Sande historie om marihuana

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

For optimal opstilling/visning i browser-vindue

samt forståelse af emnet

Forstørre: CTRL+(+) plus

Formindske: CTRL+(-) minus

 

Link til Google translate kræver

desværre i nogle tilfælde

et klik på forstørrelsesglasset før målet

 

 

Den sande historie om marihuana

 

True History of Marijuana

 

Instrueret af: Massimo Mazzucco

Udgivet i: 2011

Ekstra: Meget omfattende overblik over historien om cannabis.

 

Cannabis og hamp har været anvendt i tusinder af år, i næsten alle kulturer rundt om i verden. Men i begyndelsen af 1900'erne startede i USA en kampagne for at gøre cannabis og hamp ulovligt. Denne dokumentarfilm præsenterer en meget omfattende oversigt over alle de begivenheder, der forårsagede forbuddet mod hash og hamp i USA og videre til kulturer som i generationer hentede kultural, medicinsk, diætisk og økonomisk vinding fra planten. Selv hvis du tror, du har set det hele, vil denne banebrydende film stadig blæse i dit sind. Det viser virkningerne af propaganda i et frit samfund, og indsatsen fra magtfulde mennesker til at udslette en afgrøde, der har mange medicinske og industrielle anvendelser.

 

KAPITEL VI

NARKOTIKA og psykotrope stoffer

Nepal

 

"Hans Majestæt Kongen af ​​Nepals regering forbeholder sig hermed ret til midlertidigt, i henhold til artikel 49, stk 1 i den nævnte konvention, at tillade på deres territorium (til 1976; 29. Juni 1987!):

dvs.

 

 

  • iii. Produktion og fremstilling af og handel med midlerne, der er nævnt under (i) og (ii) ovenfor. "

 

 

Dokumentaren 'The True History of Marijuana' lavet af italiensk filmskaber Massimo Mazzucco, graver dybt for at afsløre en verdensomspændende sammensværgelse, ledet af den petrokemiske industri, som har forbudt en af de mest nyttige planter kendt for menneskeheden. Cannabis har været anvendt i tusinder af år, i næsten alle kulturer, på måder, du måske aldrig har forestillet dig. "Denne chokerende film vil ændre den måde du tænker på marihuana for evigt."

 

Offentliggjort den 15. juli 2012

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved