Sygeplejersker

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

 

En sygeplejerskes fortælling om cannabinoider

 

 

Den amerikanske præsident Barack Obama ankommer for at tale til American Nurses Association delegerede 16. juni 2010 i Washington, DC.

Link til Google translate kræver

i nogle tilfælde

et klik på forstørrelsesglasset før målet

Den Amerikanske Sygeplejerske Sammenslutning (ANA) er en faglig organisation til at fremme og beskyttelse af erhvervet sygepleje som startede i 1896. Foreningen er en professionel organisation, der repræsenterer sygeplejersker (RNS) i USA gennem sine 54 konstituerende medlemsforeninger og nuværende 145,790 medlemmer. ANA er involveret i at etablere standarder for sygepleje-praksis og fremme af rettigheder for sygeplejersker på arbejdspladsen, fremme af den økonomiske og generelle velfærd for sygeplejersker.

 

12. december, 2008: Til støtte for patienternes sikre adgang til terapeutisk Marihuana (pdf:engelsk)

 

Effektiv Dato: December 12, 2008 - Status: Revideret Holdnings Erklæring

 

Stammer fra: Kongressen om sygeplejepraksis og økonomi

 

Vedtaget af: Bestyrelsen for ANA

 

Formål: Formålet med denne erklæring er at gentage den Amerikanske Sygeplejerske Sammenslutning's (ANA) støtte til patienter for sikker adgang til terapeutisk marihuana.

 

Erklæring for ANA stillingtagen: marihuana (cannabis) har været anvendt medicinsk i århundreder. Det har vist sig at være effektiv i behandling af en bred vifte af symptomer i en række betingelser. Derfor støtter den Amerikanske Sygeplejerske Sammenslutning/American Nurses Association:

 

 1. Uddannelsen af sygeplejersker og andet sundhedspersonale praktiserende vedrørende hensigtsmæssig evidensbaseret terapeutisk brug af marihuana, herunder de ikke-røgede former for delta-9-tetrahydrocannabinol (THC), som har vist sig at være terapeutisk virkningsfuldt.

 

 1. Beskyttelse fra strafferetlige eller civilretlige sanktioner for patienter, der bruger medicinsk marihuana som tilladt i henhold til statens love.

 

 1. Fritagelse for strafferetlig forfølgelse eller strafansvar; eller professionel sanktionering, såsom tab af licens eller kvalifikationer for sundhedspersonale, der ordinerer, udleverer eller administrerer medicinsk marihuana i overensstemmelse med statslov (svarer til kommune-lov i Skandinavien: "Københavnermodellen", som vil danne grundlag for en henvendelse til den relevante minister med henblik på at opnå tilladelse til at etablere en forsøgsordning med legalisering af hash i København).

 

 1. Reklassifikation af marihuana's status fra et Liste 1 kontrolleret stof i en mindre restriktiv kategori.

 

 1. Bekræftelse af den terapeutiske effekt af medicinsk marihuana.

 

 

 

Patentindehaver:The Health and Human Services Division of the Federal Government of USA

 

Abstrakt

 

Cannabinoider har vist at have antioxidant egenskaber urelateret til NMDA-receptormodstand. Denne nyligt fundne egenskab gør cannabinoider brugbare i behandling og forebyggende behandling (profylakse) af en bred variation af oxyderingsassocierede sygdomme, så som iskæmi, alders-relaterede, betændelses-og autoimmune sygdomme.

 

Cannabinoiderne har vist at have særlig anvendelse som nervebeskytter (neurobeskytter) for eksempel ved at begrænse neurologisk nevebeskadigelse fremkommet efter iskæmisk skade, så som apopleksi (slagtilfælde) og traumer, eller i behandlingen af neurodegenerative sygdomme, så som Alzheimers, Parkinsons og HIV dementia.

 

Ikke-psykeaktive cannabinoider, så som Cannabidiol (CBD: C21H30O2), er i særdeleshed fordelagtig at bruge fordi de forhindrer toksitet som fremkommer ved psykoaktive cannabinoider ved høje doser nyttige i metoden af den indeværende opfindelse.

 

En særskilt beskrevet klasse af cannabinoider er nyttige som nervedegenerativ antioxidanter er formular (I) hvori R gruppe er uafhængig valgt fra gruppen bestående af H, CH3 (CH3 - carbon-atom er bundet til tre hydrogen-atomer), og COCH3 (C2H3O - to carbon- og et oxygen-atom er bundet til tre hydrogen-atomer (acetyl-gruppe, en funktionel gruppe)

 

 

 

* Medicinsk Marijuana Inc. fortsætter med at udvide sin stadigt voksende portefølje af innovative virksomheder. Vores nyeste partnerskab med Kannalife Sciences giver en perfekt pasform til Medicinsk Marijuana Inc.'s familie af selskaber. Ud over Kannalife's flere år med udviklingen i standardiseringen i emballage af cannabis-baserede produkter, blev virksomheden for nylig tildelt en eksklusiv licensaftale med National Institutes of Health - Office of Technology Transfer ("NIH-OTT") for kommercialisering af US patent 6.630.507, "Cannabinoider som antioxidanter og nervebeskyttere" (det "'507 Patent") - 10. november 2011.

 

American Nurses Association - Udforske videnskaben om medicinsk marihuana. Af Susan Trossman, RN. - Den Amerikanske Sygeplejerske, Maj/Juni 2010.

 

Denne historie repræsenterer erfaringer fra tre af de mange sygeplejersker der arbejdede frivilligt i Haiti (pdf; engelsk)

 

 

 

CNA-Sygeplejersker støtter medicinsk Cannabis

 

 

California Nurses Association dannet i 1903 og nuværende med 80.000 medlemmers adressering ved den femte nationale kliniske konference om Cannabis Therapeutics afholdt i Pacific Grove, Californien, April 2008, påpeger Bonnie Martin, RN, en repræsentant for California Nurses Association (med-sponsorer af konferencen), at ved lov er Californiske sygeplejersker påkrævet at være patienternes fortalere. Et centralt mål for CNA er, at "patienter ikke bør være tvunget til at udholde smerte og lidelse ... og skal være fri til at søge alle terapeutiske muligheder".

 

 

Uploadet den 15.11.2009

 

 

 

 

 

 

 

Medicinsk Cannabis, Fortid & Fremtid med Michael Aldrich, phd

5. april, 2008 - Efter den femte Kliniske konference om Cannabis Therapeutics, afholdt i Pacific Grove, CA - ser Michael Aldrich, PhD, tilbage til 1964 og opsporer rødderne af "marihuana bevægelsen" i Amerika og Dr. Raphael Mechoulam's isolation af THC i Israel. Derudover citerers ny videnskab og forskning, siden "opdagelse" af det Endo-cannabinoide system i 1989 (1963 - Nogle aspekter af cannabis-handling, af CJ Miras), og dets rolle i hele kroppen. Dr. Aldrich undersøger medicinsk cannabis i det 21. århundrede og forudser mange aspekter og anvendelser af denne bemærkelsesværdige plante.

 

 

 

 

 

 

Leder for Sygeplejerske Sammenslutningen Risna: Patienter bør få Marihuana uden frygt

 

Donna Policastro, administrerende Leder for Rhode Island State Nurses Association, vidner 3.4.2009 for Medicinsk marihuana Medfølelses Center Lovforslag H5359 til RI Repræsentanternes Hus Udvalget om Sundhed, Uddannelse, og Trivsel. For mere information se: Rhode Island Patient Advocacy Coalition,

 

Rhode Island State Nurses Association (Risna), en bestanddel og medlem af American Nurses Association (ANA), er den myndighed i spørgsmål vedrørende erhvervet som sygepleje og sygepleje-praksis i staten Rhode Island. Risna er dedikeret til at fremme, avancement, og beskyttelse af sygeplejen og dermed forbedre kvaliteten af ​​og adgangen til sundhedspleje i Rhode Island. Vi står sammen i topkvalitet ved:

 

 • At udvise lederskab i at definere standarder for sygepleje praksis;
 • Repræsenterer sygeplejefaget i statslige og lokale anliggender, og;
 • Forudsat og koordinere information om sygepleje og sundhedspleje for sygeplejersker og Rhode Island samfundet.

 

 

Rhode Island Repræsentanternes Hus passerede H5359 med et overvældende flertal i 63-5 favør for marihuana, hvilket banede vejen for tre stats-licens, ikke-profit Medfølelses Centre, der kan "erhverve, besidde, dyrke, fremstille, levere, overføre, transportere, eller dispensere marihuana ... til registrerede kvalificerede patienter og deres registrerede primære omsorgspersoner. "RI State Senatet vedtog en følgelov, S0185, den 29. april ved en afstemning med 35-2. Dagens State House afstemning indikerer en solid sejr for medicinske marihuana-patienter, uanset en eventuel veto fra Guvernør Carcieri.

 

 

 

 

Forældre, veteraner og sygeplejersker presser på for legalisering af medicinsk marihuana i PA

 

 

 

 

Dækning af Pennsylvania's 30. Marts 2014 pres for reform af cannabis-loven, med deltagelse af Pennsylvania State Nurses Association:

 

27. juni, 2014: Medicinsk Cannabis til Stats Senatet. Pennsylvania State Nurses Association (PSNA), der repræsenterer mere end 215.000 registrerede sygeplejersker i Pennsylvania, bifalder vedtagelsen af ​​SB 1182, "medicinsk marihuana,". PSNA støtter etableringen af ​​en effektiv medicin-levering, dyrkning og udleverings-systemer, som findes i SB 1182.

 

"Dette lovforslag sikrer, at medicinsk cannabis er stramt styret, strengt overvåget og lægeordineret," fastslår PSNA Chief Executive Officer Betsy M. Snook, MEd, RN, BSN. "Vi takker Senatets Lov og Juridiske Komité for deres indsats ved denne lovgivning. Vi er forpligtet over for vores patienter, offentligheden og til at samarbejde med andre sundhedsprofessionelle til at fremme bestræbelserne besluttet på at klare sundhedsmæssige behov og forme sundhedspolitik. Det er præcis, hvad dette lovforslag gør."

 

Rettigheder til videoen tilhører WTAE-TV Pittsburgh Channel 4 - Uploaded under artiklen om fair brug til undervisningsformål.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mary Lynn Mathre& Cannabis

 

 

Mary Lynn Mathre, RN, MSN, CARN, er Formand og medstifter af Patienter Ud af Tiden, en national ikke-profit-organisation dedikeret til at uddanne sundhedspersonale og offentligheden om den terapeutiske anvendelse af cannabis. Hun er redaktør af Cannabis i Medicinsk Praksis: En Juridisk, Historisk Farmakologisk oversigt over den terapeutiske anvendelse af Cannabis (1997) og medredaktør af Kvinder og Cannabis: Medicin, videnskab og sociologi (2002).

 

Hun fik sin BSN fra College of St. Teresa i Winona, MN i 1975 og begyndte sin sygepleje-karriere i den Amerikanske flådes Korps af Sygeplejersker indtil 1979. Hendes speciale var medicinsk kirurgisk sygepleje, indtil hun vendte tilbage til skole og tog sin magistergrad ved Case Western Reserve University i 1985. Hun begyndte at undervise på University of Virginia School of Nursing, men ændrede hendes fokus til afhængigheds-sygepleje i 1987 og vendte tilbage til klinisk praksis først på Afhængigheds Behandlings Afsnittet ved UVA, så som Afhængigheds Rådførings Sygeplejerske ved UVA Health System og fra 2004 - 2007 var hun Administrerende Leder for et opioid behandlings-program i Charlottesville.

 

I øjeblikket er Mary uafhængig afhængigheds-konsulent. Ms Mathre's fokus på medicinske cannabis begyndte i 1985 med færdiggørelsen af ​​sinph.d.-afhandling "En undersøgelse om videregivelse af marihuana brug for sundhedspersonale". Siden da har hun forfattet cannabis resolutioner for flere organisationer, herunder:

 

 

 

 

 

 • Det Nationale Sygeplejerske Samfund om Afhængighed (nu kaldet the International Nurses Society on Addictions) en professionel speciale-organisation grundlagt i 1975 for sygeplejersker engageret i forebyggelse, indgreb, behandling og håndtering af afhængighedsskabende lidelser, herunder alkohol og andre narkotika-relateret afhængigheder, nikotin-afhængigheder, spiseforstyrrelser, dobbelt og flere diagnose, og proces-afhængighed såsom hasardspil.

 

Vores styrke kommer fra vores medlemmer, herunder klinikere, undervisere, ledere og forskere, der praktiserer i en lang række indstillinger, herunder behandlingscentre, hospitaler, skoler, private praksis, den primære sundhedssektor, og andre fællesskabsagenturer. Vi er overbevist om, at alle sygeplejersker, uanset deres speciale eller praksis-indstilling, kan spille en rolle i at fremme en sund livsstil og tidlig identifikation af mennesker i større risiko for at udvikle problemer forbundet med misbrug af afhængighedsskabende stoffer.

 

 

 • American Public Health Association; som har mere end 30.000 medlemmer på verdensplan. Foreningen definerer sig selv som værende "den ældste og mest forskelligartede organisering af fagfolk i sundhedssektoren i verden."

 

 

 

 • Ms Mathre er et stiftende medlem og formand for den nyoprettede Amerikanske Cannabis Sygeplejerske Sammenslutning, hvor sygeplejersker og andet sundhedspersonale der har brug for oplysninger om medicinsk cannabis. Her er et par af de komplekse og flerdimensionale spørgsmål sygeplejersker bør overveje:

 

 • Det endocannabinoide system - hvad er det?
 • Medicinske anvendelser af cannabis
 • Sikker brug af cannabis
 • Patient-samspil med det medicinske system
 • Statslige og føderale kriminelle / juridiske sanktioner for patienterne
 • Statslige og føderale kriminelle / juridiske sanktioner til sygeplejersker
 • Dyrkning, håndtering, opbevaring af cannabis

 

Listen bliver ved og ved.

 

Sygeplejersker har også brug for et forum til at kommunikere med hinanden, stille spørgsmål og finde støtte og ressourcer. Dette er formålet med ACNA hjemmeside.

 

Som du udnytter ressourcerne i denne hjemmeside skal du venligst overveje at deltage i ACNA, din fortsatte støtte vil gøre det muligt for os at fortsætte med at udvide denne værdifulde platform for uddannelse.

 

Tak,

 

Mary Lynn Mathre, MSN, RN, Leder, ACNA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den amerikanske Cannabis Nursing Association hjælper sygeplejersker præsentere en samlet front mod restriktioner af terapeutisk cannabis.

 

Sygeplejersker har brug for at forstå, hvordan og hvorfor syge patienter vælger denne behandling, og hvordan denne anvendelse effekter andre medicinske behandlinger.

 

Desuden har skrevet talrige artikler og kapitler om medicinsk cannabis, og fungerede som ekspertvidne.

 

Mary Lynn Mathre, RN, medarrangør af arrangementet den 6. Nationale Konference om Cannabis Therapeutics afholdt i Rhode Island i april 2010, bemærkede, at cannabis ikke er en gateway-stof, men en exit-mekanisme fra opioider, alkohol og tobak.

 

Forfatter til "Cannabis i Medicinsk Praksis" og afhængigheds-specialist, Mary Lynn Mathre bringer en sygeplejerskes perspektiv til medicinsk marihuana spørgsmålet i 2004-Cannabis Therapeutics Conference op. Erklære, at nok forskning er blevet gjort på Cannabis som medicin til at berettige umiddelbar adgang for patienter. Mary Lynn deler den gribende historie om Barbara og Kenny Jenks, aids-ofre, der blev arresteret og dømt for medicinsk marihuana.

 

Cannabis - Udfordringen i at aflære løgnene

 

 

American Nurses Association (ANA), vedtog deres resolution om forskning, uddannelse og overvåget brug af medicinsk marihuana. ANA er Amerikas største Sygepleje-forening; den har hundredtusindvis af medlemmer med afdelinger i 49 stater. Sin støtte til medicinsk marihuana er en direkte udfordring til narkotika-krigere, statsfinansierede forskere og højesteretsdomme, der har hævdet, at marihuana er et skadeligt stof uden medicinsk værdi.

 

Passage af resolutionen kan direkte henføres til arbejdet og visionen af en medicinsk marihuana-fortaler? sygeplejersken Mary Lynn Mathre.

 

Mathre er en pensioneret Virginia-sygeplejerske og tidligere NORML bestyrelsesmedlem og medstifter af POT-organisation Patienter Out of Time med sin mand, pensioneret navy commander Al Byrne.

 

I 1994 var Mathre den eneste sygeplejerske i USA, der havde modet til at nærme sig hendes stats-sygepleje-forening for at spørge om gruppen ville støtte medicinsk marihuana.

 

"Sygeplejersker er de mennesker der giver den mest direkte pleje til patienter," siger Mathre. "Det var tydeligt for mig, at medicinsk marihuana var meget nyttigt og ingen alvorlige bivirkninger havde. Patienterne blev skadet af en mangel på information, og ved politiets forfølgelse, selv i stater, hvor medicinsk marihuana er blevet gjort lovlig.

 

Sygeplejersker ønsker patienterne skal føle sig bedre tilpas, og vi er ofte i situationer, hvor vi ville vide, at en patient bruger marihuana/hash, og så var vi bekymrede over, hvad narkotika-krigerne kunne gøre mod sygeplejersken og patienten. Jeg besluttede at uddanne mine kolleger om marihuana og bede om deres hjælp til at gøre det mere tilgængeligt for patienterne."

 

Mathre mødtes med lederne for Virginia Nurses Association (VNA) i 1994, og overbevist dem om at godkende en pro-pot resolution og et "positionsdokument" i 1995. Efter VNA underskrev den, sendte Mathre breve til andre statslige foreninger, beder om deres support og modtager positiv respons fra flere stater, herunder indflydelsesrige New York State Nurses Association (NYSNA).

 

Men i 1996 nægtede ANA stadig at vedtage hele Mathre's forslag. ANA var enige om at sygeplejersker bør modtage undervisning om den terapeutiske brug af marihuana/hash, og at medicinsk cannabis bør studeres i "kontrollerede kliniske forsøg."

 

"Siden da er mere og mere forskning udført, og vi har set masser af sygeplejersker, der tidligere var imod cannabis komme om bord for at støtte dette, især efter at de har set, hvordan det hjælper AIDS-patienter, og patienter med kronisk smerte, neuralgi, og muskuløse spasticitets-lidelser", sagde Mathre.

 

Mathre rejste til Washington, DC i juni for at tale ved ANA's årlige kongres til støtte for beslutningen, som af 12. december, 2008 til sidst bestod.

 

ANA anbefalinger er, at patienterne skal have sikker adgang til terapeutisk marihuana [Til støtte for patienternes sikre adgang til terapeutisk Marihuana (pdf:engelsk)], at sundhedspersonale bør være i stand til at diskutere marihuana/hash med patienter uden truslen om retsforfølgelse, at patienter og med-pot udbydere ikke skal være genstand for strafferetlige sanktioner, og at den amerikanske føderale Regeringen omklassificerer marihuana for at fjerne den fra sin plads i Schedule 1 i de kontrollerede stoffer Lov (CSA], en betegnelse, der placerer cannabis i samme kategori som heroin og uden medicinsk værdi, - og det til trods for at samme myndigheder ved The Health and Human Services Division of the Federal Government of USA i 1999 ansøgte og modtog patent på cannabinoider "US Patent 6630507:cannabinoider som antioxidant og nervebeskytter - 21. april, 1999.

 

"Det blev efterhånden klart, at regeringens krig mod medicinske cannabisbrugere, og mod læger og sygeplejersker, som fremmede en sådan brug, ville fortsætte og fortsætte [som det i højeste grad forefinder sig i det puritanske og dobbeltmoralskeSkandinavien, uden viden om cannabinoider og det endocannabinoide system, for opretholdelse af et sundt legeme]," sagde Mathre ", så jeg tænkte det er vigtigt, at vi tager stærk afstand mod narkokrigens politik, fordi hvad alle disse politikker gør, er årsag til smerte og lidelse for syge og døende mennesker, [samt de som blot finder nydelse, inspiration og/eller forebyggelse af komplikationer, som fedme, sukkersyge og kræft etc. deraf]."

 

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved