Dr. Donald Abrams

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

En læges fortælling om cannabinoider

 

Dr. Donald Abrams information

 

Donald Abrams, MD, UCSF School of Integrative Medicine fortæller om hans undersøgelse af røget Cannabis (marihuana) i smerte og palliativ pleje samt den nyeste viden omkring cannabinoider.

 

Dr. Donald I. Abrams er kræft og integrativ medicin-specialist ved UCSF Osher Center for Integrativ Medicin på Mount Zion. Abrams giver integrativ medicin-konsultationer for kræftpatienter og har gennemført forskning i komplementære og alternative behandlinger, herunder sind-kropsbehandlinger, botaniske behandlinger, medicinsk brug af marihuana og traditionel kinesisk urtemedicin-behandlinger.

 

 

Videnskaben om medicinske Cannabis: En kort samtale med Donald Abrams, MD

Donald Abrams, MD er Chef for Hæmatologi og onkologi ved San Francisco General Hospital og medforfatter - med Andrew Weil - af Integrativ Onkologi (Oxford University Press). Abrams har omfattende erfaring med at arbejde med kræft og hiv/aids-patienter og er en pioner inden for medicinsk cannabis-forskning. Den amerikanske regering klassificerer cannabis-sammen med heroin og LSD-som et liste I stof, den mest stramt regulerede kategori af narkotika i USA. Ifølge den føderale regering, er liste I stoffer usikre og har "ikke aktuelt accepteret medicinsk brug i behandling i USA."

 

Men som medicinsk cannabis-fortalere har påpeget siden de Kontrollerede Stoffer's Lov (CSA) blev vedtaget af Kongressen i 1970, har cannabis været anvendt medicinsk i tusinder af år, og der har aldrig været et rapporteret tilfælde af marihuana overdosis. Desuden har de seneste år vist kliniske forskere rundt om i verden værdien af cannabis, som hvis fundet i junglen i dag, ville få alverdens opmærksomhed, men grundet politisk absurditet, stadig et forsømt medicinsk skattekammer til fordel for kemisk fremstillet.

 

Donald Abrams fortæller bla. at patienter i kemoterapi har fundet stor glæde af cannabis, og obligatorisk foreslår dette i kombination til sine patienter for at forbedre humør, appetit og søvn.

 

Reason.tv 's Paul Feine satte sig i ca. 10 minutter ned med Dr. Abrams for at lære mere om videnskaben om medicinsk cannabis. Produceret af Paul Feine og Alex Manning. Gå evt. til reason.tv og læs og se meget mere om emnet.

 

 

Uploadet den 14. oktober 2010

 

 

 

Projekt CBD - Cannabidiol Videnskab - For Læger - For Patienter

 

UCSF onkolog og aids-specialist Donald Abrams gav et foredrag om videnskaben om cannabis på Harbor-UCLA Medical Center den 21 januar 2013. Mange læger afstår fra at godkende brug af cannabis af patienter, fordi de har ikke lært noget om cannabis i den medicinske undervisning og derfor ikke kan rådgive patienterne kyndigt om dosering, bivirkninger, virkningsmekanisme osv. Dette foredrag af Donald Abrams, MD til studerende på Harbor-UCLA Medical Center er et usædvanlig klart overblik over det medicinske cannabis-felt. Rolando Tringale, MD, inviterede Dr. Abrams på vegne af Family Medicine Residency Program. O'Shaughnessy har arrangeret fotograf Chad Rea til bånde begivenheden for os.

 

 

Cannabis & Neuropatiske smerter, Dr. Abrams, 1 af 2

 

Dr. Donald I. Abrams, MD, UCSF School of Integrative Medicine fortæller om hans undersøgelse af røget Cannabis (marihuana) i smerte og palliativ pleje, og præsenterer metoden ved den fjerde Klinisk Konference om Cannabis-terapeutik, Santa Barbara, Californien- april, 2006. Dr. Abrams undersøgelse blev offentliggjort i Feburary af 2007, som "Cannabis i smertefuld HIV-associeret neuropati", i Journal of American Academy of Neurology. Dr. Donald Abrams opnåede godkendelse af den første humane-undersøgelse i 15 år, i den terapeutiske anvendelse af marihuana, sammen med et tilskud på $1 million fra det Nationale Institut for Stofmisbrug:

 

Konklusion: Røget cannabis var veltolereret og lettede effektivt kronisk neuropatisk smerte fra HIV-associeret sensorisk neuropati. Resultaterne kan sammenlignes med orale lægemidler til kronisk neuropatisk smerte.

 

Konference arrangeret af Patienter Ud af Tiden (POT). Se også: Abrams & Agus: Behandling af Cancer, Sandheden og Helbredelse - 2012

 

 

 

 

 

 

 

Cannabis & Neuropatiske smerter, Dr. Abrams, 2 af 2

 

 

 

 

 

 

 

Buddy T. og Neuropati

 

Medicinske Cannabis Vidnesbyrd med Buddy T. fra North Carolina i USA, som lider af Neuropati i fødderne og hudkræft. For mere viden om Buddy og videnskaben bag hans sygdom og behandling kan du besøge cannabispatient.net.

 

Uploaded den 22. August, 2008

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved