Babette Dickson

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

 

En borgers fortælling om cannabinoider til hjælp for autisme

 

Steamboat mor ser resultater fra at give autistisk søn medicinsk marihuana

 

Søndag, 31 oktober, 2010 - Steamboat Idag

 

Steamboat Springs - En Steamboat Springs forælder bruger medicinsk marihuana til at behandle hendes 13-årige søns autisme.

 

Babette Dickson sagde, at hun har set positive resultater, siden hun begyndte at give James medicinsk marihuana. Når Dickson giver det til ham - i form af edibles eller tinkturer - sagde hun, at han er mindre tilbøjelige til udbrud.

 

Hun sagde at James, der kæmper med sproget, nogle gange bliver frustreret og vred, når han har problemer med at kommunikere. Hun sagde, at han har angst. Alligevel sagde Dickson at James har været roligere de få gange, han har indtaget medicinsk marihuana.

 

"Jeg tror, at hvis nogle mennesker er krænket eller chokeret over dette, det er OK," sagde Dickson. "Jeg ved, hvad der er bedst for mit barn. Det er et valg jeg gjorde for James. "

Dickson, som underviser fransk på Steamboat Springs High School, sagde hun første gang hørte om medicinsk marihuana som en mulig autisme-behandlingsmetode efter at have set det brugt på den måde i et kabel-tv nyhedsprogram. Hun startede med at lave forskning, finde avisartikler om andre forældre, der med held anvendt den kontroversielle behandling med deres børn i stater, hvor det var lovligt at gøre det.

 

Marihuana blev lovligt for mennesker med visse medicinske tilstande og en læges anbefaling efter Colorado vælgere godkendt ændringsforslag 20 i 2000. Californien var den første stat til at tillade det, i 1996. Fjorten stater (21 stater pr. 17.4.2014) og Washington, DC, har godkendt brugen af medicinsk marihuana.

 

Dickson har længe været klar over marihuana-fordelene. Hun sagde, at hendes første mand røg marihuana som rusmiddel efter han vendte tilbage fra Vietnam, hvor han fungerede som en grøn baret i den amerikanske hærs Special Forces.

 

Hun lagde mærke til, hvordan det behandlede hans posttraumatiske belastningsreaktion (PTSD) og smerte, han oplevede fra granatsplinter indgivet i hans krop. Hun sagde, at det også behandlede smerter forbundet med galdeblære-kræften, der i sidste ende tog hans liv i 1995.

 

Dickson besluttet at give medicinsk marihuana en chance med James før sidste skoleår sluttede. Bekymret over kemikalier i receptpligtig medicin og varsom over for deres virkninger. Dickson sagde, at hun aldrig har givet James piller.

 

Kun tre gange sidste år gav hun James jordnøddesmør-kage eller brownies der indeholdt marihuana, før hun sendte ham i skole. Dickson sagde James ikke ved, at han har fået medicinsk marihuana. Hun observerede hans opførsel før hun tog afsked med ham og spurgte sine lærere om hans opførsel i løbet af dagen, da hun hentede ham.

 

Tilfreds med de første resultater, tog Dickson James med for at få et medicinsk marihuana licens-kort i juni. Efter Colorado vælgere godkendt ændring 20, blev statens forfatning ændret for at tillade brugen af medicinsk marihuana til otte invaliderende betingelser: kræft, glaukom, HIV/AIDS, kakeksi, svære smerter, svær kvalme, kramper og vedvarende muskelspasmer.

 

Staten forfatning tillader læger eller patienter til at indgive et andragende til Colorado Sundhedsstyrelsen til at tilføje en invaliderende sygdom til listen over otte. Mark Salley, en talsmand med Colorado Institut for Folkesundhed og Miljø, sagde i en e-mail, at Sundhedsstyrelsen ikke var blevet andragende til at overveje autisme. Og ifølge den seneste statistik på afdelingens hjemmeside, er kun 24 mennesker yngre end 18 blevet godkendt til at bruge medicinsk marihuana som af Feb 28, 2010.

 

Dickson sagde James lider muskelspasmer. Fordi han er mindreårig, kræver statens lovgivning, at to læger godkender hans brug af marihuana. To læger gjorde det via telekonference fra Rocky Mountain Remedies i Steamboat, en praksis, der ikke længere er lovligt.

 

En af lægerne, en Denver læge, afviste at kommentere denne historie. Den anden læge, en Denver fødselslæge og gynækolog, kunne ikke nås for en kommentar. Adskillige Steamboat læger også afvist at kommentere om levedygtigheden af marihuana som en behandlingsmetode for symptomer på autisme.

 

Men da de nyhedshistorier der af Dickson er forsket indikerer, hun er ikke den eneste forælder, der har givet hende autistiske barn medicinsk marihuana. En af de mest kendte er historien om Sam, en autistisk dreng i Sacramento, Californien, hvis forældre begyndte at give ham medicinsk marihuana sidste år, da han var 10, fordi han var begyndt at få voldelige udbrud.

 

Sams far, Steve, har holdt en dagbog der beskriver sin søns fremskridt, siden han begyndte at bruge medicinsk marihuana. I den seneste opdatering, dateret 14 Oktober 2010, skrev Steve i et svar på et brev, at Sam gjorde fremskridt. Steve sagde Sam kun tager medicinsk marihuana lejlighedsvis, omkring otte til 10 gange om måneden, men når han gør, er det meget effektiv til at berolige ham ned.

"Vi er hele tiden taknemmelige for, at vi stoppede traditionel medicin og satte Sam om på" medicinsk marihuana, skrev Steve.

 

"Jeg frygter, at Sam ikke kan være den sunde og glade 11-årig, at han er i dag, hvis vi fortsatte med at behandle ham med lægeordineret lægemidler."

Nogle nationale autisme-organisationer har taget notits af de anekdotiske historier.

 

Kelly Vanicek, sekretær for National Autisme Association Bestyrelse og dets forskningsleder, sagde organisationen ikke støtter eller fraråder brugen af medicinsk marihuana.

"Det har vist sig at have effektivitet i tilfælde af gastrointestinale lidelser, kramper, autoimmune sygdomme og tics," sagde hun under et telefoninterview fra Rhode Island.

 

"En masse af disse spørgsmål påvirker børn på spektret. Jeg kan forstå, hvis forældre har udtømt de traditionelle behandlingsmetoder. Vi foreslår at forældrene skal træffe deres beslutninger med licenserede læger. "

 

Lu Etta Loeber, administrerende direktør for Yampa Valley Autism Program, sagde organisationen og dens bestyrelse ikke har drøftet brugen af medicinsk marihuana til behandling af autisme.

 

Dickson sagde, at hun gav James medicinsk marihuana de første to uger af skolen, fordi han arbejdede med nye lærere. Siden da, har hun kun givet ham efter behov. Hun fortsætter med at overvåge hans opførsel.

 

"Jeg ved ikke, hvordan han føler. Jeg ved ikke, hvordan han oplever marihuana i hans krop", sagde Dickson. "Han beder aldrig om det. Jeg kan ikke se nogen form for stofmisbrug".

Dickson sagde Steamboat Springs School District Superintendent Shalee Cunningham og James lærere ved, at hun giver ham medicinsk marihuana ved lejlighed. Kyle Mokma, en paraprofessionel der arbejder med James ved Steamboat Springs Middle School, sagde han er skeptisk over for behandlingsmetoden.

 

Mokma, der studerede psykologi på Western Michigan University, sagde, anvendt adfærdsanalyse, en læringsmetode, der understreger forholdet mellem handlinger og konsekvenser, er den eneste dokumenterede behandlingsmetode til autisme.

Men Mokma sagde, at han gerne vil studere, hvordan medicinsk marihuana, med og uden anvendt adfærdsanalyse, påvirker James evne til at udføre opgaver og styre sin adfærd. Han sagde, at undersøgelsen kunne begynde i begyndelsen af det nye år.

"Dybest set, prøver jeg at vise en virkning af behandlingen, uanset om disse ting hjælper ham med hans aggression og forbliver engageret i aktiviteter," sagde Mokma. "Fordi vi ikke har haft en chance for at foretage en kontrolleret undersøgelse om medicinsk marihuana og måle adfærd, kan jeg ikke sige, hvis THC har en effekt på hans evne til at styre sin aggression eller udføre opgaver, fordi der ikke er nogen data endnu."

 

Tetrahydrocannabinol menes at være den aktive bestanddel i marihuana.

 

Dickson sagde, at hun kom frem, fordi hun ønsker andre skal vide, at medicinsk marihuana kan være en anvendelig behandlingsmulighed for deres autistiske børn.

 

"Jeg ønsker samfundet skal vide noget om dette," sagde hun. "Det er ikke kun for skibumser eller folk der har undskyldninger for en dårlig ryg."

 

----- -----

 

 

 

Med hensyn til potentielle terapeutiske tilgange i ADHD, studerede vi den unge spontant hypertensive-rotte (SHR) i et intolerance-til-forsinkelse operant-adfærds paradigme. Modellen blev yderligere valideret af den konstatering, at impulsivitet blev reduceret med kronisk methylphenidat administration. Impulsive SHR-dyr blev karakteriseret ved reduceret cannabinoid CB1-receptor tæthed i den præfrontale cortex. Interessant, en akut cannabinoid agonist forhøjede niveauer af selvkontrol-adfærd hos disse dyr. De nuværende data tyder på, at farmakologisk modulation af det cannabinoid system kan forbedre nogle adfærdsmæssige afvigelser set i ADHD. Konklusionen er, at modellere den unge fase i rotter og mus ser ud til at være nyttig til undersøgelse af determinanter for sårbarhed over for afhængighed og til andre tidlige debuterende neuropsykiatriske lidelser.

 

* Den præfrontale cortex medvirker til planlægning af sammensat erkendelse, udtryk for personlighed, beslutningstagning samt tilpasning af passende social adfærd. I dette område foregår samordning af tanker og handlinger i overensstemmelse med den indre målsætning.

 

Psykologisk omtales området som center for eksekutive funktioner. Hvad disse er og hvordan de defineres, er til diskussion blandt hjerneforskere og psykologer. Der kan være tale om evnen til at:

 

 • Differentiere modstridende tanker
 • Bestemme, hvad der er godt og skidt
 • Vurdere, hvad der er godt, og hvad der er bedre
 • Vurdere ligheder og forskelle
 • Finde frem til konsekvenser af handlinger
 • Planlægge handlinger
 • Udøve social selvkontrol, altså at kunne udsætte behov.

 

Den præfrontale cortex har talrige forbindelser til den øvrige del af hjernen. Disse forbindelser er såvel udgående som indgående. Hjernestammens RAS-system samt det limbiske system er vigtige i den sammenhæng. Der er således forbindelse til regulering af vågenhedsniveauet og via det limbiske system forbindelse til emotioner, panik, raseri, kamp/flugt og basale seksuelle responser.

 

 

 

 

 

Af Maia Szalavitz 6. september, 2011

 

 

Nogensinde spekuleret på, hvorfor din viljestyrke svigter dig, lige når du har brug for det mest? Resultaterne af en ny langsigtet undersøgelse, som først begyndte for mere end 40 år siden med den nu berømte skumfidus-test i førskolebørn, kan tilbyde nogle spor.

 

I slutningen af 1960'erne fremlagde forskere hundredvis af fire-årige for en genial lille test af viljestyrke: børnene blev placeret i et lille rum med en skumfidus eller anden fristende mad og fortalte, at de enten kunne spise godbidden nu, eller, hvis de kunne holde ud i yderligere 15 minutter, indtil forskeren vendte tilbage, kunne de få to.

 

De fleste børn sagde, at de ville vente. Men nogle kunne ikke modstå trækket fra fristelsen med under et minut. Mange andre kæmpede lidt længere, før de til sidst gav op. De mest succesfulde deltagere regnede ud/fandt ud af, hvordan de kunne distrahere sig fra godbid-forførelsen - ved at dreje rundt, og dække deres øjne eller sparke til skrivebordet, for eksempel - og udsatte tilfredsstillelsen i alle 15 minutter.

 

Opfølgende undersøgelser på disse førskolebørn fandt, at de, der var i stand til at vente 15 minutter var signifikant mindre tilbøjelige til at have problemer med adfærd, stofmisbrug eller fedme, når de var studerede i gymnasiet, sammenlignet med børn, der guffede snacken på mindre end et minut. Tilfredsstillelses-udsætterne scorede også et højere gennemsnit på 210 point på SAT'en (vurdere en studerendes parathed til højere uddannelse).

 

Forskere har nu fortsat denne forskning med en undergruppe af 60 deltagere, nu i 40'erne, hvis niveau af selvkontrol var stabil fra barndommen ind i voksenalderen. (Undersøgelsen omfatter ikke dem, der kæmpede for at forsinke tilfredsstillelse tidligere, men lærte at mestre fristelse, som de modnes.)

 

Forfatterne, ledet af B.J. Casey, professor i udviklingspsykologi på Cornell University, ønskede at vide, om de børn, der ikke kunne vente med at få traktementet, de "lavt-forsinkede" (impulsive), ville vise en underliggende manglende evne til at udøve selvkontrol i voksenalderen , eller om deres selvdisciplin kun mislykkedes i visse, følelsesladede sager. "Er det sådan, at disse personer har svært ved at styre deres impulser, eller er det også på grund af følsomhed over for, hvor dragende signalet/tegnet/stikordet er?" Siger Casey.

 

Forskerne ønskede også at se, om lavt/lidt-forsinkende voksne viste forskelle i hjernens aktivitet sammenlignet med dem, der havde større selvkontrol.

 

Deltagerne blev bedt om at udføre to versioner af en computer-opgave. I en version, skulle de frivillige trykke på en knap, når de så et billede af enten et mandlig eller et kvindelig ansigt vise et neutral udtryk. De, der først blev bedt om at identificere mandlige ansigter ville i sidste ende blive skiftet til at identificere kvindelige ansigter (og vice versa), som krævede deltagerne til at undertrykke deres trang til at reagere på de tidligere korrekte svar. Denne test målte folks evne til at udøve selvkontrol i fravær af følelsesmæssig materiale.

 

I den anden, følelsesmæssig "varm" version af testen, blev folk bedt om at trykke på en knap som reaktion på et lykkelig eller frygtsom ansigt. Tidligere forskning har vist, at folk finder det at se glade ansigter givende - så forskerne forventede lav/lidt-forsinkende at have problemer med at forhindre deres svar til dem, når det kræves. Ganske rigtigt, var de længe ventende (ikke-impulsive) signifikant bedre til ikke at trykke på knappen, når et smilende ansigt glimtede på skærmen.

 

Forskere scannede også hjernerne hos 26 af deltagerne, mens de udførte begge prøver. De fandt, at de længe/højt-forsinkede viste mere aktivitet end lavt/kort-forsinkede i en region i den præfrontale cortex som er forbundet med impuls og adfærds-kontrol, især mens fuldførelse af den opgave, der involverer følelsesladede udtryk. I mellemtiden, viste lavt/kort-forsinkede mere aktivering af en dybere region af hjernen forbundet med glæde, lyst og afhængighed, især som reaktion på de glade ansigter.

 

* Hjernens belønningssystem: vanedannende stoffer giver en genvej til hjernens belønningssystem ved at oversvømme nucleus accumbens med dopamin. (C8H11NO2). Hippocampus fastlægger minderne om denne hurtige følelse af tilfredshed, og amygdala skaber en betinget reaktion på visse stimuli. Stressfaktorer eller noget der er forbundet med stofbrug kan rejse det mentale maskineri for tilbagefald. (Harvard Mental Health Letter)

 

Man kan sige, at længe ventende har bedre mentale bremser, mens kort-ventende (impulsive) er drevet af en stærkere motor. "De kort ventende (impulsive) har ikke tendens til at aktivere den præfrontale cortex så meget som de længe ventende gør. De længe ventende er meget effektive til at være i stand til at regulere deres adfærd og ikke-aktivering af dette dybe system", siger Casey. "Der er ikke så meget som en modtakt for de længe ventende".

 

Men forskellene opstod primært, når folk blev konfronteret med "stærke", følelsesmæssige signaler, og ikke når de skulle vælge mellem neutrale ansigter. Det antyder, at kort ventende (impulsive) generelt ikke er i stand til at kontrollere impulser, som mennesker med opmærksomheds underskud/hyper-aktivitets-forstyrrelse (ADHD); de har problemer med at stoppe sig selv i forbindelse med særlige fristelser.

 

"Hvad [forskerne] fandt er, at deres 11 deltagere, der havde livslang lav selvkontrol ikke har et problem med at kontrollere deres hjerner's handlinger under almindelige omstændigheder," bemærker Terrie Moffitt, professor i psykologi og neurovidenskab ved Duke University, som ikke var forbundet med undersøgelsen. "I stedet begyndte deres karakteristiske hjerneaktivitet kun at dukke op, når noget dragende og givende blev vist til dem."

 

Moffitt siger hun har haft lignende resultater i sin egen undersøgelse af 1.000 mennesker, som hun fulgte fra alderen 3-38.

 

Både Moffitt og Casey understreger, at lavt/kort-forsinkede/ventende ikke mangler generel intelligens, og at de har kvaliteter, der er ekstremt vigtige for samfundet. I usikre tider, kan forsinket tilfredsstillelse være det forkerte valg, og mennesker, der følger deres følelsesmæssige impulser kan blive store opdagelsesrejsende eller iværksættere. (Apples Steve Jobs er et klassisk eksempel, som også røg marihuana).

 

Men der er ingen tvivl om, at kort ventende/impulsive også kan komme ind i alvorlige problemer. Moffitt beskriver en sådan deltager, der fortalte hende, "Tro mig, jeg forstår alt om at spare op til alderdommen, men jeg har ikke gemt nogen penge, fordi når jeg ser en lækker motorcykel, køber jeg den!"

 

Men der er intet, der siger kort ventende/impusive ikke kan ikke ændre sig. Moffitt's forskning har fundet, at i virkeligheden, er barndommens selvkontrol ikke særlig stærkt korreleret med voksen selvbeherskelse. For eksempel er "sammenhæng mellem deltagernes rang på IQ-tests fra barndom til voksenliv .70 på en skala fra -1 (total ændring) til +1 (total stabilitet). Det er stabilt! ", siger Moffitt. "Men den samme korrelation for selvkontrol-færdigheder er kun .30, hvilket indikerer, at mange mennesker ændrer sig som de vokser op, og færre mennesker forbliver stabile."

 

Tidligere arbejde med førskolebørn og skumfidus-testen viste, at længe-ventende børn ofte fandt succes, ikke kun ved at distrahere sig fra fristende situationer, men også ved at påvirke dem til at sænke deres følelsesmæssige temperatur. For eksempel ville de forestille sig, at skumfidusen var en sky eller blot et billede af en skumfidus i stedet for en egentlig spiselig godbid.

 

Måske kan de samme teknikker anvendes i andre situationer. "Hvad denne undersøgelse kan foreslå, er, at vi skal informere folk om, hvordan vi kan 'nedkøle' 'varme' stikord for de personer, der har de sværest undertrykkende handlinger mod dem," siger Casey.

 

Forskningen, "Adfærdsmæssige og neurale korrelater til forsinkelse af tilfredsstillelse 40 år senere" blev offentliggjort i Proceedings of National Academy of Sciences.

 

Maia Szalavitz er sundheds-forfatter for TIME.com. Find hende på Twitter på @maiasz. Du kan også fortsætte diskussionen på time Healthland's Facebook-side og på Twitter på @TIMEHealthland

 

 

Cannabis er bedre for ADD og ADHD hos børn end Ritalin

 

Dette er Dr. Claudia Jensen, der optrådte på Countdown med Keith Olbermann på MSNBC den 22 april 2004. Hun var en praktiserende børnelæge i Ventura, Californien USA og en instruktør på USC Keck School of Medicine. Hun blev tabt til brystkræft den 15 September 2007. RIP.

 

Cannabis, dæmoniseret i 30'erne under navnet marihuana, da det ikke blev forstået dengang, er faktisk ikke et narkotikum. Det producerer ingen fysisk afhængighed, og er overordentlig ugiftigt, hvilket betyder, at man ikke kan få en dødelig overdosis af det, som du kan med næsten alle andre stoffer, selv dem over-the -counter som retalin. Så cannabis kan faktisk mere præcist betegnes som en urt , som er, hvad planten er botanisk.

 

Denne urt har vist sig at være overraskende effektiv som en naturlig behandling for mange medicinske tilstande som et alternativ til farmaceutiske kemiske lægemidler med alvorlige bivirkninger - påvirker og væsentligt belaster kroppen.

 

I stedet for ved hjælp af kraftige psykofarmaka har cannabis-urt vist sig at være mere effektive i mange tilfælde til behandling af Attention Deficit Disorder (Attention Deficit/Hyperactivity Disorder).

 

Orale doser og ikke rygning anbefales til børn og teenagere. Denne måde er der absolut ingen sundhedsmæssige betænkeligheder, og de medicinske virkninger vil vare meget længere leveret på denne måde. En enkelt dosis med morgenmaden vil vare hele skoledagen. (CBD-rig)

 

2004, 20. April - FoxNews.com

 

WASHINGTON - Som en Californisk børnelæge og 49-årige mor til to teenagedøtre, siger Claudia Jensen at pot kan vise sig at være den foretrukne medicinske behandling for Attention Deficit Disorder (ADHD) - selv hos unge.

 

"Hvorfor ville nogen ønske at give deres barn en dyr pille ... med uacceptable bivirkninger, når han eller hun bare kunne gå ud i baghaven, plukke et par blade fra en plante og lave te til ham eller hende i stedet?" spurgte Jensen, Medicin Politik Underudvalget for Regerings Reform-udvalg, tidligere i denne måned.

 

Mens nogle spekulerer på, om Jensen selv røg noget tosse-tobak, sagde Klinikeren for patienter med lave indkomster og professor til første-år’s lægestuderende på University of Southern California, at hendes overbevisninger er meget begrundede: Det stof hjælper lette symptomatisk humør-svingninger, mangel på fokus, angst og irritabilitet hos folk der lider af neuro-psykiatriske lidelser som ADD og opmærksomheds-underskud/hyperaktivits-forstyrrelse.

 

"Cannabinoider er et meget anvendelig alternativ til behandling af unge med ADD og ADHD," fortalte hun Foxnews.com. "Jeg har en masse voksne patienter, som sværger ved det."

 

Under Californiens stats-lovgivning, har læger lov til at anbefale patienterne brugen af marihuana til at behandle sygdomme, selv om den føderale regering har fastholdt, at enhver brug af marihuana - medicinsk eller på anden måde - er ulovlig. De føderale domstole har fastslået, at læger som Jensen ikke kan retsforfølges for at fremkomme med sådanne henstillinger.

 

Jensen sagde, at hun jævnligt udskriver recepter der anbefaler brug af marihuana til patienter - især dem der lider af smerte og kvalme af kroniske sygdomme, som aids, kræft, glaukoma og gigt.

 

Hun har også arbejdet med en familie til en 15-årig - hvis familie havde prøvet alle stoffer til rådighed til at hjælpe deres søn, der som 13 åring var blevet en problem-studerende diagnosticeret med lidelsen ADHD. Under Jensens tilsyn, begyndte han marihuana-behandling, begyndende med cannabis i fødevarer og slik-form, og han har siden fundet ligevægt og går regelmæssigt i skole.

 

Men ikke alle er så høje på tanken om pot for studerende med neurologiske sygdomme. Underudvalgets formand Mark Souder, (republikansk politiker) R-Ind., der inviterede Jensen til at vidne efter at have læst om hendes idéer i avisen, var ikke overbevist af hendes vidneudsagn.

 

"Jeg tror, at Dr. Jensen virkelig ønsker at hjælpe sine patienter, men jeg tror, hun er dybt forfejlet, når hun anbefaler marihuana til teenagere med Attention Deficit Disorder eller hyperaktivitet," sagde han til Foxnews.com. "Der er ingen seriøs videnskabelig grundlag for at bruge marihuana til at behandle disse betingelser, og Dr. Jensen forsøgte ikke engang at fremlægge et."

 

Dr. Tom O'Connell, en pensioneret bryst-kirurg, der nu arbejder med patienter på en Bay Area klinik for patienter, der søger medicinske marihuana-anbefalinger, arbejder på det. Han sagde cannabis ikke kun hjælper smerte, men også kan behandle psykiske lidelser. Han foretager i øjeblikket en undersøgelse af hundredvis af hans patienter, som han sagde, at han mener, har været selvmedicineret med pot og andre stoffer i årevis, og han håber at kunne offentliggøre en afhandling om emnet snart.

 

"Mit arbejde med cannabis-patienter er bestemt ikke definitiv på dette punkt, men meget tyder på, at de forskrifter, hvorpå cannabis-forbud har været baseret, er fuldstændig falske," sagde O'Connell. Værre endnu, tilføjede han, ”forbuddet har med held holdt visse unge væk fra pot, der nu vender sig mod tobak og alkohol i stedet”.

 

Jensen, der sagde hun tror at Souder inviterede hende til at vidne, for at "ydmyge mig og belaste mig på en måde," antydede, at en voksende dokumentation er ved at blive udviklet til støtte for medicinsk marihuana, hovedsagelig til kroniske smerter og kvalme. Hun sagde, at det imidlertid er vanskeligt for advokater som hende, at få finansiering og tilladelse til at gennemføre statsanerkendte forsøg med ADD/ADHD-patienter.

 

"Desværre er ingen medicinalfirmaer motiveret til at bruge pengene på forskning, og den amerikanske regering har monopol på den tilgængelige marihuana og forsknings-tilladelser," fortalte hun Kongressen.

 

Undersøgelser udført på vegne af regeringen, herunder den fra 1999 Institute of Medicine's "Marihuana og Medicin: Vurdering af den videnskabelige basis" (*pdf) konstaterede, at marihuana giver en effektiv THC og andre cannabinoider, der tjener som smertelindring og kvalme-bekæmpelsesmidler (side 4-70-142-177.) Men de samme undersøgelser advare mod farerne ved at ryge marihuana og mener andre FDA-godkendte lægemidler er at foretrække.

 

"Vi kender alt for godt de sundhedsfarlige risici, der følger med (rygning)," sagde Rep Elijah Cummings, D-Md., højtstående medlem af underudvalget, der på trods at kunne lide Souder, ikke var imponeret af Jensen's argumenter.

 

"Det strider mod en ansvarlig medicin at advokere et stof, der er kendt for at have over 300 kræftfremkaldende stoffer og har vist sig at være lige så skadelig for lungerne som cigaretrygning," tilføjede Jennifer Devallance, talskvinde for Det Hvide Hus Kontor for Lægemiddel Kontrolpolitik

 

Regeringen peger på Food and Drug Administrations-godkendt Marinol, en "ren" THC-afledt pille, der fungerer som en stand-in for marihuana. Men mange kritikere siger, at der er ubehagelige bivirkninger, og det er for dyrt for den gennemsnitlige patient.

 

På den anden side siger Jensen og andre, at cannabinoider kan laves i slik-form, bages ind i fødevarer eller kogt i te. De siger, at på trods af den FDA-velsignelse, som giver børnene amfetamin ((C9H13N) som Ritalin (C14H19NO2) for ADD og andre adfærdsmæssige forstyrrelser kan være mere farligt.

 

"Ritalin er en amfetamin - vi har alle disse unge løbene rundt på Speed," sagde Keith Stroup, talsmand for den Nationale Organisation for reform af Marihuana-Love (NORML)

 

"Selvom det flyver i lyset af konventionel visdom, er det ikke desto mindre sandt, at cannabis er langt sikrere og mere effektiv end de receptudskrevne agenter, der i øjeblikket anbefales til behandling af ADD-ADHD," sagde O'Connell.

 

Stroup sagde, at hvis Souder’s hensigt var at smøre Jensen, var han uden held, i lyset af hendes solide og velformuleret vidnesbyrd 1. april.

 

"Det var en god dag for hende, og en god dag for medicinsk marihuana i Kongressen," sagde han.

 

Nick Coleman, en underudvalgs-talsmand, sagde Souder ikke "prøvede på at ydmyge folk.

 

"Men at fremme medicinsk marihuana til teenagere med ADD ... han føler ikke det er en sund og videnskabelig medicinsk praksis," sagde Coleman.

 

Mens spørgsmålet om behandling af unge med medicinsk marihuana er forholdsvis ny, er tanken om at bruge pot til at behandle kronisk og uhelbredeligt syge patienter det ikke. Ni stater har i øjeblikket love der tillader en sådan praksis. En række af lovgivere på begge sider af midtergangen har tilføjet, at de ønsker at staterne, selv skal bestemme, om de vil tilstræbe medicinsk marihuana-love. Blandt disse lovgivere er Reps. Ron Paul, R-Texas, Dana Rohrabacher, R-Calif.; og Barney Frank, D-Mass.

 

"(Rep Paul) mener at der er nogle legitime applikationer," som for smerter og kvalme, sagde talsmand Jeff Deist. "Men det virkelige spørgsmål er, at staterne skal bestemme for sig selv."

 

 

PS: Ritalin (Methylphenidat) er en amfetami!

 

Bivirkninger

 

 • Meget almindelige (over 10%)

Hovedpine, søvnløshed, nervøsitet.

 

 • Almindelige (1-10%)

Feber, nedsat appetit, vægttab.

Mundtørhed, kvalme, opkastning, abdominalsmerter, diarré.

Arytmier, takykardi, palpitationer, blodtryksændringer, rhinitis, hoste, halsirritation.

Væksthæmning.

Artralgi.

Følelsesmæssig labilitet, dyskinesier, døsighed, svimmelhed, angst, depression, aggression, agitation, irritabilitet, hyperaktivitet.

Alopeci, urticaria.

 

 • Ikke almindelige (0,1-1%)

Leverpåvirkning, obstipation.

Dyspnø, brystsmerter.

Myalgi.

Søvnforstyrrelser, tremor, psykose, hallucinationer, suicidaladfærd, tics.

Allergiske reaktioner (herunder anafylaktisk reaktion, angioneurotisk ødem og eksfoliativ dermatitis).

Hæmaturi, hyppig vandladning.

Sløret syn.

 

 • Sjældne (0,01-0,1%)

Angina pectoris.

Gynækomasti.

Mani, konfusion.

Nedsat libido.

 

 • Meget sjældne (under 0,01%)

Cerebrovaskulære tilfælde, myokardieinfarkt, hjertestop.

Bloddyskrasier.

Kramper, choreiforme bevægelser.

Erythema multiforme.

 

 • Trafik

Forsigtighed tilrådes ved motorkørsel og maskinbetjening.

 

 

For optimal opstilling/visning i browser-vindue

Forstørre: CTRL+(+) plus

Formindske: CTRL+(-) minus

 

Kilde: Statens Serum Institut | Sundhedsdata og smitteberedskab

Dataleverancer og Lægemiddelstatistik

 

 

ATC kode: N06BA04 - - - - - - - - - - - Antal personer - - - - - - - - - - - - - Ritalin - - - - - - Solgt mængde (1.000 DDD) 2008 - 2012 i Danmark

 

Aldersgrupper - - 2008 - - - 2009 - - - 2010 - - - 2011 - - - 2012 - - - - I alt - - - 2008 - - - - - 2009 - - - 2010 - - - 2011 - - - 2012 - - - - - I alt

0 - 4 år - - - - - - - 64 - - - - - 81 - - - - - 79 - - - - - 43 - - - - - 35 - - - - - 302 - - - - 10- - - - - - - - 16 - - - - - 17 - - - - - - 10 - - - - - 7 - - - - - - 60.000

5 - 9 år - - - - - - 2.662 - - - 3.341 - - - 3.671 - - - 3.423 - - - 3.146 - - - 16.243 - - - -791 - - - - - 1.080 - - 1.234 - - - - 1.144 - - - 1.009 - - 5.258.000

10 - 14 - - - - - - 4.515 - - - 5.574 - - - 6.639 - - - 6.963 - - - 6.993 - - - 30.684 - - - 1.645 - - - - - 2.315 - - 2.790 - - - 2.937 - - 2.909 - - 12.596.000

15 - 19 - - - - - - - 2.788 - - - 4.131 - - - 5.265 - - - 5.904 - - - 6.370 - - - 24.458 - - - 857 - - - - - 1.439 - - 1.968 - - - 2.280 - - 2.455 - - 8.999.000

20 - 39 - - - - - - - 3.913 - - - 6.519 - - - 8.988 - - 10.492 - - 11.746 - - - 41.658 - - - 1.222 - - - - 2.256 - - 3.374 - - - 4.297 - - - 5.068 - - 16.217.000

40 - 64 - - - - - - - 1.950 - - - 2.966 - - - 3.946 - - - 4.634 - - 5.158 - - - 18.654 - - - 577 - - - - - 1.049 - - - 1.586 - - - - 2.150 - - - 2.634 - - 7.996.000

65 - 79 - - - - - - - 430 - - - - 496 - - - - 580 - - - - 573 - - - - 590 - - - 2.669 - - - - - 62 - - - - - - - 78 - - - - - 88 - - - - - - 97 - - - - - 110 - - - - 429.000

80+ - - - - - - - - - 102 - - - - 127 - - - - 133 - - - - 128 - - - - 116 - - - - 606 - - - - 12 - - - - - - 16 - - - - - 16 - - - - - 17 - - - - 15 - - - - - 76.000

I alt - - - - - - - - 16.424 - - 23.235 - - - 29.301 - - 32.160 - - 34.154 - - 135.274 - - 5.176 - - - - - 8.241 - - 11.073 - - - 12.932 - - 14.207 - 51.629.000

 

Alt salg DDD - 5.176.000 - 8.241.000 - 11.073.000 - 12.932.000 - 14.207.000 - 51.629.000 -

 

 

Dødsfald som følge af Marihuana kontra 17 FDA-godkendte lægemidler i USA og salg af disse i Danmark

fra 1 januar 1997 til 30. juni 2005

 

E. ANDRE populære lægemidler

(anvendt til at behandle forskellige tilstande, herunder ADD og autisme - Ritalin (C14H19NO2),

 

Stof - - - - - - - - - - - - Formel - - - - ATC-kode - - - Til behandling af - Dødstal Rapporteret - Primær mistænkt - (DDD 2008 - 2012, Hele landet/Alt salg)

 

Ritalin - - - - - - - - - (C14H19NO2) - N06BA04 - - - - ADD og ADHD - - - - - - - - 174 - - - - - - - - - 121 - - - - - - - - - - - - - - = 52.550.000

Cannabinoider etc. (C21H30O2) - - N02BG10 - - - - - - Spasticitet - - - - - - - - - 279 - - - - - - - - - 0 - - - - - - - - - - - - - - = 8.000 -

 

 

 

* Institute of Medicine's 1999 "Marihuana og Medicin: Vurdering af den videnskabelige basis" (pdf)

 

Hvorfor kan patienterne ikke bruge medicin, der allerede er lovligt?

D/her vil sandsynligvis altid være en delpopulation af patienter, som ikke reagerer godt på andre medikationer. "(side 3, 4)

 

Det kritiske spørgsmål er ikke, om marihuana eller cannabinoid medicin kan være overlegen i forhold til nye medicin, men om nogle grupper af patienter kan opnå tilføjet eller bedre lindring fra marihuana eller cannabinoid medicin. Side 153

 

 

 

David Bearman, MD: Forklarer hvordan Cannabis kan have positive effekter på ADD

 

Dr. David Bearman, en af USA's mest klinisk vidende læger i USA på området for medicinsk marihuana forklarer følgende:

Den sædvanlige situation med en teenager er, at de begyndte at bruge cannabis som rusmiddel og i øvrigt bemærkede, at det hjalp dem med deres fokus og koncentration. Jeg vil gerne gøre én ting klart, at hvis en teenager bruger cannabis overdrevent, kan det forstyrre deres uddannelse. Det er ikke altid noget, der er nyttigt. Men i de tilfælde, jeg har set, hvor folk er kommet og fortalt jeg har Attention Deficit Disorder Jeg prøvede Ritalin og det virkede ikke eller jeg kunne ikke lide bivirkningerne. Jeg har bemærket med marihuana eller cannabis, at jeg kunne fokusere, og koncentrere mig og mine karakterer gik op med dette. Så for de fleste mennesker, i hvert fald med folk med Attention Deficit Disorder (ADD), de fleste af dem, har Cannabis været nyttigt. Nuværende bruger nogle mennesker cannabis i stedet for Ritalin, Concerta eller Adderall ((C9H12N) og andre mennesker bruger det sammen med det, fordi et af problemerne med sympatomimetika, som er for Ritalin eller Dexodrine eller andre konventionelle medicin for ADD, de har en bivirknings-profil, hvilket er uacceptabelt for nogle mennesker. Som en stimulant der forstyrrer din appetit, kan det forstyrre søvn, forårsager anspændthed og cannabis har den modsatte effekt

 

Uploadet den 2. April, 2010

 

 

 

 

 

 

David Bearman, MD, Cannabis, Cannabinoider - ADD, Tourettes syndrom, Migræne

 

Tidligere nævnte du, at jeg måske var imod medicinsk marihuana, og jeg sagde nej, jeg var bare tvivlsom. Og jeg var bestemt tvivlsom om brugen af ​​cannabis i behandling ADD/ADHD.

 

Men det var, fordi jeg ikke vidste noget, og da jeg kiggede ind i det, fandt jeg ud af, at der var mindst 40 papirer skrevet før 2000, der beskæftiger sig med det endo-cannabinioid system, cannabis, og ADD/ADHD.

 

Og at så tidligt som 1998 er en indsats gjort i Oregon for at tilføje ADD/ADHD til listen over tilstande, hvor cannabis var hensigtsmæssigt eller lovligt i staten Oregon. Jeg begyndte at få patienter der nævne, at de var i stand til at fokusere og koncentrere sig mere med cannabis.

 

Jeg havde patienter der fortæller mig, at deres kvaliteter gik fra Ds og Fs til As og Bs, da de begyndte at bruge marihuana i Jr High School. Jeg havde en patient der kommer ind og tildelte dennes afgangseksamen fra den maritime akademi grundet rygning af marihuana. Og en anden person, der sagde, at de var i stand til at få deres PHD som følge af rygning af marihuana.

 

Jeg begyndte at undersøge dette og fandt, at der var hundredvis af videnskabelige undersøgelser, der var blevet gjort, som frembragte oplysninger om, hvorfor dette måske fungerer. Grunden til, at det sandsynligvis virker, er, at marihuana er vigtigt i forhold til retrograd hæmning og retrograd signalering er vejen til at modulere hastigheden af ​​neuro-transmission.

 

Det er normalt. Hvis du ikke har nok cannabinoider bevirker, at din neuro-transmission er for hurtig. Hvis du har et hurtig angreb, hvis du vil, på cerebral cortex (hjernebarken) af et betydeligt antal af ideer, koncepter, sanseindtryk, så kan det være svært for den cerebrale cortex at fokusere eller koncentrere sig.

 

* Orbitofrontal cortex (OFC) er en præfrontale cortex region i frontallapperne i hjernen, som er involveret i impulsivitet og den kognitive behandling af beslutningsprocessen.

 

 

Men hvis du bremser disse ned, nerveimpulserne ned, med et par nanosekunder så giver du hjernebarken (cerebral cortex) større mulighed for at fokusere og koncentrere sig, fordi du derved får nerveimpulser til at bevæge sig langsommere og du vil sandsynligvis have færre nerveimpulser.

 

Der var en artikel (Hjernens egne Marijuana), der dukkede op i Scientific American i december 2004 skrevet af Elger Nichol. Jeg var så heldig at deltage i en konference, og være i stand til at chatte med Elger om retrograd hæmning og om den måde, cannabis arbejdeder i form af Attention Deficit Disorder (ADD), og han fortalte mig, at jeg var mere eller mindre midt i noget helt nyt.

 

Når alt kommer til alt er han en forsker og Im en kliniker, så der er ikke altid en perfekt udveksling af oplysninger mellem klinikere og forskere. Men i dette tilfælde føler jeg som mig tæt nok på til at have en god forståelse. Endvidere i tillæg til Elger, er der en forskere ved UC-Irvine, Daniele Piomelli. Piomelli har opfundet seks eller syv stoffer, der interfererer med kroppens egen metabolisme af sine egne cannabinoider.

 

Og han mener, at ved at øge cannabinoider i hjernen, at det er nyttigt at behandle panikanfald, Attention Deficit Disorder (ADHD, AD/HD eller ADD), Tourettes syndrom og Bipolar affektiv sindslidelse (også kaldet maniodepressiv sindslidelse). Og jeg tror, ​​meget af den måde, hvorpå cannabis arbejder kan forklares med fænomenet retrograd hæmning.

 

Og hvad der sker der, er, at cannabis forårsager mere dopamin (C8H11NO2) at være til rådighed. Det er dopamin der rent faktisk forårsager, faktisk letter retrograd hæmning. Hvad cannabis gør, den konkurrerer med dopamin for dopamin-bindingssteder på dopamin-transporteren.

 

Og hvis du får nok cannabis, fylder det bindingsstederne op på dopamin-transporteren eller i det mindste en masse af dem, dopaminet kan ikke komme ind i dig, nu har du overskud af dopamin og du har derved mere retrograd hæmning, og derved har du langsommere hastighed af neuro -transmission, og du har efterfølgende bedre evne til at fokusere og koncentrere dig. MERE

 

Visualisering af det endocannabinoide signalsystem

Det endocannbinoide system DSI og smerteundertykkelse.

 

 

THC (C21H30O2) - oxidationTHC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) →

AEA - - - - Endocannabinoide 1 - - - - - - - C22H37 NO2

2-AG - - - Endocannabinoide 2 - - - - - - - - C23 H38 O4

 

Et kandidatuddannelses forskningsprojekt indsendt til Masters of Science, Faculty of Medicine, University of Toronto. Udviklet i samarbejde med Biomedicinsk Communications, Biologisk Institut, University of Toronto i Mississauga, Det Canadiske Consortium for Undersøgelse af Cannabinoider og medfinansiering delvist af Quebec Pain Research Network.

 

Udgivet den 7. maj 2012

 

Cannabis effektivitet i behandlingen af ​​ADD & ADHD, David Bearman, MD

 

Tale til 2004 Cannabis Therapeutics Conference, David Bearman, MD postulerer årsager til rigelig anekdotiske beviser for, at marihuana virker for opmærksomhed underskud og hyperaktivitets-lidelser som ADD og ADHD. "Cannabis forsinker sanseindtryk via synaptisk hæmning.", Citerer rollen af cannabinoider i neurotransmitter-balance.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved