Charlottes Web

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

 

En borgers fortælling om cannabinoider til hjælp for Epilepsi

 

Charlottes Web

 

Charlotte Figi klapper jorden omkring en medicinsk marihuana-plante, der blev opkaldt efter hende. Charlotte lider af dravet syndrom og bruger MMJ til at kontrollere sine anfald. Mandag, 27 maj, 2013. Foto af Nichole Montanez, The Gazette

 

 

CNN udsendte en dokumentarfilm om marihuana tidligere denne sommer, og den er siden blevet genudsendt flere gange.

 

I den dykker, Dr. Sanjay Gupta ned i alt tilsluttet medicinsk marihuana. Han tilbragte måneder med at tale med læger, patienter og andre om kontroversen. I sidste ende, ændrede han sin egen personlige holdning mod stoffet. Hans svar kan findes her (engelsk). En af de historier, der hjalp ændre hans sind var en lille pige, der bor i Black Forest. Klik her for at læse historien om Charlotte Figi, hvis liv blev forvandlet, da hendes forældre henvendte sig til medicinsk marihuana til at stoppe torturlignende anfald.

 

CNN dokumentarfilmen "Weed" graver i alle aspekter af kontroverserne, men det fremhæver også de mulighederne og håber, at marihuana tilbydes til patienterne.

 

"Jeg har set flere patienter som Charlotte på første hånd, tilbragt tid sammen med dem og kommet til den erkendelse, at det er uansvarligt ikke at give den bedste pleje, vi kan som et medicinsk samfund, pleje, der kan indebære marihuana," skrev Gupta i sin beretning.

 

 

"Marihuana" - Dr. Sanjay Gupta Special - CNN

 

 

 

Sanjay Gupta, Amerikansk neurokirurg og en assisterende professor i neurokirurgi ved Emory University School of Medicine som konsekvent er placeret blandt USA's bedste institutioner for biomedicinsk uddannelse, klinisk pleje og forskning, og associeret chef for neurokirurgi-service på Grady Memorial Hospital i Atlanta, Georgia, som er det største hospital i staten og offentlige sygehusvæsen for byen Atlanta. Det er den femte-største offentlige hospital i USA, såvel som en af de travleste Niveau I traume-centre i landet.

 

(August 12, 2013) Endelig er der nogen i mainstream-medierne, der har ændret deres mening om cannabis og han deler sin nye holdning med verden. At denne nogen er CNN news korrespondent neurokirurg Dr. Sanjay Gupta. Den 11. august 2013 fremviste CNN Sanjay Gupta's dokumentarfilm "WEED". Dokumentaren var meget informativ og inde på mange gode emner.

 

Der fremvises reelle medicinske marihuana-patienter, foran kamera, tage cannabis for at vise de fantastiske resultater, det har på dem. Han rører ved hvordan cannabis påvirker hjernen på cannabisbrugere som bruger det jævnligt imod cannabisbrugere, der bruger det lejlighedsvis. Han forklarer hvordan cannabis-forbudet blev startet af Harry Anslinger [med hjælp fra Dr. Pablo Osvaldo Wolff (1949), et tidligere medlem af WHO-ekspertudvalg for Vanedannede stoffer, som studerede cannabis i betydelige detaljer og som sætter det næsten i kokain-klasse som et lægemiddel - Hashish: Its Chemistry and Pharmacology (1964), men hadede marihuana og brugerne som pesten og påvirkede med sine synspunkter som Marihuana i Latinamerika: den trussel den udgør (1949) også Harry Anslinger] og var baseret på løgne. Sanjay berører enda undersøgelser, der har vist, at cannabinoider i cannabis som THC og CBD kan dræbe kræftceller.

 

Den mest fantastiske historie i dokumentaren er historien om 5-årige Charlotte Figi, Black Forest, Collorado, USA. Charlotte lider af Dravet syndrom (Generaliseret epilepsi med feberkramper plus), en alvorlig form for epilepsi hos børn. Fra hun var 2 år havde hun over 300 anfald om ugen, der drastisk påvirkede hendes evne til at lære, tale eller endda gå. Hun var ude af stand til at følge med hende tvillingesøster. Hun var katatonisk og intet lægerne kunne gøre for hende hjalp. Alt deres "medicin" havde ikke nogen effekt på hendes tilstand, og hvis noget, gjorde de hende det værre. Nogle af dem dræbte hende næsten.

 

Efter at have udtømt alle andre behandlinger vendte hendes forældre til internettet for at se hvilke alternative behandlinger kunne være til rådighed. Til deres overraskelse fandt de, at en bestemt stamme af cannabis (stammen blev senere opkaldt Charlottes Web til hendes ære) viste sig specifikt, at hjælpe børn med Dravet Syndrom og Epilepsi, oplyser CNN.

 

Figi-familien havde hørt om Stanley brødrene, en af Colorado's største marihuana-avlere og apotek-ejere. Disse seks brødre foretog krydsning af en stamme af marihuana lav i THC, og som er forbindelsen i marihuana, der er psykoaktiv, og høj i CBD, der har medicinske egenskaber, men lav eller ingen psykoaktivitet.

 

Brødrene oprettede Realm of Caring Foundation, en ikke-profit-organisation, der giver cannabis til voksne og børn, der lider af en lang række sygdomme.

 

Så de tog beslutningen om at give cannabis-olie til deres datter og fra den første dosis, bemærkedes resultater. De 300+ anfald hun oplever hver uge blev reduceret til kun 1. Hendes forældre er blevet overrasket over resultaterne og er så glade for at få deres datter tilbage.

 

 

 

 

Josh Stanley understreger hans planters lave THC niveauer. "Charlotte er den mest dyrebare lille pige i verden for mig. Jeg vil gøre alt for hende."

Brødrene startede Realm af Caring Foundation, en nonprofit organisation, der giver cannabis til voksne og børn, der lider af en række sygdomme, herunder epilepsi, kræft, multipel sklerose og Parkinsons, der ikke har råd til denne behandling.

 

 

 

Her, til højre, giver Josh Stanley, CNN's Dr. Sanjay Gupta en en fremvisning.

 

 

 

Vi er glade for at Dr. Sanjay Gupta var i stand til at ændre hans mening og indrømme, som desværre meget få af danske og europæiske politikere, at cannabis har værdifuld medicinsk værdi. Hvis du er enig med Sanjay's tidligere negative udtalelse om cannabis, vil han helt sikkert give dig grund til at ændre din holdning i denne dokumentarfilm.

 

 

Udgivet den 12.8.2013

 

 

7. August, 2013 - Marihuana stopper barns svære anfald - CNN

 

 

* Charlottes Web

Disse særlige Sativa medicinske marihuana-stammer der producerer en eufori for patienter, hvor det eneste de ønsker at gøre, er at lege og lytte til musik, helst med en elsket. Du kan nyde en mild følelse af eufori, og dine sanser er skærpet, når du ryger (indtager) denne stamme, som det ville være med de fleste Sativas. Den høje fornemmelse tager omkring ti til femten minutter for at nå sit fulde potentiale, men når det er nået, bliver du lidt fortryllet. Nogle patienter har endda sagt, at du kan nikke ind og ud af bevidsthed.

 

Charlottes Web Ulemper:

Desværre har patienter, der har røget denne stamme klaget over en mild følelse af svimmelhed, men det er kun på grund af denne stammes stærke Sativa egenskaber. Bortset fra det, har patienter oplevet de mest almindelige bivirkninger af mundtørhed (Perfekt til behandling af Lou Gehrig's diseas ALS) og tørre øjne. Bemærk at hver patient er forskellige og kan opleve en anden bivirkning.

 

Anvendelse:

Denne specifikke medicinsk marihuana-stamme er blevet kendt for at yde nødhjælp og komfort for patienter, der lider af sygdomme som svær angst, humørsvingninger, kronisk stress, søvnløshed, smerter forbundet i kroppen og muskelspasmer der er forbundet med dissemineret sklerose.

 

 

Medicinsk marihuana stopper kramper, bringer håb til en lille Black Forest pige.

 

Medicinsk marihuana stopper kramper, bringer håb til en lille Black Forest pige (2)

 

Holli Brown holder hendes datter, Sydni Yunek, som de udforsker en beplantning af Charlottes Web-marihuana under en rundvisning på Rige Caring gården tirsdag, 29. oktober, 2013. Sydni, der tager Charlottes Web-olie til at hjælpe med at stoppe sine anfald, startede på hendes først dosis af olien blot et par dage før deres rundvisning. Michael Ciaglo, The Gazette

 

Holli Brown, som var en af ​​de første mennesker til at flytte til Colorado for at få olien til sin datter, administrerer en privat Facebook-gruppe, der hjælper andre forældre, som hende, der har tvunget sig til Colorado.

 

"Da jeg kom her i juli, mener jeg at der var en forælder, der rent faktisk havde flyttet hertil for cannabis. Omkring august er folk bare begyndte at løbe til. Vores gruppe startede med omkring tre af os online. Der er 370 mennesker i vores gruppe nu, "sagde Brown

 

 

Ifølge Realm of Caring, ikke-profit organisationen bag beplantningen som også hjælper familierne med få olien til et nedsat beløb, er der 300 patienter der bruger olien som repræsenteret ved sidste optælling fra 43 stater. Andre 300 patienter er på en vente-liste i Colorado og yderligere 2.000 mennesker har tilmeldt sig på et nationalt og internationalt register.

 

"Tilstrømningen af ​​forældre viser mig, at der er meget lidt derude til behandling af epilepsi. Jeg tror, ​​dette beviser det, sagde Paige Figi ved besøget på Rige Caring gården, tirsdag, 29 oktober - Medicinske Marihuana Dorktorer Collorado: Tusindvis af mennesker spørger ugentlig om marihuana-ekstrakt i Colorado - Se filmen fra besøget her

 

Mohamad Halabi svøber hans datter, Mia, i et tæppe udenfor Denver International Airport DIA efter hans kone, datter, søn og mor ankom i Colorado fra New York lørdag, 12 oktober, 2013. Familien rykkede deres liv i New York op med rode for at give deres datter en chance for et normalt liv ved hjælp af en cannabis-olie lavet af Charlottes Web: en stamme af marihuana høj i cannabidiol, som menes at stoppe eller reducere anfald. Michael Ciaglo, The Gazette

 

 

 

 

 

 

Steva Kiser holder hendes barnebarn Ezra Kiser, som de går gennem en mark af Charlottes Web-marihuana under en rundvisning på Rige Caring gården Tirsdag, 29 oktober, 2013. Ezra, der tager Charlottes Web-olie til hjælpe med at stoppe hans anfald, begyndte på sin første dosis af olien blot et par dage før deres tur. Michael Ciaglo, The Gazette

 

 

 

 

 

 

 

 

Evan Stookey sørger for at vande marihuana-planter udenfor Divide, Colorado Torsdag 5. september, 2013, hvor de seks Stanley brødre dyrker og distribuere Charlottes Web: en stamme af cannabis med lave THC-niveauer og høj CBD-niveauer. Stammen er blevet anvendt til behandling af epilepsi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Madeline Lightle, 9, dufter til topskudet af en cannabis-plante tirsdag 29. oktober, 2013, efter at det blev høstet og trimmet på Realm of Caring cannabis-gård, hvor de dyrker Charlottes Web. Michael Ciaglo, The Gazette

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesse Stanley, en af seks brødre, som har været banebrydende brugen af ​​medicinsk cannabis til pædiatrisk brug til behandling af krampeanfald, holder Mia Halabi første dosis op onsdag 23. oktober, 2013 på brødrenes Denver-laboratorium. Michael Ciaglo, The Gazette

 

 

 

 

 

Marihuana Flygtninge: Virginia famile flytter til Colorado for at behandle epileptisk barn med Cannabis Oil

 

Sidste år blev Dara Lightle og hendes ni-årige datter, Madeleine, "marihuana flygtninge" da de flyttede fra Virginia til Colorado. På det tidspunkt led Madeleine af hundredvis af anfald om dagen. Hendes læger i Virginia anbefalede hjernekirurgi. Så hørte Dara om hvordan cannabis-olie havde behandlet børn der lider af ens vilkår. Olien virkede. Men da olien blev anset for et ulovligt stof i store dele af landet som i Skandinavien, måtte de flytte til Colorado, hvor det er lovligt at yde behandlingen. Ifølge Colorado Springs Gazette, har mindst 115 "marihuana flygtningefamilier" fra 43 stater har forladt job, hjem og familie, så de kunne få cannabis-olie til behandling af en række lidelser. Vi taler med Dara og Madeleine i Denver om oliens succes. Se hele interview her

Udgivet den 9. maj 2014

 

Som Marihuana flygtninge strømmer til Colorado, vil Medicinsk Fællesskab tvinge omskrivning af US og EU's narkotika Love?

Se det relaterede interview med Pulitzerpris-vindende journalist Dave Philipps af Colorado Springs Gazette. Hans seneste artikel er "succeshistorier om børn der bekæmper anfald med cannabis olie, det juridiske landskab er under forandring." Vi taler også med den banebrydende medicinsk marihuana-læge Dr. Margaret Gedde PhD.

Amerikansk marihuana sæson 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til Colorado, pottens hovedstad i Amerika. Med marihuana lovligt her, er hundreder af virksomheder ved at vende et overskud i den 'grønne rush', men hvad er virkningerne af dette marihuana-boom? Den første episode, medvirker Joel Stanley og hans fem brødre, der dyrker marihuana til deres tre apoteker i Colorado Springs og en i Denver. Josh Stanley ejede også Spirende Sundhed i Fort Collins, som blev tvunget til at lukke på grund af byens seneste forbud.

 

"Vi har lagt vores livs-opsparing ind i dette," siger Josh i den første episode ", og i tre år har hver eneste vågne minut været intet andet end arbejde".

 

Showet viser brødrenes hårde arbejde samt deres legesyge natur med hinanden-men de gør det klart, hvor vigtig denne virksomhed er. "Hvis du er en kræftpatient, går du ikke bare ind i et apotek og høre dem sige "Åh, jeg er ked af det, vi er løbet tør af din kræft-medicin", siger Josh samtidig med brødrene drøfter behovet for mere Bubba Kush, en høj-beriget CBD-stamme.

 

Mens apotek-ejere er i deres butikker og deres opblomstrings-facilitetter, er en modstand også voksende. Scoot Crandall, en anti-marihuana aktivist og administrerende direktør for TEAM Fort Collins, protester med skilte med sloganet: "Lad ikke Vore By Gå til Pot." Han kalder sin by "pot hovedstaden Nordlige Colorado", og bekymrer sig om virkningerne af apotekerne på børn. * Se alle afsnit af Amerikansk Marihuana

 

 

Udgivet den 28.3.2012

 

 

 

Avidekel

 

* I november 2012 annoncerede en Israelsk medicinsk cannabis-facilitet en ny stamme af planten, der kun har cannabidiol (CBD) som en aktiv ingrediens, og stort set ingen THC, der giver nogle af de medicinske fordele af cannabis uden eufori dvs. en stærk følelse af velvære, lykke og opstemthed. (Medicinsk marihuana uden de høje - 2) Forskerne sagde at cannabis-planten, "beriget med CBD", kan anvendes til behandling af sygdomme som rheumatoid arthritis, colitis, hjertesygdomme og diabetes" (farmakologi fra tre plante-cannabinoider).

 

Forskning i CBD-beriget cannabis begyndte i 2009, hvilket resulterer i Avidekel, en cannabis-stamme, der indeholder 15,8% CBD og mindre end 1% THC. Raphael Mechoulam, ledende cannabinoid-forsker som i 2005 udtalte, at phytocannabinoider faktisk er "en forsømt farmakologisk guldgrube", bemærkede "Det er muligt, at (Avidekel's) CBD til THC forhold er den højeste blandt medicinsk marihuana i verden, men industrien er ikke meget organiseret, så man kan ikke holde nøjagtig styr på, hvad hver enkelt virksomhed gør" ("highless" marihuana").

 

 

Avidekel marihuana-frø med højt CBD for US$320

 

Denne nye stamme, kaldet Avidekel, bevarer stadig de medicinske fordele af marihuana, men det gøre bare brugerne ikke føler sig stenede. Det er fordi det indeholder mindre end én procent THC. Selvom THC kan være den mest populære af de 60-plus cannabinoider fundet i marihuana, er en af de vigtigste cannabidiol (CBD), kendt for sine anti-inflammatoriske fordele. Kombineret med lave doser af THC, kan Avidekel prale af en 16 procent koncentration af CBD, og tilbyder således at lindre smerter uden at brugerne føler sig beruset. Blomstre ved 10-11 uge med en højde på 1,2-1,8 meter.

 

* Læs også: Denne måneds medicinske stamme: Avidekel - High Times den 3. januar 2013.

 

Professor Ruth Galili, en berømt CBD-forsker fra det hebraisk Universitet i Jerusalem, har konstateret, at Tikun Olam "Avidekel" stammen er overlegen over ren CBD til behandling af inflammatoriske tilstande. "Det er sandsynligt, at andre komponenter i ekstraktet har synergieffekter med CBD til at opnå den ønskede anti‐inflammatoriske handling, der kan bidrage til at overvinde den klokke-formede dose‐respons af renset CBD". Afslutningsvis anbefaler de den standardiserede plante-ekstrakt af Cannabis klon 202 for behandling af forskellige inflammatoriske tilstande.

 

At overvinde den klokkeformede dosis-respons af Cannabidiol ved hjælp Cannabis-extract beriget i Cannabidiol

 

Cannabidiol (CBD), en væsentlig bestanddel af cannabis, har vist sig at være et effektivt anti-inflammatorisk og anti-angst lægemiddel, uden at udøve en psykotrop virkning.

 

Men når det gives enten intraperitonealt eller oralt som et renset produkt blev en klokkeformet dosis-respons observeret, hvilket begrænser dets kliniske anvendelse. I den foreliggende undersøgelse har vi i mus undersøgt de anti-inflammatoriske og anti-nociceptive aktiviteter af standardiserede planteekstrakter afledt fra Cannabis sativa L., klon 202 (Avidekel), som er stærkt beriget med CBD og næppe indeholder nogen psykoaktive ingredienser.

 

I stærk kontrast til renset CBD, tilbyder klon 202 ekstrakt (Avidekel), når det gives enten intraperitonealt eller oralt, en klar sammenhæng mellem de anti-inflammatoriske og anti-nociceptive responser og dosis, med stigende svar på stigende doser, hvilket gør denne plante-medicin ideel til kliniske anvendelser.

 

Klonen 202 ekstrakt (Avidekel) reducerede zymosan-induceret pote-hævelse og smerte i mus, og forhindrede TNFa-produktion in vivo.

 

Det er sandsynligt, at andre komponenter i ekstrakten arbejder synergistisk med CBD til at opnå den ønskede anti-inflammatoriske virkning, der kan bidrage til at overvinde den klokkeformede dosis-respons af renset CBD. Vi foreslår derfor, at Cannabis klon 202 (Avidekel ) ekstrakt er overlegen over CBD til behandling af inflammatoriske tilstande.

 

 

 

 

 

Inde i en verden af ​​marihuana til børn

 

En rejse efter olie

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved