Topskud venner - Projekt storm

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

For optimal opstilling/visning i browser-vindue

samt forståelse af emnet

Forstørre: CTRL+(+) plus

Formindske: CTRL+(-) minus

 

Link til Google translate kræver

desværre i nogle tilfælde

et klik på forstørrelsesglasset før målet

 

 

Topskud venner: Projekt storm

 

True History of Marijuana

 

 

Instrueret af: G.K. Wilkins

Udgivet i: 2014

Ekstra: Fokus på kræftpatienter i Storbritannien, som ønsker at helbrede sig selv med cannabis.

 

Crowd-finansieret og med held udgivet på internettet til fri gennemsyn i december 2014. Denne historie har 4 voksne og 2 børn, som ikke kan vente til cannabis er lovligt tilgængelig som en behandling for deres kræft, og dem, parat til at risikere 14 års fængsel for at hjælpe dem. Fordi når du står over for sådan en vis ende, kan du godt tage tingene i egen hånd og begynde at søge efter noget mere, noget, der kan tilbyde en skygge af håb. Og det noget er måske begravet under næsten et århundrede af misinformation og forbud.

 

I april 2013 satte denne film sig for at undersøge det stigende antal påstande om, at cannabis-olie kan behandle kræft. Dette er gjort gennem daglig-livet for terminale kræftpatienter, der bor i Storbritannien.

 

Den indeholder bidrag fra verdens førende forskningslaboratorier, medicinalindustrien og en ulovlig medicinsk organisation, der producerer og leverer cannabis-olie til kræftpatienter.

 

Denne film er en objektiv undersøgelse af den potentielle rolle cannabis kan spille som led i en integreret og fordomsfri tilgang til onkologi.

 

Udgivet den 17 december 2014

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved