USA - 2015

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

En borgers fortælling om nyheder omhandlende cannabinoiderne i USA.

 

Væsentlig Marihuana Reform lovforslag introduceret i Senatet

Sens. Paul, Booker og Gillibrand træder frem og svinger til fordel for medicinsk marihuana.

 

10. marts 2015 - U.S. News

Rand Paul, R-Ky. taler under en pressekonference tirsdag flankeret af Sens. Kirsten Gillibrand, DN.Y., Sen. Cory Booker, DN.J., og medicinsk marihuana patienter.

 

To patienter med dissemineret sklerose, en 4-årig, der havde et anfald foran journalister, en depression-plaget Navy veteran og tre opildnede senatorer startede en stor indsats for at reformere amerikansk marihuana love på et Capitol Hill pressemøde tirsdag.

 

Senatorerne - Rand Paul, R-Ky., Kirsten Gillibrand, DN.Y., og Sen. Cory Booker, DN.J. - foreslår lovgivning, der ville legalisere statslige medicinsk marihuana programmer under føderale lovgivning og omklassificere marihuana som et liste II lægemiddel under Loven for Kontrollerede Stoffer.

 

Lovgivningen vil give mulighed for større forskning i medicinske værdi af stoffet, med denne nedre fortegnelse som vil åbne døren for eventuel sygesikrings-dækket marihuana ved konventionelle apoteker rundt omkring i landet. I Danmark er sygesikrings-dækket en offentlig ordning, der garanterer borgerne gratis eller delvist brugerbetalt behandling i tilfælde af sygdom, betalt i fælleskab via størst beskatning af personlig udført arbejdsindtægt og mindst af aktie-spekulation og ingen af boligsalgs-provenu. Dette gælder dog ikke for marihuana som i tyskland, her kan patienterne også søge om tilladelse fra regeringen til at købe lægemidel cannabis-blomster (marihuana-topskud) til selvbehandling under lægelig overvågning, og dermed for patienten også er tilskudsberettiget ved privat sygeforsikring refundere omkostninger ved lægebesøget. Andre patienter har at bære dem selv..

 

Besiddelse af marihuana eller anden grund uden for begrænset forskning er i øjeblikket en føderal forbrydelse, selv om fire stater har vælgernes godkendt love, som tillader rekreative brug af planten og næsten to dusin tillader brug af marihuana som medicin.

 

Justitsministeriet vender generelt det blinde øje til patienter i de 23 stater, hvis lovgivning tillader læger at "anbefale" og apoteker at sælge lægemidlet til patienter, men føderale retsforfølgning sker dog stadig.

 

Et dusin andre stater tillader brug af cannabidiol (CBD: C21H30O2), en forbindelse, der anvendes til behandling af visse anfald, og andre, såsom Virginia har årtier gamle love, der tillader læger at ordinere marihuana, som i øjeblikket er umuligt, fordi det er en Liste I stof, hvilket betyder føderale myndigheder skal anse det for kke at have nogen accepteret medicinsk værdi.

 

 

 

Abstrakt

 

Cannabinoider har vist at have antioxidant egenskaber urelateret til NMDA-receptormodstand. Denne nyligt fundne egenskab gør cannabinoider brugbare i behandling og forebyggende behandling (profylakse) af en bred variation af oxyderingsassocierede sygdomme, så som iskæmi, alders-relaterede, betændelse- og autoimmune sygdomme.

 

Cannabinoiderne har vist at have særlig anvendelse som nervebeskytter (neurobeskytter) for eksempel ved at begrænse neurologisk nevebeskadigelse fremkommet efter iskæmisk skade, så som apopleksi (slagtilfælde) og traumer, eller i behandlingen af neurodegenerative sygdomme, så som Alzheimers, Parkinsons og HIV dementia.

 

Ikke-psykeaktive cannabinoider, så som Cannabidiol (CBD: C21H30O2), er i særdeleshed fordelagtig at bruge fordi de forhindrer toksitet som fremkommer ved psykoaktive cannabinoider ved høje doser nyttige i metoden af den indeværende opfindelse.

 

En særskilt beskrevet klasse af cannabinoider er nyttige som nervedegenerativ antioxidanter er formular (I) hvori R gruppe er uafhængig valgt fra gruppen bestående af H, CH3 (C2H3 - 2 carbon-atomer er bundet til tre hydrogen-atomer), og COCH3 (C2H3O - to carbon- og et oxygen-atom er bundet til tre hydrogen-atomer (acetyl-gruppe, en funktionel gruppe)

 

Det nye lovforslag - Den Medfølende Tilgang, Forsknings Ekspansion og Respekter Staters Love (S.683 - 114. Kongres (2015-2016)]- vil give læger tilknyttet Veterans Health Administration tilladelse til at anbefale lægemidlet til patienter og udtrykkeligt tillade medicinske marihuana virksomheder adgang til banksystemet.

 

Det er uklart, hvordan regningen vil reagere, men momentum er på reformatorernes side.

 

Kongressen stemte sidste år for at forbyde føderale anklagere og Drug Enforcement Administration med brug af udgift-midler fra regnskabsår 2015, at gå efter stats medicinske marihuana-love, men at afstemningen ændrede ikke den underliggende lovgivning.

 

Lovlig adgang til medicinsk marihuana har overvældende støtte fra amerikanerne, ifølge meningsmålinger, men modstandere forbliver indflydelsesrige i begge de store partier. Politikere, der er imod lovlig adgang til medicinsk marihuana omfatter den hårde linje mod legalisering Rep. Andy Harris, R-Md., Og Rep. Debbie Wasserman Schultz, D-Fla., Leder af det Demokratiske Nationale Udvalg, partiets centrale organisation.

 

Menige medlemmer af Kongressen synes mere i overensstemmelse med offentligheden om medicinsk marihuana, med de fleste Demokrater og mange Republikanere i Parlamentet sidste år stemte for at beskytte statens medicinsk marihuana programmer. Nogle af dem i mindretal på 219-189 stemmer, såsom konservative Rep. Morgan Griffith, R-Va., sagde foranstaltningen ikke gik langt nok, og de ville foretrække at ændre selve loven.

 

Sidste års medicinsk marihuana foranstaltning kom ikke op til en afstemning i Senatet og blev rullet ind i en stor forbrugsaftale underskrevet til lov i december.

 

Tonen fra senatorerne tirsdag kan antyde, hvor alvorlig det nye lovgivningsmæssige skub er.

 

"I dag er vi gå sammen om at sige nok er nok," fortalte Booker en pakket rum. "Vores føderale regering har længe overskredet grænserne for sund fornuft, finanspolitisk forsigtighed og medfølelse med sine marihuana love. Disse love skal ændres. "

 

Hver af senatorerne personlig-ficerede problemet ved at præsentere patienter. Paul introducerede en far til en ansat, som behandlede spasmer og smerter fra MS med marihuana, mens bosat i Arizona, inden han flyttede til Virginia, hvor han kan ikke lovligt kan erhverve lægemidlet.

 

"Jeg udfordre enhver senator at mødes med patienterne her og sige til dem, at de ikke fortjener medicinen deres læger ordinere," sagde en glødende Gillibrand, og beskriver modstanderne mod medicinsk marihuana som "klart er et tilfælde af ideologi der kommer i vejen for videnskabelig fremskridt. "

 

Patients need this medicine,” she said. “It’s outrageous they are not allowed to take it, it is outrageous that any parent should be worried about child’s services knocking on their door.”

 

Patienterne har brug for denne medicin, "sagde hun. "Det er skandaløst, at de ikke har lov til at tage det, det er skandaløst, at enhver forælder bør være bekymret over Børneværnet (kommunen) banker på deres dør."

 

16. mar 2015 | Af Berlingske Nyhedsbureau

 

Massiv kritik: Regeringen (i Danmark) vil have flere tvangsadoptioner

 

Men forslaget, som skal vedtages om få uger, får nu usædvanlig hård kritik. For skal børn kunne bortadopteres mod forældrenes vilje, fordi det ifølge kommunale medarbejdere er »sandsynligt«, at de aldrig vil komme til at kunne tage sig af barnet?

 

Ja, mener socialminister Manu Sareen (R), der understreger, at det kun skal ske i situationer, hvor det er for barnets bedste. Nej, mener en række organisationer, der advarer mod, at forældre risikerer at miste deres barn på et usikkert grundlag.

 

»Med forslaget lægger regeringen op til, at eksempelvis forældre med "stofmisbrug" kan få bortadopteret deres børn, allerede mens de er spæde. Men bare fordi man er misbruger, er det jo ikke det samme, som at man altid vil være det og aldrig kan blive en god forælder,« siger Marianne Bruun Jensen...

 

Abstrakt:

 

FORMÅL: At identificere neurologiske adfærdsvirkninger af prænatal/gravides marihuana eksponering på nyfødte i landdistrikterne i Jamaica.

 

DESIGN: Etnografiske studier i marken og standardiserede neuro-adfærdsvurderinger i graviditetsperioden.

 

OMGIVELSER: Jamaica´s landdistrikters kraftig-marihuana-brugene befolkning.

 

DELTAGERE: Fireogtyve jamaicanske nyfødte, der udsættes for marihuana under graviditeten og 20 ikke-udsatte nyfødte.

 

MÅLINGER OG HOVEDRESULTATERNE: Udsatte og ikke-udsatte nyfødte blev sammenlignet ved 3 dage og 1 måned gammel, ved hjælp af Brazelton Neonatal Assessment Scale, herunder supplerende elementer til at fange eventuelle subtile (udsøgt skarpsindige el. spidsfindige) effekter. Der var ingen signifikante forskelle mellem eksponerede og ikke-eksponerede nyfødte på dag 3. Ved 1 måned viste de udsatte nyfødte

 

  • bedre fysiologisk stabilitet og
  • krævede mindre undersøgende facilitet til at opnå organiseret tilstand.

 

Den nyfødte af kraftig-marihuana-brugene mødre havde bedre score på:

[det at nogen ikke er afhængig af andre, el. at de bestemmer over egne anliggender], kvalitet af årvågenhed, [den tilstand af aktiv opmærksomhed ved høj sensorisk bevidsthed såsom at være agtpågivende og hurtig til at imødekomme fare eller nødsituation, eller være hurtig til at opfatte og handle],

 

[bruges til at henvise til vrede eller frustration. Irritabilitet kan være en voksende respons på de objektive stimuli af sult eller tørst hos dyr og mennesker, som derefter fremkalder en vis grad af bevidsthed/opmærksomhed om dette behov.

 

 

  • blev bedømt til at være mere taknemlig for pårørende.

 

KONKLUSION: Fraværet på nogen forskellighed mellem de udsatte, på ikke-udsatte grupper i den tidlige neonatale periode, tyder på, at de bedre vurderinger af udsatte nyfødte ved 1 måned, kan spores til den kulturelle positionering og sociale og økonomiske karakteristika af mødre der bruger marihuana, at vælge brug af marihuana, men fremmer også neonatal udvikling.

 

Cannabis Sundhedsmæssige fordele og Melanie C. Dreher's forskning diskuteret af Fox News læger i 2013

Medicin Jægeren Chris fortæller Dr. Manny AlvarezFox News om Melanie C. Dreher's forskning (3:20) nu marihuana har fået større opmærksomhed og kommunen og regeringen ved socialminister Manu Sareen (R) måske snart træder hårdere til og også fratager dig dine børn på et usikkert og fejlagtig grundlag, straks efter fødslen.

 

Udgivet den 19. maj 2013

Paul sagde de fleste mennesker mener medicinsk marihuana skal være lovligt for patienterne, fordi "hvis du ikke tror på medicinsk marihuana tror du på at sætte den pågældende person i fængsel." (og/eller forældre risikerer at miste deres barn på et usikkert grundlag.

 

»Med forslaget lægger regeringen op til, at eksempelvis forældre med "stofmisbrug" kan få bortadopteret deres børn, allerede mens de er spæde. Men bare fordi man er "misbruger", er det jo ikke det samme, som at man altid vil være det og aldrig kan blive en god forælder,« siger Marianne Bruun Jensen...

 

Paul og andre senatorer afviste at tilbyde forudsigelser for, hvor lang tid det ville tage for marihuana bliver tilgængelig på konventionelle apoteker, hvis deres lovgivning passere.

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation og re-carboxylation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) →

Alaska Marihuana Legalisering er trådt i kraft

 

Tirsdag 24 Februar 2015, trådte Alaskas marihuana-legaliserings lov i kraft. Marihuana-besiddelse og dyrkning er nu lovligt, med kommerciel detailsalg berammet til at begynde i 2016.

 

Alaska er USA's største delstat. I Alaska bor 736,732 (2014) på et areal, som er næsten 2,5 gange så stort som Texas, den næststørste delstat i USA. Kælenavn: The Last Frontier.

 

Den 4. november 2014 stemte Alaskanere med stemmerne 53-47% for at afslutte årtiers skadelig og ineffektiv marihuana-forbud, og erstatte det med et system, hvor marihuana beskattes og reguleres ligesom alkohol.

 

Initiativet, der trådte i kraft den 24. februar, giver voksne fra 21 år og ældre lov til at besidde op til en ounce (28,35 gram) af marihuana og dyrke op til seks planter (tre modne) i et privat, sikkert sted. Begyndende i 2016, vil marihuana blive dyrket, testet og solgt på licenserede, afgiftspligtige virksomheder, der kræver bevis på alder, i stedet for kriminelle virksomheder i det underjordiske marked. Læs en sammenfatning af loven her. Dette resumé kan ikke indfange alle detaljerne i loven; enkeltpersoner interesseret i detaljerne i foranstaltning 2 bør læse den i sin helhed (pdf; engelsk).

 

Hvad betyder dette initiativ? Foranstaltning 2 fjerner sanktioner for voksne 21 og ældre, som besidder, bruger og dyrker en begrænset mængde marihuana. Det pålægger Alcoholic Beverage Control Board med regulering og licensere marihuana-producenter, grossister, forarbejdningsvirksomheder og detailhandlere. Det giver også den lovgivende myndighed autoritet til at oprette en ny Marihuana Kontrol Bestyrelse til enhver tid til at antage en sådan magt, pligter og ansvar i forbindelse med marihuana-regulering.

 

Hvad er grænserne for, hvor meget en person kan besidde, dyrke eller købe? Voksne får lov til at besidde op til en ounce (28,35 gram) af marihuana og dyrke op til seks marihuana-planter, hvoraf tre kan være i blomstring, i deres husstand. De kan også at besidde alt den marihuana dyrket fra deres planter på det sted, hvor cannabis blev dyrket. Enkeltpersoner fra 21 og ældre kan give op til en ounce af marihuana og op til seks umodne planter til andre personer fra 21 år og ældre. De kan ikke kompenseres for disse transaktioner. Voksne fra 21 og ældre vil også kunne købe op til en ounce af marihuana fra korrekt registrerede virksomheder.

 

Hvilke typer af virksomheder vil blive tilladt under dette initiativ? Foranstaltning 2 giver mulighed for fire typer af marihuana-virksomheder. "Marihuana dyrknings-faciliteter" vil dyrke marihuana for engrossalg. "Marijuana produkt produktionsfaciliteter" vil producere marihuana-ekstrakter og produkter. "Marihuana testfaciliteter" vil teste marihuana og marihuana-produkter for kvalitetskontrol, inden de sælges til forbrugerne. Og endelig, "marihuana detailforretninger" får lov til at sælge marihuana, marihuana produkter, og marihuana artikler til personer fra 21 og ældre.

 

Hvad er tidslinjen? Foranstaltning 2 trådte i kraft den 24. februar, 90 dage efter at være blevet certificeret af viceguvernøren. Regler for marihuana virksomheder skal udarbejdes senest ni måneder efter den effektive dato - i september 2015. Marihuana-virksomheder bør godkendes i begyndelsen af ​​2016.

 

Hvem vil have tilsyn med marihuana-industrien? The Alcoholic Beverage Control Board har indledende tilsyn og regulerende myndighed over aktiviteter licenseret af Measure 2. Dog må/kan lovgivere til enhver tid skabe en Marihuana Kontol Bestyrelse til at tage over.

 

Hvilke former for kontrol og regler har branchen at holde sig til? Foranstaltning 2 kræver at kontrol-bestyrelsen at udstede regler om marihuana-industrien. Mens Alaska's regler endnu ikke er udarbejdet, vil de indeholde regler om sikkerhed, produktsikkerhed, mærkning og reklame, svarende til reglerne i både Colorado og Washington.

 

Hvilke typer af begrænsninger, skal de enkelte voksne overholde? Voksne er ikke tilladt at indtage marihuan i offentligheden. Ved at gøre dette, vil indebære en $ 100 bøde (666.38 DKK). Ligeledes må marihuana-planter, der dyrkes til eget brug ikke være synlige for offentligheden, og producenten skal træffe rimelige foranstaltninger for at bevare dem sikkert.

 

Ejere af fast ejendom - herunder skoler, mennesker og virksomheder - kan forbyde eller regulere brugen, dyrkning og besiddelse af marihuana på deres ejendomme. Hertil kommer, at loven ikke kræver nogen arbejdsgiver til at imødekomme brugen af ​​marihuana, det forhindre dem heller ikke i at have politikker der begrænser medarbejdernes marihuana-brug. Love, der forbyder kørsel under påvirkning af marihuana forbliver uændrede.

 

Hvordan vil marihuana-salg blive beskattet? Foranstaltning 2 opkræver en punktafgift på $50 per ounce på alt marihuana som sælges engros af marihuana-dyrknings-faciliteter. Skattevæsenet, kan dog fritage visse dele af marihuana-planten fra punktafgifterne, eller fastsætte en lavere skattesats for visse dele af planten.

 

Vil kommunerne har nogen rolle? Mål 2 tillader kommunale bestyrelser at vedtage forordninger, der skal gælde for tid, sted, måde, og antallet af marihuana-virksomheder, der kan operere. Lokale myndigheder kan også forbyde licenserede marihuana-virksomheder helt igennem vedtagelsen af ​​en ordinance eller vælger-initiativ.

 

Hvor ville skatteindtægterne gå hen? Foranstaltning 2 tildeler ikke nogen af ​​skatteindtægterne eventuelle specifikke anvendelser.

 

Da loven trådte i kraft, lancerede vi Forbrug Ansvarligt bus-annoncer som fortæller: "Med store marihuana-love følger et stort ansvar."

 

 

 

 

Tak for at hjælpe os med at skabe historie i Alaska! Passage af dette initiativ gjorde ikke kun Alaska til den tredje stat til at regulere marihuana som alkohol (sammen med Colorado og Washington), men det giver også tiltrængt klarhed til statens nuværende marihuana-love, der er komplekse og kontraproduktive. Tillykke til den sidste grænse og til alle i kampagnen for at regulere Marihuana som alkohol!

 

 

Er Marihuana lovligt på landsplan om 5 år?

UCLA offentlig politik professor Mark A. R. Kleiman om udviklingen i kommerciel legalisering af cannabis.

 

Udgivet den Nov 6, 2013

Obama: Mere tilbøjelig til at legalisere marihuana

 

Præsident Obama adresser marihuana-legalisering i et YouTube interview.

 

Dårligt for hjernen ... virkelig? hvad med at foretage en forskning om emnet:

 

United States Patent 6,630,507. cannabinoider som antioxidant og nervebeskytter

 

 

Abstrakt

 

Cannabinoider har vist at have antioxidant egenskaber urelateret til NMDA-receptormodstand. Denne nyligt fundne egenskab gør cannabinoider brugbare i behandling og forebyggende behandling (profylakse) af en bred variation af oxyderingsassocierede sygdomme, så som iskæmi, alders-relaterede, betændelse- og autoimmune sygdomme.

 

Cannabinoiderne har vist at have særlig anvendelse som nervebeskytter (neurobeskytter) for eksempel ved at begrænse neurologisk nevebeskadigelse fremkommet efter iskæmisk skade, så som apopleksi (slagtilfælde) og traumer, eller i behandlingen af neurodegenerative sygdomme, så som Alzheimers, Parkinsons og HIV dementia....

 

Udgivet den 22 Jan, 2015

Obama støtter marihuana afkriminaliserings-indsats

 

2015, 26 Februar, 18:43 CST, - KMBC.com

 

WASHINGTON (CNN) Præsident Barack Obama sagde stater kunne revidere deres lovgivning for at modvirke marihuana på samme måde, "vi har været i stand til at modvirke en masse andre dårlige ting, som folk gør" - som at bruge tobak.

 

Hans kommentarer til Kansas City-baserede KMBC under en række interviews torsdag eftermiddag med lokale tv-stationer, samme dag som Washington implementeret en ny lov der afkriminaliserer brugen af små mængder af marihuana over indsigelser fra nogle af Kongressens republikanere.

 

"Jeg mener, at vi er nødt til at adskille legalisering - der er en masse af bekymring over stofmisbrug af enhver slags, af vores børn og den almindelige befolkning - versus den strenge kriminalisering af ikke-voldelig narkotika-lovovertrædelser," sagde Obama. "Og jeg tror, at en masse af stater tager et kig for at se, om vi har proportionalitet i forhold til, hvordan vi straffer den rekreative bruger."

 

Han sagde, at USA har formået at begrænse brugen af andre skadelige produkter som tobak uden strenge fængselsstraffe.

 

"Jeg tror, det hvad hver stat i hele landet, herunder nogle meget konservative stater, der ikke har megen tolerance for marihuana, ser på er," Obama sagde, "ønsker vi at smide folk i fængsel for fem, 10, 15 år, hvis de ikke er store narkohandlere, men de bruger et stof, der nok ikke godt for dem, men som nok heller ikke såre alt for mange andre mennesker? "...

 

 

 

Illinois: Marihuana Legaliserings indførte foranstaltning

 

 

 

 

Illinois lovgivere overvejer lovgivning der tillader voksne lovligt at besidde og dyrke marihuana til personlig brug.

 

Senat Lovforslag 753 ændrer straffeloven for at fjerne strafferetlige og civilretlige sanktioner specifikt for besiddelse af op til 30 gram cannabis og/eller dyrkning af op til fem planter af personer fra 21 år eller ældre.

 

Ifølge en 2010 analyse af marihuana anholdelses-data, anholder politiet i Illinois omkring 50.000 personer årligt for simpel besiddelse af marihuana lovovertrædelser. Illinois rangerer #5 i nationen i anholdelser pr indbygger for besiddelse af marihuana. De anholdte er uforholdsmæssigt mennesker af farvet herkomst. For eksempel i Chicago, er omkring 95 procent af de anholdte for besiddelse af marihuana enten af afrikansk herkomst eller spansktalende.

 

For mere information om denne eller andre verserende lovgivning, kontakt Illinois NORML eller følg dem på Facebook.

 

Senat Lovforslag 753

 

Kort beskrivelse: cannabis-besiddelse-VOKSNE

 

Senat Sponsorer

Sen. Michael Noland

 

Synopsis som introduceres

Ændrer Cannabis Kontrol Forbundsloven. Legaliserer besiddelse af en person 21 år eller ældre af cannabis i en mængde, der ikke overstiger 30 gram. Muliggør produktion og besiddelse af en person 21 år eller ældre på højst 5 cannabis sativa planter.

 

18. februar 2015 -

 

Strafferetslig Høring 18. februar 2015 09:00 Capitol 400 Springfield, IL

Ifølge Dan Linn, administrerende direktør for Illinoiss gren af den Nationale Organisation for Reformering af Marihuana Love (NORML), er indførelsen af SB 0753 et gennembrud i Illinois marihuana-lovgivning.

 

"Dette er det første lovforslag, der ville ophæve alle strafferetlige sanktioner for små mængder af cannabis og cannabisplanter," sagde Linn. "Det seneste lovforslag der blev indført som dette var i 1970'erne."

 

Hvis bestået, ville Illinois være den femte stat til at legalisere marihuana, som Colorado, Washington, Oregon og Alaska allerede har gjort det.

 

Ifølge en rapport lagt frem af TIME magazine i sidste måned, vil 18 stater have legaliseret marihuana til rekreativ brug i 2020. Imidlertid blev Illinois ikke medtaget på listen over de 18 forudsagte stater.

 

Linn udtrykte sig stærkt positiv i forbindelse med legalisering af marihuana med, at en legalisering vil "ende et andet mislykket forbud og uretfærdighed mod amerikanernes friheder (og andres)."

 

Linn mener også at legalisere marihuana ville "spare retshåndhævende ressourcer til at gå efter farlige kriminelle."

 

På trods af ulovligheden af marihuana i 46 stater, har stoffet stadig mange brugere.

 

Faktisk udtalte Dr. Ann Melvin, der har sin Ph.D i Rehabiliterings- og er professor i Human Services, alkohol- og stofmisbrug på UIS: "Ifølge National Institute on Drug Abuse (NIDA), er marihuana det mest udbredte illegale stof. "

 

Illinois har allerede taget skridt til at indføre marihuana i det offentlige rum, der startede i 2013 med en lov der giver mulighed for anvendelse af medicinsk marihuana. Illinois er en af ​​23 stater og DC der har vedtaget en lov der tillader anvendelse af marihuana til medicinske formål.

 

Dr. Melvin benægter ikke fordelene ved tetrahydrocannabinol (THC), som er nøgle-kemikaliet i marihuana, der producerer stoffets psykoaktive virkninger.

 

"THC-baserede lægemidler er blevet anvendt til behandling af kvalme og smerter forårsaget af HIV/AIDS og kræft," sagde Dr. Melvin.

 

Mennesker, der lider af Alzheimers sygdom, Parkinsons sygdom og Tourettes syndrom kan også søge om tilladelser i Illinois.

 

Linn udtrykte sin godkendelse af passagen af ​​medicinsk marihuana loven ved at erklære: "Det er et skridt i den rigtige retning, og vil forhåbentlig være i stand til at levere en sikker og lovlig adgang til denne medicin for nogle alvorligt syge mennesker i denne tilstand."

 

Linn tilføjede, at medicinsk marihuana-lovgivning "har hjulpet med at flytte samtalen om lovligheden af ​​denne plante i både lovgiver udtalelse og offentligheden." (ja, tak for det, for den er der i højeste grad brug for i Skandinavien "Narko og narkomaner man kan træde på", retfærdiggjort ud fra sin inderste overbevisning)

 

På trods af passage af den medicinske marihuana-lov påpeger NORML at programmet i øjeblikket er ikke-operationel (endnu ikke er implementeret).

 

Ifølge Illinois Medicinske Cannabis Pilot Program's hjemmeside fremgår det, at ca. 14.000 borgere har startet patient registreringsprocessen siden Illinois Department of Public Health (IDPH) begyndte at acceptere ansøgninger fra 2 september, 2014. I alt har IDPH godkendt omkring 1.000 patienter. På trods af godkendelsen af ​​1.000 patienter, er der i øjeblikket ingen medicinske marihuana-apoteker åbne i Illinois for at opfylde deres behov.

 

Den 3. februar, rapporterede statens Journal-Register imidlertid at Gov. Bruce Rauner begyndte at udstede medicinske marihuana-licenser til apoteker og avlere... The Journal. Den 18. februar 2015

 

2015, 23. Februar - Marihuana kan være endnu sikrere end hidtil antaget, siger forskerne - The Washington Post

 

Ny undersøgelse: Vi skal holde op med at bekæmpe marihuana-legalisering og i stedet fokusere på alkohol og tobak.

 

Af Christopher Ingraham

 

Sammenlignet med andre rekreative stoffer - herunder alkohol - kan marihuana være endnu mere sikker end tidligere antaget. Og forskere har systematisk undervurderet risikoen ved brug af alkohol.

 

Dette er hoved konklusionen af den seneste forskning offentliggjort i tidsskriftet Scientific Reports, et datterselskab af Nature. Forskere forsøgt at kvantificere risikoen for dødsfald i forbindelse med anvendelsen af ​​en række almindeligt anvendte stoffer. De fandt, at niveauet af individuel brug, var alkohol det mest dødbringende stof, efterfulgt af heroin og kokain.

 

Med en stor margen er marihuana det mindt risikable rekreations stof.

Forskel mellem giftig dose og typisk human indtagelse/forbrug

 

 

 

 

Og hele vejen i bunden af ​​listen? Cannabis - omkring 114 gange mindre dødbringende end sprut, ifølge forfatterne, der kørte beregninger, sammenlignede dødelige doser af et givet stof med det kvantum/mængde, som en typisk person bruger. Marihuana er også det eneste studerede stof der udgjorde en lav dødeligheds-risiko for brugerne.

 

Disse resultater styrker stof-sikkerhedsmæssige placeringer udviklet for 10 år siden under en lidt anden metode. Så i den henseende, er undersøgelsen mere en bekræftelse af tidligere resultater end noget andet. Men i betragtning af de nuværende nationale og internationale debatter om retsstillingen for marihuana og de ​​risici, der er forbundet med dets anvendelse, når undersøgelsen frem til en god tid.

 

Det er vigtigt at bemærke her, at "sikrere end alkohol" betyder ikke "sikker, punktum." Faktisk er en af ​​de mere bekymrende tankegange jeg ser i nogle kvartaler af marihuana legaliserings bevægelsen, at fordi marihuana er "naturlig", eller fordi det kan bruges som (ikke-FDA/Lægemiddelstyrelse godkendt) "medicin", er det derfor "sikker."

 

Men selvfølgelig, klapperslange-gift er naturligt, også, og ingen ville kalde det sikkert. Og receptpligtig smertestillende medicin er medicinsk og ansvarlig for titusinder af dødsfald hvert år.

 

Der er en række risici forbundet med marihuana-brug (hvis for højt et THC-forhold ifh til andre cannabinoider som blokerer for fuld THC-vedhæftning til CB1). De fleste af disse risici omfatter psykiske problemer, og de fleste større jo tidligere du begynder at bruge og jo oftere du bruger det (med højt THC, lavt CBD/THCV).

 

Når det er sagt, er der risici forbundet med bogstaveligt talt alt du kommer i din krop. Spiser for meget sukker, og du er på den hurtige vej til at rådne tænder og diabetes. Indtag for meget salt, og du kigger på øget odds på et slagtilfælde. Psykoaktive stoffer, såsom marihuana og alkohol, er slet ikke enestående for at have dermed forbundne risici.

 

Det unikke er, hvordan disse stoffer behandles i henhold til loven, og især den måde, hvorpå alkohol og nikotin i det væsentlige får en fribillet under Kontrolerede Stoffers Lov, hjørnestenen i nationens narkotikapolitik. Denne undersøgels forfattere gør opmærksom på, at lovgivningsmæssige klassifikationer af psykoaktive stoffer ofte "mangler et videnskabeligt grundlag", og deres resultater er en bekræftelse af denne kendsgerning.

 

I betragtning af de relative risici, der er forbundet med marihuana og alkohol, anbefaler forfatterne "risikostyrings prioritering mod alkohol og tobak i stedet for ulovlige stoffer." Og de siger, at når det kommer til marihuan, foreslår de lave mængder af risiko, der er forbundet med stoffet "en streng juridisk reguleringsstrategi i stedet for den nuværende forbuds-tilgang."

 

Med andre ord, enkeltpersoner og organisationer oprørte over marihuana-legalisering kan have en større effekt på sundhed og trivsel i dette land ved at flytte deres opmærksomhed på alkohol og cigaretter. Det er ekstraordinær dristigt at rase mod farerne ved marihuana-brug om dagen og derefter gå hjem at slappe af med et glas langt mere dødbringende stof om aftnen.

 

Undersøgelsen: Sammenlignende risikovurdering af alkohol, tobak, cannabis og andre illegale stoffer ved hjælp af margin for eksponerings-tilgang - Sci Rep. 2015; 5: 8126.

 

1: Epidemiological Research Unit, Technische Universität Dresden, Klinische Psychologie & Psychotherapie, Dresden, Germany...

3: Social and Epidemiological Research (SER) Department, Centre for Addiction and Mental Health (CAMH), Toronto, Canada

4:Institute of Medical Sciences, University of Toronto (UofT), Toronto, Canada

 

* Læs også: Sådan gør marihuana-legalisering i Colorado og Washington verden til et bedre sted

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved