Apotek

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

 

En borgers fortælling om cannabinoide-apoteker

 

 

 

Hvad er et cannabinoide-Apotek?

Siden den medicinske marihuana-bevægelsen begyndte har 23 stater og District of Columbia tilladt medicinsk brug eller effektivt afkriminaliseret det, begyndende med Californien i 1996, Alaska, Arizona, California, Colorado, Connecticut, Delaware, Hawaii, Illinois, Maine, Massachusetts, Maryland, Michigan, Montana, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, Oregon, Rhode Island, Vermont, Washington. Maryland tillader nedsat eller ingen sanktioner, hvis brugen af cannabis har et medicinsk grundlag. På trods af legalisering af marihuana i Washington og Colorado, kan en medarbejder stadig blive fyret, hvis de testes positive af en narkotika-test, på trods af at have en læges anbefaling. Californien, Colorado, Arizona, New Mexico, Maine, Rhode Island, Montana, og Michigan er i øjeblikket de eneste stater til at udnytte apoteker eller "medfølelses klubber" til at sælge og formidle medicinsk cannabis; Connecticut og Massachusetts har også planer om at gøre det.

 

CHAMP, en medfølelses klub var ikke en almindelig lægekonsultation. Her var komfortable stole og sofaer, sofaborde med skåle fyldt med saltkringler og popcorn og frisk frugt. Der var en halv snes mennesker i forskellige farver, aldre og baggrunde siddende rundt omkring, snakker og nyder hinandens selskab. Dette var en medicinsk klub. Det fik mig til spekulerer over hvad de talte om. - Kræft? - Kemoterapi? - Død eller velfærd for en ven?

 

Det er ikke det specialiserede konsultationslokale hos en hjertelæge, neurolog, urolog, psykolog eller øjenlæge. I traditionelle sundhedsydelses-faciliteter føler du dig adskilt fra andre patienter. Men her så jeg enkeltpersoner komme sammen for i fællesskab at dele healingen. Uanset spørgsmål om (kriminalitet og) sundhed, fra kræft til en almindelig forkølelse, spiller ECS en rolle i vores krop for sundheden - på samme måde som et sundt fordøjelsessystem gør.

 

Dette er en anderledes og tiltalende form for sundhedsydelse - en, der udvikler vores evne som mennesker til at tilbyde komfort, pleje, forbindelser og medfølelse. I stedet for forsikrings-formularer, (fængsels) sterile rum med et personale som giver det udseende, at du føler dig som et undermenneske, på CHAMP kan man bare være, og kontakte andre patienter - med andre der arbejder for helbredelse.

 

Jeg spørger Mike - "Hvad nu hvis nogen er helt alene, er uden penge og sengeliggende med ingen til at hjælpe dem?"

 

Mike hæver øjnene og ser direkte ind i mine - "Yeah, vi hjælper dem. Jeg stiger på min cykel og levere det til dem, hvis jeg er nødt til det - det er hvad vi gør."

 

Da han talte erindrede jeg ordene malet ude foran - Service, Håb og Medfølelse.

 

"Den ”medicin” som udbydes af CHAMP er kun til medicinsk brug og IKKE til videresalg".

 

"En ounce (28,35 gram) per person pr dag: - nogle kommer og gør deres indkøb og går igen, nogle bliver på grund af de trygge omgivelser. Vi har lært, at patienter, der mødes sammen underviser hinanden. De taler om hvordan man tager deres medicin, og hvilke stammer fra cannabis som virker godt. Og det er godt at læne sig tilbage og dele historier - det hjælper i helbredelsen."

 

I løbet af 2008 omsatte Californiens medicinske cannabis-industri for omkring 2 milliarder dollars (13,1 milliard DKK) og genererede $ 100 millioner (600,658 millioner DDK) i statslige omsætningsafgift fra anslået 2.100 apoteker, kooperativer, wellness klinikker og taxi-udbringning i sektoren som i daglig tale er kendt som "cannabusiness".

 

Nogle enkelte stater som Oregon vælger at udstede medicinsk marihuana-kort til borgere med en læges anbefaling efter at have betalt et gebyr. Et medicinsk marihuana-kort er et tilstands udstedt id-kort, der gør det muligt for en patient med en læge's henstilling om at opnå, besidde eller dyrke cannabisplanter til medicinsk brug. Disse kort udstedes af en stat eller amt, hvor medicinsk marihuana er anerkendt. Typisk er en patient forpligtet til at betale et gebyr til staten for at få et medicinsk marihuana-kort. I de fleste stater med medicinsk marihuana kortprogrammer, er kortet gyldigt i op til 12 måneder og kan fornyes. Legale stater har også forskellige krav for at opnå en medicinsk marihuana kort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årsager

Medicinsk nødvendighed dikterer, at patienter har sikker adgang til cannabis - Og at deres cannabis er fri for skimmel, mug, og pesticider. Dette har mange stater i USA og nogle få i EU indset. Der er fremkommet tydelige beviser for at cannabinoider i mange sygdomstilstande hjælper langt bedre end anden ordineret kemisk fremstillet medicin, som bevirker et væld af katastrofale bivirkninger og enorme statslige udgifter til følge, hvorimod cannabinoider koster 0 kr. og giver positivt afkast i form af besparelser i alle afskygninger. Sativex; ATC-kode N02BG10: solgt i 16.000 DDD-doser svarende til 130 personer med et offentligt regionalt tilskud på kr. 2.252.000 fra 2011 til og med 2013 i Danmark

 

Kriminalitet

Mange Stater i USA og få i EU har indset, at det er uværdigt og umenneskeligt at sine borgere, måske en ældre dame med tarm-kræft er hensat til skumle gyder og usikre miljøer for at søge lindring, opblandede varesortimenter og et salgspersonale stort set uden viden om forskellige cannabinoider til forskellige lidelser, og har derfor legaliseret brugen til glæde og beroligelse for den enkelte og for samfundet som helhed.

 

Der er desværre jævnligt, med snilde og retorisk skarphed og held, af Skandinaviske og andre modvillige regeringer, argumenteret med, at åbne dørene op for medicinsk cannabis og dets cannabinoider til befolkningen, udgør en trussel mod den offentlige sundhed og sikkerhed, og vil påvirke kriminaliteten i form af eksponering for volds- og berigelseskriminalitet, hvilket har fastholdt og strammet jerngrebet og angsten i en reelt uvidende del af befolkningerne og marihuana-patienten.

 

2014 - Effekten af medicinsk marihuana love for kriminalitet: Beviser fra Stats-paneldata, 1990-2006

 

Baggrund: Debat har omgivet legalisering af marihuana til medicinske formål i årtier. Nogle har argumenteret med at medicinsk marihuana-legalisering (MML), udgør en trussel mod den offentlige sundhed og sikkerhed, måske også påvirker kriminaliteten. I de senere år har nogle amerikanske stater legaliseret marihuana til medicinske formål, genantændt politisk og offentlig interesse i konsekvenserne af marihuana-legalisering på en række udkomme.

 

Metoder: Under henvisning til den amerikanske stats paneldata, analyserede vi sammenhængen mellem stats MML og statslige kriminalitet for alle Del I lovovertrædelser indsamlet af FBI.

 

Resultater: Resultaterne indikerede ikke en forbrydelses-forværrende effekt af MML på nogen af Del I lovovertrædelser. Derimod kan stats MML korreleres med en reduktion i drab og overfalds-rater (niveauer) eksklusive andre kovariater.

 

Konklusioner: Disse resultater er i modstrid med argumenterne der mener legalisering af marihuana til medicinske formål udgør en fare for den offentlige sundhed i form af eksponering for voldelig kriminalitet og berigelseskriminalitet.

 

 

 

 

Harborside - Verdens største cannabis-apotek

Kom med inden for og oplev historien fra begyndelsen, se hvordan et stort marihuana-apotek fungerer og kunderne stømmer til for professionel betjening og vejledning under ordnede forhold. Der er meget at lære, men alt erfaring bruges til at bygge videre på for til sidst at nå, hvad andre ikke må få, et driftig vederhæftig apotekdrevet udbud af farmakologiske plante-cannabinoider til glæde for kunder og personale.

 

Velkommen til Harborside Sundheds Center

 

Udgivet den 24. februar 2012

 

 

Discovery Kanalen's Marihuana Krige

 

 

For første gang på tv, tager en ugentlig serie os med på et tæt og personligt kik på den kontroversielle medicinske cannabis-virksomhed og et muligt fremtidens Danmarks-scenario - hvis du vil?

 

MARIHUANA KRIGENE/WEED WARS følger Oaklands Harborside Sundheds Center, USA's største medicinske cannabis-apotek der betjener over 94.000 patienter. Manden bag Harborside er grundlægger og administrerende direktør Steve DeAngelo, hvis mission er at levere det bedst mulige produkt til hans forskelligartede kundekreds af patienter, mens han bruger sin virksomhed til at uddanne resten af landet om det gode ved fuld regulering og beskatning af medicinsk cannabis.

 

"MARIHUANA KRIGENE" dokumenter frygtløst det varme spørgsmål om medicinsk cannabis. Under optagelserne på Harborside indfanger serien det virkelige liv, drama og at der står meget på spil for virksomheden når offentlige kontrol og revision, truer med at lukke forretningen ned. - Man kan ikke få det mere 'rigtigt' end dette, "sagde Nancy Daniels, ledende visepræsident for produktion og udvikling for Discovery Channel.

 

Ved første øjekast er MARIHUANA KRIGENE en velkendt historie: en start-up virksomhed med krævende kunder og den evig truende mulighed for, at det hele kunne gå bankerot ... Men dette er ikke ligefrem en typisk virksomhed. Da Californiens vælgere i 1996 stemte for compassionate use Act/loven om medlidende brug, blev medicinsk cannabis legaliseret i staten og antændte en national ildstorm og tilvejebragte en åbning til en helt ny type iværksætter.

 

Ud over at DeAngelo og hans personale, følger WEED WARS rejsen af selve planten fra frø-spiring til høst. Mød avlere og "patient landmænd", hvis job det er at tilvejebringe "medicinen" - dens topskud - der eventuelt købes og bruges af tusindvis af kunder, hvoraf mange føler, at deres liv for evigt er blevet ændret af planten.

 

Skaberne af Weed Wars, Steve og Andrew DeAngelo, forklare på MSNBC - at de håber serien vil hjælpe folk til at se, hvorfor de tror medicinsk marihuana hjælper både patienterne og samfundet.

 

"Vi forsøger at vise folk, at cannabis kan distribueres til patienter, der legitimt har brug for det på en måde der er til gavn for fællesskabet og ikke skader. Du ved, ud over at hjælpe vores 94.000 patienter, har vi også skabt 80 vel-betalte jobs i byen Oakland og yderligere 40 i byen San Jose. Og sidste år, har vi genereret mere end tre millioner dollars i skatteindtægter ... "

 

Men andre er stadig bekymrede. I The O'Reilly Factor, fortæller den højreorienterede og konservative Bill O'Reilly de DeAngelos hvorfor han mener - nej.

 

Bill O'Reilly: "Mange mennesker i Californien indsender deres medicinske licens-ark, og jeg er sikker på du har set dette, at de bruger marihuana for angst. Ikke, angst?"

 

Steve og Andrew DeAngelo: "Jep, det er sandt. Det er almindeligt, absolut sandt."

 

Bill O'Reilly: "Tilgiv mig for at være kynisk, men alle mennesker har angst, så det betyder, at hvert menneske på jorden kunne få et medicinsk marihuana-kort."

 

Discovery Channel - Danmark

Ved første øjekast fortæller det nye program, Weed Wars, den velkendte historie om en nystartet familievirksomhed med krævende kunder og den evigt lurende fornemmelse af, at det hele kan falde på gulvet når som helst.

 

Denne californiske virksomhed er dog en lidt atypisk en af slagsen – den importerer og handler nemlig med legaliseret hash til medicinsk brug!

 

Foruden programmets fokus på den alternative forretning, der har ændret mange menneskers mulighed for at blive medicinsk helbredte, får seerne også et sjældent indblik i, hvordan hash-planten dyrkes op og høstes, en proces der kræver konstant opmærksomhed og tålmodighed.

 

 

Marihuana Krige - Episode 1

Verdens største medicinske marihuana-apotek

Ejerne af Harborside Sundhedscenter iværksætter en appel imod en heftig skatte-vandretur i åbningen af denne dokumentarserie om en medicinsk marihuana-forretning i Oakland, Californien.

 

Udsendt den 1. december 2011

Marihuana Krigene - Episode 2

Føderalt indgreb

Steve DeAngelo forsøger at bekæmpe en skattelovgivning, der vil mærke ham som narkohandler, mens det amerikanske justitsministerium lukker apoteker ned i nærheden. Steve's bror Andrew giver en hjælpende hånd til faderen til et epileptisk barn som han administrerer cannabis til hans fire-årige for første gang. Patient-landmand Jon kæmper for at redde en høst fra et edderkop-mide-angreb.

 

Udsendt den 8 december 2011

Marihuana Krigene - Episode 3

Harboside medarbejder svigt

Selvom Harborside Health Center er det største og mest succesfulde medicinske cannabis-apotek på planeten, er det stadig en familievirksomhed. Så da Steve DeAngelo forlader sit Oakland-apotek for en hårdt tiltrængt to-ugers ferie, betror han dag-til-dag operationer til manager og hans yngre bror Andrew. Men så snart Steves fly letter, opdager Andrew en ond voodoo-maske, fald i Yelp anmeldelser, og klager over Harborside's "medicin". Andrew forsøger alt i sin magt for at rette skibet op før sin brors tilbagevenden - men inden for timer, lærer Andrew om et personlig forræderi indenfor Harborside rækker - en, der vil virkelig bryde sin brors hjerte.

 

Udsendt den 8 december 2011

Marihuana Krigene - Episode 4

Harborside alternative 4/20 fejring

20. april, kendt inden for cannabis-samfundet simpelthen som "4/20", har været den uofficielle internationale marihuana ferie i over tredive år. Det er også Harborside Health Center's travleste salgsdag i året. Lige så meget som Steve DeAngelo elsker 4/20 som en festdag og blomstrende forretning, frygter han, at et udbredt billeder af batik-farvede hippier ryger seks-fods joints i sidste ende skader troværdigheden af ​​deres "medicinsk bevægelse" med den brede offentlighed. I år, kun tre dage efter 4/20, lancerer Harborside Health Center "Dyb Grøn", en festival der tager sigte på at karakterisere marihuana, ikke som et rusmiddel, men som en hjælp til wellness. Vil deres festival dramatisk rebrande offentlighedens billede af planten, eller simpelthen tiltrække de samme gamle stoners?

 

Udsendt den 8 december 2011

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved