Mary Lynn Mathre

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

 

En sygeplejerskes fortælling om cannabinoider

 

 

 

Mary Lynn Mathre, RN, MSN, CARN, er Formand og medstifter af Patienter Ud af Tiden, en national ikke-profit-organisation dedikeret til at uddanne sundhedspersonale og offentligheden om den terapeutiske anvendelse af cannabis. Hun er redaktør af Cannabis i Medicinsk Praksis: En Juridisk, Historisk Farmakologisk oversigt over den terapeutiske anvendelse af Cannabis (1997) og medredaktør af Kvinder og Cannabis: Medicin, videnskab og sociologi (2002).

 

Hun fik sin BSN fra College of St. Teresa i Winona, MN i 1975 og begyndte sin sygepleje-karriere i den Amerikanske flådes Korps af Sygeplejersker indtil 1979. Hendes speciale var medicinsk kirurgisk sygepleje, indtil hun vendte tilbage til skole og tog sin magistergrad ved Case Western Reserve University i 1985. Hun begyndte at undervise på University of Virginia School of Nursing, men ændrede hendes fokus til afhængigheds-sygepleje i 1987 og vendte tilbage til klinisk praksis først på Afhængigheds Behandlings Afsnittet ved UVA, så som Afhængigheds Rådførings Sygeplejerske ved UVA Health System og fra 2004 - 2007 var hun Administrerende Leder for et opioid behandlings-program i Charlottesville.

 

I øjeblikket er Mary uafhængig afhængigheds-konsulent. Ms Mathre's fokus på medicinske cannabis begyndte i 1985 med færdiggørelsen af ​​sinph.d.-afhandling "En undersøgelse om videregivelse af marihuana brug for sundhedspersonale". Siden da har hun forfattet cannabis resolutioner for flere organisationer, herunder:

 

 

 • Det Nationale Sygeplejerske Samfund om Afhængighed (nu kaldet the International Nurses Society on Addictions) en professionel speciale-organisation grundlagt i 1975 for sygeplejersker engageret i forebyggelse, indgreb, behandling og håndtering af afhængighedsskabende lidelser, herunder alkohol og andre narkotika-relateret afhængigheder, nikotin-afhængigheder, spiseforstyrrelser, dobbelt og flere diagnose, og proces-afhængighed såsom hasardspil.

 

Vores styrke kommer fra vores medlemmer, herunder klinikere, undervisere, ledere og forskere, der praktiserer i en lang række indstillinger, herunder behandlingscentre, hospitaler, skoler, private praksis, den primære sundhedssektor, og andre fællesskabsagenturer. Vi er overbevist om, at alle sygeplejersker, uanset deres speciale eller praksis-indstilling, kan spille en rolle i at fremme en sund livsstil og tidlig identifikation af mennesker i større risiko for at udvikle problemer forbundet med misbrug af afhængighedsskabende stoffer.

 

 

 • American Public Health Association; som har mere end 30.000 medlemmer på verdensplan. Foreningen definerer sig selv som værende "den ældste og mest forskelligartede organisering af fagfolk i sundhedssektoren i verden."

 

 

 • Ms Mathre er et stiftende medlem og formand for den nyoprettede Amerikanske Cannabis Sygeplejerske Sammenslutning, hvor sygeplejersker og andet sundhedspersonale der har brug for oplysninger om medicinsk cannabis kan finde relevant information og støtte. Her er et par af de komplekse og flerdimensionale spørgsmål sygeplejersker bør overveje:

 

 • Det endocannabinoide system - hvad er det?
 • Medicinske anvendelser af cannabis
 • Sikker brug af cannabis
 • Patient-samspil med det medicinske system
 • Statslige og føderale kriminelle / juridiske sanktioner for patienterne
 • Statslige og føderale kriminelle / juridiske sanktioner til sygeplejersker
 • Dyrkning, håndtering, opbevaring af cannabis

Listen bliver ved og ved.

 

Sygeplejersker har også brug for et forum til at kommunikere med hinanden, stille spørgsmål og finde støtte og ressourcer. Dette er formålet med ACNA hjemmeside.

 

Som du udnytter ressourcerne i denne hjemmeside skal du venligst overveje at deltage i ACNA, din fortsatte støtte vil gøre det muligt for os at fortsætte med at udvide denne værdifulde platform for uddannelse.

 

Tak,

 

Mary Lynn Mathre, MSN, RN, Leder, ACNA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den amerikanske Cannabis Nursing Association hjælper sygeplejersker præsentere en samlet front mod restriktioner af terapeutisk cannabis.

 

Sygeplejersker har brug for at forstå, hvordan og hvorfor syge patienter vælger denne behandling, og hvordan denne anvendelse effekter andre medicinske behandlinger.

 

Mary Lynn Mathre, RN, medarrangør af arrangementet den 6. Nationale Konference om Cannabis Therapeutics afholdt i Rhode Island i april 2010, bemærkede, at cannabis ikke er en gateway-stof, men en exit-mekanisme fra opioider, alkohol og tobak.

 

Desuden har Mary Lynn skrevet talrige artikler og kapitler om medicinsk cannabis, og fungerede som ekspertvidne. Og vil her efterfølgende i 5 afsnit på engelsk informere og undervise de som måtte have interesse i denne unikke plante, dets medicinske potentiale og sammenspil med det endocannabinoide system.

 

 

 

Endocannabinoid System - Del 1 af 5 - Mary Lynn Mathre fra Patienter Ud af Tiden - Uddannelse

 

I denne første i en fem del-serie, udtrykker Mary Lynn Mathre fra Patients Out of Time betydningen af ​​uddannelse i forbindelse med vores egen endogene endocannabinoide system.

 

 

Udgivet den 18. februar, 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

Endocannabinoid System - Del 2 af 5 - Mary Lynn Mathre - Balance: Homøostase

 

 

Udgivet 18 Februar, 2013

 

 

 

 

 

 

 

Endocannabinoid System - Del 3 af 5 - Mary Lynn Mathre - Synergi

 

Synergi, synergisme eller synergieffekt er samvirket mellem to eller flere tiltag/kræfter, som giver en større effekt end blot summen af de enkelte tiltag/kræfter giver hver for sig.

 

Udgivet 18 Februar, 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

Endocannabinoid System- Del 4 af 5 - Mary Lynn Mathre - Hvad med Børnene?

 

Og friheden til at opdrage egne børn som den mor eller far der, som eksempelvis også i Norge, skal bevise afholdenhed for at bevare forældremyndigheden over deres børn.

 

Udgivet 18 Februar, 2013

 

 

 

 

 

 

 

Endocannabinoid System- Del 5 af 5 - Mary Lynn Mathre - Tal med din læge!

 

Udgivet 18 Februar, 2013

 

 

 

 

 

 

 

American Nurses Association (ANA) støtter nu medicinsk marihuana

 

 

American Nurses Association (ANA), vedtog deres resolution om forskning, uddannelse og overvåget brug af medicinsk marihuana. ANA er Amerikas største Sygepleje-forening; den har hundredtusindvis af medlemmer med afdelinger i 49 stater. Sin støtte til medicinsk marihuana er en direkte udfordring til narkotika-krigere, statsfinansierede forskere og højesteretsdomme, der har hævdet, at marihuana er et skadeligt stof uden medicinsk værdi.

 

Passage af resolutionen kan direkte henføres til arbejdet og visionen af en medicinsk marihuana-fortaler? sygeplejersken Mary Lynn Mathre.

 

Mathre er en pensioneret Virginia-sygeplejerske og tidligere NORML bestyrelsesmedlem og medstifter af POT-organisation Patienter Out of Time med sin mand, pensioneret navy commander Al Byrne.

 

I 1994 var Mathre den eneste sygeplejerske i USA, der havde modet til at nærme sig hendes stats-sygepleje-forening for at spørge om gruppen ville støtte medicinsk marihuana.

 

"Sygeplejersker er de mennesker der giver den mest direkte pleje til patienter," siger Mathre. "Det var tydeligt for mig, at medicinsk marihuana var meget nyttigt og ingen alvorlige bivirkninger havde. Patienterne blev skadet af en mangel på information, og ved politiets forfølgelse, selv i stater, hvor medicinsk marihuana er blevet gjort lovlig.

 

Sygeplejersker ønsker patienterne skal føle sig bedre tilpas, og vi er ofte i situationer, hvor vi ville vide, at en patient bruger marihuana/hash, og så var vi bekymrede over, hvad narkotika-krigerne kunne gøre mod sygeplejersken og patienten. Jeg besluttede at uddanne mine kolleger om marihuana og bede om deres hjælp til at gøre det mere tilgængeligt for patienterne."

 

Mathre mødtes med lederne for Virginia Nurses Association (VNA) i 1994, og overbevist dem om at godkende en pro-pot resolution og et "positionsdokument" i 1995. Efter VNA underskrev den, sendte Mathre breve til andre statslige foreninger, beder om deres support og modtager positiv respons fra flere stater, herunder indflydelsesrige New York State Nurses Association (NYSNA).

 

Men i 1996 nægtede ANA stadig at vedtage hele Mathre's forslag. ANA var enige om at sygeplejersker bør modtage undervisning om den terapeutiske brug af marihuana/hash, og at medicinsk cannabis bør studeres i "kontrollerede kliniske forsøg."

 

"Siden da er mere og mere forskning udført, og vi har set masser af sygeplejersker, der tidligere var imod cannabis komme om bord for at støtte dette, især efter at de har set, hvordan det hjælper AIDS-patienter, og patienter med kronisk smerte, neuralgi, og muskuløse spasticitets-lidelser", sagde Mathre.

 

Mathre rejste til Washington, DC i juni for at tale ved ANA's årlige kongres til støtte for beslutningen, som af 12. december, 2008 til sidst bestod.

 

ANA anbefalinger er, at patienterne skal have sikker adgang til terapeutisk marihuana [Til støtte for patienternes sikre adgang til terapeutisk Marihuana (pdf:engelsk)], at sundhedspersonale bør være i stand til at diskutere marihuana/hash med patienter uden truslen om retsforfølgelse, at patienter og med-pot udbydere ikke skal være genstand for strafferetlige sanktioner, og at den amerikanske føderale Regeringen omklassificerer marihuana for at fjerne den fra sin plads i Liste 1 i loven om Kontrollerede Stoffer (CSA], en betegnelse, der placerer cannabis i samme kategori som heroin og uden medicinsk værdi, - og det til trods for at samme myndigheder ved The Health and Human Services Division of the Federal Government of USA i 1999 ansøgte og modtog patent på cannabinoider "US Patent 6630507:cannabinoider som antioxidant og nervebeskytter - 21. april, 1999.

 

"Det blev efterhånden klart, at regeringens krig mod medicinske cannabisbrugere, og mod læger og sygeplejersker, som fremmede en sådan brug, ville fortsætte og fortsætte [som det i højeste grad forefinder sig i det puritanske og dobbeltmoralskeSkandinavien, uden viden om cannabinoider og det endocannabinoide system, for opretholdelse af et sundt legeme, og hvor modstanden mod at legalisere hash i 2014 som i Norge vokser og otte ud af 10 deltagere i meningsmåling er afvisende over for at gøre rusmidlet/medicinen lovligt og en mor eller far derved skal bevise afholdenhed for at bevare forældremyndigheden over deres børn, og leverandører til de 2 ud af 10 som ikke er afvisende, måske må lade livet i en panikhandlig, skudt af Aalborg politiet og PET-aktionsstyrkemed assistance fra forsvarets frømandskorps - anmodet af norske politimyndigheder]," sagde Mathre ", så jeg tænkte det er vigtigt, at vi tager stærk afstand mod narkokrigens politik, fordi hvad alle disse politikker gør, er årsag til smerte og lidelse for syge og døende mennesker, [samt de som blot finder nydelse, inspiration og/eller forebyggelse af komplikationer, som fedme, sukkersyge og kræft etc. deraf]."

 

 

 

Cannabis | Marihuana-Mødre, der foretrækker Cannabis over Farmaceutiske Produkter

 

Mød i relation "Marihuana-moderen", Cheryl Shuman, der foretrækker Cannabis frem for lægemidler fra lægers kontor, og ikke Norske tilstande der skal bevise afholdenhed for at bevare forældremyndigheden over egne børn. Kort sagt føler Cheryl og de andre mødre sig bedre mødre under let indflydelse af cannabinoider og samtidig smertefri med ny energi og fokus på barnets behov og ikke smerten og sig selv. - CBS News

 

Udgivet den 7. Juni, 2013

 

 

 

 

 

 

Marihuana gør os til bedre mødre & bedre forældre - Amerika News Now

 

- Beverly Hills Cannabis Club- Cheryl Shuman - Aimee Shuman

 

Udgivet den 19. februar, 2014

 

 

Den Amerikanske Sygeplejerske Sammenslutning (ANA) er en faglig organisation til at fremme og beskyttelse af erhvervet sygepleje som startede i 1896. Foreningen er en professionel organisation, der repræsenterer sygeplejersker (RNS) i USA gennem sine 54 konstituerende medlemsforeninger og nuværende 145,790 medlemmer. ANA er involveret i at etablere standarder for sygepleje-praksis og fremme af rettigheder for sygeplejersker på arbejdspladsen, fremme af den økonomiske og generelle velfærd for sygeplejersker.

 

 

Effektiv Dato: December 12, 2008 - Status: Revideret Holdnings Erklæring

 

Stammer fra: Kongressen om sygeplejepraksis og økonomi

 

Vedtaget af: Bestyrelsen for ANA

 

Formål: Formålet med denne erklæring er at gentage den Amerikanske Sygeplejerske Sammenslutning's (ANA) støtte til patienter for sikker adgang til terapeutisk marihuana.

 

Erklæring for ANA stillingtagen: marihuana (cannabis) har været anvendt medicinsk i århundreder. Det har vist sig at være effektiv i behandling af en bred vifte af symptomer i en række betingelser. Derfor støtter den Amerikanske Sygeplejerske Sammenslutning/American Nurses Association:

 

 • Uddannelsen af sygeplejersker og andet sundhedspersonale praktiserende vedrørende hensigtsmæssig evidensbaseret terapeutisk brug af marihuana, herunder de ikke-røgede former for delta-9-tetrahydrocannabinol (THC), som har vist sig at være terapeutisk virkningsfuldt.

 

 • Beskyttelse fra strafferetlige eller civilretlige sanktioner for patienter, der bruger medicinsk marihuana som tilladt i henhold til statens love.

 

 • Fritagelse for strafferetlig forfølgelse eller strafansvar; eller professionel sanktionering, såsom tab af licens eller kvalifikationer for sundhedspersonale, der ordinerer, udleverer eller administrerer medicinsk marihuana i overensstemmelse med statslov (svarer til kommune-lov i Skandinavien: "Københavnermodellen", som vil danne grundlag for en henvendelse til den relevante minister med henblik på at opnå tilladelse til at etablere en forsøgsordning med legalisering af hash i København).

 

 • Reklassifikation af marihuana's status fra et Liste 1 kontrolleret stof i en mindre restriktiv kategori.

 

 • Bekræftelse af den terapeutiske effekt af medicinsk marihuana.

 

 

 

Cannabinoider har vist at have antioxidant egenskaber urelateret til NMDA-receptormodstand. Denne nyligt fundne egenskab gør cannabinoider brugbare i behandling og forebyggende behandling (profylakse) af en bred variation af oxyderingsassocierede sygdomme, så som iskæmi, alders-relaterede, betændelses-og autoimmune sygdomme.

 

Cannabinoiderne har vist at have særlig anvendelse som nervebeskytter (neurobeskytter) for eksempel ved at begrænse neurologisk nevebeskadigelse fremkommet efter iskæmisk skade, så som apopleksi (slagtilfælde) og traumer, eller i behandlingen af neurodegenerative sygdomme, så som Alzheimers, Parkinsons og HIV dementia.

 

Ikke-psykoaktive cannabinoider, så som Cannabidiol (CBD: C21H30O2), er i særdeleshed fordelagtig at bruge fordi de forhindrer toksitet som fremkommer ved psykoaktive cannabinoider ved høje doser nyttige i metoden af den indeværende opfindelse.

 

En særskilt beskrevet klasse af cannabinoider er nyttige som nervedegenerativ antioxidanter er formular (I) hvori R gruppe er uafhængig valgt fra gruppen bestående af H, CH3 (CH3 - carbon-atom er bundet til tre hydrogen-atomer), og COCH3 (C2H3O - to carbon- og et oxygen-atom er bundet til tre hydrogen-atomer (acetyl-gruppe, en funktionel gruppe)

 

 

American Nurses Association - Udforske videnskaben om medicinsk marihuana. Af Susan Trossman, RN. - Den Amerikanske Sygeplejerske, Maj/Juni 2010.

 

Denne historie repræsenterer erfaringer fra tre af de mange sygeplejersker der arbejdede frivilligt i Haiti (pdf; engelsk)

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved