Epilepsi - Nyheder

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

 

En borgers fortælling om nyheder omhandlende cannabinoider og epilepsi.

 

 

 

2014, 20. juli - Illinois:Guvernør Pat Quinn (D) underskriver Senat Lov 2636, som tilføjer kramper, herunder epilepsi, til listen over kvalificerende betingelser

 

Søndag 20. juli underskrev Illinois Guvernør Pat Quinn (D) Senat Lov 2636, som tilføjer kramper, herunder epilepsi, til listen over kvalificerende betingelser i henhold til Illinois Medicinske Cannabis Pilot Program og giver på afgørende måde patienter under 18 år med disse betingelser lov til at få adgang til medicinen. Lovforslaget vil også give Illinois Afdeling for Offentlige Sundhed tilladelse til at tilføje andre kvalificerende betingelser for mindreårige som en del af deres lovgivningsmæssige proces.

 

Den nye lov vil træde i kraft den 1. januar 2015 på hvilket tidspunkt DPH vil forelægge yderligere regler for formelt fastsætter af de mekanisme for forældre der vil søge om at blive hjælpere for deres børn og til at registrere de børn som patienter under MCPP.

 

Vores oprigtige tak til Guvernør Quinn for at underskrive dette vigtige lovforslag i lovgivningen samt Stats Senator Iris Martinez (D-Chicago) og Stats-repræsentant Lou Lang (D-Skokie) for at sponsorere lovforslaget i Generalforsamlingen!

 

 

Illinois Senatets GOP undersøgelse om Cannabis

 

Illinois Stats Senator Republikanske partimøde har udsendt en kortfattet online-undersøgelse på deres webside for at stille spørgsmål om holdninger til cannabis-politik. Venligst udfyld undersøgelsen i dag for at hjælpe med fortælle vores lovgivere, at du støtter afslutning af cannabis-forbud og at voksne får mulighed for ansvarligt at bruge denne plante en gang mere! Det tager kun et par minutter, og de eneste obligatoriske felter er navn og email-adresse.

 

Med venlig hilsen

 

Illinois NORML

 

 

 

Guvernør Quinn underskriver lovforslag der legaliserer medicinsk marihuana

 

Illinois er nu den enogtyvende stat til at legalisere medicinsk marihuana. Guvernør Pat Quinn underskrev lovgivning på University of Chicago. Det fireårige forsøgs-program vil være det strengeste i landet. Ifølge den nye lov kan en patient ikke ordineres mere end 2,5 ounces (70,9 gram) marihuana over to uger.

 

Den ordinerende læge skal have en forudgående løbende samarbejde med patienten, og lægen skal finde, at patienten har en af ​​et par dusin kroniske sygdomme som kræft, AIDS eller dissemineret sklerose MS). Patienterne vil have lov til at købe marihuana fra en af ​​60 dispenserings-centre i hele staten, og vil ikke få lov til lovligt at dyrke deres egen.

 

 

Udgivet den 2. august 2013

Den overraskende historie om medicinsk marihuana og pædiatrisk epilepsi | Josh Stanley | TEDxBoulder

Josh vil sigte os gennem propaganda, frygt og grådighed, der omfatter medicinsk marihuana. For nylig vist på CNN, Josh og hans brødre udviklede en ikke-psykotrop stamme af marihuana, der drastisk reducerer anfald for mange pædiatriske epilepsipatienter i Colorado, kaldet Charlottes Web. Med millioner der står over for livstruende sygdomme, skitserer Josh de forhindringer, der er nødvendige at forcere for at gennemføre sociale forandringer og kortlægger en sti mod at hjælpe dem der har desperat brug for revolutionerende medicin.

 

Udgivet den 14. oktober 2013

Deisha Magic Stevens - Medicinsk Cannabis olie og krampe-fri

 

Mød "Deisha", en ung pige, der lider af en sjælden sygdom kaldet "Rubinstein-Taybi syndrom". Hendes forældre stod ved hendes side hjælpeløs som hun led fra op til 250 anfald dagligt. 28 krampestillende piller tog hun dagligt uden rigtigt at hjælpe. Når konventionel medicin ikke har flere svar, læner du dig ikke bare tilbage og ser dit barn fortsætte med at relatere og muligvis dø fra hendes anfald eller gøre du, hvad der skal til for at forbedre og redde dit barns liv. Cannabis-olie har reddet vores datters liv.

Udgivet den 22. august 2014

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved