Prostata-cancer

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

En borgers fortælling om cannabinoider til hjælp for prostata-cancer

 

 

Hvert år dør 1.100 danske mænd af prostatakræft. 4.000 nye tilfælde opdages hvert år, og de seneste 10 år er antallet af mænd

med sygdommen steget eksplosivt. Prostatakræft er dermed den hyppigste kræftårsag blandt mænd i Danmark.

 

 

 

 

Prostatakræft er et globalt folkesundhedsproblem, og det er den mest almindelige kræftform hos amerikanske mænd og den anden årsag til kræft-relaterede dødsfald.

 

Eksperimentelle data viser, at prostata-væv besidder cannabinoid-receptorer og deres stimulering resulterer i anti-androgene effekter.

 

 

* Antiandrogener kan ordineres til at behandle en bred vifte af sygdomme og lidelser. Hos mænd anvendes antiandrogener oftest til behandling af prostatacancer. I kvinder, bruges antiandrogener til at nedsætte niveauet af mandlige hormoner der forårsager symptomer på hyperandrogenisme. Hos kvinder, viser tegn og symptomer på hyperandrogenisme sig ofte med bl.a. acne, hovedbunds hårtab (androgen alopeci), overdreven ansigts-og kropsbehåring (hirsutisme), høj libido, og andre. Kollektivt, er disse symptomer beskrevet som virilisering

 

Til at gennemgå de i øjeblikket relevante resultater i relation til effekt af cannabinoid-receptorer i prostatakræft, blev PubMed søgning med udtrykkene "cannabis", "cannabinoider," "prostatacancer," og "kræft smertebehandling," for at give præference til de seneste udgivelser foretaget. Artikler identificerede blev screenet for deres relevans til området for prostatakræft og interesse for både urolog og smerte-specialister.

 

Prostata-cancer-celler besidder forøget ekspression af både cannabinoid 1 og 2-receptorer, og stimulering af disse resultater i fald i cellelevedygtighed, øget apoptose og nedsat androgen receptor ekspression og prostata-specifikt antigen-udskillelse.

 

Det ville være af interesse at gennemføre kliniske forsøg med cannabinoider til patienter med metastatisk prostatacancer, der derved udnytter ikke kun sine gavnlige virkninger på prostatakræft, men også af deres analgetiske egenskaber for knogle metastatisk cancersmerter.

 

 

2011 - Nithipatikom K, Isbell MA, m.fl: Anti-proliferative effect of a putative endocannabinoid, 2-arachidonylglyceryl ether in prostate carcinoma cells. - Prostaglandins Other Lipid Mediat. Feb 2011; 94(1-2): 34–43

 

Anti-proliferativ (anti-cellevækst) effekt af en formodet endocannabinoide, 2-arachidonylglycerol-æter (2-AGE: C23H40 O3) i prostata-kræft-celler.)

 

Abstrakt

 

Endocannabinoider (ECs), anandamide (AEA: C22H37 NO2) og 2-arachidonoylglycerol (2-AG: C23 H38 O4, hæmmer spredning af kræft-celler.

 

Flere enzymer hydrolyserer (et molekyle reagerer med vand og bliver opdelt i mindre molekyler) endo-cannabinoider til at reducere/nedbringe endogene EC-koncentrationer og producere eicosanoider, der fremmer cellevækst.

 

I denne undersøgelse, gik vi efter virkningerne af endo-cannabinoide hydrolyse-hæmmere og en formodet endocannabinoid, 2-arachidonylglyceryl æter (noladin æter, 2-AGE også kaldet NE) på spredning af prostata-kræft (PC-3, - DU-145, og LNCaP) celler.

 

PC-3 celler havde den mindst specifikke hydrolyse-aktivitet for AEA og administration af AEA hæmmede effektivt celledeling.

 

Disse resultater indikerer terapeutiske potentialer af EC hydrolyse-hæmmere og den enzymatisk stabile NE i prostata-kræft.

 

- Department of Pharmacology and Toxicology, Medical College of Wisconsin, 8701 Watertown Plank Road, Milwaukee, WI 53226, United States. - Hele forskningsresultatet kan studeres her

 

 

AEA - - - - Endocannabinoide 1 - - - - - - - - C22H37 NO2

2-AG - - - Endocannabinoide 2 - - - - - - - - C23 H38 O4

2-AGE - - Endocannabinoide 3 - - - - - - - - C23H40 O3

 

 

* → Eksempel Signalmolekyler fra oxidation af 21-carbon-fedtsyrer:

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4)

 

 

 

Dennis Hill, biokemiker helbreder hans prostata-kræft med cannabinoide-olie

 

Spiral Up med Ava Marie. Besøg gerne Dennis Hill - se, hør og læs hans historie og få gode råd. Lyt også gerne til dette radioprogram, Publiseret den 25 maj, 2014, hvor Dennis Hill fortæller sin historie til LA-Talk Radio:

 

"For tre år siden, efter en prostata biopsi, fik jeg diagnosen aggressiv Trin III adenocarcinom. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Urologen lavede aftaler til mig for at starte stråling, og måske kemo. Derefter fortalte en ven mig at cannabis helbreder kræft. Det var så tilfældigvis, at de første forsøg på mennesker med cannabis behandling af astrocytomer (inoperabel kræft i hjernen), blev offentliggjort med opmuntrende resultater. Så jeg besluttede,.. snarere end dø fra den medicinsk behandling, at jeg ville følge cannabis-kuren.

 

Men nu...hvor kan du få fat i noget. Der var ingen apotek i området, men en ven lavede noget cannabis-smør til mig, så jeg tog det (og et kvantum) op til tolerance. Inden for tre måneder var den primære kræft væk, og kun mindre metastaselæsioner var tilbaeværende. På det tidspunkst, fandt jeg en leverandør til Rick Simpson's olie og dræbte metastaserne i de næste tre måneder. Nu tager jeg bare en dosis af den lokalt producerede hash-olie, der er 1:1 af THC:CBD med om en 30% potens. Dette vil helt sikkert holde mig fri af kræft, hvor som helst, for evigt.

 

Min pointe med at fortælle denne historie er, at i lyset af fremskreden aggressiv kræft, alt hvad jeg havde, var en meget svag canna-smør, men det var nok til at fjerne den primære tumor. Nu er der stammer af 95% THC. Men er det nødvendigt? Hvis du har kræft og ønsker at forfølge cannabisbehandling, vil selv en lavpotent være godt. Og vigtigere end ekstrem styrke, er balancen mellem THC og CBD. Hvis du kan få en med høj potens, fint. Hvis ikke, vil de almindelige styrker fungere perfekt.

 

Endelig, hvis du vælger cannabinoid behandling, skal du starte småt, og derefter hæve dosis så hurtigt som udholdeligt [men husk at bl.a. høj CBD-indhold holder THC's psykiske indvirkning nede, men ikke dens cancer-bearbejdede virkning]. For at dræbe kræft er du nødt til at slå det hårdt, være pligtopfyldende og udholdende omkring din behandling. Cannabis gør ingen skade på kroppen, det er en metabolisk støtte for immunforsvaret".

 

 

Udgivet den 5. Juli, 2011 - Del 2

Dennis Hill om at dræbe adenocarcinom prostata-cancer med cannabis-ekstrakt

 

Biokemiker Dennis Hill, der helbrede sin fase 3 prostata-cancer med cannabisolie. Efter tre måneder på to doser cannabis ekstrakt dagligt er Dennis primære adenocarcinom i prostata væk. Yderligrere tre måneder tager sig af eventuelle resterende metastaser, og Dennis får alt klart fra sin læge efter kun seks måneder. Han bruger ingen anden intervention. Cannabis-ekstrakt er et varmt emne lige nu, og folk fra hele verden prøver Cannabis-udtræk til mange typer kræft, epilepsi og mange nervesystem-forstyrrelser - med succes! Det er dog ikke for alle. Find ud af hvorfor Dennis mener, at nogle mennesker ikke bør bruge denne terapi. Fremragende information i denne korte helbredende historie om de molekylære aspekter af det endocannabinoide system i kroppen, og hvordan cannabinoider og immunsystemet samarbejder for at dræbe kræftceller, tumorceller og andre syge og døde celler.

 

Offentliggjort den 26. nov. 2013

Cannabis Forskning - Prostatakræft - Cannabinoid Undersøgelser

 

Cannabinoid Research Studies - pdf

 

Udgivet den 22. februar, 2014

 

 

 

Chromeno-pyrazoledioner [en heterocyklisk forbindelse] er designet og syntetiseret som anticancermidler ved hjælp af det multi-biologiske mål-koncept, der involverer quinon-cytotoksicitet og cannabinoid antitumoregenskaber. I celle-cytotoksicitets-prøver har disse chromenopyrazoledioner antiproliferativ aktivitet mod human prostata-cancer og hepatocellulært carcinom [den mest almindelige form for leverkræft. De fleste tilfælde af HCC er sekundære til enten en viral/virus hepatitis infektion (hepatitis B eller C) eller cirrose/skrumpelever (alkoholisme er den mest almindelige årsag til levercirrose)].

 

Det er blevet vist, at det mest potente, derivat 4 (PM49), hæmmer prostata LNCaP-levedygtighed (ICso=15 pM) gennem en mekanisme, der involverer oxidativ stress, PPARy-receptoren og delvist CB1-receptoren...

 

* Quinoner danner en stor og vigtig gruppe af organiske forbindelser, der kan opfattes som oxidations-produkter af aromater, og specielt fenoler...Disse stoffer har bruttoformlen C6H4O2. Almindeligvis er quinoner benzen-derivater, hvor ringen bliver opbrudt, og hvor der ved to kulstofatomer (C) bliver indsat dobbeltbundet ilt (O). Quinon er en almindeligt forekommende del af biologisk betydningsfulde molekyler (f.eks. er vitamin K en fylloquinon). Andre fungerer som elektronmodtagere i elektrontransportkæder som f.eks. de kæder i fotosystem I og II, der indgår i fotosyntese, og de indgår også i åndingsprocesser.

 

 

* → Eksempel Signalmolekyler fra oxidation af 21-carbon-fedtsyrer:

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4)

 

 

----- ----

BAGGRUND OG FORMÅL

Cannabinoid receptor aktivering inducerer prostata-carcinoma-celle (PCC) apoptose, men cannabinoider bortset Δ9-tetrahydrocannabinol (THC: C21H30O2), som mangler styrke på cannabinoidreceptorer, er ikke blevet undersøgt. Nogle af disse forbindelser antagoniserer forbigående receptor potentielle melastatin type 8 (TRPM8) kanaler, udtryk der er nødvendige for androgen receptor (AR)-afhængig PCC overlevelse.

 

Eksperimenterende tilgang

Vi testede rene cannabinoider og uddrag af cannabis-stammer beriget især i cannabinoider (BDS), på AR-positive (LNCaP- og 22RV1) og -negative (DU-145 og PC-3) celler, ved at vurdere cellernes levedygtighed (MTT test), celle-cyklus standsning og apoptose induktion, ved FACS scanninger, caspase 3/7 prøver, DNA-fragmentering og TUNEL, og størrelsen af ​​xenograft-tumorer induceret af LNCaP og DU-145-celler.

 

VIGTIGE RESULTATER

Cannabidiol (CBD C21H30O2) hæmmede signifikant cellelevedygtighed. Andre forbindelser blev effektive i celler frataget serum i 24 timer. Flere BDS (cannabinoider) var mere potent end de rene forbindelser i nærvær af serum. CBD-BDS (ip) forstærkede effekten af ​​bicalutamid [ATC-kode L02BB03 solgt: 485.000 DDD til svarende til 1992 personer fra 2009-13 i DK] og docetaxel [ATC-kode: L01CD02 solgt: 0 DDD fra 2009-13 i DK] mod LNCaP- og DU-145 xenograft tumorer, og, givet alene, reducerede det LNCaP xenograft størrelse. CBD (1-10 uM) inducerede apoptose og inducerede markører for iboende apoptotiske veje (PUMA og CHOP udtryk og intracellulær Ca2+). I LNCaP-celler, var den pro-apoptotiske virkning af CBD kun til dels grundet TRPM8 antagonisme og blev ledsaget af nedregulering af AR, p53-aktivering og forøgelse af reaktive oxygenarter (ROS). LNCaP-celler differentierede til androgen-ufølsomme neuroendokrin-lignende celler var mere følsomme over for CBD-induceret apoptose.

 

KONKLUSION OG KONSEKVENSER

Disse data understøtter den kliniske afprøvning af CBD mod prostata carcinom.

 

Cannabis fjernede hans prostata-cancer

 

 

Da han blev diagnosticeret med prostatacancer, afviste Daniel Boughen fra Vancouver, Canada konventionel behandling og begyndte at tage cannabisolie. I dag er han fri for prostatakræft. I denne Cannabis Health Radio-episode taler han om hans brug af cannabis og bogen Medical Growing: A Garden of Peace, han har skrevet om dyrkning af cannabis. Fra Cannabis Health Radio offentliggjort den 10. feb. 2017

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved