Hospice

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

 

En borgers fortælling om cannabinoider til brug inden for Hospice.

 

Hvad er et Hospice?

 

Et hospice er en institution for uhelbredeligt syge og døende patienter, hvor den helbredende behandling er definitivt opgivet til fordel for en aktivt lindrende indsats; en såkaldt palliativ behandling. Personalet er det kendte fra det traditionelle plejehjem – sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, beskæftigelsesvejledere og fysioterapeuter, men i modsætning til det traditionelle plejehjem har man på et hospice mere fokus på omsorg og livskvalitet, og der planlægges i høj grad i samarbejde med den enkelte beboer.

 

Hospice-idéen stammer 1960'ernes England, hvor den såkaldte hospice-bevægelse opstod.

 

I Danmark er der 14 hospicer, der alle drives som selvejende institutioner med driftsoverenskomst med det respektive regionsråd.

 

Kilder og eksterne henvisninger

 

- Hospice Forum Danmarks hjemmeside

 

  • Grethe får cannabis-olie på sit hospice - 12. apr. 2017 DR

 

En rundspørge viser, at hospicer i Danmark er begyndt at give cannabis-olie til patienterne. En af patienterne er Grethe Munk 72 år, som er uhelbredeligt syg af kræft. Derfor kommer hun engang imellem til konsultation på Diakonissestiftelsens Hospice på Frederiksberg. Hendes læge er en af de hospice-læger, som er begyndt at give cannabis-olie til patienterne – heriblandt Grethe Munk.

Grethe tager syv-otte dråber om dagen. Cannabis-olie er medicinsk cannabis og kan hjælpe med at dæmpe kramper, spasmer, kvalme og smerter. Grethe Munk tager syv-otte dråber cannabis-olie om dagen.

 

"Det er jeg rigtig glad for. Den hjælper på min kvalme og min madlede og på at få det bedre generelt. For mig er det vigtigt, at man har en god tid", siger hun. Førhen købte børnene det ulovligt. Cannabis-olie er kun lovligt, hvis en læge giver det. Men det er ikke alle læger, der vil give patienter det. Før Grethe Munk kom på hospice, købte hendes børn cannabis-olien ulovligt på Christiania.

 

- Det var jo ikke rart at skulle være kriminel for at få det bedre. Og så var der den kæmpe bivirkning, at jeg blev skæv (påvirket) af det. Det var svært at dosere, og det brød jeg mig ikke om, siger hun.

 

Historien kort

 

  • Medicinsk cannabis er ikke et godkendt lægemiddel i Danmark. Læger må dog godt give det til patienter.
  • DR Nyheders rundspørge viser, at fem ud af 20 hospicer i Danmark er begyndt at udskrive medicinsk cannabis.
  • 15 ud af 20 hospicer har oplevet, at patienter selv køber medicinsk cannabis på ulovlig vis, hvis ikke hospicets læger giver dem det.

 

 

For nogle patienter virker det blandt andet kvalmestillende og smertelindrende, lyder det.

 

Cannabis-olie på recept.

 

Det er der flere hospicer, som er begyndt at give deres patienter. For det kan virke både smertestillende, kvalmedæmpende og appetitstimulerende, lyder det.

 

- De får flere kræfter til at komme igennem hverdagen, og de får et overskud, som de ikke havde før, fortæller Preben Olsen, der er ledende overlæge på Diakonissestiftelsens Hospice på Frederiksberg. Det er et af de danske hospicer, der gennem det seneste års tid er begyndt at udskrive cannabis-olie til nogle patienter. ...

 

 

 

Cannabis-brug inden for Hospice, med Valerie Corral (WAMM)

 

 

Medstifter af WAMM (Wo/Man's Alliance for medicinsk marihuana), Valerie Corral fortæller om de fantastiske åndelige og fysiske fordele, som Cannabis bringer til uhelbredeligt syge og deres pårørende, og som faciliterer en Mindfulness tilgang til livet og døden i hospice.

 

Corral grundlagde et hospice-pleje-center for patienter, der bruger medicinsk marihuana til at lindre symptomer forbundet med forskellige terminale sygdomme og tilstande. Hun har givet personlig pleje og komfort til hundredvis af personer under deres passage til døden, herunder Laura Huxley med hvem hun var en nær personlig ven. Tæt på 200 WAMM-medlemmer er døde siden undfangelsen af gruppen. Valerie Corral har været ved sengekanten hos de fleste.

 

Præsenteret til 2004 Cannabis Therapeutics Conference, arrangeret af Patienter Out of Time

 

Uploadet den 12. august 2007

 

 

2:18 - Min erfaring efter 26 år med venner og familiemedlemmer der er døde, er, at Marihuana kan åbne døren, det fortæller mennesker mig. At det tillader dem at acceptere noget der ikke var så let at acceptere før. De skifter deres bevidsthed, sådan. Jeg bruger meget tid på at sidde ved mennesker der er døende ...

 

 

 

 

THC fra marihuana hjælper helbredelse af Kræft siger en Harvard-undersøgelse

 

Uploadet den 9. juli 2010

 

 

 

Valerie Corral fejrer 20 år med WAMM

 

 

Jeg hedder Valerie Corral og begyndte at bruge marihuana medicinsk i begyndelsen af 70erne. Jeg have et usædvanligt bilsammenstød der resulterede i en hjerne-traume og jeg blev epileptiker med op til 5 anfald om dagen. Så i de første få år efter denne ulykke kæmpede jeg for at finde medikamenter, der i det mindste kunne reducere krampe-anfaldende under hospitaliseringen som fulgte.

 

Og så i 1974 læste min mand i et medicinsk tidskrift, jeg tror det var et Taskin-studie, hvor inducerede kramper i laboratorie-mus blev behandlet succes-fuldt med cannabis. Men jeg troede ikke helt på det, men startede så mine egne eksperimenter med det. Inden for omkring tre en halv uge begyndte mine krampeanfald at forsvinde. Det var fantastisk, for ved du hvad, forskellen mellem at lide med den angst, ikke at vide hvornår det vil ramme mig igen, det føles mirakuløst.

 

Så med denne frigivne følelse, begyndte vi at dyrke det og fandt hurtigt ud af at dyrke Sinsemilla og i 1975 var vi i det utrolige felt at leve på landet og producere alt sin medicin og mad. Det var virkelig noget af en usædvanlig oplevelse. Det var i 70erne, hvor AIDS begyndte at blive epidemisk. Mange af vores venner begyndte at få AIDS, og forskellige former for kræft. Så vi delte det ud blandt lokalsamfundet, dyrkede nok, dyrkede ekstra. Så i 1978 dyrkede vi nok til også at kunne dele det med vores venner. Så det var virkelig en naturlig evolution, om du vil. At dele overflod/rigdom/rigelighed, kom også med dette. Jordbær og frugttræerne og alt maden vi dyrkede.

 

At være epileptiker er en sygdom du ikke kan skjule, og på grund af dette og stigmatiseringen der er tilknyttet mental sygdom, som er tilknyttet kramper, var jeg meget isoleret og ville ikke snakke om det. Hvis du har en sygdom du ikke kan skjule, så lever du med det og jeg havde ingen ønsker om at være en offentlig kendt figur, men en anholdelse ændrede alt dette og vi have 5 interaktioner med politiet og alle i Californien sagde, det ser ud til, at det I gør og siger, er rigtigt, så de lod os være. Og så er der jeres tolerance. Og i 1992 blev vi arresteret, og jeg var virkelig chokeret over at være arresteret. Jeg tænkte, hvor bizart (Livet i fængslet...). Og det var begyndelsen for mig, til at komme ud og argumentere for medicinsk marihuana.

 

 

Udgivet den 18.3.2013

 

 

 

Grundlagt i 1993, er Wo/Man's Alliance for medicinsk marihuana (WAMM) nationens ældste kontinuerligt fungerende medicinske cannabis-kollektiv, en, der stadig fungerer som en model af virkeligt medfølende omsorg tyve år senere. Ved at fokusere på de behov, som patienter og pårørende har, giver WAMM håb og bygger sammenhold samtidig med en sikker, organisk levering af medicinsk marihuana til patienter med en læges anbefaling til behandling af terminal og kronisk sygdom.

 

Beskrevet som "den bedste standard af medicinsk marihuana" af en føderal dommer, blev WAMM grundlagt af Mike og Valerie Corral, et par i Santa Cruz, Californien, der først hemmeligt begyndte at dyrke marihuana sammen i 1970, efter at Valerie fandt at den ulovlige urt's effektivitet i at kontrollere sine epileptiske anfald. Efter et par anholdelser, besluttede parret Corral's at hjælpe andre der stod over for lignende forfølgelse, og snart begyndte lokale patienter at opsøge dem.

 

Siden da, er hvad der begyndte som en håndfuld alvorligt syge patienter der var gået sammen, er det nu vokset til en kollektiv medlemskab af mere end 250 alvorligt velmenende borgere. Ud over dyrkning og distribution medicinsk marihuana og relaterede produkter, spiller WAMM også en afgørende rolle som fortaler for rettigheder for medicinske marihuana-patienter og udbydere, herunder ved at hjælpe med at få godkendt Proposition 215, Californiens medicinske marihuana-lov.

 

I 2002 ransagede Drug Enforcement Agency (DEA), WAMM's marihuana-have og ødelagde kollektivets samlede høst af stats-legal medicinsk cannabis. Flere medlemmer døde som følge af at blive afskåret fra deres forsyning. Som svar og mindre end to uger efter DEA-stormen, samledes WAMM-medlemmer på trappen af rådhuset, sammen med Borgmesteren i Santa Cruz og andre lokale embedsmænd, og distribuerede trodsigt gratis medicin til medlemmerne.

 

 

*

 

Over 700 mennesker marcherede til Santa Cruz Rådhus på vegne af Michael og Valerie Corral fra Wo/Men's Alliance for medicinsk marihuana (WAMM) den 16. juli 2005. Borgmesteren erklærede det "Medicinsk Marihuana Dag". Fem af byrådets medlemmer deltog. Santa Cruz County Supervisor Mardi Wormhoudt opfordrede publikum til ikke at give op på trods af den nyligt amerikanske højesterets afgørelse. Kongresmedlem Sam Farr sendte et brev som støtte. Medlemmer af FED-UP deltog i marchen og offentlige møde. Og ja, det er marihuana-planter linet op foran rådhuset.

*WAMM March for medicinsk marihuana - 16. juli 2005 - Foto Bradley Allen

 

 

Dernæst, med støtte fra ACLU og byen Santa Cruz, sagsøgte WAMM med succes den føderale regering. Haven blev efterfølgende genplantet, og vokser nu smukkere end nogensinde.

 

I dag er WAMM-medlemskab åben for alle borgere i Californien med en gyldig læge-anbefaling på at bruge medicinsk marihuana. Men bemærk, at vi ikke sælger eller køber marihuana. Hvert medlem modtager efter behov og vender tilbage til WAMM efter evne. Der er ingen økonomiske eller andre krav, der kræves for deltagelse. Vi har kun dækket vores omkostninger.

 

WAMM er bredt anerkendt som en legitim og nødvendig samfundstjeneste i Santa Cruz County, betjener mere end 250 alvorligt syge mænd og kvinder, der lider af livstruende sygdom. Vi gør det som en legitim by-befuldmægtiget, der fungerer i overensstemmelse med HS11362.5 og handler i overensstemmelse med Santa Cruz By Ordinance SC 2000-06 & 2000-12.

 

Under vores ugentlige støtte og leverings-møder, samles deltagerne for at finde tiltrængt følelsesmæssig og social støtte. Syge og døende mennesker udsættes ofte for forskelsbehandling, intolerance og anholdelse. Problemløsning, opmærksomhed på det personlige, styrkelse, bevidsthed og opmærksomhed er blandt de gaver, som vi opfordres til at dele.

 

Vores familie af medlemmer finder en kollektiv stemme, et middel til lettelse, og en følelse af værdi inden for støtteordningerne i WAMM. Gennem årene er klienterne kommet ud af isolation og frygt for en livstruende tilstand for at blive en del af WAMM-samfundet. Og når de står over for, hvad vi alle en dag må stå ansigt til, dødens uundgåelighed, vil vores sidste-del-af-livets pleje-hold være der til at hjælpe og værne dem igennem den.

 

Cannabis-Medicin - WAMM Californien

 

WAMM (Wo/Men´s Alliance for Medical Marijuana), Santa Cruz, Californien

 

 

Uploadet den 22.3.2009

 

 

 

 

Mike Corral's WAMM Farm & Have 001

 

* Sinsemilla (spansk for "uden frø") er de tørrede, frø-manglende blomsterstande af kvindelige cannabisplanter. Fordi THC-produktion stopper når bestøvning sker, elimineres/fjernes de mandlige planter (som producerer meget lidt THC, CBD etc. selv) eller opbevares for sig selv, før de kaster pollen til den kvindelige plante for at undgå bestøvning.

 

Pollen kan derefter opsamles og anvendes til at bestøve, ved at pensle 1 eller 2 af de bedste planter, eller for så vidt en enkelt gren af en plante, til at holde trit med nye frøplanter og/eller til at krydse videre på forskellige planter, med forskellige cannabinoid-indhold og/eller medicinsk værdi, ind til en ny sort, med ønskede farmaceutisk virkning.

 

Udveksling af dyrkningsmetode-ideer og teknikker og for at sprede fordelene af marihuana som medicin. Hold venligst alle poster respektfuld, da vi er dedikerede til det koncept, at vi er alle er værdifulde medvirkende medlemmer af denne verden, vi lever i.

 

 

Udgivet den 28.3.2012

 

"Israel på forkant med at teste medicinsk cannabis"

 

Israels sundhedsministerium siger at landet nu har verdens højeste per capita rate af medicinsk marihuana brug. Omkring 9.000 israelere med alvorlige skader eller sygdom har adgang til cannabis på recept og læger er ved at lære mere om fordelene af planten, der rækker langt ud over smertelindring. Al Jazeeras Cal Perry rapporter fra Jerusalem, hvor vi bl.a. møder en patient der efter en trafikulykke, har paralyse, hvilket betyder at al bevægelse er væk. Kropsdelen er altså hel lammet. Patienten finder større fordel af fordampet røg fra cannabis, indgivet af plejer, som bringer bedre smertelindring og søvn en anden ordineret medicin samt ikke mindst desuden, lidt værdighed og glæde til livet som paralyseret og hel lammet fastlåst til en seng.

 

Udgivet den 10. februar 2014

En protokol til levering af cannabidiol (CBD) og kombineret CBD og 9 tetrahydrocannabinol (THC) ved fordampning

 

Baggrund Betydelig interesse er opstået i de terapeutiske og interaktive virkninger af forskellige cannabinoider. Cannabidiol (CBD) er blevet vist at have anxiolytiske og antipsykotiske virkninger med høje doser administreret oralt. Vi rapporterer en række undersøgelser udført for at bestemme fordampnings effektiviteten af høje doser af CBD alene og i kombination med 9 tetrahydrocannabinol (THC), til at opnå en hurtigere indsættende virkning i eksperimentelle og kliniske forsøg og efterligne røget cannabis.

 

Metoder Oprenset THC og CBD (40 mg/ml og 100 mg/ml henholdsvis) blev sat på en flydende absorberende pude i en Volcano® fordamper, fordampet og dampene kvantitativt analyseret. Foreløbige undersøgelser bestemte 200 mg CBD at være den højeste dosis effektivt forstøvet ved 230°C, hvilket giver en tilgængelighed på ca. 40% i dampfasen. Seks bekræftende undersøgelser undersøgte mængden af hver forbindelse leveret, når 200 mg eller 4 mg CBD blev ladet sammen med 8 mg THC.

 

Resultater THC viste 55% tilgængelighed, når fordampet alene eller med lav dosis CBD, mens stor variation i tilgængeligheden af højdosis CBD var påvirket af tilgængeligheden af THC, når sam-administreret, med hver forbindelse som påvirker fordampnings effektivitet af den anden i en dynamisk og dosis-afhængig måde. Vi beskriver optimeret protokoller, der muliggør levering af 160 mg CBD gennem fordampning.

 

Konklusioner: Mens THC administration ved fordampning i stigende grad er blev adopteret i eksperimentelle undersøgelser, ofte med oral fordosering med CBD til at undersøge interaktive effekter, har ingen undersøgelser til dato rapporteret administration af CBD ved fordampning. Vi rapporterer om detaljeret metode der tager sigte på at optimere effektiviteten af levering af terapeutiske doser af CBD, alene og i kombination med THC, ved fordampning. Disse protokoller giver et teknisk fremskridt, der måske kan underrette metode til kliniske forsøg på mennesker, især for at undersøge interaktioner mellem THC og CBD og til terapeutiske anvendelser af CBD.

 

 

 

 

2011, August - Tæmme THC: potentiel cannabis-synergi og plante-cannabinoid-terpenoide følge-effekter - Br J Pharmacol. GW Pharmaceuticals, Salisbury, Wiltshire, England. - Russo EB

 

Denne gennemgang vil udforske et andet led af fytoterapeutiske agenter, cannabis-terpenoiderne: limonen, myrcen, α-pinen, linalool, β-caryophyllen, caryophyllen oxid [duftmarkør for cannabis-narkohunde; svampedræbende aktivitet], nerolidol og phytol. Terpenoider deler en forløber med plante-cannabinoider. Terpenoider er ganske potente, og påvirker dyrenes og endda menneskelig adfærd når den indåndes fra den omgivende luft ved serumniveauer i det indre cifre ngml -1.

 

De udviser unikke terapeutiske virkninger der kan bidrage meningsfuldt til entourage/følge-virkninger af cannabis-baserede lægemiddel-ekstrakter. Særlig fokus vil blive lagt på fytocannabinoid-terpenoide interaktioner der kunne producere synergi med hensyn til behandling af smerte, inflammation, depression, angst, afhængighed, epilepsi, kræft-, svampe-og bakterieinfektioner (inklusiv methicillin-resistente Staphylococcus aureus).

 

Videnskabelig dokumentation præsenteres for ikke-cannabinoide plantekomponenter som formodet modgift til berusende effekter af THC, der kunne øge dets (THC) terapeutiske indeks. Metoder til undersøgelse af ledsagende effekter i fremtidige eksperimenter vil blive foreslået. Plantecannabinoid-terpenoid synergi, hvis bevist, øger sandsynligheden for, at en bred portefølje af nye lægemiddelprodukter er muligt fra denne ærværdige plante.

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) →

 

* PubMed: Marihuana og olie-forstøvning (incl. E-cigaret-væske)

E-væske, der ikke indeholder nikotin, men ren cannabis-olie, er også tilgængelig.

Løsningen er ofte solgt i flasker eller fyldte engangspatroner, eller som et sæt for forbrugerne eller patienten selv kan vælge cannabinoide-sammensætning af (måske deres egne, udvundet og udleveret som ved aflevering af æbler til mosteri for sikker udtrækning af disse) e-juice-olie.

 

 

15. Aug, 2014 - Af David Allen MD - De nye damp-penne er alle en dille nu og kan ses overalt. Oprindeligt designet til fordampning af tobaks- og nikotinprodukter er disse penne fantastisk til fordampning af cannabis-olier. Disse penne fordamper cannabis-olier og efterlader en næsten upåviselig lugt og kan anvendes offentligt uden ringe eller ingen opmærksom af nogen.

 

 

For at fungere korrekt er disse penne afhængige af oliens viskositets stand til at strømme ind i væge-enheden. Olien eller voks, produceret af en ekstraktionsproces, har ofte ikke den rette viskositet til at kunne anvendes i penne. Fabrikanten af olien, der sælges til brug i disse damp-penne tilføjer nu forskellige midler til disse olier for at få dem til at flyde ordentligt. I nogle tilfælde kan disse tilsætningsstoffer have ekstra fordele eller mulige sundhedsmæssige bekymringer for patienter, der bruger dem.

 

Propylenglycol er godkendt som tilsætningsstof til nikotin-fordampning i USA (som fugtgiver i medicin, kosmetik, fødevarer, tandpasta, shampoo, hårplejemidler og tobaksvarer etc i Danmark) og betragtes som sikkert til dette formål af FDA. (Hvornår har de nogensinde lavet en fejl?) Cannabis-olier og voks kan fortyndes med propylenglycol og fordampet i en lignende måde. Tilbyder andre terpener, der anvendes som en dilatant af cannabis-olie samme sikkerhed, når fordampet? Svaret er komplekst og kan ikke besvares i det nuværende klima af politisk forbud mod videnskabelig undersøgelse af cannabis og cannabinoider.

 

For at gøre situationen endnu mere kompleks, er sammensætningen af ​​de mange forskellige terpener, der er indeholdt i de forskellige stammer af cannabis. For nylig har Cannabis Cup begivenheder i Californien offentliggjort gaverne fra forskellige terpeners profiler af hver cannabis-stamme indtastet. Nogle af cannabis-test laboratorierne har stande på disse pokalkamp-begivenheder og har prøver af 15 eller flere forskellige terpener, de bruger for standardisering og kalibrering af deres lab udstyr. Du kan lugte prøver af hver af disse flygtige terpener hvor nogle er velduftende og søde andre bidende og frastødende. Hver af disse terpener har forskellige egenskaber, nogle med gavnlige medicinske virkninger i sig selv, eller når kombineret med cannabinoider.

 

 

Kombinationen af ​​alle de forskellige terpener, frembringer en unik lugt, der er karakteristisk for stammen af cannabis, der producerede den pågældende terpen-profil. Den almindelige person ville se på resultaterne af disse terpeners profiler for en bestemt stamme af cannabis og konkludere du blot kunne tilføje en knivspids dette og lidt af det og frembringe enhver guirlande-duft som det bedste lilla topskud du beundrer? Desværre er situationen langt mere kompliceret end som så.

 

 

Hver spids identificerer forskellige terpener på denne prøve af cannabis

 

α-pinen (C10H16), camphen (C10H16 ), sabinen, (C10H16) myrcen (C10H16), β-pinen (C10H16), α-phellandrene, Δ-3-caren, α-terpinen, ocimen 1, limonen (C10H16), p-cymene (C10H14), ocimen 2 (C10H16), 1,8-cineol (C10H18O), y-terpinen (C10H16).

 

Desuden terpenerne terpenoiderne:

linalool (C10H18O), β-caryophyllen (C15H24), caryophyllen oxid (C15H24)[duftmarkør for cannabis-narkohunde; svampedræbende aktivitet], nerolidol (C15H26O) og phytol (C20H40O) (se også æterisk Cannabis-blomst-olie)

 

? Når terpener ændres kemisk, som f.eks. ved oxidation eller omdannelse af kulstof-(C)-skelettet, kaldes de resulterende forbindelser for terpenoider. Dog bruges ordet terpen af og til som samlebetegnelse for alle terpener og terpenoider.

 

Plante-terpenoider anvendes i udstrakt grad for deres aromatiske kvaliteter. De spiller en rolle i de traditionelle naturlægemidler og er under efterforskning for antibakterielle, antineoplastisk, og andre farmaceutiske funktioner. Terpenoider bidrager til duften af eucalyptus, varianter af kanel, nelliker, og ingefær, den gule farve i solsikker, og den røde farve i tomater. Kendte terpenoider omfatter citral (C10H16O), menthol (C10H20O), kamfer (C10H16O), Salvinorin A ( C23H28O8) i planten Salvia divinorum, cannabinoiderne fundet i cannabis, ginkgolid (20 C-skelet) og bilobalid ( C15H18O8 ) som findes i Ginkgo biloba (tempeltræ), og curcuminoider (C19H16O4 - C20H18O5 - C21H20O6) der findes i gurkemeje og sennepsfrø.

 

Terpenoider kan opfattes som modificerede terpener, hvor methylgrupper er blevet flyttet eller fjernet, eller ilt (O) atomer tilføjet. Ligesom terpener kan terpenoider klassificeres i forhold til antallet af isoprenenheder anvendt:

 

 

Terpenoider kan også klassificeres i forhold til antallet af cykliske strukturer, de indeholder. Terpenoider kan testes for brug af Salkowski test.

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) →

 

Der er mange laboratorier der nu sælger damp-penne med aromatiseret olier. Disse Cannabis-olier er forstørret eller "beriget" med terpener, der har lime, citron, appelsin eller andre varianter. Terpener er de primære bestanddele af æteriske olier af mange typer af planter og blomster (isoleres fra plantemateriale ved dampdestillation, presning eller ved ekstraktion med solventer). Æteriske olier anvendes bredt som naturlige smagsstoffer til fødevarer, parfumer, og i traditionelle og alternativ medicin som aromaterapi. De klassificeres som stoffer, der generelt anses for sikre. Mange af terpenerne er i vores fødevarer eller kan tages oralt som kosttilskud...

 

Kan tilsatte olier med disse smagsstoffer anvendes sikkert til fordampning? Er sikkerheden ved fordampning af disse kemiske stoffer så sikker som fordampning af cannabis-olie? Kun kliniske forsøg vil afgøre dette, og disse spørgsmål er fyldt med etiske spørgsmål med eksponering af mennesker som forsøgskaniner...

 

Hvis du skærer rødderne væk, kan planten optage større ladede partikler som smagsstoffer eller flavonoider. Disse smagsstoffer ville blive leveret til topskudet direkte uden rødderne som et filter. Ved hjælp af denne metode, kan du fremstille vanilje smagende cannabis ved at placere planten med rødderne skåret af i en vanille ekstrakt. Næsten alle smagsstoffer kan anvendes såvel som antibiotika, steroider, bronkodilatatorer eller endda Viagra! Dette kunne udvikle sig til en ny proces, hvor rodvækst vil være forbudt i et hydroponisk program for at tillade optagelse af store partikler. Megaponik? (Hydroponik uden Rødder). Planterne ville blive badet i en ICU-typet miljø og fodret med store molekyler til at ændre sammensætningen af ​​slutproduktet af planten. Dette ville tillade forstadier af THC (fenoler og terpener) at blive absorberet af planten og frembringe super THC, CBD eller andre cannabinoider...

 

Cannabis og dens koncentrater kan forfalskes eller udvides med terpener og andre smagsstoffer. Vær forsigtig med leverandører der sælger cannabis-olier der er aromatiseret eller beriget med noget, der ikke er godkendt til fordampning, indtil mere er kendt.

 

Krigen mod Cannabis bliver ved og vil ikke forsvinde når som helst eller snart. Der vil højst sandsynligt være nye regler til at "beskytte offentligheden" og som altid; Pas på dem, der ønsker at beskytte dig mod noget, de er ofte de mennesker, du har brug for beskyttelse fra. Love er ofte frembragt på antagelse (Grundlovens Kapitel V. § 56.: Folketingsmedlemmerne er ene bundet ved deres overbevisning og ikke ved nogen forskrift af deres vælgere) i stedet for videnskab (forskningsfakta og realiteter). Det kan tage lang tid at fastslå, under hvilke betingelser disse tilsætningsstoffer er sikre at bruge, og i hvilke betingelser de ikke er sikre.

 

Farmakologien af Cannabis Cannabinoider og Terpener af Dr. Ethan Russo

 

Forståelse af cannabis farmakologien. Dr. Ethan Russo taler om videnskaben om Cannabis cannabinoider og terpener på Cannabis Hamp-konference og Expo (CHCE). Ethan Russo, MD, er en bestyrelsescertificeret neurolog, psykofarmakologi-forsker og medicinsk direktør for PHYTECS, et bioteknologiselskab, der forsker og udvikler innovative tilgange, der retter sig mod det menneskelige endocannabinoide system.

 

Tidligere har han fra 2003-2014 fungeret som Overodnet Medicinsk Rådgiver og læge for GW Pharmaceuticals adskillige fase I-III kliniske forsøg med Sativex® [ATC: kode N02BG10; udskrevet til 390 danskere (98 i 2016) fra 5 år - 80+ med udbetalt regionalt tilskud kr. 8.430.000,- (i 2016 kr. 2.094.000,- dvs. kr. 21.367,50 pr. person)] til smerte og MS samt indledende studier af Epidiolex® til uregerlig epilepsi (Undersøgelse af cannabidiol til lægemiddelresistente epilepsier).

 

Han blev uddannet fra University of Pennsylvania (Psychology) og University of Massachusetts Medical School, inden residerende i Phoenix, Arizona og i barn/voksen Neurologi ved University of Washington. Han var klinisk neurolog i Missoula, Montana i 20 år. Han afholdt fakultetets konferencer i medicinsk videnskab ved University of Montana, i medicin ved universitetet i Washington, og som gæsteprofessor ved det Kinesiske Videnskabsakademi.

 

Han er en tidligere leder for den Internationale Cannabinoid Forskningsforening (ICRS), og tidligere formand for den internationale sammenslutning for cannabinoid medicin (IACM). Han er aktivt tilknyttet det videnskabelige rådgivende udvalg for det amerikanske botaniske råd. Han har udgivet flere bøger, talrige bog-kapitler og over fyrre artikler inden for neurologi, smertebehandling, cannabis, og etnobotanik. Han har konsulteret eller holdt foredrag om disse emner i mere end 30 amerikanske stater og 30 lande. NEST, University of British Columbia, Maj 6-7, 2017 Vancouver, Canada

 

Offentliggjort den 22. juni. 2017

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved