Tyskland

Cannabinoide Information

* Google translate: GermanEnglish - Choose Your language, please

 

 

 

En borgers fortælling om nyheder omhandlende cannabinoiderne i Tyskland.

Mange tyskere er også tilhængere af cannabis legalisering

 

Omkring 3 millioner tyskere ryger regelmæssigt marihuana. Omkring 14 millioner skønnes at have prøvet stoffet mindst én gang. Det er ikke strafbart i Tyskland til at anvende marihuana, men det er at sælge og dyrke det.

 

Juridiske professorer kræver cannabis-legalisering

Over 120 tyske professorer i strafferet støtter et initiativ til at legalisere cannabis. De har opfordret Forbundsdagen at drøfte spørgsmålet. Merkels koalition er skeptisk.

 

Flere juridiske eksperter mener, at strafforfølgning af cannabis-brugere ikke tjener det ønskede formål. Lorenz Böllinger, emeritus professor i strafferet ved Bremen Universitet, grundlagde 'Schildow Circle' for to år siden. Den består nu af 122 strafferetlige professorer, der kæmper for at legalisere salg og ejerskab af marihuana. (Cannabis Videnskab: Fra Forbud Til Menneskeret)

 

I november 2013 opfordrede gruppen underhuset i parlamentet til at nedsætte en tværpolitisk arbejdsgruppe, der skal se nærmere på Tysklands narkotika-love og vurdere effektiviteten af ​​den nuværende narkotikapolitik. Nu er to oppositionsgrupper i Forbundsdagen, De grønne og Dei Linke, blevet enige om at støtte tanken. Lorenz Böllinger håber, at nogle Socialdemokrater (SPD) kunne følge trop. Mindst 120 parlamentarikere er nødvendig for kommissionen kan oprettes. De to oppositionsgrupper alene har 127 pladser i parlamentet.

 

Mislykkede biografier

"Marihuana forbrugerne bliver kriminaliseret," har Böllinger kritiseret, fordi de er tvunget til at købe stoffet dyrt af forhandlere på det sorte marked. De kunne blive involveret med de forkerte mennesker, sagde Bollinger. "Det kan ødelægge unges liv - og de fleste af dem, der forsøger marihuana er unge - hvis de bliver fanget og overtrædelsen vises på deres straffeattest. De kan have svært ved at få et job, eller kunne miste deres kørekort mv. Kort sagt kunne sende dem væk fra skinnerne."

 

Marlene Mortler, Tysklands-kommissær på narkotikarelaterede spørgsmål, afviser kraftigt legalisering af cannabis, der peger på sundhedsrisici. "Vi må ikke undervurdere de sundhedsmæssige risici for unge, især" lyder en erklæring på kommissærens hjemmeside. "Regelmæssig cannabisforbrug medfører betydelig skade på sundhed, og kan føre til psykoser og afhængighed."

 

Men Böllinger afviser disse argumenter. Cannabis, siger han, er kun farlig for folk, der har en hældning for afhængighed alligevel. Og hvis stoffet var lovlig, hævder han, ville der være mulighed for at uddanne de unge om risikoen ved marihuana forbrug - meget som forebyggelseskampagner rettet mod alkohol og cigaret-forbrug.

 

Narkohandlere er en kilde til fare

Der en anden grund til, at Böllinger og andre kæmper for at afkriminalisere cannabis: ønsket om at forbedre kvalitetskontroller. Georg Würth, formand for den Tyske Cannabis-foreningen "Deutscher Hanfverband", fortæller historien om en narkohandler i Leipzig, der havde blandet sin cannabis med bly-sulfid. Som følge heraf blev mere end 100 mennesker indlagt. "Problemerne med fortyndere er drastisk øget i de seneste år," fortalte Würth DW i et interview. "Nogle tilsættes sukker og flydende plast, som indtørrer i cannabissen."

 

Aktivisterne for legalisering hævder, at det ville være meget lettere at styre brugen af ​​farlige fortyndingsmidler - hvis cannabis var lovlig i Tyskland.

 

Hubert Wimber er en politimand, der støtter tanken om at legalisere cannabis.

 

"Hubert Wimber, Politiinspektør ved Münster politi, er også tilhænger af at ændre tysk lovgivning. "Kriminel forbud har fejlet," fortalte Wimber DW og tilføjer, at tærsklen for at bruge cannabis var meget lav på trods af forbuddet. Alt for mange penge blev brugt på retsforfølgning og for lidt på forebyggelse og rehabilitering. Wimber mener ikke, at en legalisering har en chance med den nuværende tyske regering. Men han støtter stadig initiativet.

 

"Indimellem kan Tyskland lære af andre lande, også," sagde Wimber med et glimt i øjet. Han peger på de seneste succeshistorier med cannabis-legalisering. Sidste år blev Uruguay det første land i verden til at legalisere den kontrollerede handel samt som produktionen af ​​cannabis.

 

Uruguays National Drugs Board, Julio Calzada, udtalt tilpressen, at der for tiden arbejdes med muligheden for at staten får fremstillet Cannabis, hvor staten vil styre prisen, og formentlig sætte 1g Cannabis til en pris på omkring 1 dollar (6,82 DKK). Formålet er at imødegå ulovligt salg af Cannabis fra Paraguay, hvor kvaliteten er dårlig, og også sælges for omkring 1 dollar på gaden. Cannabis vil blive solgt via apoteker. Landets præsident, José Mujica, har udtalt tilpressen,at det ikke handler om at være fri og åben. Det er et logisk skridt, hvor de ønsker at fjerne brugere fra illegal forretning. De forsvarer ikke Cannabis eller enhver anden afhængighed, men narkotikahandel er for dem blevet værre end narkotika. Samtidig vil Uruguay gøre det lettere at forske i medicinsk brug af Cannabis. - Sundhedsstyrelsen - Danish Health and Medicines Authority

 

Og i USA, har staterne Colorado og Washington tilladt borgerne at bruge marihuana på en rekreativt basis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medicinsk Marihuana i Tyskland

 

Det terapeutiske potentiale af cannabis og cannabinoider

 

Franjo Grotenhermen, Dr. med. og Kirsten Müller-Vahl, Prof. Dr. med

 

Baggrund

Cannabis-baserede medikamenter har siden det endogene cannabinoid-system blev opdaget for to årtier siden været et emne for intens undersøgelse. I 2011 blev en cannabis-ekstrakt, for første gang, godkendt til klinisk brug i Tyskland.

 

Metoder

Selektiv litteraturgennemgang

 

Resultater

Cannabis-baserede medicin udøver deres virkninger primært gennem aktivering af cannabinoid-receptorer (CB1 og CB2). Mere end 100 kontrollerede kliniske forsøg med cannabinoider eller præparater af hel-plante til forskellige indikationer er blevet gennemført siden 1975. Resultaterne af disse undersøgelser har ført til godkendelse af cannabis-baserede lægemidler (dronabinol (C21H30O2), nabilon (C24H36O3) og en cannabis ekstrakt [THC:CBD = 1:1] C21H30O2) i flere lande.

 

I Tyskland blev en cannabis-ekstrakt i 2011 godkendt til behandling af moderat til svær refraktær spasticitet i multipel sklerose. Det er almindeligt anvendt off label til behandling af anoreksi, kvalme, og neuropatisk smerte. Patienterne kan også søge om tilladelse fra regeringen til at købe lægemidel cannabis-blomster (marihuana-topskud) til selvbehandling under lægelig overvågning. De mest almindelige bivirkninger af cannabinoider er træthed og svimmelhed (i mere end 10% af patienterne), psykologiske virkninger, og tør mund (ALS-ramte har gavn af tør mund). Tolerance til disse bivirkninger udvikler sig næsten altid inden for en kort tid. Abstinenssymptomer er sjældent et problem i terapeutiske omgivelser.

 

Konklusion

Der er nu klare beviser for, at cannabinoider er anvendelige til behandling af forskellige medicinske tilstande.

 

Viden om det terapeutiske potentiale af cannabis er blevet væsentligt forbedret med et stort antal kliniske forsøg i de seneste år. I oktober 2008, udsendte den Tyske Lægeforening, den Nationale Sammenslutning af Lovbestemte Sygesikrings Læger og Medicin Kommissionen for den Tyske Lægeforening følgende erklæring på en høring i Sundhedsudvalget for det tyske føderale parlament (Bundestag): "Fordelen af behandling med cannabinoider for en række medicinske indikationer er blevet vist i kliniske kontrollerede prøver, hvor overvejende standardiserede og/eller syntetiske cannabinoid præparater blev anvendt. Anvendelsen af ​​sådanne præparater kan derfor være rimeligt for patienter, hvor konventionel behandling ikke opnår tilstrækkelig lindring af symptomer, såsom spasticitet, smerter, kvalme, opkastning eller tab af appetit ". Den første cannabis-baserede medicin blev godkendt til brug i Tyskland i 2011. I denne artikel vil vi præsentere den nuværende viden om den terapeutiske anvendelse af cannabinoid medicin.

 

Metode

Denne gennemgang vedrører publikationer identificeret ved en søgning af den medicinske database PubMed (januar 2000 til december 2011) med betegnelsen "cannabi* ELLER marihuana ELLER THC ELLER endocannabinoide". Anmeldelser fra standard referencer og undersøgelsesdatabasen for Den Internationale Sammenslutning for Cannabinoid Medicin (IACM) blev også analyseret. Med hensyn til terapeutisk potentiale, blev udelukkende data fra randomiserede kontrollerede forsøg overvejet.

 

Historie

Medicin baseret på cannabis er blevet anvendt til terapeutiske formål i mange kulturer i århundreder. I Europa blev de brugt i slutningen af det 19. århundrede til behandling af smerter, kramper, astma, søvnforstyrrelser, depression og appetitløshed. I første halvdel af det 20. århundrede faldt cannabinoid medicin i næsten fuldstændig brug, dels fordi forskerne ikke var i stand til at etablere den kemiske struktur af ingredienserne i cannabis-planten (Cannabis sativa L.). Det var først i 1964, at (-)- trans-delta-9-tetrahydrocannabinol (THC, dronabinol), det vigtigste aktive stof i cannabis, stereokemisk blev defineret. Dette, efterfulgt af opdagelsen af kroppens eget cannabinoid-system med specifikke receptorer og endogene ligandere, markerede begyndelsen på intensiv forskning i funktionen af det endocannabinoide system og den kliniske relevans af cannabis-baserede lægemidler.

 

 • Δ9-THC (C21H30O2) viser væsentlige anti-depressive effekter på 2,5 mg/kg (p <0,05) i FST. Cannabinoiderne cannabigerol (CBG: C21H32O2) og cannabinol (CBN: C21H26O2) producerer ikke antidepressiv-lignende aktioner op til 80 mg/kg i mus FST, mens cannabichromene (CBC: C21H30O2) og cannabidiol (CBD:C21H30O2) udviste signifikant virkning på 20 og 200 mg/kg, (p <0,01). Den antidepressive-lignende virkning af Δ9 -THC og CBC blev yderligere bekræftet i TST. Δ9-THC udviste samme U-formede dosis-respons med en betydelig antidepressiv-lignende indsats på 2,5 mg/kg (p <0,05), mens CBC resulterede i et signifikant dosisafhængig fald i ubevægelighed på 40 og 80 mg/kg doser (p <0,01). Resultaterne af denne undersøgelse viser, at Δ9-THC og andre cannabinoider udøver antidepressiv-lignende handlinger, og kan således bidrage til de overordnede humør-opløftende egenskaber af cannabis. - Pharmacol Biochem Behav. 2010 Jun; 95(4): 434–442. - Relaterede citater

 

Til dato er to endogene cannabinoid-receptorer blevet identificeret. Den overvejende centralt placeret CB1-receptor blev klonet i 1990; den overvejende perifere CB2-receptor, udtrykt hovedsageligt af celler i immunsystemet, 3 år senere. I mellemtiden er CB1-receptorer også blevet påvist ikke kun i CNS, men også i mange perifere organer og væv, f.eks immunceller, milt, binyrer, sympatiske ganglier, bugspytkirtlen, hud, hjerte, blodkar, lunge- og dele af urogenital tarmkanalen og mave-tarmkanalen (øjne og lever etc). Kun aktivering af CB1 receptor-ikke af CB2-receptoren-fører til kendte psykotrope virkninger. Endogene cannabinoid receptor-agonister blev påvist i 1992. De to vigtigste endocannabinoider er anandamid (arachidonoyl ethanolamid; AEA: C22H37 NO2) og 2-arachidonoyl glycerol (2-AG: C23 H38 O4). Siden opdagelsen af dette kompleks endogene cannabinoid receptor system, har det været klart, at cannabinoider har mange fysiologiske virkninger.

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) →

 

Der er en bred vifte af interaktioner mellem CB1-receptor-systemet og mange forskellige neurotransmittere og neuromodulatorer i det centrale og perifere nervesystem. For eksempel fører aktivering af CB1-receptorer til retrograd hæmning af neuronal frigivelse (DSI) af acetylkolin, dopamin, GABA, histamin, serotonin, glutamat, kolecystokinin, D-aspartat, glycin og noradrenalin. CB1-receptoren er den mest udbredte G-protein-koblet receptor i CNS. Disse komplekse interaktioner forklare ikke blot det store antal fysiologiske virkninger af cannabinoider, men også de farmakologiske virkninger af cannabis præparater.

 

Det endocannabinoide system - videnskabelig forståelse af ECS

Cannabis Videnskab og University of Toronto ...

Professor Raphael Mechoulam, Jerusalem University

 

Udgivet den 3. marts 2013

Farmakologi af cannabis og cannabinoider

Udover THC, det stærkeste psykotropiske aktive komponent, indeholder cannabis talrige andre cannabinoider og plante-kemikalier. De fleste af virkningerne af cannabis-præparater er baseret på den agonistiske virkning af THC på de forskellige cannabinoidreceptorer. Nogle effekter kan dog også tilskrives handlinger på andre receptorsystemer. Det antages for eksempel, at lindring af kvalme og opkastning skyldes dels en antagonistisk virkning på serotonin 5-hydroxytryptamin (HT) 3 receptoren.

 

Nogle effekter af cannabis-præparater er forårsaget af handlinger af andre cannabinoider end THC. For eksempel, cannabidiol (CBD) - efter THC, er den cannabinoid der forekommer i den højeste koncentration i mange stammer af cannabis - besidder antiemetiske, neurobeskyttende, og anti-inflammatoriske egenskaber. CBD komplekse mekanisme-virkninger, omfatter en antagonistisk virkning på CB1 receptoren, stimulering af vanilloid-1-receptor, hæmning af hydrolyse (nedbrydning) af anandamid (AEA), og aktivering af den nukleare receptor PPAR-gamma.

 

 

Terapeutisk potentiale

Cannabis-præparater udøver mange terapeutiske virkninger. De har antispastisk, analgetisk (smertestillende), antiemetiske (antikvalme), neurobeskyttende, og anti-inflammatoriske virkninger, og er effektive mod visse psykiatriske sygdomme. I øjeblikket der imidlertid kun et cannabis-ekstrakt godkendt til brug. Det indeholder THC og CBD i et 1:1-forhold og blev godkendt i 2011 for behandling af moderat til svær refraktær spasticitet i multipel sklerose (MS). I juni udtalte 2012 udtalte det fælles Tysklands Føderale Udvalg (JFC, Gemeinsamer Bundesausschuss), at cannabis-ekstrakt viste en "lille ekstra fordel" for denne indikation og udstedte en midlertidig licens der er gyldig op til 2015.

 

Cannabis-ekstrakten, der går under det generiske navn Sativex, (ATC-kode N02BG10: solgt i 16.000 DDD-doser svarende til 130 personer med et offentligt regionalt tilskud på kr. 2.252.000 fra 2011 til og med 2013 i Danmark), er blevet godkendt af tilsynsorganer i Tyskland og andre steder til brug som en sublingual (under tungen) spray. I USA har dronabinol været godkendt siden 1985 til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af cytostatisk terapi og siden 1992 for tab af appetit i HIV/Aids-relateret kakeksi. I Storbritannien er nabilon blevet bekræftet for behandling af bivirkninger af kemoterapi hos kræftpatienter (boks 1).

 

Boks 1

Definitioner og medicin

 

 • THC ( C21H30O2) er en forkortelse for tetrahydrocannabinol. Når ikke andet er angivet, er THC brugt til at henvise til den naturligt forekommende (-) - isomer af delta-9-tetrahydrocannabinol fra cannabis planten (Cannabis sativa L.). Den er ansvarlig for de fleste af de farmakologiske virkninger af cannabis, herunder (kraftig) psykoaktive virkninger.

 

 • Dronabinol (C21H30O2) er det internationale navn (INN) for (-) - trans-delta-9-tetrahydrocannabinol og bruges synonymt med THC. I Tyskland er dronabinol klassificeret i Tillæg III i Narkotika Loven (BtMG) og kan leveres på recept som et forudpakket kommercielt produkt eller som dråber eller indkapslet og udarbejdet af en farmaceut ved hjælp rå dronabinol. Forudpakkede dronabinol fås i kapsler indeholdende 2,5 mg, 5 mg eller 10 mg aktivt stof. I USA er dronabinol godkendt til behandling af kvalme i cancer kemoterapi og tab af appetit hos AIDS-patienter med vægttab.

 

 • CBD (C21H30O2) eller cannabidiol er den mest betydningsfulde ikke-psykotrope cannabinoid fundet i cannabis-planten. Det er ikke en cannabinoid receptor agonist.

 

[Her skal også nævnes

 1. Tetrahydrocannabivarin (THCV, THV - C19H26O2), også kendt som tetrahydrocannabivarol, en ikke-psykoaktiv cannabinoide (antagonist) til behandling af bla. psykisk sygdom, fundet naturligt i Cannabis sativa i betydelige mængder med THCV så højt som 53,69% af de samlede cannabinoider i planter fra Sydafrika, Nigeria, Afghanistan, Indien, Pakistan og Nepal. - PubMed: THCV

 

 1. Cannabidivarin (CBDV: C19H26O2) en ikke-psykoaktiv cannabinoid fundet i cannabis. Det er en homolog af cannabidiol (CBD: C21H30O2 ), med sidekæde afkortet af to methylen-broer (CH2 enheder). Planter med relativt høje niveauer af CBDV er rapporteret hos vildtlevende bestande af C. indica ( = C. sativa ssp. indica var. kafiristanica) fra nordvest Indien, og i hash fra Nepal. - PubMed: CBDV

 

 • Nabilon (C24H36O3) er et syntetisk derivat af THC. I Storbritannien er det godkendt til behandling af kvalme i kemoterapi. En mængde på 1 mg nabilon har omtrent samme effekt som 7-8 mg dronabinol.

 

 • Cannabis ekstrakt Sativex. I 2011 blev myndighedsgodkendelse ydet til en alkoholisk cannabis-ekstrakt, der er standardiseret til at indeholde dronabinol og CBD i forholdet 1:1 og sprøjtes under tungen ved hjælp af en dosis pumpe. Til dato er Sativex er den eneste medicin baseret på cannabinoider, der er licenseret (til behandling af spasticitet i MS) i Tyskland. Sprøjtning (under tungen) engang leverer 2,7 mg THC og 2,5 mg CBD.

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) → Kombineret lægemiddel-forgiftning: lavt blod ilt (O) niveau forårsager hjernedød.

 

AEA - - - - Endocannabinoide 1 - - - - - - - - C22H37 NO2

2-AG - - - Endocannabinoide 2 - - - - - - - - C23 H38 O4

 

Ud over disse bekræftede indikationer, er der er solide beviser fra et stort antal små kontrollerede forsøg, hvor cannabinoid receptor agonister har en analgetisk virkning, især i neuropatisk smerte; har intet land dog endnu godkendt deres anvendelse til dette formål. De offentliggjorte kontrollerede forsøg af cannabinoider for indikationer af spasticitet, kvalme og opkastning induceret af kemoterapi, anoreksi i HIV/aids, og kroniske smerter er opsummeret i tabellen...

 

Bivirkninger

Cannabis og individuelle cannabinoid-receptor-agonister (dronabinol, nabilon syntetiske cannabinoider) viser meget ens, omend ikke identiske bivirkninger. Stofbrugere ryger cannabis hovedsagelig på grund af de psykoaktive virkninger, der opstår ved doser over den enkelte forbrugers psykotrope tærskel. Disse akutte virkninger opfattes generelt som behagelig og afslappende. Sansning er ofte øget. Følelsen af ​​øget velvære, kan dog vige for dysfori, og angst eller panik kan forekomme (højt niveau af THC kontra lavt CBD/CBDV/THCV). Yderligere akutte psykoaktive virkninger af cannabinoider er svækkelse af hukommelsen (PTSD), reduktioner i psykomotoriske og kognitive præstationer, uordnet opfattelse af tidens gang, og eufori (en stærk følelse af velvære, lykke og opstemthed).

 

Debatten fortsætter, om højt forbrug af cannabis har langsigtede konsekvenser for kognitiv præstation. På grundlag af de aktuelle data kan det antages, at kun yderst højt forbrug på niveauer der næppe nogensinde anvendes til terapeutiske formål fører til irreversible kognitive svækkelser. Det synes helt klart, at risikoen er meget højere hos børn og unge (især før puberteten). Derfor skal det hensigtsmæssige i (langsigtede) behandling af patienter i denne aldersgruppe (Autisme - Epilepsi - ADHD) med cannabinoider afvejes meget omhyggeligt (?) (boks 2).

Boks 2

Kontraindikationer og forholdsregler

 

Kontraindikationer:

 • Unormal følsomhed over for individuelle komponenter af forberedelserne
 • Alvorlige personlighedsforstyrrelser og psykoser (lavt/ingen indhold af CBD/CBDV/THCV)

 

Strenge forholdsregler i:

 

 

Abstrakt:

 

FORMÅL: At identificere neurologiske adfærdsvirkninger af prænatal/gravides marihuana eksponering på nyfødte i landdistrikterne i Jamaica.

 

DESIGN: Etnografiske studier i marken og standardiserede neuro-adfærdsvurderinger i graviditetsperioden.

 

OMGIVELSER: Jamaica´s landdistrikters kraftig-marihuana-brugene befolkning.

 

DELTAGERE: Fireogtyve jamaicanske nyfødte, der udsættes for marihuana under graviditeten og 20 ikke-udsatte nyfødte.

 

MÅLINGER OG HOVEDRESULTATERNE: Udsatte og ikke-udsatte nyfødte blev sammenlignet ved 3 dage og 1 måned gammel, ved hjælp af Brazelton Neonatal Assessment Scale, herunder supplerende elementer til at fange eventuelle subtile (udsøgt skarpsindige el. spidsfindige) effekter. Der var ingen signifikante forskelle mellem eksponerede og ikke-eksponerede nyfødte på dag 3. Ved 1 måned viste de udsatte nyfødte

 

 • bedre fysiologisk stabilitet og
 • krævede mindre undersøgende facilitet til at opnå organiseret tilstand.

 

Den nyfødte af kraftig-marihuana-brugene mødre havde bedre score på:

[det at nogen ikke er afhængig af andre, el. at de bestemmer over egne anliggender], kvalitet af årvågenhed, [den tilstand af aktiv opmærksomhed ved høj sensorisk bevidsthed såsom at være agtpågivende og hurtig til at imødekomme fare eller nødsituation, eller være hurtig til at opfatte og handle],

 

[bruges til at henvise til vrede eller frustration. Irritabilitet kan være en voksende respons på de objektive stimuli af sult eller tørst hos dyr og mennesker, som derefter fremkalder en vis grad af bevidsthed/opmærksomhed om dette behov.

 

 

 • blev bedømt til at være mere taknemlig for pårørende.

 

KONKLUSION: Fraværet på nogen forskellighed mellem de udsatte, på ikke-udsatte grupper i den tidlige neonatale periode, tyder på, at de bedre vurderinger af udsatte nyfødte ved 1 måned, kan spores til den kulturelle positionering og sociale og økonomiske karakteristika af mødre der bruger marihuana, at vælge brug af marihuana, men fremmer også neonatal udvikling.

 

Cannabis Sundhedsmæssige fordele og Melanie C. Dreher's forskning diskuteret af Fox News læger i 2013

Medicin Jægeren Chris fortæller Dr. Manny AlvarezFox News om Melanie C. Dreher's forskning (3:20) nu marihuana har fået større opmærksomhed og kommunen og regeringen i Danmark ved socialminister Manu Sareen (R) måske snart træder hårdere til og også fratager dig dine børn på et usikkert og fejlagtig grundlag, straks efter fødslen.

 

Udgivet den 19. maj 2013

PS: 16. mar 2015 | Af Berlingske Nyhedsbureau

 

Massiv kritik: Regeringen (i Danmark) vil have flere tvangsadoptioner

 

Men forslaget, som skal vedtages om få uger, får nu usædvanlig hård kritik. For skal børn kunne bortadopteres mod forældrenes vilje, fordi det ifølge kommunale medarbejdere er »sandsynligt«, at de aldrig vil komme til at kunne tage sig af barnet?

 

Ja, mener socialminister Manu Sareen (R), der understreger, at det kun skal ske i situationer, hvor det er for barnets bedste. Nej, mener en række organisationer, der advarer mod, at forældre risikerer at miste deres barn på et usikkert grundlag.

 

»Med forslaget lægger regeringen op til, at eksempelvis forældre med "stofmisbrug" kan få bortadopteret deres børn, allerede mens de er spæde. Men bare fordi man er misbruger, er det jo ikke det samme, som at man altid vil være det og aldrig kan blive en god forælder,« siger Marianne Bruun Jensen...

 

* Under hele graviditeten og under amning, leverer ECS beroligelse og neuro-beskyttelse til mor, foster, og baby. Det lyder temmelig vigtigt - vigtigt nok til at genoverveje skyld, frygt, skam, tøven og tilbageholdenhed ved brug af cannabis til at modulere ECS før, under og efter graviditeten - eftersom det ser ud som naturen tænkte på det langt, før vi gjorde.

 

Og nej, gravide kvinder er ikke nødt til at ryge blunts eller joints for at få deres cannabinoider. Der er nemmere måder at konsumere cannabinoider. Kort sagt, vordende mødre og nye mødre kunne forbruge cannabinoider i bagværk, ekstrakt, te eller hvilken form der er bedst for dem. Skadesreduktion er nøglen. Måske vil sundheden i fremtiden af en kvindes ECS, og dens virkninger på foster og baby, være i fokus i graviditeten og ikke en frygthandling af "røget marihuana." I fremtiden vil vordende mødre måske begynde at spørge deres læge noget lignende, "Hvordan er mine anandamide niveauer? - For høj eller for lav?" Eller måske endnu mere sandsynligt, måske vil lægerne spørge mødrene, "Har du spist din cannabis chokoladekage/brownie i dag?"

 

Tilståelser af en Pot Mor" ​​addressere cannabis og forældrerollen på ABC

 

Af Ricardo Baca, The Cannabist Staff

 

"Du forventer sandsynligvis ikke den søde mor ved siden af ​​godt kan lide at blive høj," starter en rapport på ABC's "Nightline" med titlen "Tilståelser af en Pot-Mor."

 

Det 8 minutters segment, der blev sendt den 23. september, så på en gruppe af Denver-forankrede kvinder som deltager - herunder ganjapreneur Amy Dannemiller, der driver sin marihuana-forretning under navnet Jane West, og Cannabist'er pot-og-forældrerolle klummeskribent Brittany Driver.

 

"Tilståelser af en Pot-Mor" ​​præsenterer et interessant portræt af kvinder og cannabis, men det er også fortalt med den blinkede sensationsjournalistik, det er hvad der forvents for de fleste nationale medier der genser Colorado-marihuana.

 

Pot og forældreskab: Fra "Ja, min søn ved jeg ryger marihuana" til "Den store afsløring: Fortæller mor og far du deltager," læs hele Brittany Driver’s klummer om at være en marihuana-mor.

 

Udsendelsen taler om forekomsten af ​​kvinder i marihuana-industrien, og den besøger også Women Grow networking organisation startet af Dannemiller, der mistede sin dagjob i begyndelsen af ​​marts, efter at hendes arbejdsgiver så hende fordampe (marihuana) i en NBC News rapport. Kvinders stadigt udviklende rolle i marihuana-industrien var genstand for denne maj historie i The Denver Post. "Nightline" klippet genbesøgte også Driver’s Januar klumme om at tale med Child Protective Services (kommunen og en forudindtaget og fejlinformeret medarbejder) om risikoen overfor forældre, der bruger marihuana.

 

"Forbrugere af cannabis bør ikke kritiseres mere end forbrugere af alkohol," udtalte Dannemiller til "Nightline's" Juju Chang, et af ​​flere svar som sammenlignede pot med alkohol.

 

Stykket kunne have nydt godt af en mindre tung hånd. I stedet for at sige: "Se på disse mødre, der rent faktisk ryger pot," kunne de have dykket ned i, hvad det betyder at være en kvinde i cannabis-industrien, hvad det betyder at være en marihuana aktivist, der endelig kan give udtryk for sin tro til et publikum på størrelse med "Nightline's," hvad det vil sige at leve i en stat, hvor du oprigtigt ikke er overrasket over at erfare, at den pæne mor ved siden af, ind-imellem ​​bliver høj.

 

Udgivet: 24. September 2014

 • Børn og unge (før puberteten): producenten af det registrerede cannabis-ekstrakt anbefaler det ikke anvendes i dem under 18 år, da data vedrørende sikkerhed og effekt er utilstrækkelige.

 

 • De ældre, fordi de er mere sårbare over for centralnervesystem og kardiovaskulære bivirkninger (?). (Runners high)

Medicinsk cannabis fører til øget brug i seniorer

 

Udsendt den 1. maj 2013

WHO-Ekspertudvalg for Afhængigheds-Producerende Narkotika - Trettende Beretning 1964 (side 15 - Stof-afhængighed af cannabis type)

 

Narkotikarelateret afhængighed af cannabis type er beskrevet som en tilstand som følge af gentagen administration (indtagelse) af cannabis eller cannabis-substanser, som i nogle områder er næsten udelukkende periodisk, i andre mere kontinuerlige. Dens egenskaber omfatter:

 

(1) et ønske (eller behov) for gentagen administrering af stoffet på grund af dens subjektive virkninger, herunder en følelse af øget kapacitet;

 

(2) lille eller ingen tendens til at øge dosis, da der er lille eller ingen udvikling af tolerance;

 

(3) en psykisk afhængighed af virkningerne af stoffet relateret til subjektiv og individuel værdsættelse/påskønnelse af disse virkninger;

 

(4) fravær af fysisk afhængighed, således at der ikke er bestemt og karakteristisk abstinenssyndrom, når (indtagelse/forbrug af) stoffet afbrydes.

 

 

Nylige undersøgelser med en antagonist af CB1-receptorer viste, at modulering af ECS kan spille en vigtig rolle i at reducere kardiovaskulær risiko hos overvægtige og dyslipidæmi-patienter. - J Pharm Bioallied Sci. 2011 Jul-Sep; 3(3): 350–360.

 

 

Rollen af det endocannabinoids system i fedtlever og terapeutiske potentialer

I Saudi-Arabien anslås forekomsten af ikke-alkoholisk fedtlever sygdom (NAFLD) til ca. 16,6%. NAFLD spænder som et spektrum af sygdom fra simple steatosis til inflammatorisk ikke-alkoholisk steatohepatitis (NASH) med varierende grader af fibrose. Sidstnævnte fase er forbundet med en aktivering af fibrogene veje og indebærer en 10-20% risiko for skrumpelever efter 10-20 år. Som det fremgår af forskellige undersøgelser, er NASH forbundet med øget lever-relateret dødelighed som følge af slutstadiets leversygdom og/eller udvikling af hepatocellulært carcinom...

 

Der er overvældende eksperimentelle og kliniske data der understøtter en betydningsfuld rolle af ECS i patogenesen af ​​Leversteatosis og andre træk ved kronisk leversygdom, med potentielle terapeutiske indgreb. Hærdning af disse løfter er bekymring for psykiatrisk sikkerhed af EC-vejens interventioner sætter desværre en stopper for den kliniske udvikling af visse antagonister/omvendt agonister, der kommer ind i hjernen. Ikke desto mindre overvejes meningsfulde kliniske fordele, der forventes fra terapeutisk udvikling i denne linje i leversygdomme og andre områder, pågår forskningsindsats i flere sygdomme med betydelig succes.

 

Brugen af ​​perifert begrænsede forbindelser med CB1-antagonist-egenskaber og begrænset hjerne penetration, såsom CBD er lovende.

 

Department of Medicine, Liver Disease Research Center, College of Medicine, King Saud University, Riyadh, Saudi Arabia

 

 

To ikke-psykoaktive cannabinoider reducere intra-cellulære lipidniveauer og hæmmer hepatosteatosis

"Fedme og ledsagende metaboliske syndrom er hurtigt blevet en pandemi og en større skade for menneskers sundhed på globalt plan. Tilstedeværelsen af ikke-alkoholisk fedtlever sygdom (NAFLD; hepatosteatosis) i fedme er blevet forbundet med en forværring af det metaboliske syndrom, herunder udvikling af insulinresistens og hjertekarsygdomme. I øjeblikket er der kun få muligheder for at behandle NAFLD, herunder ændringer livsstil og insulinsensibilisatorer. De seneste oplysninger tyder på, at cannabinoiderne Δ9-tetrahydrocannabivarin (THCV) og cannabidiol (CBD) forbedre insulinsensivitet; Vi tager sigte på at studere deres virkninger på lipid niveauer. ... Vores resultater tyder på, at THCV og CBD, kan anvendes som nye terapeutiske midler til farmakologisk behandling af fedme- og metabolisk syndrom-relateret NAFLD/hepatosteatosis. "

 

- Institute of Biomolecular Chemistry, Consiglio Nazionale delle Ricerche, Via Campi Flegrei 34, 80078, Pozzuoli, Naples, Italy.

- Institute of Translational Medicine, Clore Laboratory, University of Buckingham, Buckingham, UK.

 

 

Cannabidiol beskytter leveren fra binge alkohol-induceret steatosis af mekanismer, herunder hæmning af oxidativ stress og øget autofagi.

 

Akut alkohol-indtagelse inducerer fedtinfiltration, og effektiv forebyggelse af steatose kan beskytte leveren fra progressive skader forårsaget af alkohol. Øget oxidativ stress er blevet rapporteret som en mekanisme underliggende alkohol-induceret steatose. Vi evaluerede om cannabidiol, som er blevet rapporteret til at fungere som en antioxidant, kan beskytte leveren fra alkohol-genereret oxidativ stress-induceret steatosis.

 

Cannabidiol kan forhindre akut alkohol-induceret lever-steatosis i mus, eventuelt ved at forhindre stigning i oxidativt stress og aktivering af JNK MAPK-vejen. Cannabidiol kan per se øge autofagi både i CYP2E1-udtrykkende HepG2 celler og i muselever. Vigtigere, cannabidiol kan forhindre faldet i autofagi fremkaldt af alkohol. Som konklusion viser disse resultater, at cannabidiol beskytter muselever fra akut alkohol-induceret steatosis gennem flere mekanismer, herunder svækkelse af alkohol-medieret oxidativt stress, forebyggelse af JNK MAPK-aktivering og forøget autofagi.

 

a) School of Public Health, Sun Yat-sen University, Guangzhou, Guangdong 510080, Kina

 

b) Mount Sinai School of Medicine, New York, NY 10029, USA

 

c) State Key Laboratory of Oncology in South China, Collaborative Innovation Center for Cancer Medicine, Sun Yat-sen University Cancer Center, Guangzhou, Guangdong 510060, China

 

 

cannabinoider modulerer hjernens belønningssystemer tæt involveret i stimulans-afhængighed, og giver yderligere bevis for, at cannabinoid-systemet kunne udforskes som et potentielt lægemiddelforsknings-mål for behandling af afhængighed på tværs af forskellige klasser af stimulanser. - Front Psychiatry. 2013;4:109.

 

... Psykose er derfor antaget som en kontraindikation for behandling med cannabinoid medicin, selv om to nøje undersøgte-serier har vist en positiv effekt af THC i behandling af refraktær skizofreni.

 

Hyppige fysiske virkninger af cannabinoider er træthed, svimmelhed, takykardi, ortostatisk hypotension, mundtørhed,

 

Apotekeren nævner en mærkbar bivirkning, som jeg har haft med at spise cannabis brownies: mundtørhed - der er næppe et problem, når man overvejer de samlede fordele ved medicinen og som nemt kan klares med et glas vand, hvis der ellers er noget rent i nærheden. - Naturens (legale) cannabinoider

 

nedsat tåreflåd,

 

Jeg får ofte tårer af glæde, når mit ECS er aktivt. Ja, jeg fornemmer det meget. Gråd er helt sikkert åndelig. Jeg græder meget, når jeg er høj. Aktivering af ECS tillader følelserne at komme i spil. Det er det retrograde signalerings-øjeblik, som mennesker kender så godt - men ikke ved, kaldes retrograd signalering. De tidspunkter, hvor vi høreføler-ser-smager-og-duftføler vores bevidsthed. Nogle følelser videregives for evigt. Nogle får tanker om evighed. Retrograd signalering giver mig mulighed for at tænke over tingene, til at fundere, spekulere og undres - wow - kan ikke forestille mig en verden uden undren ... Et cannabineret drømmeri

 

muskelafslapning, og øget appetit. Ifølge små epidemiologiske undersøgelser, kan regelmæssig indtagelse af cannabis fremskynde udviklingen af ​​skrumpelever hos patienter med hepatitis C.

 

PS: To ikke-psykoaktive cannabinoider reducere intra-cellulære lipidniveauer og hæmmer hepatosteatosis

... Vores resultater tyder på, at THCV og CBD, kan anvendes som nye terapeutiske midler til farmakologisk behandling af fedme- og metabolisk syndrom-relateret NAFLD/hepatosteatosis. "

 

Ingen akutte dødsfald er blevet beskrevet som utvetydigt kunne henføres udelukkende til cannabisforbrug eller behandling med cannabinoider. Alligevel kan de vaskulære virkninger af cannabinoider øge risikoen for myokardieinfarkt hos personer sådan prædisponerede.

 

Er det kardiovaskulære system et terapeutisk mål for cannabidiol?

Akkumulerende beviser nu tyder også på, at cannabidiol (CBD) er gavnligt i det kardiovaskulære system. CBD har direkte aktioner på isolerede arterier, der forårsager både akutte og tidsafhængig vasorelaksation...CBD beskytter mod vaskulære skader forårsaget af et højt glukose-miljø, inflammation eller induktion af type 2-diabetes i dyremodeller og reducerer vaskulær hyper-permeabilitet forbundet med sådanne miljøer...I hjertet beskytter in vivo CBD-behandling mod iskæmi-reperfusionsskade og imod kardiomyopati forbundet med diabetes. Ligeledes i en anden model for iskæmi-reperfusion, har CBD vist sig at reducere infarktstørrelse og øge blodgennemstrømningen i dyremodeller af slagtilfælde, følsomme over for 5HT1A-receptorantagonisme.

 

CBD reducerer kardiovaskulær reaktion på modeller af stress, anvendt enten systemisk eller intrakranialt, inhiberet af en 5HT1A-receptor-antagonist. - Br J Clin Pharmacol. 2013 Feb; 75(2): 313–322. - Relaterede citater

 

Tolerance udvikles til mange af de uønskede virkninger af cannabinoider - især træthed, svimmelhed, og hjerte-kar og psykoaktive virkninger - over en periode af dage eller uger. Abstinenssymptomer forekommer altid kun i storforbrugere af cannabis efter pludseligt ophør af forbruget. De er af samme art og intensitet til dem, der opleves efter pludselige ophør af rygning af cigaretter og omfatter desorientering, irritabilitet, søvnløshed, øget sved, og tab af appetit. Abstinenssymptomer udgør, dog, sjældent et problem i den kontrollerede medicinske administration af cannabinoider.

 

2014, 16. januar - HVIS du kan bekæmpe ild med ild, kan du bekæmpe cannabis med cannabis?

 

Ifølge en verdens første undersøgelse af Universitetet i NSW, er det muligt.

 

Forskning ledet af det Nationale Cannabis Forebyggelse og Informationscenter (NCPIC) har afsløret afhængige cannabisbrugere var lettet fra abstinenssymptomer, når de brugte den cannabis-baserede medicin Sativex. Sativex er en oral spray, der indeholder cannabis ekstrakter kun administreres i Australien for at afhjælpe multipel sklerose spasticitet og smerter.

 

Cannabis-abstinenser er ikke livstruende, eller så alvorlige som dem, der ses i heroinbrugere, men omfatter depression, cannabis længsel og søvnproblemer.

 

Enoghalvtreds (51) patienter fra de sydøstlige Sydney og Hunter New England's sundhedsdistrikter deltog i forskningen, som er blevet offentliggjort i JAMA Psychiatry (2014; 71 (3):. 281-291) medicinske tidsskrift. Dr. David Allsop, en efterforsker i UNSW undersøgelsen, sagde Sativex helt afdæmpede hele spektret af tilbagetræknings cannabis symptomer hos patienter, involveret i undersøgelsen.

 

Han fortalte AAP cannabis tilbagetrækning, dog et meget mild syndrom, var "væsentligt undertrykt af lægemidlet".

 

Han sagde, at han håbede, at undersøgelsen vil føre til yderligere forskning og eventuel godkendelse af Sativex til at behandle mennesker for problematisk cannabisbrug.

 

Ledende undersøgelses efterforsker og NCPIC direktør professor Jane Copeland sagde en af ​​10 personer, der prøvede cannabis blev afhængige.

 

"Som cannabis brug stiger rundt omkring i verden og flere mennesker søger behandling for at hjælpe dem med at holde op, er det overraskende er der ingen godkendte medicin til at lindre symptomerne på tilbagetrækning," sagde hun.

 

"Succesen med denne undersøgelse giver betydelig håb for dem der kæmper for at komme igennem en tilbagetrækning fra cannabis og forblive afholdende ind i fremtiden (der hvor det er kriminelt og efter eget oprigtigt ønske)."

 

 

Oplysninger om egnethed til at føre køretøjer og betjene maskiner leveres i boks 3.

 

Boks 3

Bilkørsel og betjening af maskiner

 • Under et forløb med cannabinoider kan patientens evne til at føre motorkøretøj og betjene maskiner sikkert være forringet. Den største risiko er ved starten af behandlingen, under dosis-bestemmelses-forsøgs fase, og hvis dosis ændres.

 

 • Patienter der indtager cannabinoider ved en konstant dosis over en lang periode udvikler ofte tolerance over for forringelse af psykomotorisk ydeevne, så de kan føre køretøjer sikkert.

 

 • På grund af lindring/lettelse af symptomer, kan behandling med cannabinoid medikamenter faktisk tydeligt forbedre patientens evne til at føre motorkøretøjer (sammenlignet med ingen behandling).

 

Praktiske tips om brugen af cannabis præparater i Tyskland

 

I Tyskland kan behandlingen lægeligt overvåget med cannabis eller individuelle cannabinoider tage en af to former:

 

1.) ordination af det aktive stof dronabinol (THC) - forpakket eller blandet specielt til patienten -, det syntetiske THC-derivat nabilon eller cannabis-ekstrakt (i form af en sublingual spray), ved hjælp af den særlige recept-formular for narkotiske stoffer; eller

 

2.) behandling med cannabisblade. Sidstnævnte kræver imidlertid særlig dispensation i henhold til § 3 stk. 2 i Tyske Narkotika Lov (Betäubungsmittelgesetz, BtMG) (Boks 4, 5).

 

Legalisering af marihuana til medicinske formål i Tyskland

 

Udgivet den 18 juni 2010

Box 4

Options for treatment with cannabis in Germany

 

Boks 4

Muligheder for behandling med cannabis i Tyskland

 • Ordination af dronabinol, nabilon eller cannabis-ekstrakt af en læge, ved hjælp af den særlige recept-formular for narkotiske stoffer

 

 • En recept på dronabinol udfærdiget af apotekeren kunne affattes således: "olie-baserede dronabinol dråber 2,5%, 10 ml (svarende til 250 mg dronabinol), start med 2 × 3 dråber (2 × 2,5 mg) og forøg gradvist. "

 

 • Ansøgning til Føderale Opium Styrelse om dispensation i henhold til § 3 stk. 2 i Narkotika Loven (BtMG), tillader en patient til selv at administrere cannabis under lægelig overvågning.

 

PS. 2014 - Medicinsk Cannabis Love og Opioid-analgetikum Overdose-Dødeligheden i USA, 1999-2010

 

Vigtighed: Opioid-analgetikum/smertestillende overdosis dødelighed fortsætter med at stige i USA, som følge af stigninger i ordination til kroniske smerter. Fordi kroniske smerter er en vigtig indikation for medicinsk cannabis (tilladelse dertil), love, der giver adgang til medicinsk cannabis kan ændre overdosis-dødelighed relateret til smertestillende midler i stater, der har vedtaget dem.

 

Formål: For at bestemme sammenhængen mellem tilstedeværelsen af statslige medicinsk cannabis love og opioidanalgetikum overdosis-dødelighed.

 

Design, Indstilling og Deltagere: En tidsserie analyse blev foretaget af medicinsk cannabis-love og dødsattest-data på statsligt niveau i USA fra 1999 til 2010; alle 50 stater blev inkluderet.

 

Eksponering: Tilstedeværelse af en lov om oprettelse af et medicinsk cannabis-program i staten.

 

Væsentligste resultater og foranstaltninger: ... Stater med medicinsk cannabis-love havde en 24,8% lavere gennemsnitlig årlig opioid-overdosis-dødelighed (95% CI, -37,5% til -9.5%, P = .003) sammenlignet med stater uden medicinsk cannabis love. Undersøgelse af sammenhængen mellem medicinsk cannabis love og opioid-analgetikum-overdosis dødelighed i hvert år efter gennemførelsen af loven viste, at sådanne love var forbundet med en lavere overdosis-dødelighed som generelt blev styrket over tid...

 

Konklusioner og relevans: Medicinsk cannabis love er forbundet med en markant lavere opioid-overdosis-dødelighed på statsligt niveau. Yderligere undersøgelse er nødvendig for at afgøre, hvordan medicinsk cannabis love kan interagere med politikker, der sigter på at forebygge opioid-analgetikum-overdosis.

 

Boks 5

Dosering af cannabinoider

 • Begynd med en lav dosis og øge gradvist.

 • Start med 1 til 2 × 2,5 mg dronabinol, 1 × 1 mg nabilon, eller 1 spray dosis af cannabis-ekstrakt dagligt.

 • Forøg med én enhed (2,5 mg dronabinol, 0,5 mg nabilon, 1 spray dosis af cannabis-ekstrakt) hver 1 til 2 dage, indtil den ønskede effekt er opnået eller bivirkninger fremkommer.

 

 • Hvis der opstår bivirkninger, reduceres med én enhed.

 • Den maksimale licenseret daglige dosis af cannabis-ekstrakt er 12 spray doser.

 • Terapeutiske doser af dronabinol ligger normalt mellem 5 og 30 mg om dagen, afhængigt af indikationen og individuel respons og tolerance.

 • Den daglige dosis af nabilon er sædvanligvis 1 til 4 mg og doser overstiger normalt ikke 6 mg.

 

 

Ordination af cannabinoid medicin

Kommercielle præparater af nabilon og dronabinol er tilgængelige i USA, Storbritannien og andre lande, og kan blive ordineret i Tyskland i henhold til § 73 stk. 3, i Lægemiddel-loven (Arzneimittelgesetz). Farmaceuter opnår disse medikamenter fra specialiserede importører. Men disse dronabinol-holdige midler er dyrere end individuelt blandet præparater.

 

Den tyske Lægemiddel Produkt Kode (Deutscher Arzneimittelkodex → dronabinol ) fra Føderale Union af Tyske Sammenslutninger af Apotekere har offentliggjort regler for fremstilling af et præparat indeholdende dronabinol. Brug af et aktivt stof fremstillet af to virksomheder i Tyskland, kan apotekeren fremstille olie eller alkohol-baserede dråber eller kapsler.

 

I princippet kan læger fra enhver disciplin uden yderligere kvalifikationer ordinere dronabinol (færdigpakket eller individuelt blandet), nabilon og cannabis-ekstrakt, også ud over de godkendte indikationer (off-label), til den enkelte patient. Den hyppigste off-label anvendelser af cannabis-baserede lægemidler er som følger:

 

Off-label-behandling med cannabinoid medikamenter er vanskeligt i den kliniske hverdag, dog, fordi lovformelige sygeforsikringsselskaber normalt nægter at påtage sig omkostningerne. For at undgå eventuelle efterfølgende regreskrav, bør spørgsmålet om godtgørelse af udgifter derfor præciseres med den relevante forsikringsselskab, før udskrivning en recept. En privat recept, hvor patienten bære omkostningerne, kan udstedes på ethvert tidspunkt.

 

Behandling med cannabis på grundlag af en undtagelse i henhold til Narkotika Loven

Alternativt kan patienten ansøge til Føderale Opium Styrelse, en gren af Føderal Institute for Narkotika og Medicinsk Udstyr (BfArM), for en undtagelse i henhold til BtMG § 3 stk. 2. Hvis udstedt, tillader denne undtagelse køb af medicinske cannabis-blomster til brug i medicinsk overvåget selvbehandling. For at forenkle proceduren, indeholder hjemmesiden for BfArM information til læger og patienter og de nødvendige ansøgningsskemaer. I ansøgningen, skal patienten, angive at andre behandlingsformer ikke var effektive og forklare, hvorfor behandling med andre, ordinations mulig cannabinoid medicin ikke er muligt, f.eks fordi sygeforsikring ikke vil påtage sig omkostningerne. Ansøgningen skal være ledsaget af en lægeattest. Omkostningerne ved denne behandling skal bæres af patienten.

 

 

En dansker må flytte til Flensborg for at få sine ordinerede cannabis-blomster

 

18:54/29:12

 

 

 

I relation til den danske Sundhedsstyrelse (23:34) ikke vil anbefale folketinget at legalisere cannabinoider og afkriminalisere dets brugere, så de må emigrere og bosætte sig i Tyskland (inden for EU) hvis de ikke vil nyde retsforfølgelse og straf, er at marihuana skal bevise sin farmaceutiske værdi som alt anden medicin før styrelsen går ind i sagen!

 

Sundhedsminister Nick Hækkrerup (S) fyrede i sidste uge (marts 2015) den administrerende direktør for Sundhedsstyrelsen, Else Schmidt, med øjeblikkelig varsel, og ifølge DR Nyheder har hun nu fået et plaster på såret, der beløber sig på 2.386.650 kroner plus pension. Else Smith blev fyret fra Sundhedsstyrelsen med en begrundelse om, at der har været for mange dårlige sager med styrelsens tilsyn. DR Nyheder har senest afdækket, hvordan en hjerneskadet psykiater i Vestjylland praktiserede frem til 2013, selvom der blev advaret imod ham første gang i 2004, med dødsfald og voldsomme fejlbehandlinger involveret

 

OVERBLIK: Her er Sundhedsstyrelsens skandalesager i Else Smiths tid (blot)

 

Svigtende tilsyn med psykiatere og international kritik er blandt Sundhedsstyrelsens dårlige sager.

 

* Imod Chartret om grundlæggende rettigheder for Den Europæiske Union, hvor der fastslås bestemte politiske, sociale og økonomiske rettigheder for Den Europæiske Unions (EU) borgere og indbyggere, i EU-retten.

 

 1. Den 1. ret - retten til værdighed, retten til livet og forbud mod tortur, slaveri og dødsstraf, eugenisk praksis, kloning af mennesker negligeres og groft overtrædes. En bestemmelse der hovedsagelig er baseret på den europæiske menneskerettighedskonvention artikel 1 og som nøje afspejler artikel 1 i den tyske grundlov, overtrædes ved at kriminalisere hampeplanten, dets cannabinoider og brugerne deraf, af den årsag, at cannabinoider er årsag til livet for den enkelte EU-borger (Uterine cannabinoider og begyndelsen af menneskers liv) samt det vigtigste kemiske stof/forbindelse i og ophav til mennesket og alle hvirveldyr (Fødslen af ​​ECS).

 

Cannabinoider modulere liv. Cannabis (marihuana) frembringer cannabinoider. Cannabinoider: *regulerer og beskytter graviditet*, øger og beskytter hjerneceller *helbreder og vedligeholder alle biologiske systemer* og dræber cancerceller. Cannabinoider er bedst beskrevet som "naturens sundhedspleje-plan." Et faktum er, at alle mennesker (selv alle pattedyr) bruger cannabinoider. Dette definerer og fremhæver den genetiske rolle cannabinoider har i den menneskelige udvikling (fra undfangelse til død). Den medicinske marihuana bevægelse har med rette fremmet cannabis som en måde at supplere ens cannabinoid-system.

 

 1. Den anden titel dækker frihed, personlig integritet, privatlivets fred, beskyttelse af personoplysninger, ægteskab, tankefrihed, religion, ytring, forsamling, uddannelse, (cannabis-universitetet) arbejdstagerrettigheder, ejendom og retten til asyl.

 

Fordi cannabinoider er grundlæggende for livet, overtrædes dennet ret i alle henseender, og viser at EU skal beskytte og ikke forbyde en borger retten til at besidde cannabis. Det er klart, at retten til at bevare ens helbred er retten til selvforsvar, også med plante-cannabinoider - eftersom det ser ud som naturen tænkte på dette langt, før vi gjorde.

 

 1. Den tredje titel dækker lighed for loven, forbud mod enhver forskelsbehandling, herunder på grund af handicap, alder og seksuel orientering, kulturelle, religiøse og sproglige mangfoldighed, børnenes rettigheder og ældre.

 

* Formularer kun på tysk.

 

Model-form af et certifikat til at bære på sig ved rejsende under behandling af medicinske præparater, der indeholder narkotika og/eller psykotrope stoffer (PDF, 140KB, Fil er ikke fuldt ud er i overensstemmelse med standarder for tilgængelighed)

 

I henhold til retningslinjerne for Rejsende offentliggjort af det Internationale Kontroludvalg for Narkotiske Midler (INCB). - Føderal Institute for Narkotika og Medicinsk Udstyr (BfArM)

 

 1. Den femte ret dækker de rettigheder EU-borgere har, heriblandt retten til at stemme ved valget til Europa-Parlamentet og retten til at bevæge sig frit inden for EU.

 

Herfor overtræder Sundhedsstyrelsen og Danmark også Chartret grundlæggende rettigheder for Den Europæiske Union, ved at kræve fast bosættelse og registrering af medborgere i et andet EU-tilknyttet land for at afholde/hindre denne (og andre medlemslandes borgere) retten til at bevæge sig frit inden for EU med sin tyske eller tjekkiske ordinerede marihuana-blomster i eget oprindelsesland (med og uden INCB fremprovokeret certifikat).

 

Herfor må vi håbe at EU's jurister lever op til de enorme lønninger og ånden i samarbejdet for et bedre Europa. Eller er fokus reelt kun på bankredningspakker og vækst for svær-industrien?

 

De vigtigste meddelelser

 

 

 • I 2011 godkendte de tyske tilsynsmyndigheder en cannabis-ekstrakt til behandling af moderat til svær refraktær spasticitet i multipel sklerose.

 

 • Medicinsk behandling overvåget kan involvere recept af det cannabis aktive stof dronabinol (THC) - forpakket eller særskilt forarbejdet -, det syntetiske THC derivat nabilon eller cannabis-ekstrakten i form af en sublingual spray.

 

 • Alternativt kan patienter ansøge Føderal Opium Styrelse om tilladelse der tillader behandling med medicinske cannabis-blomster.

 

 • De etablerede indikationer for behandling med cannabinoid medicin er spasticitet i multipel sklerose, kvalme og opkastning efter kemoterapi, appetitløshed i HIV/Aids, og neuropatisk smerte.

 

 

 

 

Abstrakt

 

Cannabinoider har vist at have antioxidant egenskaber urelateret til NMDA-receptormodstand. Denne nyligt fundne egenskab gør cannabinoider brugbare i behandling og forebyggende behandling (profylakse) af en bred variation af oxyderingsassocierede sygdomme, så som iskæmi, alders-relaterede, betændelses-og autoimmune sygdomme.

 

Cannabinoiderne har vist at have særlig anvendelse som nervebeskytter (neurobeskytter) for eksempel ved at begrænse neurologisk nevebeskadigelse fremkommet efter iskæmisk skade, så som apopleksi (slagtilfælde) og traumer, eller i behandlingen af neurodegenerative sygdomme, så som Alzheimers, Parkinsons og HIV dementia.

 

Ikke-psykeaktive cannabinoider, så som Cannabidiol (CBD: C21H30O2), er i særdeleshed fordelagtig at bruge fordi de forhindrer toksitet som fremkommer ved psykoaktive cannabinoider ved høje doser nyttige i metoden af den indeværende opfindelse.

 

En særskilt beskrevet klasse af cannabinoider er nyttige som nervedegenerativ antioxidanter er formular (I) hvori R gruppe er uafhængig valgt fra gruppen bestående af H, CH3 (C2H3 - carbon-atom er bundet til tre hydrogen-atomer), og COCH3 (C2H3O - to carbon- og et oxygen-atom er bundet til tre hydrogen-atomer (acetyl-gruppe, en funktionel gruppe)

 

 

* Den Danske Sundhedsstyrelses information (offentlig) om Medicinsk brug af Cannabis

 

Hash, pot, marihuana, skunk og hasholie er nogle af de mange navne, som en række illegale produkter, der er udvundet fra planten Cannabis sativa, bærer.

 

Cannabis sativa, også kaldet almindelig hamp, er en plante af Cannabis-slægten i hampefamilien. Af andre typer Cannabis kendes også Cannabis indica og Cannabis ruderalis.

 

Cannabis har siden 1960’erne været det mest udbredte af de illegale stoffer, men der er også en lovlig medicinsk side ved brugen af medicin, der indeholder nogle af de aktive stoffer, som findes i Cannabis.

 

Enkelte af de aktive stoffer, der findes i Cannabis (cannabinoider), kan fremstilles syntetisk, ligesom der kunstigt kan fremstilles cannabinoider, der ikke findes naturligt. Sådanne aktive stoffer kan anvendes i medicin. (Det er groft uforsvarligt og kræver jurister og Højesteret samt ikke mindst EU, her træder til!) I det følgende vil Sundhedsstyrelsen informere om de danske regler og erfaringer på området og i et vist omfang oplyse om regler og erfaringer fra andre lande.

....

 

6) Positive virkninger ved brug af medicin med aktive stoffer fra Cannabis

Der er en del offentliggjort medicinsk forskning, der viser de mange negative effekter ved brug af Cannabis – særligt over længere perioder. Derimod er der meget lidt medicinsk forskning om de gavnlige effekter...

 

 

? I 1753 identificerede Carl von Linné Cannabis sativa i sin oprindelige 1753 klassificering (Species Plantarum). I 1785, fik en anden fremtrædende biolog, Jean-Baptiste Lamarck, nogle plante-prøver indsamlet i Indien. På grundlag af flere karakteristika, herunder deres faste stilke, tynde bark, og formen af deres blade og blomster mente Lamarck, at de skal holdes adskilt fra C sativa. Derfor påberåbte han en ny art, C indica.

 

Den tredje og mindst velbegrundede af arterne er C ruderalis. Det var det navn, en russer, Janischevsky, gav de cannabis-planter han fandt vokse i sydøstlige central region i sit land. Forskellene han bemærkede var hovedsagelig i størrelse, form og skallen af frøene. Og selv Janischevsky selv synes ikke at have været helt overbevist om, at disse berettigede en ny art... En almindelig udtrykt opfattelse er, at indica, ruderalis og andre såkaldte artsfælder bør betragtes som højst underarter eller endda varianter af C sativa. - Cannabis forvekslinger; BMJ. 2006 Jan 21; 332(7534): 175–176.

 

29-11-2013 - j.nr.2013113424/ - Sundhedsstyrelsen - Danish Health and Medicines Authority (underlødig og selvmodsigende information)

 

 

Tak til

 

Oversat fra den oprindelige tyske version af David Roseveare.

 

Bearbejdet derudfra af cannabinoide-information.dk

 

Oplysninger på internettet: Føderal Opium Styrelse

 

 

Interessekonflikter erklæring

Dr. Grotenhermen fungerer som konsulent for virksomhederne Bionorica Ethics og THC Pharm. Han er formand for den Tyske Sammenslutning for Cannabinoid Medicin (Arbeitsgemeinschaft Cannabis als Medizin e. V.; ACM) og administrerende direktør for Den Internationale Sammenslutning for Cannabinoid Medicin (IACM).

 

Prof. Müller-Vahl har modtaget refusion af kongres-diæter og rejse- og opholdsudgifter fra Astra-Zeneca (én af verdens største medicinalvirksomheder med omsætning i 2006 på ca. 145 mia. DKK) og (danske) Lundbeck. Hun har modtaget honorarer for udførelse af rekvirerede kliniske studier og midler til et forskningsprojekt på egen initiativ fra Böhringer Ingelheim.

 

Franjo Grotenhermen, Dr. med. og Kirsten Müller-Vahl, Prof. Dr. med

 

Franjo Grotenhermen

Franjo Grotenhermen har viet de sidste 20 år af sin karriere for undersøgelsen af ​​videnskabelige og politiske spørgsmål i forbindelse med medicinsk og rekreativ brug af cannabis og cannabinoider.

 

Dr. Grotenhermen er grundlægger og formand for den Tyske Sammenslutning for Cannabis som medicin (ACM) og grundlægger og administrerende direktør for Den Internationale Sammenslutning for Cannabinoid Medicin (IACM). ACM blev grundlagt i 1997 af læger, patienter og andre, der går ind for medicinsk brug af cannabis. Dens medlemmer er fra de tysktalende lande. IACM er en videnskabelig forening, der tjener som et global clearinghouse for videnskabeligt baserede oplysninger om de medicinske anvendelser af cannabis og fortsætter med at give oplysninger til andre forskere, patienter, farmaceutiske virksomheder, politiske beslutningstagere og medier. Grotenhermen er redaktør af IACM-Bulletin, som udgives hver anden uge på seks sprog (engelsk, tysk, fransk, spansk, portugisisk og italiensk).

 

Han har en privat praksis specialiseret sig i medicinsk brug af cannabis og cannabinoider. Han er leder af nova-Instituttet baseret nær Köln og forfatter til mange artikler, bøger og bogkapitler om det terapeutiske potentiale, farmakologi og toksikologi af cannabinoider. Han er ekspert og konsulent for disse spørgsmål til private personer, virksomheder, domstole og institutioner, herunder Verdenssundhedsorganisationen.

 

Skriv venligst under på Medicinsk Cannabis Erklæring

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) → Gennemgang af litteraturen om THC-COOH indikerer, at de farmakologiske egenskaber af denne ikke-psykoaktive men fremtrædende metabolit har været ufuldstændigt og - i forfatternes mening - utilstrækkeligt karakteriseret. De vigtigste ubesvarede spørgsmål er: Kan nogen af de farmakologiske virkninger observeret for THC tilskrives THC-COOH? I hvilket omfang påvirker THC-COOH den biologiske aktivitet af THC-holdige præparater? Det er håbet, at yderligere undersøgelser vil afsløre eventuelle inddragelse af denne rigelige og langlivet metabolit i farmakologi-komplekset og i de beviste terapeutiske virkninger af THC-holdige lægemidler. Med andre ord: kan THC være et potentiel pro-drug til en anden farmakologisk enhed? - 11-Nor-9-carboxy-Δ9-tetrahydrocannabinol - en allestedsnærværende endnu underforsket cannabinoid. En gennemgang af litteraturen - Cannabinoider 2014;9(1):1-8 (PDF) - István Ujváry, Franjo Grotenhermen

 

* Rusen gør, at følsomheden til den ydre stimulering frembringer detaljer, som normalt vil blive overset, gør at farver synes mere klare og farverige, gør at der frembringes en værdsætning og lyst til at arbejde/gå i dybden med kunst, der tidligere havde en lille eller ingen interesse for beskueren. Det er som om den voksne (11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) cannabis-berusede bemærker/opfatter/sanser verden med den samme nyhedsfornemmelse, forundring, nysgerrighed og begejstring som et barn. Beruselsen forstærker værdsættelsen af musik; mange jazz og rockmusikere har sagt, at de spiller bedre under påvirkning af marihuana, men denne effekt er ikke objektivt bekræftet.

Uddrag fra:

Kapitel 17 - Marihuana - Af Lester Grinspoon, og James B. Bakalar, og Ethan Russo (Fra 2004-udgaven af Substance Abuse, En omfattende lærebog, Redigeret af Joyce Lowinson og udgives af Lippincott Williams og Wilkins)

 

Den forventede tidsplan for klima-afgang for området omkring Solingen, en by i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen. Den ligger omkring 10 kilometer øst for Düsseldorf og ca. 30 kilometer nord for Köln.

 

Pr. 2009 bor der 160.992 indbyggere.

 

Den svingende variabilitet af de globale temperaturer skaber ofte debat om hvor alvorligt vi skal tage klimaforandringerne. Men inden for 35 år vil selv de laveste månedlige dyk i temperaturerne være varmere end vi har oplevet i de sidste 150 år, ifølge en massiv analyse af alle klimamodeller i 2013. Troperne vil være den første til at overskride grænserne for historiske ekstremer og opleve en usvækket hedebølge, [stigende vandstand i havet] der truer den biologiske mangfoldighed og stærkt befolkede lande med færrest ressourcer til at tilpasse sig.

 

"Resultaterne chokerede os. Uanset scenariet vil ændringer komme snart, "siger ledende forfatter Mora. "Inden for min generation, uanset klima vi var vant til, vil det være en saga blot".

 

Undersøgelsen fandt, at den overordnede globale effekten af ​​klimaændringer på biodiversiteten vil forekomme ikke blot som et resultat af de største absolutte ændring ved polerne, men også, måske mere presserende, fra små, men hurtige ændringer i troperne.

 

Tropiske arter er ikke vant til klimavariationer og er derfor mere sårbare over for relativt små ændringer. Troperne holder verdens største mangfoldighed af marine og terrestriske arter og vil opleve hidtil usete klimaer omkring 10 år tidligere end noget andet sted på Jorden.

 

I overvejende udviklingslande, bor over en milliard mennesker under et optimistisk scenario, og fem milliarder under et business-as-usual-scenarie, i områder, der vil opleve ekstreme klimaer før 2050. Det giver anledning til bekymring for ændringer i udbud af mad og vand, menneskers sundhed, større spredning af smitsomme sygdomme, varmestress, konflikter (flygtningestrømme) og udfordringer for økonomier.

 

"Vores resultater tyder på, at de lande der først bliver påvirket af hidtil usete klimaer, er dem med den mindste kapacitet til at reagere," siger medforfatter Ryan Longman.

 

"Ironisk nok, det er de lande, der er mindst ansvarlige for klimaændringerne i første omgang."

 

Mens undersøgelsen beskriver det globale gennemsnit, har forfatterne visualiseret deres data på et interaktivt kort som viser hvor klimaet vil overstige historiske fortilfælde for steder i hele verden.

 

"Vi håber, at med dette kort kan folk se og forstå udviklingen af klimaændringer i tide, hvor de bor, og forhåbentlig forbinde mennesker tættere på spørgsmålet og øge bevidstheden om, at det haster med at handle," siger medforfatter Abby Frazier.

 

Undersøgelsen tyder på, at ethvert fremskridt til at bremse de igangværende klimaændringer vil kræve en større indsats fra de udviklede lande til at reducere emissionerne, men også mere omfattende finansiering af sociale og bevarelsesprogrammer i udviklingslandene for at minimere virkningerne af klimaændringerne. Jo længere ventetid, jo sværere vil afhjælpningen blive.

 

"Forskere har gentagne gange advaret om klimaændringer og de sandsynlige virkninger for biodiversitet og mennesker,"

siger Mora og fortsætter.

 

"Vores undersøgelse viser, at sådanne ændringer er allerede over os. Disse resultater bør ikke være grund til at give op.

I stedet bør de opfordre os til at reducere emissionerne og sænke hastigheden af ​​klimaforandringerne.

Dette kan købe tid for arter, økosystemer, og os selv til at tilpasse sig de kommende ændringer. "

 

 

 

PS Klimaforandringer, Bilindustrien og Merkel vandt

 

I sidste kom det nemlig frem, at Merkels parti (CDU) har modtaget det største kampagnebidrag nogensinde i tysk politik: 690.000 € eller på godt dansk lidt mere 5 mio.kr. Den glade giver var BMW og hvorfor gjorde de så det? Jo, den store tyske bilproducent ville belønne Merkel fordi hun har kæmpet bilernes sag i EU, og vundet.

 

Tilbage i juni deltog jeg i et debatmøde på Folkemødet, hvor vi skulle diskutere grøn transport og elbiler. EU satser som Danmark og Region Hovedstaden på elbiler, da de ikke udleder CO2 eller andre giftige gasser, men indtil de for alvor slår igennem og bliver mainstream skal der arbejdes med at gøre de fossile biler mere grønne. EU’s danske klimakommissær Connie Hedegaard (C) var derfor på Bornholm og fortalte om en helt frisk aftale i EU om at stramme kravene til bilfabrikanterne. Nye biler fra 2020 skulle ifølge aftalen kun udlede 95 gram CO2 pr. kørt kilometer, men kommissæren forudså modstand fra den stærke bilindustri frem mod udmøntning af aftalen.

Og desværre må man sige, at kommissæren fik ret. Tyskland med Merkel i spidsen satte i sidste uge foden ned og blokerede for aftalen. Bilerne må forsat svine med CO2, BMW er glade og valgte derfor at kvittere for Merkels arbejde. BMW bedyrer naturligvis at donationen ikke hænger sammen med Merkels indsats for at beskytte tysk bilindustri, man valgte dog alligevel at holde donationen hemmelig til efter valget, så den giver jeg ikke meget for.... Europa Debat. Klimaforandringer, Bilindustrien og Merkel vandt af lars.s.gaardhoej - 21. oktober 2013: Lars Gaardhøj er socialdemokratisk regionsrådsmedlem i Hovedstaden og formand for regionens miljø- og grøn vækst udvalg.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved