Jack Herer - Kejseren af Hamp

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

For optimal opstilling/visning i browser-vindue

samt forståelse af emnet

Forstørre: CTRL+(+) plus

Formindske: CTRL+(-) minus

 

Link til Google translate kræver

desværre i nogle tilfælde

et klik på forstørrelsesglasset før målet

 

 

Jack Herer - Kejsen af Hamp

 

 

 

Hvem er Jack Herer?

 

Jack Herer (18 juni 1939 - April 15, 2010), også kaldet "Kejseren af Hamp", var en amerikansk cannabis-aktivist og forfatter til The Emperor Wears No Clothes (Kejserens bærer intet tøj), en bog, der har været anvendt i bestræbelserne på at afkriminalisere og legalisere cannabis og for at udvide brugen af hamp til industriel brug. Han grundlagde også og fungerede som leder for organisationen Help End Marijuana Prohibition (HEMP)/Hjælp med at Ende Marihuana-Forbudet (HEMP) som ikke skal forveksles med det Australske af samme navn og virke.

 

Historien om Kejserens nye klæder

(Omskrevet fra HC Andersens eventyr)

 

Det er den bog, der startede cannabis hamp-revolutionen. Mere end 600.000 eksemplarer er blevet solgt til dato. Jack ønskede denne information skal være tilgængelig for alle, så han offentliggjorde teksten til bogen her på internettet til fri gennemlæsning, og forhåbentlig med DSI samt retrograd signalering, en bedre forståelse og indsigt med hamp og historien bag. Ære være Jacks minde.

 

 

Også som PDF (engelsk) stillet til rådighed af Hampapartiet i Sverige

 

Jack Herrer - Kejseren af Hamp

 

Denne dokumentarfilm krønikere Jack Herrer's liv og hans kamp for opmærksomhed og oplysning om cannabis sativa, alias marihuana eller hamp. Sin forskning i dette plante kulminerer i hans forfatterskab af Kejseren bærer intet tøj: Officiel hamp-bibel. Han har viet sit liv til at uddanne folk om historien og de mange anvendelser af hamp, sammensværgelsen imod det, og ende marihuana forbudet.

 

Offentliggjort den 26. september 2013

Forskning og udvalgte behandlinger

2014 - Forvaltning af cancersmerter: 1. videre konsekvenser af ortodokse smertestillende

 

Cannabinoider, effektive mod kronisk neuropatisk smerte, kan omfattes af adjuvans medicin til palliativ pleje af kræftpatienter. For eksempel kan en ny cannabinoid-formulering, Sativex, være et nyttigt add-on smertestillende for patienter med opioid-refraktær cancer-smerte. Et randomiseret, dobbelt-blindt, placebo-kontrolleret, med gradueret dosering på 360 patienter med fremskreden cancer viste, at Sativex er effektiv og sikkert ved lav til medium doser. Et nylig, mindre studie med 12 raske mandlige frivillige tyder på, at det psykoaktive stof i cannabis kan gøre oplevelsen af ​​smerte mere tålelig istedet for at reducere intensiteten af smerte. Forfatterne anvendte funktionel magnetisk resonans til at undersøge virkningerne af den naturligt forekommende cannabinoid, delta-9-tetrahydrocannabinol, (C21H30O2), på hjernens aktivitet forbundet med kutan (hud) smerte og hyperalgesi midlertidigt induceret ved hjælp af capsaicin. Den analgetiske (smertelindrende) effekt på hyperalgesi var knyttet til nedsat aktivitet i cingulate cortex, mens stof-induceret reduktion i "ubehageligheder" er korreleret med aktiviteten i højre amygdala, der vides at blive primet (instrueret) af smerter...

Pomona College, Claremont, CA, USA. M.fl.

- Int J Gen Med. 2014; 7: 49–58.

 

? Hyperalgesi indebærer, at følelsen af et smertende stimuli i og omkring et skadet hudområde opleves stærkere end normalt. Hyperalgesi kan medføre, at selv almindelig berøring kan føles ubehagelig og direkte smertefuld.

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) → analgetiske (smertelindrende) effekt på hyperalgesi knyttet til nedsat aktivitet i cingulate cortex, mens induceret reduktion i "ubehageligheder" er korreleret med aktiviteten i højre amygdala, der vides at blive primet (instrueret) af smerter.

 

* PubMed: Plantecannabinoider og hyperalgesi

 

AEA - - - - Endocannabinoide 1 - - - - - - - - C22H37NO2

2-AG - - - Endocannabinoide 2 - - - - - - - - C23H38O4

 

* Signalmolekyler fra oxidation af 21-carbon-fedtsyrer:

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) → Kombineret lægemiddel-forgiftning: lavt blod ilt (O) niveau forårsager hjernedød.

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved