Valerie Corral og epilepsi

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

 

En borgers fortælling om cannabinoider til hjælp for Epilepsi

 

Valerie Corral og epilepsi

 

 

 

Valerie Corral fejrer 20 år med WAMM

 

Jeg hedder Valerie Corral og begyndte at bruge marihuana medicinsk i begyndelsen af 70erne. Jeg have et usædvanligt bilsammenstød der resulterede i en hjerne-traume og jeg blev epileptiker med op til 5 anfald om dagen. Så i de første få år efter denne ulykke kæmpede jeg for at finde medikamenter, der i det mindste kunne reducere krampe-anfaldende under hospitaliseringen som fulgte.

 

Og så i 1974 læste min mand i et medicinsk tidskrift, jeg tror det var et Taskin-studie, hvor inducerede kramper i laboratorie-mus blev behandlet succes-fuldt med cannabis. Men jeg troede ikke helt på det, men startede så mine egne eksperimenter med det. Inden for omkring tre en halv uge begyndte mine krampeanfald at forsvinde. Det var fantastisk, for ved du hvad, forskellen mellem at lide med den angst, ikke at vide hvornår det vil ramme mig igen, det føles mirakuløst.

 

Så med denne frigivne følelse, begyndte vi at dyrke det og fandt hurtigt ud af at dyrke Sinsemilla og i 1975 var vi i det utrolige felt at leve på landet og producere alt sin medicin og mad. Det var virkelig noget af en usædvanlig oplevelse. Det var i 70erne, hvor AIDS begyndte at blive epidemisk. Mange af vores venner begyndte at få AIDS, og forskellige former for kræft. Så vi delte det ud blandt lokalsamfundet, dyrkede nok, dyrkede ekstra. Så i 1978 dyrkede vi nok til også at kunne dele det med vores venner. Så det var virkelig en naturlig evolution, om du vil. At dele overflod/rigdom/rigelighed, kom også med dette. Jordbær og frugttræerne og alt maden vi dyrkede.

 

At være epileptiker er en sygdom du ikke kan skjule, og på grund af dette og stigmatiseringen der er tilknyttet mental sygdom, som er tilknyttet kramper, var jeg meget isoleret og ville ikke snakke om det. Hvis du har en sygdom du ikke kan skjule, så lever du med det og jeg havde ingen ønsker om at være en offentlig kendt figur, men en anholdelse ændrede alt dette og vi have 5 interaktioner med politiet og alle i Californien sagde, det ser ud til, at det I gør og siger, er rigtigt, så de lod os være. Og så er der jeres tolerance. Og i 1992 blev vi arresteret, og jeg var virkelig chokeret over at være arresteret. Jeg tænkte, hvor bizart (Livet i fængslet...). Og det var begyndelsen for mig, til at komme ud og argumentere for medicinsk marihuana.

 

 

Udgivet den 18.3.2013

 

 

 

Wo/Men's Alliance for medicinsk marihuana (WAMM)

 

Grundlagt i 1993, er Wo/Man's Alliance for medicinsk marihuana (WAMM) nationens ældste kontinuerligt fungerende medicinske cannabis-kollektiv, en, der stadig fungerer som en model af virkeligt medfølende omsorg tyve år senere. Ved at fokusere på de behov, som patienter og pårørende har, giver WAMM håb og bygger sammenhold samtidig med en sikker, organisk levering af medicinsk marihuana til patienter med en læges anbefaling til behandling af terminal og kronisk sygdom.

 

Beskrevet som "den bedste standard af medicinsk marihuana" af en føderal dommer, blev WAMM grundlagt af Mike og Valerie Corral, et par i Santa Cruz, Californien, der først hemmeligt begyndte at dyrke marihuana sammen i 1970, efter at Valerie fandt at den ulovlige urt's effektivitet i at kontrollere sine epileptiske anfald. Efter et par anholdelser, besluttede parret Corral's at hjælpe andre der stod over for lignende forfølgelse, og snart begyndte lokale patienter at opsøge dem.

 

Siden da, er hvad der begyndte som en håndfuld alvorligt syge patienter der var gået sammen, er det nu vokset til en kollektiv medlemskab af mere end 250 alvorligt velmenende borgere. Ud over dyrkning og distribution medicinsk marihuana og relaterede produkter, spiller WAMM også en afgørende rolle som fortaler for rettigheder for medicinske marihuana-patienter og udbydere, herunder ved at hjælpe med at få godkendt Proposition 215, Californiens medicinske marihuana-lov.

 

I 2002 ransagede Drug Enforcement Agency (DEA), WAMM's marihuana-have og ødelagde kollektivets samlede høst af stats-legal medicinsk cannabis. Flere medlemmer døde som følge af at blive afskåret fra deres forsyning. Som svar og mindre end to uger efter DEA-stormen, samledes WAMM-medlemmer på trappen af rådhuset, sammen med Borgmesteren i Santa Cruz og andre lokale embedsmænd, og distribuerede trodsigt gratis medicin til medlemmerne.

 

 

 

Over 700 mennesker marcherede til Santa Cruz Rådhus på vegne af Michael og Valerie Corral fra Wo/Men's Alliance for medicinsk marihuana (WAMM) den 16. juli 2005. Borgmesteren erklærede det "Medicinsk Marihuana Dag". Fem af byrådets medlemmer deltog. Santa Cruz County Supervisor Mardi Wormhoudt opfordrede publikum til ikke at give op på trods af den nyligt amerikanske højesterets afgørelse. Kongresmedlem Sam Farr sendte et brev som støtte. Medlemmer af FED-UP deltog i marchen og offentlige møde. Og ja, det er marihuana-planter linet op foran rådhuset.

 

WAMM March for medicinsk marihuana - 16. juli 2005 - Foto Bradley Allen

 

 

Dernæst, med støtte fra ACLU og byen Santa Cruz, sagsøgte WAMM med succes den føderale regering. Haven blev efterfølgende genplantet, og vokser nu smukkere end nogensinde.

 

I dag er WAMM-medlemskab åben for alle borgere i Californien med en gyldig læge-anbefaling på at bruge medicinsk marihuana. Men bemærk, at vi ikke sælger eller køber marihuana. Hvert medlem modtager efter behov og vender tilbage til WAMM efter evne. Der er ingen økonomiske eller andre krav, der kræves for deltagelse. Vi har kun dækket vores omkostninger.

 

WAMM er bredt anerkendt som en legitim og nødvendig samfundstjeneste i Santa Cruz County, betjener mere end 250 alvorligt syge mænd og kvinder, der lider af livstruende sygdom. Vi gør det som en legitim by-befuldmægtiget, der fungerer i overensstemmelse med HS11362.5 og handler i overensstemmelse med Santa Cruz By Ordinance SC 2000-06 & 2000-12.

 

Under vores ugentlige støtte og leverings-møder, samles deltagerne for at finde tiltrængt følelsesmæssig og social støtte. Syge og døende mennesker udsættes ofte for forskelsbehandling, intolerance og anholdelse. Problemløsning, opmærksomhed på det personlige, styrkelse, bevidsthed og opmærksomhed er blandt de gaver, som vi opfordres til at dele.

 

Vores familie af medlemmer finder en kollektiv stemme, et middel til lettelse, og en følelse af værdi inden for støtteordningerne i WAMM. Gennem årene er klienterne kommet ud af isolation og frygt for en livstruende tilstand for at blive en del af WAMM-samfundet. Og når de står over for, hvad vi alle en dag må stå ansigt til, dødens uundgåelighed, vil vores sidste-del-af-livets pleje-hold være der til at hjælpe og værne dem igennem den.

 

 

 

Cannabis-Medicin - WAMM Californien

 

WAMM (Wo/Men´s Alliance for Medical Marijuana), Santa Cruz, California

 

Uploadet den 22.3.2009

 

 

* Sinsemilla (spansk for "uden frø") er de tørrede, frø-manglende blomsterstande af kvindelige cannabisplanter. Fordi THC-produktion stopper når bestøvning sker, elimineres/fjernes de mandlige planter (som producerer meget lidt THC, CBD etc. selv) eller opbevares for sig selv, før de kaster pollen til den kvindelige plante for at undgå bestøvning.

 

Pollen kan derefter opsamles og anvendes til at bestøve, ved at pensle 1 eller 2 af de bedste planter, eller for så vidt en enkelt gren af en plante, til at holde trit med nye frøplanter og/eller til at krydse videre på forskellige planter, med forskellige cannabinoid-indhold og/eller medicinsk værdi, ind til en ny sort, med ønskede farmaceutisk virkning.

 

 

 

Mike Corral's WAMM Farm & Have 001

 

Udveksling af dyrkningsmetode-ideer og teknikker og for at sprede fordelene af marihuana som medicin. Hold venligst alle poster respektfuld, da vi er dedikerede til det koncept, at vi er alle er værdifulde medvirkende medlemmer af denne verden, vi lever i.

 

Udgivet den 28.3.2012

Mormor viser os hvordan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mød også Valerie Corral's 91 årige mor Aurora Leveroni som viser os hvordan de tilbereder en kylling "pot-cacciatore" hjemme.

 

Matt Zimbric drager til en hemmelig californisk medicinsk marihuana-have der drives af Nonna Marihuana, en 91-årig bedstemor, som tilbereder klassiske italienske med et twist og brug af topskud, der dyrkes af sin egen datter, Nonna lærer Matt en idiotsikker metode til at foretage infusion af cannabis i smør, dvs. frembringe psykoaktivt og yderligere farmakologisk påvirkning ved opvarmning at plantematerialet/topskuddene som decarboxylerer tetrahydrocannabinol syre [9-carboxy-THC, THCA, 2-COOH-THC: C22H30O4 til Signalmolekyler fra oxidation af 21-carbon-fedtsyrer:

THC (C21H30O2) - oxidation → THC-OH (hydroxy: C21H30O3) oxidation og re-carboxylering → *11-nor-9-carboxy-Delta (9)-THC/THC-COOH (-COOH: C21H28O4) → så guider hun ham gennem forberedelser til kylling "Pot-cacciatore" og gnocchi i ganja-smør. Undervejs forklarer 91 årige Aurora entusiastisk, hvordan og hvorfor hun anbefaler medicinsk marihuana til de nødlidende-uden nogensinde at blive høj på hendes egen forsyning.

 

Læs i relation: 91-årig Nonna Marihuana er dronningen af Marihuana-kogekunst

Aurora Leveroni - bedre kendt som "Nonna Marijuana" - har to passioner i livet: madlavning af italiensk mad og tage sig af sin familie. Så da hendes datter Valerie opdagede at bruge marihuana hjalp lindre hendes tidligere invaliderende epileptiske anfald, støttede Nonna fuldt ud sin datters nye medicinske regime, og blev en dedikeret fortaler for at gøre planten tilgængelig for andre, der kunne drage fordel af at bruge den medicinsk.

 

Udgivet den 10 december, 2014

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved