Forskning

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

En borgers fortælling om cannabinoider til hjælp for Autisme

 

 

Foto: bloggossip.com

 

 

 

Forskning og udvalgte behandlinger

 

 

 

 

Northjersey.com : Nyheder

 

Torsdag 7 april, 2011

 

Af HEATHER Halpern

 

WAYNE - Tara Halpern, en Wayne Valley High School-kandidat og William Paterson Universitets senior, slutter sig til kampen i bestræbelserne på at finde kilden og finde en kur mod autisme.

 

Halpern, forskningsassistent på WPU, begyndte hendes autisme-forskning i januar 2009, hvor hun sammen med flere af hendes professorer begyndte at teste mus, der var blevet brugt som model for autisme. Under hendes forskning, studerede hun påvirker af cannabinoid (marihuana lignende stoffer) på aktivitetsniveauer af autistiske mus. - Resultatet var, at cannabinoider reducerede niveauer af aktiv bevægelse og gentagne adfærd forbundet med autisme spektrum forstyrrelser.

 

Dette særlige forskningsprojekt blev finansieret og støttet af National Institute of Health, National Institute of Drug Abuse, samt William Paterson's Department of Sciences. Tilsyn med projektet på stedet var professorer Dr. Emmanuel Onaivi, fuldtids-medlem af Videnskabs-afdelingen, og Dr. Robert Benno, fuldtids-professor og direktør for forsknings-laboratoriet.

 

Vi anerkender, at symptomerne på autisme-spektrum-forstyrrelser er vanskelige at modellere i gnavere på grund af fraværet af verbal kommunikation og variabilitet af symptomer," siger Halpern. "Men ikke desto mindre er der blevet fundet en række relevante adfærdsmæssige og sociale forandringer i vores musemodel."

 

Hendes forskning betragtes kontroversiel såvel som banebrydende og blev for nylig offentliggjort i det nyeste Neuropharmacology Journal, som fremhæver udvikling af de biomedicinske, medicinske og farmaceutiske områder. Det menes at være meget usædvanligt for en bachelor-studerende at gennemføre en sådan grundig forskning om autisme og til hendes ære er Halpern en af de yngste medforfattere der er dukket op i en sådan offentliggørelse.

 

"Autisme påvirker næsten 1,5 millioner mennesker i vores land, og selv om denne forskning giver et lille indblik i en mulig biologisk basis for denne sygdom, kan det åbne sindet hos andre forskere med større ressourcer," sagde Halpern. "Jeg er glad for at have været i stand til at bidrage med noget til det videnskabelige samfund og at have hjulpet i kampen for autisme."

 

Tara Halpern, til venstre, ses her med Dr. Emmanuel Onaivi,

en af ​​de professorer, der førte tilsyn med Halpern's forskningsprojekt.

 

 

 

 

 

Abstrakt

 

Autisme spektrum forstyrrelser (ASDs) er heterogene neurologiske lidelser karakteriseret ved forringelse i sociale, kommunikative færdigheder og stereotype adfærd. Selvom autisme kan være entydigt i mennesket, er der adfærdsmæssige karakteristika i ASDs der kan efterlignes ved hjælp af dyremodeller.

 

Vi brugte BTBR T+tf/J-mus, der er blevet påvist at udvise autisme-lignende adfærdsmæssige fænotyper til

 

1). Vurdere cannabinoid-induceret adfærdsmæssige ændringer ved hjælp af tvungen svømme test (FST) og spontan hjul-kørende (SWR) aktivitet og

 

2). Bestemme adfærdsmæssige og neuro-kemiske ændringer efter administration af MDMA (C11H15NO2) (20 mg/kg), amfetamin (C9H13N) (10 mg/kg) eller MPTP (C12H15N) (20 mg/kg).

 

Vi fandt, at BTBR mus udviste en forbedret basal spontan bevægeapparatet-adfærd i SWR test og en reduceret *depresso-genisk profil (nedsat tendens til depression etc.) Disse reaktioner syntes at blive styrket af prototypisk cannabinoid, Δ(9)-THC :(C21H30O2).

 

MDMA og MPTP ved de anvendte doser ændrede ikke SWR-adfærd i BTBR mus mens MPTP reducerede SWR-aktivitet i kontrol CB57BL/6J mus.

 

I hippocampus, striatum og frontal cortex, var niveauerne af DA (*Dopamin - C8H11NO2) og 5-HT (Serotonin - C10H12N2O) og deres metabolitter differentielt ændret i BTBR og C57BL/6J-mus.

 

Vores data giver et grundlag for videre studier i at vurdere rollen af cannabinoid og *mono-aminerge systemer i ætiologien af ASDs.

 

 

2013: Naturlige cannabinoider forbedre dopamin-neurotransmission og tau og amyloid patologi i en musemodel af tauopathy.

 

Cannabinoider er neuroprotektive i modeller af neurodegenerative demenssygdomme. Deres virkninger er for det meste medieret gennem CB1 og CB2 receptor-afhængige graduering af excitotoksitet, inflammation, oxidativt stress, og andre processer. Vi testede effekten af ​​Sativex ®, en blanding af Δ9-tetrahydro-cannabinol (Δ(9)-THC :(C21H30O2) og cannabidiol (CBD: C21H30O2), (nær 1:1 af CBD til THC, med en fast dosis på 2,7 mg THC og 2,5 mg CBD) der handler på både CB1 og CB2 receptorer ... viste mindre unormal adfærd relateret til stress, mindre auto og hetero-aggression og mindre stereotypi (en gentagelsesadfærd som opstår når et dyr eller mennesket befinder sig i situationer, hvor de afskæres fra udførsel af et eller flere naturlige adfærdsmønstre. Det ses ofte i fangenskab på grund af utilstrækkelig plads og/eller utilstrækkelig stimulering). Det reducerede signifikant intra-neuronale, MAO-relaterede frie radikaler produceret under dopamin (C8H11NO2) metabolisme i det limbiske system; samt formindskede gliose (en sygelig forøgelse af mængden af gliaceller) i cortex (hjernebarken) og hippocampus, samt hævede desuden proportion af reduceret/oxideret glutathion (C10H17N3O6S), en antioxidant, der forebygger skader på vigtige cellulære komponenter forårsaget af reaktive oxygen-forbindelser, såsom frie radikaler og peroxider) i det limbiske system og øgede autophagy (der involverer celle-nedbrydning af unødvendige eller dysfunktionelle cellulære komponenter). Selv efter en kort indgift i dyr med nuværende adfærdsmæssige og patologiske abnormiteter, forbedrer Δ9-tetrahydrocannabinol og cannabidiol (C21H30O2), fænotype, oxidativt stress, og aflejring af proteiner i PK-/-/TauVLW mus, en model for komplekse neurodegenerative lidelser.

 

 

 

* I relation:

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved