Unionen og forretningen bag det at blive høj

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

For optimal opstilling/visning i browser-vindue

samt forståelse af emnet

Forstørre: CTRL+(+) plus

Formindske: CTRL+(-) minus

 

Link til Google translate kræver

desværre i nogle tilfælde

et klik på forstørrelsesglasset før målet

 

 

 

 

The Union: The Business Behind Getting High

 

Instrueret af: Brett Harvey

Skrevet af: Brett Harvey og Adam Scorgie

Medvirkende: Joe Rogan, Norm Stamper, Chris Bennett, Tommy Chong, Lester Grinspoon

Musik af Michael Champio

Udgivet: juni 8, 2007

 

Filmen udforsker væksten, salget og handlen med cannabis. Dokumentaren undersøger det underjordiske marked ved at interviewe avlere, politibetjente, kriminologer, psykologer, økonomer, læger, politikere og popkultur-ikoner, der afslører, hvordan handel boomer trods at være en kriminel virksomhed. Historien om cannabis og årsagerne til sit nuværende forbud diskuteres, ofte ved at sammenligne det med forbuddet mod alkohol i USA i 1920'erne, og mener, at bande narkotika krigsførelse og andre negative aspekter forbundet med cannabis er et resultat af forbud, ikke selve stoffet.

 

Banderne der dyrker og sælger stofferne sammenlignes med dem, der dukkede op i større amerikanske byer under forbudet, med den hensigt at drage fordel af salget af ulovlige alkohol. Filmen besvarer mange spørgsmål om cannabis, herunder de påståede sundhedsmæssige virkninger af cannabis, gateway narkotika teorien, og hvad der kunne ske, hvis cannabis blev legaliseret. Filmen omhandler ligeledes den medicinske værdi af cannabis-planten, og hvad den farmaceutiske industri (godt feteret i Danmark) står til at tabe ved en cannabis-legalisering.

 

Invest in Denmark – Cleantech, ICT, Life Sciences

Livs-videnskabs industrien i Danmark har udviklet sig til en af de stærkeste klynger i Europa

Danmark har den tredje-største kommercielle medicin-udviklingsportefølje i Europa i absolutte tal og er på andenpladsen i Europa på Europa-Kommissionens bioteknologi Innovation pointstavle. Investering i den danske bioteknologi har nået mere end EUR 3,8 milliarder euro - det næststørste i Europa.

Danmark vender akademisk viden til succesfuld forretning

Med en eksportandel på mere end 90 procent af den samlede produktion, er Danmark blandt Europas største eksportører af medicinske teknologi-produkter per indbygger.

 

Dansk livs-videnskab-industri er et international eksempel på, hvordan det succesfuldt kan lykkes at overføre faglig viden til erhvervsmæssig virksomhed. Industrien består af et tæt net af universiteter, hospitaler og virksomheder, der arbejder inden for medicinsk teknologi, bioteknologi og lægemidler, hvor fokus er i høj grad på forskning og udvikling.

 

* I relation: Lægemiddelstyrelsen: læger kan ordinere cannabis!

 

Den 30. september 2009 besluttede Københavns Kommunes socialudvalg at sende et forslag om en forsøgsordning med legalisering af hashmarkedet i København i offentlig høring.

 

Cannabis/THC som lægemiddel

Afsnit 5:

 

... bekendtgør, at man ud fra en sundhedsfaglig vurdering finder det forsvarligt, at læger kan ordinere cannabis/THC til patienter med alvorlige sygdomme og der ikke er farmakologiske eller lovmæssige hindringer for at udvikle lægemidler af cannabis. Lægemiddelstyrelsens vurdering af indikationer beror på den kliniske vurdering.

 

Den danske livs-videnskabs klynge står stærkt i F & U

Danmark er hjemsted for store medicinalvirksomheder som Novo Nordisk, Leo Pharma og Lundbeck samt mange bioteknologiske virksomheder med en stærk position inden for forskning og udvikling.

 

Tæt samarbejde mellem universiteter og erhvervsliv

Danmark har en lang tradition for et tæt samarbejde mellem grundforsknings-institutioner, akademiske såvel som kommercielle forskere og højt kvalificerede virksomheder. Læg dertil et fokus på forskning og udvikling, design og innovation, markedsundersøgelser, højteknologisk produktion og stærke bruger-producent forbindelser, og du har den perfekte base for dine biovidenskabelige aktiviteter.

(DENNE ANSØGNING ER SENERE BLEVET ÆNDRET TIL LIDT ANDEN ORDLYD)

Den danske uderigsstjeneste - Udenrigsministeriet

 

Offentliggjort den 2. feb. 2014

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved