Miras for hans generøse levering af hash-ekstrakten der anvendes i denne undersøgelse.

 

 

Hash-rygere i nærheden Bara Khyber Agency Pakistan.

 

Manden der er 45 år, beretter om at have røget de sidste 25 år, og hvordan hans hash-brug hjælper ham til at slappe af efter arbejde, og forbedre sit arbejde. Desuden bringer det ham nærme til hans gud og bearbejdning af livets mening. Derudover om den 80 år ældre herre, der har røget i 60 år uden nogen skadelige virkninger. Den ældre mand er en Pir Baba, der anses for at stamme fra en sufi helgen.

 

 

Offentliggjort den 17. apr. 2016

 

 

 

 

 

* → Eksempel Signalmolekyler fra oxidation af 21-carbon-fedtsyrer:

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (THC-OH: C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxyl-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4)

 

 

  • Brug 1 gang: 5-8 dage
  • Brug 2-4 gange om måneden: 11-18 dage
  • Brug på 2-4 gange om ugen: 23-35 dage

 

En ny undersøgelse "Nedsat forekomst af diabetes i marihuana-brugere" offentliggjort i American Journal of Epidemiology 24. februar 2012, finder en spændende sammenhæng mellem marihuana-brug og kropsvægt, der viser, at satserne for fedme er lavere med omkring en tredjedel i mennesker der ryger pot mindst tre gange om ugen, sammenlignet med dem, der ikke bruger marihuana overhovedet. - Time

 

"Vi antog at forekomsten af ​​Diabetes mellitus (DM) ville være reduceret i marihuana-brugere på grund af tilstedeværelsen af en eller flere cannabinoider på grund af deres immunmodulerende og anti-inflammatoriske egenskaber".

 

  • Brug 5-6 gange om ugen: 33-48 dage
  • Daglig brug: 49-100 dage

 

alt efter målemetode: blod-, urin- eller hårprøver efter -COOH, betegnelsen for den ende af et protein eller peptid der afsluttes med en carboxyl-syre-gruppe. Hvor vanvittigt det kan være!

 

S. Garattini - Effects of a cannabis extract on gross behaviour/Virkninger af cannabis-ekstrakt på overordnet adfærd (side 70) - Instituto di Ricerche Farmacologich "Mario Negri" /Mario Negri Institut for lægemiddelforskning, Milano, Italien 1962/63

 

* S. Garattini grundlagde Mario Negri Institut for lægemiddelforskning og den "europæiske organisation for forskning i behandling af kræft" og er en del af "Gruppo 2003".

 

 

  • I et legaliseret marked for voksnes cannabinoid-brug, ville forskellige urte-cannabinoider (stammer) reguleres og testes for at sikre ensartede potens-niveauer. Test der allerede sker i medicinske tilstande. Patienter og apoteker i USA bruger videnskabelige metoder for at bestemme, hvilke cannabinoider hjælper forskellige betingelser - heraf fremkommer betroede produkter.

 

Der vil dog være problemer med et reguleret og beskattet marked, såsom zoner og borgerlige frihedsrettigheder, men ikke de problemer som forbud skaber. Sådanne spørgsmål kan behandles på lokalt plan - hvor de fleste af disse skatter, hvis beskattet, bør forblive.

 

Desuden svarer mennesker der nyder cannabis til dem, der nyder kvalitets-cigarer, gode vine og økologiske fødevarer. Disse grupper deler en diskriminerende smag for varer af høj kvalitet og er villige til at betale mere. De er selektive og kan fortolke udmærkelser fra det ene produkt til det næste. Cannabis-kendere gøre de samme ting, hvis de vel op mærke blev introduceret for sådanne. De vil fortælle dig i nøje detaljer om forskellen mellem stammer ligesom man ville beskrive bouquet fra forskellige vine. For nogle er det en hobby og for andre en seriøs forretning.

 

 

Sådan bearbejdes pollen til hash i Pakistan

 

Udgivet den 30. juli 2012

 

 

 

 

Uanset hvad, vold i forbindelse med hash-markedet er vold forårsaget af staten. Ved at holde cannabis på det illegale marked, bliver staten medskyldig i de negative virkninger af dens lovgivning. Indtil vi afslutter dette forbud, vil cannabis være underlagt de samme praksis, der gjorde Al Capone et kendt navn.

 

 

 

Pakistansk Hash Konfiskation

 

Pakistanske myndigheder har beslaglagt over tre tons blødt højkvalitets hash [tetrahydrocannabivarin (THCV (C19H26O2) - ↑ 53.7%] til en værdi af millioner af dollars på de internationale markeder fra en lastbil i den sydlige by Karachi, viser en glad politiofficer i den største by i Pakistan og hovedstad i provinsen Sindh, et finansielt og handelsmæssig midtpunkt i Pakistan, som ligger ved det Arabiske Hav nordvest for udmundingen af Indusfloden og med en befolkning på omkring 13 millioner, er dermed blandt verdens 25 største byer (4. april 2014).

 

Offentliggjort den 4. feb. 2016

 

 

 

 

"Vi opdagede til vores overraskelse, at cannabis, så vel som at indeholde et stof, der øger appetitten, indeholder et stof, som har en blokerende effekt," siger Professor R. Pertwee.

 

"Arbejdet har hidtil været forskning med væv og vi har endnu at se, hvad dette stof gør, når vi giver det til en hel organisme, og hvad det gør, når vi giver det til mennesker." Stoffet, kendt som tetrahydrocannabivarin (THCV: C19H26O2), arbejder på de samme receptorer som THC (C21H30O2), men har helt den modsatte virkning. Forskningen vil blive offentliggjort i British Journal of Pharmacology.

 

THCV er ikke det første appetitnedsættende middel som er inspireret af cannabis. Stoffet Rimonabant (ATC kode: A08AX01 solgt 2006 til 2008) virker ved at blokere de af hjernens receptorer, som kroppens egne cannabinoid-forbindelser - frigiver (anandamide), når vi hygge/trøste-spiser - knytter sig selv til. Fordi cannabinoider ikke når receptorer i en person, der tager Rimonabant (eller THCV), vil de føle mindre trang til at spise.

 

Hvorfor THCV ikke manifestere sig til folk, der ryger hash er et mysterium, men Prof. Pertwee sagde, at det kunne have noget at gøre med forholdet mellem de forskellige ingredienser i stoffet. "De relative proportioner af THC og THCV varierer fra cannabis til cannabis," sagde han.

 

"Der er en stor mængde THCV i det Pakistanske cannabis, som er den, der anvendes til at lave en medicin kaldet "tinktur af cannabis". Den indeholdt cirka lige store mængder af THC og THCV."

 

Prof Pertwee sagde desuden, at der var flere lovende lægemidler der kan udvikles fra cannabis, både for at øge effekten af kroppens egne cannabinoider og for at blokere dem. Forøgelse af cannabinoider kan give smertelindring, for eksempel, og lindre spasmer for folk der lider af multipel sklerose. Prof Pertwee tilføjede, at der også var beviser for, at stofferne havde en beskyttende effekt mod kræft.

 

 

 

* Rimonabant (Acomplia: ATC kode: A08AX01) solgt mængde i Danmark fra 2006 (320.000 doser) 2007 (1.323.000 doser) til 2008 (911.000) ialt 2.554.000 doser til personer fra 10 til 80+ i 2006 (2.771 personer) og 2007 (5.604) til 2008 (3.678), sammenlagt svarende til 12.053 personer.

 

Den 21. juni 2006 godkendte Europa-Kommissionen salget af rimonabant i dens daværende 25 medlemsstater i EU. Medicinalvirksomheden Sanofi-Aventis, (som skiftede navn til Sanofi i 2011) offentliggjorde det første land, hvor Acomplia ville blive solgt var Storbritannien som en receptpligtig medicin. Salget begyndte i juli 2006. Sanofi-Aventis solgte stoffet kort tid derefter i Danmark, Irland, Tyskland, Finland og Norge. Hvorimod Food and Drug Administration (FDA) imidlertid konkluderede, at den franske producent Sanofi-Aventis havde undladt at påvise sikkerheden af rimonabant og stemte imod at anbefale denne anti-fedme behandling til godkendelse. I oktober 2008 fastslog det Europæiske Lægemiddelagentur's Udvalg for Lægemidler til Mennesker (CHMP), at risikoen for Acomplia overskygger sine fordele. Agenturet anbefalede efterfølgende, at produktet suspenderes fra det britiske marked, og at lægerne ikke ordinere lægemidlet på grund af risikoen for alvorlige psykiske problemer, og endda selvmord. Sanofi-Aventis suspenderede derefter salget af lægemidlet. Godkendelse af lægemidlet blev officielt trukket tilbage af Det Europæiske Lægemiddelagentur den 16. januar 2009.

 

 

"I overensstemmelse med den hypotese, at marihuana kan være en effektiv behandling for depression og andre sindslidelser, synes der at være et kraftigt fald i selvmord blandt 15 - til 19-årige mænd i behandlings-stater i forhold til kontrol-stater omtrent to år efter legalisering ...

 

Vores resultater tyder på, at en legalisering af medicinsk marihuana er forbundet med en 5 procent nedgang i den samlede selvmordsrate, en 11 procent nedgang i selvmordsraten for 20 - til 29-årige mænd, og 9 procent fald i selvmordsraten for 30 - til 39-årige-mænd. Skøn for kvindelige selvmordsrater måles generelt med mindre præcision og er følsomme over for funktionel form ...

 

 

 

University of Southern California, Seeley G. Mudd Building, Room 501, Los Angeles, CA 90.089 til 1061, USA. denson@usc.edu

 

Over 4400 voksne internetbrugere gennemført Center for Epidemiologiske Undersøgelser Depression Scale og foranstaltninger af marihuana brug.

 

"De, der indtager marihuana lejlighedsvis eller endda dagligt har lavere niveauer af depressive symptomer end dem, der aldrig har prøvet marihuana. Konkrete ugentlige brugere havde mindre deprimeret humør, mere positiv indflydelse, og færre somatiske klager end ikke-brugere. Daglige brugere har rapporteret mindre deprimeret humør og mere positiv indflydelse end ikke-brugere ...

 

 

 

Til Venstre: For området nordvest for Hingol National Park, den største nationalpark i Pakistan , beliggende nordvest for havnebyen Karachi og som er kendt for at støtte mindst 35 arter af pattedyr, 65 arter af padder og krybdyr og 185 arter af fugle. Parken danner en glimrende levested for den vilde Sindh Ibex, Afghansk urial og Chinkara Gazelle. Til Højre: For området Laki Ghundaki, en landsby i Karak Distriktet i Khyber Pakhtunkhwa provinsen i Pakistan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den svingende variabilitet af de globale temperaturer skaber ofte debat om hvor alvorligt, vi skal tage klimaforandringerne. Men inden for 35 år vil selv de laveste månedlige dyk i temperaturerne være varmere end vi har oplevet i de sidste 150 år, ifølge en massiv analyse af alle klimamodeller i 2013. Troperne vil være den første til at overskride grænserne for historiske ekstremer og opleve en usvækket hedebølge, [stigende vandstand i havet med 5-9 meter i dette århundrede, James Hansen et al] der truer den biologiske mangfoldighed og stærkt befolkede lande med færrest ressourcer til at tilpasse sig.

 

"Resultaterne chokerede os. Uanset scenariet vil ændringer komme snart, "siger ledende forfatter Mora. "Inden for min generation, uanset klima vi var vant til, vil det være en saga blot".

 

Undersøgelsen fandt, at den overordnede globale effekt af ​​klimaændringer på biodiversiteten vil forekomme ikke blot som et resultat af de største absolutte ændring ved polerne, men også, måske mere presserende, fra små, men hurtige ændringer i troperne.

 

Tropiske arter er ikke vant til klimavariationer og er derfor mere sårbare over for relativt små ændringer. Troperne holder verdens største mangfoldighed af marine og terrestriske arter og vil opleve hidtil usete klimaer omkring 10 år tidligere end noget andet sted på Jorden.

 

I overvejende udviklingslande, bor over en milliard mennesker under et optimistisk scenario, og fem milliarder under et business-as-usual-scenarie, i områder, der vil opleve ekstreme klimaer før 2050. Det giver anledning til bekymring for ændringer i udbud af mad og vand, menneskers sundhed, større spredning af smitsomme sygdomme, varmestress, konflikter og udfordringer for økonomier.

 

"Vores resultater tyder på, at de lande der først bliver påvirket af hidtil usete klimaer, er dem med den mindste kapacitet til at reagere," siger medforfatter Ryan Longman.

 

"Ironisk nok, det er de lande, der er mindst ansvarlige for klimaændringerne i første omgang."

 

 

Lalamusa i Pakistan ser marihuana planter, over alt

 

En gåtur i en gade i Lalamusa, en by i Gujrat Distriktet, Punjab-provinsen i Pakistan, der ligger 143 km (89 miles) fra Islamabad og 139 km (86 miles) fra Lahore. Det er midtvejs-by mellem Lahore og Islamabad på Grand trunck Road. Postnr af Lalamusa er 50200. De omkringliggende byer er Gujrat, Kharian og Karnana - og gaden er fyldt med cannabis-sativa planter

 

Udgivet den 31. marts, 2014

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) → Kombineret lægemiddel-forgiftning: lavt blod ilt (O) niveau forårsager hjernedød.

 

Undersøgelsen viser, at ethvert fremskridt til at bremse igangværende klimaændringer vil kræve en større indsats fra de udviklede lande til at reducere emissionerne, men også mere omfattende finansiering af sociale og bevarelsesprogrammer i udviklingslandene for at minimere virkningerne af klimaændringerne. Jo længere vi venter, jo sværere vil afhjælpning blive.

 

"Forskere har gentagne gange advaret om klimaændringer og de sandsynlige virkninger for biodiversitet og mennesker," siger Mora.

 

"Vores undersøgelse viser, at sådanne ændringer allerede er over os. Disse resultater bør ikke være grund til at give op. I stedet bør de opfordre os til at nedbringe emissionerne og bremse hastigheden af ​​klima-forandringen. Dette kan købe tid for arter, økosystemer, og os selv til at tilpasse sig de kommende ændringer. " - University of Hawaii System

 

----- -----

 

Fotosyntetisk reaktion af Cannabis sativa L., en vigtig lægeplante, til forhøjede niveauer af CO2

 

Effekten af forhøjede CO2-koncentrationer (545 og 700 μmol mol-1) på gas-udveksling og stomatal reaktion (spalteåbning) på fire Δ9-THC højt-ydende sorter af Cannabis sativa (HPM, K2, MX og W1) blev undersøgt for at vurdere deres svar/reaktion på den stigende atmosfæriske CO2-koncentration.

 

I almindelighed stimulerede forhøjet CO2 -koncentration (700 μmol mol-1) signifikant (p < 0,05) netto fotosyntese (PN), vandforbrugs-effektivitet (WUE) og intern koncentration af CO2 (Ci), og undertrykte transpiration (E) og stomata-konduktans (gs; graden af passage af kuldioxid (CO2) ind, eller vanddamp ud gennem stomata af et blad) i forhold til den omgivende CO2-koncentration (390 μmol mol-1) i alle sorter, hvorimod effekten af 545 μmol mol-1 CO2 koncentrationen blev fundet ubetydelig (p < 0,05) på disse parametre i de fleste tilfælde.

 

Ingen signifikante ændringer (p < 0,05) i forholdet af indre til omgivende CO2-koncentration (Ci/Ca) blev observeret i disse sorter under både de forhøjede CO2-koncentrationer (545 og 700 μmol mol-1).

 

En gennemsnitlig stigning på omkring 48%, 45%, 44% og 38% i PN og, ca. 177%, 157%, 191% og 182% i WUE blev observeret på grund af forhøjet CO2 (700 μmol mol-1) som set i forhold til den omgivende CO2-koncentration i HPM, K2, MX og W1 sorter hhv.

 

Den højere WUE under forhøjet CO2-forhold i Cannabis sativa, primært på grund af nedsat stomata-konduktans og efterfølgende transpirations-sats, kan gøre det muligt for disse arter til at overleve under de forventede barske drivhuseffekter, herunder forhøjede CO2 koncentration og tørke-betingelser. Jo højere PN, WUE og næsten konstant Ci/Ca forhold under forhøjet CO2-koncentrationer i denne art afspejler en tæt koordinering mellem dens stomatale og mesofyl (bladparenkym) funktioner.

 

National Center for Natural Product Research, Research Institute of Pharmaceutical Sciences, School of Pharmacy, University of Mississippi, University, MS 38677 USA

Department of Pharmacognosy, School of Pharmacy, University of Mississippi, University, MS 38677 USA

Department of Pharmaceutics, School of Pharmacy, University of Mississippi, University, MS 38677 USA

 

Physiol Mol Biol Plants. 2011 Jul; 17(3): 291–295.

 

 

? Gas udveksling er en biologisk proces, hvorigennem forskellige gasser overføres i modsatte retninger på tværs af en specialiseret respiratorisk overflade. Gasser kræves konstant af, og fremstillet som et biprodukt af, cellulære og stofskifte-reaktioner, så et effektivt system til udvekslingen er yderst vigtigt. Det hænger sammen med respiration i dyr, og både respiration og fotosyntese i planter.

 

I respiration er oxygen (O2) krævet til at trænge ind i celler, mens affalds kuldioxid (CO2) skal fjernes; det modsatte er tilfældet for fotosyntesen, hvor CO2 forbruges af planter og O2 er frigivet. Udveksling af gasser forekommer i det væsentlige som et resultat af diffusion ned af en koncentrationsgradient: gasmolekyler bevæger sig fra et område med høj koncentration til lav koncentration.

? stomatal reaktion (spalteåbning) Planternes blade udveksler gas med atmosfæren via små 10 µm lange spalteåbninger, som på botanisk fagsprog kaldes stoma (af græsk stoma = "mund") og stomata (flertal), og som kan åbnes eller lukkes efter forholdene. Spalteåbningerne kan findes på oversiden eller undersiden eller begge sider af planters blade eller nåle. Via spalteåbningerne diffunderer gasser fra og til den fugtige, indre overflade inde i bladet. Denne indre overflade er fraktallignende og har et areal, der er ca. 50 gange bladets ydre overflade.

 

Det tager ca. 15 minutter for planter at åbne eller lukke spalteåbningerne.

? Kuldioxid (CO2) er en betydningsfuld langlivet sporgas i Jordens atmosfære som i øjeblikket udgør ca. 0,04% (400 ppm) i atmosfæren. På grund af menneskelige aktiviteter, er den nuværende koncentration af CO2 i jordens atmosfære den højeste i de sidste 800.000 år, og sandsynligvis den højeste i de sidste 20 millioner år tilbage. På trods af sin relativt lille koncentration, er CO2 en potent drivhusgas og spiller en afgørende rolle i reguleringen af jordens overflade-temperatur gennem strålingspåvirkning og drivhuseffekten.

 

Den årlige globale gennemsnitlige koncentration af CO2 i atmosfæren er steget markant siden den industrielle revolution, fra 280 ppm til 397 ppm i 2014, en forøgelse som i høj grad tilskrives menneskeskabte kilder, især afbrænding af fossile brændstoffer og skovrydning. Den daglige gennemsnit på Mauna Loa oversteg først 400 ppm den 10. maj 2013. Det stiger i øjeblikket med en hastighed på ca. 2 ppm/år og accelerere. Det anslås at 30-40% af CO2 frigivet af mennesker i atmosfæren opløses i have, floder og søer, som bidrager til havforsuring. Dette skyldes at troposfæren (græsk: tropē for vending og sphaîra for kugle) det nederste lag af Jordens atmosfære og dermed en del af biosfæren, indeholder omkring 80% af atmosfærens masse og 99% af dens vanddamp og aerosoler, som aldrig forlader Jorden, men ophobes heri, dvs. forbliver i biosfæren.

 

Tilsætte vanddamp i store højder har en uforholdsmæssig stor indvirkning, hvilket er grunden til metan (stigende, så oxiderende til CO2 og to vandmolekyler) og jet-trafik har uforholdsmæssigt store opvarmnings effekter. I EU er drivhusgas-emissioner fra luftfart steget med 87% mellem 1990 og 2006.

 

Levetiden i luften af CO2, den mest betydningsfulde menneskeskabte drivhusgas, er nok det sværeste at afgøre, fordi der er flere processer, der fjerner kuldioxid fra atmosfæren. Mellem 65% og 80% af CO2 frigivet i luften opløses i havet over en periode på 20-200 år. Resten fjernes ved langsommere processer, der tager op til flere hundrede tusinde år, herunder kemisk forvitring og klippeformation. Dette betyder, at når der er i atmosfæren, kan kuldioxid fortsætte med at påvirke klimaet i tusinder af år.

 

en vigtig lægeplante

 

Sanjay Gupta undskylder for at have "vildledt" den amerikanske offentlighed om marihuana.

Dr. Sanjay Gupta, CNN Ledende Medicinsk korrespondent, med pakistanske rødder og tidligere en medicinsk cannabis-skeptiker da han skrev en 2009 TIME magazine artikel kaldet "Hvorfor jeg ville stemme nej på potten." Efter at grave dybere i forskningen i andre lande, skiftede Gupta mening og sagde: "Vi har været forfærdeligt og systematisk vildledt i næsten 70 år i USA, og jeg undskylder for min rolle i det."

 

"Jeg undskylder, fordi jeg ikke set grundigt nok på det, indtil nu. Jeg så ikke dybt nok. Jeg har ikke gennemgå dokumenter fra mindre laboratorier i andre lande der frembringer bemærkelsesværdig forskning, og jeg var også afvisende over for det høje kor af legitime patienter, hvis symptomer forbedres af cannabis.

 

I stedet slog jeg dem med de meget synlige simulanter, der bare søger at blive høj. Jeg troede fejlagtigt på Drug Enforcement Agency DEA's opførte marihuana som en Liste 1 stof på grund af sund videnskabelig bevis. De har selvfølgelig en kvalificeret begrundelse for hvorfor marihuana er i kategorien af ​​de farligste stoffer, der har "ingen accepteret medicinsk anvendelse og et stort potentiale for misbrug."

 

Gupta siger han håber hans kommende dokumentarfilm vil hjælpe udrede mere om medicinsk marihuana.

 

Udgivet den 8. og 12. august 2013

----- -----

 

Røg i næsten 5.000 pound (2.270 kg) af hashish

 

Pakistanske toldmyndigheder destruerer, i et land, hvor stofbrug er stigende, 650 flasker spiritus og afbrænder 2.270 kg THCV-rig hash direkte op i atmosfæren, eller nærmere i troposfæren som beslaglægger 99% af dens vanddamp og aerosoler, - beslaglagt med en værdi af over 25 millioner euro eller 186,13 millioner DDK.

 

Udgivet den 26. Januar 2013

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved