HIV - Film

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

En borgers fortælling om cannabinoider til hjælp imod humant immundefekt-virus HIV og komplikationer

 

 

 

Film omhandlende humant immundefekt-virus HIV og cannabinoider

NIDA TV Fokus på Dr. Robert Rock, rollen af syntetiske cannabinoider i behandling af HIV

 

NIDA TV interview med University of Minnesota Medical Center, Dr. Robert Rock, da han præsenterer en sammenfatning af hans behandling, "Grundlæggende dokumentation for terapeutiske potentiale af CB2 agonister i HIV Neuropathogenesis: Central rolle af Mikroglia" på National Institute for Stofmisbrug, Rockville, Maryland, USA, maj 2013.

 

Dr. Robert Rock: Vi bruger humant hjernevæv, og forsøger at besvare spørgsmålet om, hvorvidt en klasse af dette stof kaldet cannabinoider, har eller ikke har en gavnlig effekt på HIV i hjernen.

 

Og specifikt er en makrofag i hjernen, der synes at være den væsentligste drivkraft for inflammation i hjernen i HIV. Og vi kigger på, om disse særlige forbindelser kan påvirke disse celler og mindske mængden af inflammation, og derved hjælpe med at reducere omfanget af skaderne i selve hjernen.

 

I øjeblikket er situationen for HIV sådan, at de fleste mennesker er på antiretroviral behandling, og virusset er under kontrol, men vi ser, som folk lever længere og et sundere liv, har de en del forskellige langtidsvirkninger, som omfatter neurokognitive lidelser.

 

Og, så dette er en måde at forsøge at løse hvordan man tackler dette specifikt ved hjælp af en klasse af forbindelser, der kan have en effekt ud over hvad de antivirale lægemidler har.

 

Med vores in vitro undersøgelser fandt vi, at disse specifikke klasse af cannabinoider kan dæmpe mængden af inflammatoriske markører udtrykt af makrogliale celler, den humane makrofag i hjernen, samt reducere ekspression af HIV, der aktivt påvirker disse celler, og desuden at reducerer migrationen af disse celler. Så det spiller helt sikkert en rolle i at påvirke disse særlige immunceller, og vi tror, at med yderligere undersøgelse, at vi kan være i stand til at fremdrive andre effekter.

 

Så vores nuværende laboratorium fokuserer igen på in vitro ting, og som sådan er der kun en begrænset mængde af ting, vi kan gøre med denne model.

 

Så virkelig, det næste skridt er at samarbejde med andre forskergrupper, der har forskellige modeller, for musen eller aben for at se om det udmønter sig i en fordel i den virkelige verden.

 

Med hjælp fra medicinske kemikere, i form af at kunne finde forbindelser, som er endnu mere fordelagtigt, kan vi med interesse tage dette til det næste niveau for at se om dette frembringer noget, der i sidste ende kunne bringe det ind i human-medicin.

 

Udgivet den 30. august 2013

Dr. Denis Petro, MD - Q & A - PA HB1393 medicinsk marihuana høring

- syntetiske cannabinoider og rå plantemateriale.

 

2009, den 2. december. Pennsylvania's House Health og Human Services Udvalg afholdt de historiske første høringer om medicinsk marihuana i Commonwealth. Offentlig vidnesbyrd om PA HB 1393 The Barry Busch medfølende Brug af Medicinsk marihuana loven blev hørt i over tre timer. Pennsylvanians for medicinsk marihuana arrangerede at Dr. Petro til at tale på vegne af forskere der udfører arbejde med syntetiske cannabinoider (Marinol (C21H30O2) en syntetisk THC-pille) og rå plantemateriale. Dr. Petro er specialist i neurologi og har praktiseret i mange stater i USA og bevidner bla for udvalget, at cannabinoider fra det rå plantemateriale er langt at foretrække frem for de syntetisk udvundne.

 

Udgivet den 6. januar 2010

 

 

Kan Marijuana Hjælpe AIDS-patienter?

 

Lær om hvordan marihuana kan hjælpe AIDS-patienter i denne Howcast video.

 

Det er blevet påvist i talrige undersøgelser, at marihuana eller hash kan være nyttige som et terapeutisk behandling til patienter, der lever med HIV/AIDS. En undersøgelse, som de udførte i Columbia, havde de AIDS-patienter indlagt på et hospital, og de fandt ud af, at hvis de brugte marihuana, som de fik fra en regerings-kilde, var de i stand til at spise flere kalorier og tage mere på i vægt ved afslutningen af undersøgelsen, sammenlignet med folk, der fik marihuana ved hjælp af en placebo. Og det er meget vigtigt for folk, der har AIDS. De lider ofte af Indtærings syndromer.

 

For det andet, er AIDS-patienter nødt til at tage forskellige lægemidler, der forstyrre maven ganske meget, og meget aktive anti-retrovirale midler, eller hjertemedicin. Der var en undersøgelse på Stanford, af Dr. Israelsky's gruppe, der viste, at hvis du brugte cannabis eller marihuana, havde du en meget højere tilslutnings-rate til de anti-retrovirale lægemidler. To til fire gange højere sats for at fortsætte med at tage disse stoffer rutinemæssigt. Hvilket er meget vigtigt, hvis du forsøger at undertrykke en virus, som virkelig er tilbøjelig til at blive resistente og tilpasse sig. Så du er nødt til at fortsætte og holde medicineringen. Så det er meget nyttigt.

 

Dr. Donald Abrams i U.C. San Francisco har vist, at AIDS-patienter, HIV/AIDS-patienter udviklede denne smertefulde nerve-brændende fornemmelse i benene, kaldet HIV sensorisk neuropati. Det er ligesom en brændende fornemmelse. Og vi har ikke nogen gode lægemidler til behandling af det. Det viser sig, det stof, som vi har det bedste bevis for i medicin til behandling af det med, er marihuana, hænderne ned. Og det er et voksende problem, efterhånden som flere og flere mennesker lever med længere liv. Fordi stofferne bliver mere tilgængelige og HIV/AIDS bliver til en kronisk sygdom.

 

Så behandling af brændende smerte-fornemmelser, øge din appetit og hjælpe med at vinde vægt, hjælpe med at bevare din tilslutning til antiretrovirale lægemidler er alle fordele, marihuana kan tilbyde til HIV/AIDS-patienter. Og Dr. Abrams, kræft og AIDS specialist i San Francisco, siger, at det også hjælper med deres humør. At leve med en dødelig i nogle tilfælde eller kronisk sygdom kan være noget, der forårsager en hel del justering og problemer med depression. Og marihuana har vist sig at være nyttigt med at styrke stemninger.

 

Så det er historien bag marihuana og AIDS. Uden AIDS-aktivister ville medicinsk marihuana ikke rigtig have været en realitet. Fordi de virkelig skubbede på i Californien i 1990'erne for at hjælpe med at få love vedtaget, der tillod patienter med lidelser som AIDS, at bruge det til medfølende formål. Og den føderale regering har faktisk stoppet deres program som leverer marihuana til patienter fra sag til sag, da de blev oversvømmet med AIDS-programmer. Så det er derfor en del af, hvorfor vi har medicinsk marihuana i dag.

 

Udgivet den 28 februar 2013

Dr. Steven Hosea, MD fortæller lidt om AIDS og marihuana'ens betydning for vægtforøgelse i AIDS patienter

 

I en pause ved Santa Barbara Cannabis Conference i 2006 har Lanny Swerdlow en samtale med specialist i HIV/AIDS & Smitsomme sygdomme Dr. Steven Hosea om medicinsk marihuana, og dets fordele mod Indtærings syndrom.

 

 

Udgivet den 16. april 2006

Bradley Walter HIV patient: PA HB 1393 medicinsk marihuana høringer

 

2009, den 2. december afholdte Pennsylvania's House of Health og Human Services Udvalg de historiske første høringer om medicinsk marihuana i Commonwealth. Offentlig vidnesbyrd om PA HB 1393 The Barry Busch medfølende Brug af Medicinsk marihuana loven blev hørt i over tre timer. Bradley Walter er en PA bosiddende, der lever med HIV. Han er ordineret Marinol (C21H30O2) en syntetisk THC-pille, og har også udnyttet cannabis-terapi. Han fortalte modigt udvalget om sin oplevelse.

 

Udgivet den 7. december, 2009

PubMed: Cannabinoider og AIDS Wasting Syndrome - Wasting Syndrome - antiretroviral - proteasehæmmere - cannabidiol (CBD) - Tetrahydrocannabivarin (Delta9-THCV) - perifer neuropati -

Plante-cannabinoider og perifer neuropati

 

Fortsættelse følger

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved