Kulturen Høj

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

For optimal opstilling/visning i browser-vindue

samt forståelse af emnet

Forstørre: CTRL+(+) plus

Formindske: CTRL+(-) minus

 

Link til Google translate kræver

desværre i nogle tilfælde

et klik på forstørrelsesglasset før målet

 

 

Kulturen Høj

 

 

The Culture High

 

Instrueret af: Brett Harvey

Udgivet i: 2014

Ekstra: Fra skaberne af "Unionen: Forretningen bag det at blive høj"!

 

The Culture High/Kulturen Høj er en medrivende historie som river hul i selve strukturen af moderne cannabis-forbud. Det afslører sandheden bag de argumenter og motiver for både dem, der støtter, og dem, der er imod de nuværende pot-love. Den er udstyret med en række eksperter, herunder Sensi Seeds grundlægger Ben Dronkers, læger, berømtheder, tidligere usete arkivoptagelser og nye data. Kulturen Høj vil i særdeleshed gennemtrævle den menneskelige natur på forskellige niveauer, og vover at stille spørgsmålet: Hvad sker der her? Gå ikke glip af denne ene!

 

 

Kulturen Høj - Kickstarter med trailer

Se hele dokumentaren her (2 timer 3 min)

 

Kulturen Høj - Full movie

Offentliggjort den 7. sep. 2016

Kulturen Høj - Pille glorien af løgne om marihuana

 

Kulturen Høj er en dokumentarfilm, der river hul i selve strukturen af moderne marihuana-forbud for at afsløre sandheden bag argumenterne og motiverne for både dem, der støtter, og dem, der er imod de nuværende pot love. Kultur høj instruktør Brett Harvey og producer Adam Scorgie taler med medvirkende Cenk Uygur, medstifter af den amerikanske liberale/progressive politiske og sociale internet kommentar-program, The Young Turks/De Unge Tyrkere (TYT), over den langstrakte propaganda mod marihuana og hvorfor teknologi har gjort det muligt folk til at rive disse argumenter mod marihuana'ens sundhed og sikkerhed fra hinanden. Hvordan er krigen mod marihuana mislykkedes? kulturen Høj bruger interviews med tidligere politifolk og DEA agenter om, hvordan de er tilskyndes til at gå efter besiddelses-anholdelser frem for alle andre forbrydelser. Hvordan kan folk aktivt ændre i den måde marihuana fordeles og straffes?

 

Offentliggjort den 17. oktober 2014

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved