Muskelsvind

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

En borgers fortælling om cannabinoider til hjælp for Muskelsvind

 

Modelfoto

 

Hvad er Muskesvind - Wikipedia?

 

Muskelsvind er en fællesbetegnelse for en række neuromuskulære sygdomme. Det vil sige sygdomme, der påvirker samspillet mellem nerver og muskler. Både børn og voksne kan få sygdommene.

 

Muskelsvindsygdommene er kendetegnet ved, at muskelkraften gradvist forsvinder fra enkelte muskler eller større muskelgrupper. I mange tilfælde ser man samtidig, at musklerne bliver tyndere.

 

Der er stor forskel på, hvornår i opvæksten de enkelte muskelsvindsygdomme opstår, hvordan de udvikler sig, og hvilke fysiske handicap de resulterer i. Det skyldes, at sygdommene rammer forskellige steder i den såkaldte motoriske enhed. Den motoriske enhed er et lægeligt udtryk for de dele af kroppen, der kontrollerer reaktionerne i musklerne, efter at hjernen har givet det første signal:

 

Rygmarven - mere præcist den motoriske forhornscelle.

  • Den perifere nerve - dvs. nervetrådene, der forbinder rygmarven med musklerne.
  • Den motoriske endeplade - dvs. det sted, hvor nerveimpulsen overføres til musklen.
  • Musklen

 

Ramte muskler bliver vævet uorganiseret og

koncentrationen af dystrofin (grøn) er stærkt reduceret.

Næsten alle muskelsvindsygdomme opstår på grund af fejl i arveanlæggene. Sygdommene vil derfor nedarves, men arvegangen er forskellig fra sygdom til sygdom.

 

I Danmark mener man, at omkring 3.000 mennesker har muskelsvind. For ca. 2.000 af dem er sygdommen så udtalt, at de har brug for behandling og støtte.

 

Muskelsvind kan ikke helbredes, men man kan i dag gøre meget for at mindske følgerne af sygdommen.

 

* Muskelsvindfondens hjemmeside

 

 

 

 

 

Department of Rehabilitation Medicine,

 

 

 

Effekter af smerte og træthed på fysisk funktion og depression hos personer med muskelsvind

 

 

Abstrakt

 

Baggrund

Smerter og træthed er almindelige symptomer oplevet af personer med muskeldystrofi (MD). Men det er uklart fra tidligere undersøgelser om smerter og træthed har uafhængige effekter på fysisk funktion og depression, og om alder modererer forholdet mellem smerte og træthed med fysisk funktion og depression.

 

Mål

Denne tværsnitsundersøgelse havde til formål at beskrive forholdet mellem smerte og træthed til fysisk funktion og depression hos personer fra 20-89 år med MD.

 

Resultater

Smerter og træthed blev hver uafhængigt associeret med fysisk funktion og depression. Depressive symptomer var mest alvorlige blandt midaldrende deltagere (45-64 år gamle) i forhold til ældre og yngre deltagere. Fysisk funktion havde en negativ sammenhæng med den kronologiske alder.

 

Konklusioner

Symptomer på smerter og træthed er betydeligt og uafhængigt relateret til fysisk funktion og depression hos personer med MD. Forskning er nødvendig for at bestemme om behandlinger der målrettes både smerter og træthed hos patienter med MD, har mere gunstige virkninger end behandlinger, der er rettet mod kun et af disse symptomer.

 

 

 

* Er medicinsk marihuana en effektiv behandling for depression, bipolare lidelser, angst og lignende humørsvingninger?

 

 

2006, april - Nedsat depression i marihuana-brugere. Addict Behav

 

 

University of Southern California, Seeley G. Mudd Building, Room 501, Los Angeles, CA 90.089 til 1061, USA. denson@usc.edu

 

Over 4400 voksne internetbrugere gennemført Center for Epidemiologiske Undersøgelser Depression Scale og foranstaltninger af marihuana brug.

 

"De, der indtager marihuana lejlighedsvis eller endda dagligt har lavere niveauer af depressive symptomer end dem, der aldrig har prøvet marihuana. Konkrete ugentlige brugere havde mindre deprimeret humør, mere positiv indflydelse, og færre somatiske klager end ikke-brugere. Daglige brugere har rapporteret mindre deprimeret humør og mere positiv indflydelse end ikke-brugere ...

 

----- -----

 

George McMahon, forfatter og medicinsk marihuana patient i den Amerikanske Federal Drug Administration Investigational New Drug (IND) program, erklærede i sin bog fra 2003, Prescription Pot:

 

"Folk, der aldrig har kæmpet med en livstruende eller invaliderende sygdom forstår ofte ikke, hvor invaliderende den resulterende depression kan være. Lange dage tilbragt med at kæmpe med sygdom kan slide patienter ned, undertrykke deres appetit og langsomt ødelægge deres vilje til at leve. Disse psykologiske skader kan resultere i fysiologiske virkninger, der kan være forskellen mellem at leve og dø.

 

Den forhøjede stemning forbundet med cannabis påvirkede afgjort mit helbred på en positiv måde. Jeg var mere engageret med livet. Jeg tog på gåture og cyklede på min cykel, ting, jeg aldrig har overvejet at gøre før i min deprimeret tilstand, selvom jeg havde været fysisk i stand til at gøre det. Jeg spiste regelmæssige måltider, og jeg sov bedre om natten. Alle disse individuelle faktorer har bidraget til en bedre generel følelse af velvære".

 

 

Tod Mikuriya, MD, en tidligere psykiater og medicinsk koordinator, blev citeret for at sige, følgende i 1997 i bogen Marijuana Medical Handbook, på side 83, skrevet af Dale Gieringer, Ed Rosenthal, og Gregory T. Carter:

 

"Effekten af ​​cannabis til at bekæmpe depression er måske dens vigtigste egenskab."

 

 

 

2012, januar - D. Mark Anderson, PhD, Assistant Professor of Economics ved Montana State University, Daniel I. Rees, PhD, Professor of Economics ved University of Colorado Denver, og Joseph J. Sabia, PhD, Assistant Professor of Economics ved San Diego State University, udtalte følgende i deres Jan. 2012 studie "High on Life? Medicinskel Marihuana-Love og Selvmord," publiseret af The Institute for the Study of Labor (IZA) i deres Discussion Paper Series:

 

"I overensstemmelse med den hypotese, at marihuana kan være en effektiv behandling for depression og andre sindslidelser, synes der at være et kraftigt fald i selvmord blandt 15 - til 19-årige mænd i behandlings-stater i forhold til kontrol-stater omtrent to år efter legalisering ...

 

Vores resultater tyder på, at en legalisering af medicinsk marihuana er forbundet med en 5 procent nedgang i den samlede selvmordsrate, en 11 procent nedgang i selvmordsraten for 20 - til 29-årige mænd, og 9 procent fald i selvmordsraten for 30 - til 39-årige-mænd. Skøn for kvindelige selvmordsrater måles generelt med mindre præcision og er følsomme over for funktionel form ...

 

Den stærke sammenhæng mellem alkoholforbrug og selvmordsrelaterede resultater fundet af tidligere forskere ... rejser muligheden for, at medicinske marihuana-love reducere risikoen for selvmord ved at nedsætte alkoholforbrug".

 

 

 

 

* Læs også af samme: Medicinsk-marihuana-love reducerer trafikdræbte, ifølge en undersøgelse fra November 2011, som viser legalisering er forbundet med en næsten 9 procent nedgang i trafikdræbte, mest sandsynligt, grundet af dens indvirkning på alkoholforbruget, fordi folk i stater med sådanne love, sandsynligvis, delvist erstatter alkohol med marihuana - og alkohol er mere dødbringende, når det kombineres med kørsel.

 

 

Cannabis til behandling af Muskelsvind

 

Af TraxusIV, den 06/01/2012: Jeg var temmelig skeptisk over for den faktiske hensigt for marihuana skulle bruges til medicinske formål. I det mindste i den store skala disse mennesker sælger..

 

Narkolovgivningen er vildt korrupte, og en sikker professionel adgang til at unddrage dem er fint med mig, selv om de er nødt til at spille noget betydningslære for at nå det. Men når en ser sagen drejer sig om denne kvinde, blev jeg knust. Hendes sygdom er desperat tragisk, og det er det så meget, at det ville være en handling af vanvid at foreslå, at hun ikke kunne få hvad der letter hendes lidelser. Hvad hjælper er af Gud. For at udnytte en slags principiel grund til at foreslå, at hun bør leve i en større smerte ville være umenneskeligt.

 

Efter jeg så dette begyndte jeg at respektere den alvorlige risiko som disse mennesker har sat sig i for at hjælpe folk som denne kvinde. Dette show, hvis du er i stand til at lægge din fordomme til side, er en svimlende, vidunderlige visning af mennesker der står op for andre mennesker. Klip fra (Weed Wars) Harborside Sundhedscenter - Verdens største cannabis-appotek

 

Christa Mae, en muskeldystrofi-patient køber hendes forsyning af vidundermedicinen cannabis.

 

Uploadet af KultMalta den 31/12/2011

 

 

 

Min medicin og glæden i livet

 

Clayton Holton lider af muskelsvind. Han forklarer her hvordan medicinsk marihuana hjælper ham mere end en hel overflod af piller ordineret af sin læge med ingen af de skadelige bivirkninger forbundet med disse lægemidler og hvordan cannabis hjælper med at frembringe appetit, reflektion og glæden i livet.

 

Uploaded den 8. januar, 2009

 

Reflektion

 

* 2004 September - Vinduer af sårbarhed over for psykopatologi og terapeutisk strategi i den unge gnaver-model. Behav Pharmacol.

 

Med hensyn til potentielle terapeutiske tilgange i ADHD, studerede vi den unge spontant hypertensive-rotte (SHR) i et intolerance-til-forsinkelse operant-adfærds paradigme. Modellen blev yderligere valideret af den konstatering, at impulsivitet blev reduceret med kronisk methylphenidat administration. Impulsive SHR-dyr blev karakteriseret ved reduceret cannabinoid CB1-receptor tæthed i den præfrontale cortex. Interessant, en akut cannabinoid agonist forhøjede niveauer af selvkontrol-adfærd hos disse dyr. De nuværende data tyder på, at farmakologisk modulation af det cannabinoid system kan forbedre nogle adfærdsmæssige afvigelser set i ADHD. Konklusionen er, at modellere den unge fase i rotter og mus ser ud til at være nyttig til undersøgelse af determinanter for sårbarhed over for afhængighed og til andre tidlige debuterende neuropsykiatriske lidelser.

 

----- -----

 

 

Clayton Holton som lider af muskelsvind spørger her Præsidentkandidaten Mitt Romney: "Vil du arrestere mig og mine læger, hvis jeg får medicinsk marihuana?" Romney's svar var: "Jeg er ikke tilhænger af medicinsk marihuana", mens han hurtigt går væk. * læs i relation

19. marts 2014 - Hækkerup: ’Jeg vil ikke tilbage i diskussionen om fri hash eller ej’ - Information

 

Det samme spørgsmål bliver derefter stillet til det gode menneske Lægen, Forfatteren og "Konservative" Politiker, Ron Paul, som svarer at han ikke vil implementere arrestation af "ikke voldelige" borgere der bruger marihuana, - "man arresterer jo heller ikke borgere der bruger alkohol, for det er jo politikerne der drikker alkohol", afslutter Ron Poul sin befriende og sande kommentar som var det om medlemmerne af Folketingets Øl Laug.

 

Publiseret den 11. maj, 2012

 

 

 

 

PS. "man arresterer jo heller ikke borgere der bruger alkohol,

for det er jo politikerne der drikker alkohol"

Ministeroverdragelse

* Fakta: Folketingets Øl Laug:

Folketingets Øl Laug med dets over 70 folketingsmedlemmer, som også bestemmer om godt og ondt, blev stiftet den 25. november 2009 med daværende sundhedsminister Jakob Axel Nielsen (K) som dirigent.

 

Formålsparagraf:

"Laugets formål er at fremme kendskabet og nydelsen af øl af høj kvalitet med særlig vægt på specialøl, der er brygget inden for Kongerigets grænser. Desuden har lauget til formål at skabe rammer for et godt og muntert socialt samvær mellem laugets medlemmer på tværs af partiskel. Endvidere vil lauget bidrage til oplysning og debat om aktuelle ølpolitiske spørgsmål".

 

Se her alle navnene på de ærede medlemmer af Folketingets Øl Laug, som måske pga. aktuelle ølpolitiske spørgsmål, har bestemt at de personer der ønsker cannabinoide rammer for et godt og muntert socialt samvær på tværs af partiskel, skal retsforfølges, registreres og ved gentagelse, indsættes til straffeafsoning i et nedbrydende fængsel for derved at konvertere cannabinoide ønsker til kendskabet og nydelsen af øl af høj kvalitet med særlig vægt på specialøl, der er brygget inden for Kongerigets grænser.

 

* 2010 - Randall Mayes - The Modern Olympics & Post-Modern Athletics: A Clash in Values - The Journal of Philosophy, Science & Law - Volume 10, November 8, 2010

 

 

Det Moderne OL & Før-moderne Atletik: Et sammenstød i Værdier

 

 

Abstrakt

 

... The World Anti-Doping Agency (WADA: Den Danske Kulturminister Brian Mikkelsen blev vicepræsident i WADA fra 2004 og Justitsminister Brian Mikkelsen (K) stoppede i eksekutivkomitéen i det internationale antidopingagentur, Wada, ved årsskiftet, 2009, da hans periode løb ud) bruger "ånden i sport" som kriterier for at forbyde forbedringer, mens de seneste resultater inden for genomforskning (genetik som undersøger organismer i form af deres genomer (deres fulde DNA-sekvenser)) afslører, at livs-kraften bag det at være menneske er at drage fordel af, hvad der er til rådighed for at overleve.

 

Arbejde Hårdt, Ikke Smart

Maksimering af sportslige præstationer kræver mental såvel som fysiske komponenter, der bidrager til, hvad sport-psykologer kalder flow (fuldstændig absorption i, hvad man gør.). - Efter OL 1986, forbød IOC - beta-blokkere, medicin ordineret til patienter for anti-tremor og anti-angst, da de opdagede, at brugen hos konkurrence-skytter forbedrede pistolskydnings-scoringer. Tilsvarende forbød IOC narkotika, cannabinoider, store mængder koffein og stimulanser for nogle olympiske discipliner på grund af deres boostende (styrkende/igangsættende/begejstrende/løftende) effekter.

 

 

* Rusen gør, at følsomheden til den ydre stimulering frembringer detaljer, som normalt vil blive overset, gør at farver synes mere klare og farverige, gør at der frembringes en værdsætning og lyst til at arbejde/gå i dybden med kunst, der tidligere havde en lille eller ingen interesse for beskueren. Det er som om den voksne cannabis-berusede bemærker/opfatter/sanser verden med den samme nyhedsfornemmelse, forundring, nysgerrighed og begejstring som et barn.

Uddrag fra:

Chapter 17 - Marihuana - by Lester Grinspoon, and James B. Bakalar, and Ethan Russo (From the 2004 edition of Substance Abuse, a Comprehensive Textbook, Edited by Joyce Lowinson and Published by Lippincott Williams and Wilkins)

 

 

----- -----

 

 

Af Daniel Pope

Jeg blev diagnosticeret med muskelsvind i begyndelsen af 2003. Jeg er også en af de omkring 1.400 registrerede medicinsk marihuana-patienter i Colorado's ændringsforslag 20, så jeg føler, at jeg kan tilbyde et unikt perspektiv, om hvad regeringen burde gøre ved medicinsk marihuana.

 

Det menneskelige behov for at søge lindring fra smerte og lidelse er et medicinsk problem, ikke et juridisk, og det bør behandles inden for rammerne af læge-patient forholdet .....

 

... Professor Lyle Craker, Ph.D., fra University of Massachusetts til videnskabeligt at studere de terapeutiske virkninger af marihuana. Trods indsats fra senatorer som Edward Kennedy og John Kerry - og til trods for udtalelsen fra DEA forvaltningsrets-dommer Mary Ellen Bittner, som sagde, at det "ville være i offentlighedens interesse" at give professor Craker lov til at gå videre med sin forskning - fortsætter DEA med at obstruere alle forsøg på enhver sand videnskabelig undersøgelse af de medicinske egenskaber af cannabis.

Marijuana er en legitim palliativ medicin. Det er langt overlegen til at behandle mine symptomer end de farmaceutiske medicationer jeg har fået ordineret og er langt mindre skadelig.

 

Daniel Pope

Longmont, CO

 

2008: Dying to Get High: Marijuana as Medicine - NYU Press, 03/08/2008 - 272 sider

 

 

 

Side 45 - Wo/Men's Alliance for Medical Marijuana - WAMM-medlemmer bruger marihuana til en række tilstande, herunder kvalme og appetitløshed relateret til kræft-og AIDS-behandling, muskelspasticitet og rystelser der ledsager multiple scleroses, muskelsvind, og epilepsi; glaukom; og kronisk smerte.

 

Læs også i relation:

 

 

* 2007: A. Scutt and E. M. Williamson - Cannabinoids Stimulate Fibroblastic Colony Formation by Bone Marrow Cells Indirectly via CB2 Receptors - Biomedical And Life Sciences - Volume 80, Number 1 (2007), 50-59, DOI: 10.1007/s00223-

 

Cannabinoider stimulerer fibroblastisk-koloni-formation (en gruppe af organismer vokset fra en enkelt moderselskabs-celle) ved knoglemarvs-celler indirekte via CB2 Receptorer - Biomedicinsk og Livs Videnskab bind 80, Number 1 (2007), 50-59,

 

 

Abstrakt

 

For nylig viste cannabinoid-receptorerne CB1 og CB2 sig, at modulere knogledannelse og resorption/opsugning in vivo, selv om lidt er kendt om de mekanismer der ligger til grund for dette.

 

Virkningerne af cannabinoider på mesenchymal stamcelle (MSC)-rekruttering i hel knoglemarv blev undersøgt under anvendelse af enten den fibroblastiske kolonidannende enhed (CFU-f) forsøg eller kulturer af høj-tæthed af hele knoglemarven. Niveauer af CB1 og CB2-receptorer blev bedømt ved flow-cytometri.

 

 

Behandling af CFU-f kulturer med endocannabinoid 2-arachidonylglycerol (2-AG: C23H38O4) forøgede dosisafhængigt fibroblastik og differentierede kolonidannelse sammen med kolonistørrelse.

 

 

 

 

De uspecifikke agonister CP 55,940 (C24H40O3) og WIN 55,212 (C27H26N2O3) øgede begge koloni-antallet, hvilket CB2 agonisterne BML190 (C23H23ClN2O4) og JWH015 (C23H21NO) også gjorde. Den CB1-specifikke agonist ACEA (C22H36ClNO) havde ingen virkning, mens CB2 antagonist AM630 (C23H25IN2O3) blokerede virkningen af det naturlige cannabinoid tetrahydrocannabivarin (C19H26O2: en homolog af tetrahydrocannabinol (THC: C21H30O2), bekræfter formidling via CB2 receptor.

 

* Tetrahydrocannabivarin (THCV, THV: C19H26O2), også kendt som tetrahydrocannabivarol, en ikke-psykoaktiv cannabinoide (antagonist) til behandling af bla. psykisk sygdom, fundet naturligt i Cannabis sativa i betydelige mængder med THCV så højt som 53,69% af de samlede cannabinoider i planter fra Sydafrika, Nigeria, Afghanistan, Indien, Pakistan og Nepal.

Behandling af primære knoglemarvskulturer med 2-AG stimulerede proliferation/spredning og kollagen ophobning (er et uopløseligt protein i bindevæv, sener, hud og ben hos pattedyr, fugle og fisk.), hvorimod behandling af subkulturer af MSC havde ingen virkning, hvilket antyder, at målcellen ikke er MSC, men en tilbehørende celle til stede i knoglemarven.

 

Subkulturer af MSC'er var negative for CB1 og CB2-receptorer som vist ved flow-cytometri, mens hele knoglemarv indeholdt en lille population af celler positive for begge receptorer.

 

Disse data antyder, at cannabinoider kan stimulere rekrutteringen af MSC'er fra knoglemarven indirekte via en tilbehørs/bi-celle og er medieret via CB2 receptoren. Denne rekruttering kan være en mekanisme, der er ansvarlig for den forøgede knogledannelse der ses efter cannabinoid behandling in vivo.

 

 

Pancreas stjerneformige celler. Cellerne i den nederste ramme er under påvirkning af WIN 55,212-2 (C27H26N2O3). De menes at antage en mere "hvilende" fænotype. Fra Michalski et al., 2008.

 

 

 

- Rækker efter stjernerne

Cannabis Papirerne

- en borgers guide til cannabinoider

Af Publius

 

Videnskab er fyldt med rotte-historier. Okay, mere præcist, gnaver eventyr. Det skyldes at gnavere arbejder så godt i laboratoriet til gentagelse af en forskningsmodel. Forskerne kan tage den samme form for gnaver, gentage det samme eksperiment, og være i stand til at få de samme resultater. De finder også ofte store forskelle mellem arterne.

 

CNS (centralnervesystemet) er et stramt reguleret område af kroppen ved design. Dens funktioner er så afgørende for livet, at en stærk barriere eksisterer for at holde uvedkommende færden ude. Cannabinoider er et af de få stoffer, der tillades at komme ind til dette eksklusive VIP område. Naturen skabte ECS (endocannabinoide system) som et støttesystem til at gribe ind i signalerings-problemer - såsom demylenation og apoptose, eller "cellucide".

 

De familiære dele af CNS er hjernen og rygmarven. Kun ti procent af de celler i centralnervesystemet er neuroner - de andre halvfems procent er "glial", det græske ord for "lim." Den overvejende del af glial-celler i CNS er stjerne-formet "astrocyter".

Disse særlige glial-celler hjælper os med at holde det hele sammen. De giver næring til nerverne, er involveret i celle-impuls-signalering, reparation og fremkaldelse af ar-dannelse efter betændelsestilstande og støtter celler, som danner blod-hjerne barrieren.

 

En undersøgelse fra 2006 konstaterede, at de menneskelige astrocytes er mere avanceret end gnavere’s. Rotte-astrocytes beskytter og overvåger omkring 100.000 synapser. Menneske astrocytes omfavner "op til 2.000.000" synapser. Denne 20-gange større kompleksitet førte forskerne til at identificere menneske-astrocytes som en af de "karakteristiske celler", der adskiller os fra rotter.

 

Astrocytes spiller en væsentlig rolle i den kropslige proces, der kaldes "myelination." Vores nerve-axoner er dækket med myelin, et elektrisk isolerende materiale, som beskytter dem. Myelin-dannelse starter i løbet af fosterets udvikling og fortsætter gennem voksenalderen. Forskning har fastslået et samarbejde mellem synaptisk aktivitet, astrocytes, og myelination. Forskningen viser også, at ECS støtter astrocytes i bygning og reparation af myelin. For eksempel skal astrocytes producere proteiner til at indlede ardannelse når inflammation (betændelse) begynder. Forskning fra så langt tilbage som 1998 fastslog, at cannabinoider potenserer astrocytes til at producere de proteiner som er nødvendige for at afhjælpe inflammation.

 

 

En 2008-undersøgelse så på, hvordan astrocytes og ECS arbejder sammen på en anden måde.

De fandt, at hippocampus astrocytes har CB1-receptorer på dem, der aktiverer, stimulerer og øger cellulære processer. Forskningen viste eksistensen af en "endocannabinoide-glutamat signalvej". På denne vej, er astrocytes en bro for kemisk (ikke-synaptisk) neuronal kommunikation. Tænk tilbage på, at hver stjerne-celle udfører disse opgaver, samtidig med at kommunikere med omkring to millioner andre celler.

 

Her er 2010 og gnaver-race-forskningen fortsætter - denne gang med mus og CB2-receptoren. Aktivering af musens CB2 receptorer viste sig at forebygge termisk smerte (Strålevarme på huden), lette og lindre "allodyni", der betyder abnorm smerte og lette udbredelsen af anti-inflammatoriske glial-signalering. Videnskabsfolk anvendte en syntetisk cannabinoid (NESS400) til at undersøge kroniske smerte-tærskler. De kiggede på CB2 og fandt, at gentagen behandling med NESS400 "væsentligt lettede" nervesmerter.

 

Imens astrocytes reparerer beskadiget nervevæv, er de beskyttet af ECS. Hvis astrocytes ikke er beskyttet, vil de være ude af stand til at reparere myelin. De kan heller ikke hjælpe med apoptose eller cellucide. Mens de fleste celler dør en naturlig død, er apoptose indledt, reguleret og udført af cellen selv. I dette tilfælde instruerer astrocytes celler til ikke at dræbe sig selv.

 

Forundret! Sommetider er apoptose godt - ligesom hvis du bekæmper kræft. Målet med kemoterapi er kræft-celle-død. Forskere er kommet til den konklusion, at kræft ikke kan helbredes uden hjælp fra ECS. En simpel søgning på National Institutes of Healths hjemmeside (PubMed.gov) giver en bred vifte af undersøgelser validitet af ECS's anticancer-effekt.

 

Et eksempel fra 2010 - forskning offentliggjort i Journal of Cancer Investigation viser, at THC "hæmmede [cancer] celleproliferation, migration og invasion, og inducerede celle apoptose." Det betyder THC dræbte kræft. - Hvilket ikke er en overraskelse; videnskab opdagede det samme i 1975. Se artiklen, "anticancer aktivitet af cannabinoider/Anticancer activity of cannabinoids", i tidsskriftet fra National Cancer Institut, hvis du ønsker at læse det selv.

 

Publius

 

- Oversat og bearbejdet af

cannabinoide-information.dk

 

 

 

Filme de gliale drømme: virkeligheds-tro scanning af cannabinoid receptor-færdsel i astrocytes

 

 

 

 

Endocannabinoider formidler neuron-astrocyte kommunikation - Hele teksten her (pdf)

 

 

 

 

Nancy Ann Oberheim, Xiaohai Wang, Steven Goldman og Maiken Nedergaard - Center for Aging and Developmental Biology, Department of Neurosurgery, University of Rochester Medical Center, 601 Elmwood Avenue, Rochester, NY 14642, USA

 

 

 

Astrocyte fremmer myelination som reaktion på elektriske impulser, der er medieret af cytokin (små proteiner) leukæmi-hæmmende faktor (LIF)

 

 

 

----- -----

 

Muskelsvind i mus efter kronisk subkutan behandling med cannabinoider

 

Abstrakt

 

Swiss albino-han-mus blev behandlet subkutant med de vigtigste cannabinoider CBN (C21H26O2 ), CBD, (C21H30O2), delta9-THC (C21H30O2) med en dosering på 1 mg/kg per dag i 30 dage, og med det rå harpiks.

 

Ved afslutningen af behandlingen, efter over-maksimal stimulering af iskiasnerven (opstår fra sacral plexus og passerer ca halvvejs ned af låret, hvor den deler sig i den fælles peroneal og tibial-nerve) blev et signifikant fald i både maksimal sammen-træknings/ryk og stivkrampe-spændinger observeret i delta9-THC-behandlede dyr;

 

CBD og harpiks-behandling producerede noget fald i aktiv spænding, mens CBN-behandling inducerede en forøgelse af den kontraktile/sammentrækkende styrke.

 

Histologi viste skader forklaret som følge af muskelsvind. Analyse af protein og hydroxyprolin-muskulær indhold viste en markant reduktion i protein i alle behandlede dyr, med en tilsvarende stor stigning i hydroxyprolin-indhold. (Hydroxyprolin er et hovedkomponent af proteinet kollagen. Hydroxyprolin og aminosyren (organiske forbindelser, der indeholder en amino gruppe og en carboxyl-syre-COOH-gruppe) prolin spiller nøgleroller for kollagen stabilitet).

 

Venstre sædemuskelregionen, viser overflade-markeringer for arterier og iskias-nerven

 

 

 

 

 

A: Seneste Historei (1976-1996) med Anbefalinger

Af Robert C. Randall & Alice M. O'Leary - Fra The Alliance for Cannabis Therapeutics

 

B: En nyere historie (1976-1996) med Anbefalinger

Af Robert C. Randall & Alice M. O'Leary - Fra Alliancen for Cannabis-Terapeutik

 

Muskelkramper: Mere end en million amerikanere lider af neurologiske lidelser som dissemineret sklerose (MS), muskelsvind, rygmarvsskade og gigt, som forårsager alvorlige muskelkramper og kronisk smerte. Disse betingelser er ikke særlig godt behandlet med den konventionelle medicin.

 

Neuroner i patient med epilepsi, 40x forstørret.

 

Marihuana'ens ulovlighed gør det umuligt at vurdere præcist, hvor udbredt marihuana'ens medicinske anvendelse er blandt neurologisk svækkede amerikanere (asiatere, europæere og danskere). Det er åbenbart at marihuana'ens medicinske brug blandt lammede amerikanere nu er udbredt. Som en neurolog bevidnede under de seneste DEA-høringer, "Du kan ikke gå ned ad en neurologisk afdeling i et VA (Veteran/Army) hospital uden at lugte marihuana." (8)

 

Marihuana helbreder ikke nogen af disse betingelser. Men rationelt givet, under lægetilsyn, kan marihuana forlænge synet i glaukom, lette kvalme og opkastning forårsaget af anti-cancer og aids-behandlings-metoder og samtidig hjælpe patienter med at opretholde kropsvægt, reducere de invaliderende kramper fælles for neurologiske lidelser som dissemineret sklerose, muskelsvind og lammelse samt lette kroniske smerter ...

 

 

Medicinsk forbud under pres

Dommer Francis L. Young's historiske dom splittede den bureaukratiske facade af ukvalificeret modstand og accelererede i høj grad patient-krav om adgang til behandling. Disse krav påtog sig endnu mere påtrængende i begyndelsen af 1990'erne, da FDA blev tvunget til at udvide landets Medfølende IND program for medicinsk marihuana til at omfatte HIV+ smittede og amerikanere ramt af neurologiske lidelser såsom lammelser, dissemineret sklerose, og muskelsvind. (29)

 

 

* Læs også The New York Times, den 8. Juni, 2001 - Robert Randall, 53, sagsøges for Marihuana

 

En Federal District Domstol bemyndigede for 25 år siden, at Mr. Randall's brug af marihuana var en medicinsk nødvendighed. To år senere, skar regeringen hans adgang til stoffet, men han sagsøgte regeringen for genansættelse og vandt.

 

Mr. Randall udviklede glaukom i sine teenageår. En øjenlæge fortalte ham i begyndelsen af ​​1970'erne, at han ville blive blind inden for få år. Han mistede aldrig synet.

Af Robert C. Randall, Alice M. O'Leary

 

 

 

USA-regeringens længst kørende Medicinske Marihuana Patienter

 

21. maj 2009, Professor Dr. Lester Grinspoon samt Irvin Rosenfeld som lider af Osteochondroma en smertefuld lidelse, der forårsager dannelse af tumorer i leddene og Robert Randall som led af Glaucoma. Om USA regeringens længst kørende MMJ patienter, der modtager 300 pre-rullede marihuana-cigaretter i mail hver 25. dag.

 

 

 

 

* Francis L. Young fhv. Chef-forvaltningsrets-dommer ved den amerikanske Narkotikarelaterede Håndhævelse Administration (DEA) - er Pro på spørgsmålet "Burde marihuana være en medicinsk løsning?"

 

"Beviserne i denne kendelse (9-6-88 afgørelse) viser klart, at marihuana er blevet accepteret som værende i stand til at lindre bekymring hos et stort antal meget syge mennesker, og gør det med sikkerhed under lægeligt tilsyn. Det ville være urimeligt, arbitrært og kapriciøst for DEA til fortsat at stå mellem disse syge og fordelene ved dette stof i lyset af de beviser i denne kendelse.

 

Kendelsen her fastslår endegyldigt, at mindst 'et respektabel mindretal' af læger har 'accepteret' marihuana som havende en 'medicinsk anvendelse i behandlinger i USA'. At de andre (læger) måske ikke gør nogen forskel ... Intet mere kan med rimelighed kræves. At nogle læger vil have flere undersøgelser og testresultater i hånden, før de accepterer marihuana'ens nytte her, er irrelevant.

 

 

 

Drug Enforcement Administration administrative dommer Francis L. Young.

Tale til 2004 Cannabis Therapeutics Conference.

 

 

----- -----

 

 

* 2010 May, Pooyania S, Ethans K, Szturm T, Casey A, Perry D. - A randomized, double-blinded, crossover pilot study assessing the effect of nabilone on spasticity in persons with spinal cord injury - Section of Physical Medicine and Rehabilitation, Department of Medicine, University of Manitoba, Winnipeg, MB, Canada. sepidehali@yahoo.com

 

 

Et randomiseret, dobbelt-blindet, krydsnings-pilotundersøgelse til vurdering af effekten af nabilone (C24H36O3 syntetisk cannabinoid som efterligner THC: C21H30O2)spasticitet hos personer med rygmarvsskade.

 

Abstrakt

MÅL:

For at bestemme om nabilone, et syntetisk cannabinoid, lindrer spasticitet hos mennesker med rygmarvsskade (SCI)

 

DESIGN:

Et dobbelt-blindt, placebo-kontrolleret overkrydsningsforsøg.

 

OMGIVELSER:

Ambulante genoptrænings-klinikker.

 

DELTAGERE:

Vi rekrutterede frivillige (n = 12) med SCI og spasticitet. Et af de emner, en mand med paraplegi, faldt ud af undersøgelsen på grund af en ikke-relateret årsag. Elleve forsøgspersoner fuldførte undersøgelsen, alle forsøgspersoner var mænd med en gennemsnitsalder på 42,36 år, 6 af dem var personer med tetraplegi (er lammelse forårsaget af sygdom eller skade på et menneske, der resulterer i delvis eller totalt tab af brugen af alle deres lemmer og torso) og 5 var personer med paraplegi. (ligner, men påvirker ikke armene. - Tabet er sædvanligvis sensorisk og motorisk, hvilket betyder, at både fornemmelse og kontrol mistes)

 

RESULTATER:

Én patient faldt ud i placebo-armen på grund af en ikke-relateret urin-struktur, og 11 individer fuldførte undersøgelsen. Der var et signifikant fald i aktiv behandling for Ashworth (Ashworth skala, et mål for spasticitet) i den mest involverede muskel (middelforskel +/- SD, 0,909 +/- 0,85; P = 0,003), og den samlede Ashworth score (P = 0,001 ). Der var ingen signifikant forskel i andre foranstaltninger. Bivirkninger var milde og tålelige.

 

KONKLUSIONER:

Nabilone kan være gavnligt til at reducere spasticitet hos mennesker med SCI. Vi anbefaler et større forsøg med en mere langvarig behandlings-periode, og en mulighed for langsomt at øge dosis yderligere.

 

 

Eddie lider af rystelser, og han har muskelsvind. For at læse mere om Eddie, hans sygdom, og hvordan han med succes behandler det, kan du besøge www.cannabispatientnet.

 

 

Uploadet af CannabisPatientNet den 22.08.2008

 

 

 

 

 

- Special Issue : Marijuana at the Millennium: Medical and Social Implications

 

Brugen af cannabis som en humør-stabilisator i maniodepressiv sindslidelse: Anekdotiske beviser og behov for klinisk forskning

 

Version af arkiv oprindeligt udgivet: 6 september 2011

 

Lester Grinspoon & James B. Bakalar

 

Forfatternes fremviste sygehistorier viser, at en række patienter finder cannabis (marihuana) nyttige ved behandling af deres bipolar lidelse. Nogle brugte det til at behandle mani, depression eller begge dele. De anførte, at det var mere effektivt end konventionelle lægemidler, eller hjalp lindre bivirkningerne af disse lægemidler. En kvinde fandt, at cannabis bremsede hendes maniske raseri; hun og hendes mand har arbejdet på at gøre det lovligt tilgængelig som medicin.

 

Andre beskrev brugen af cannabis som et supplement til *lithium (giver mulighed for reduceret forbrug) eller til lindring af lithium's bivirkninger. En anden sag illustrerer, at medicinske cannabis-brugere er i fare for anholdelse, især når børnene opfordres til at informere om forældre af nogle narkotika-forebyggelses-programmer.

 

En analogi er trukket mellem status af cannabis idag, og den af lithium i begyndelsen af 1950'erne, da dens virkning på mani var blevet opdaget, men der var ingen kontrollerede undersøgelser. I tilfælde af cannabis, har loven gjort sådanne undersøgelser næsten umuligt, og de eneste tilgængelige beviser er anekdotisk. Potentialet for cannabis til behandling af bipolar lidelse kan desværre ikke fuldt udforskes i de nuværende sociale omstændigheder.

 

* * Rusen gør, at følsomheden til den ydre stimulering frembringer detaljer, som normalt vil blive overset, gør at farver synes mere klare og farverige, gør at der frembringes en værdsætning og lyst til at arbejde/gå i dybden med kunst, der tidligere havde en lille eller ingen interesse for beskueren. Det er som om den voksne cannabis-berusede bemærker/opfatter/sanser verden med den samme nyhedsfornemmelse, forundring, nysgerrighed og begejstring som et barn.

Uddrag fra:

Kapitel 17 - Marihuana - by Lester Grinspoon, and James B. Bakalar, and Ethan Russo (From the 2004 edition of Substance Abuse, a Comprehensive Textbook, Edited by Joyce Lowinson and Published by Lippincott Williams and Wilkins)

 

 

Lithiumsalte i Danmark - Antal personer og Solgt mægde fra 2008 - 2012

 

Før start af lithium

 

Risiko for sværere bivirkninger diskuteres med patienten:

 

  • Nedsat evne til urinkoncentration, men risikoen for udvikling af kronisk nyresygdom er lav 0,5%
  • Hypothyroidisme, hvori skjoldbruskkirtlen ikke producerer nok thyroid hormon, hos 15-25% (2-3% i den generelle befolkning)
  • Primær hyperparathyroidism: 10% (0,1% i den generelle befolkning)
  • Vægtøgning: 2 gange øget risiko for betydende vægtøgning (> 7%)
  • Fertile kvinder: risiko for medfødte fosterskader ved behandling under graviditet.

 

Balancen mellem effekt og bivirkninger diskuteres.

 

 

Aldersgrupper - - 2008 - - - 2009 - - - 2010 - - - 2011 - - - 2012 - - - I alt - - - 2008 - - - - - 2009 - - - 2010 - - - 2011 - - - 2012 - - - - - I alt

10 - 14 år - - - - - - 0 - - - - - - 0 - - - - - - 1 - - - - 2 - - - - - 1 - - - - - 4 - - - - - 0 - - - - - - - - 0 - - - - 0 - - - - - - 0 - - - - - 0 - - - - - - 0

15 - 19 - - - - - - - - 46 - - - - - 38 - - - - - 32 - - - - 39 - - - - - 30- - - - - - 185 - - - - 10 - - - - - - - 8 - - - - 8 - - - - - - 8 - - - - - - 6 - - - - 40.000

20 - 39 - - - - - - - 1.283 - - - 1.343 - - - 1.377 - - - 1.428 - - - 1.498 - - - 6.929 - - - 320 - - - - - - 330 - - - - 340 - - - - - 348 - - - - 383 - - - 1.721.000

40 - 64 - - - - - - - 4.904 - - - 4.850 - - - 4.737 - - - 4.658 - - - 4.555 - - 23.704 - - 1.290 - - - - 1.272 - - 1.235 - - - - 1.213 - - - 1.196 - - 6.206.000

65 - 79 - - - - - - - 2.020 - - - 2.032 - - - 2.069 - - - 2.126 - - - 2.200 - - 10.447 - - - 394 - - - - - - 396 - - - - 413 - - - - - 426 - - - - 450 - - - 2.079.000

80+ - - - - - - - - - 637 - - - - 636 - - - - 609 - - - - 606 - - - - 584 - - - 3.072 - - - 81 - - - - - - 81 - - - - - 76 - - - - - 74 - - - - 72 - - - - 384.000

 

I alt - - - - - - - - 8.890 - - - 8.899 - - - 8.825 - - - 8.859 - - - 8.868 - - - 44.341 - 2.094 - - - - - 2.088 - - - 2.072 - - - - 2.069 - - - 2.107 > 10.430.000

 

I alt gennemsnit per år - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -> 8.868 - - - - - - - - per person - - - - - 235 DDD - - - - - - - - - -> 2.086.000

 

For optimal opstilling/visning i browser-vindue

Forstørre: CTRL+(+) plus

Formindske: CTRL+(-) minus

 

 

Jonathan Magbie og POTUS 40 i 1982.

 

* Læs også historien om Jonathan Magbie - en 24-årig, der døde i 2004, mens indsat i et Washington DC fængsel. Han afsonede en ti dages fængselsstraf, fordi han fortalte en dommer, at han ikke kunne stoppe med at bruge cannabinoider. Magbie var en Tetraplegi-patient, og han røg marihuana til at lette de smertefulde symptomer på hans lammelse. I en alder af fire, da han stod af en skolebus, blev han ramt af en alkohol-beruset chauffør. Ulykken efterlod Magbie lammet fra halsen ned, nedsatte hans vækst og henviste ham til en kørestol for resten af hans liv.

 

Da han ikke blev forsynet med en ventilator i sin fængselscelle, fik han lungebetændelse. Han havde talebesvær højere end hvisken, og blev tvunget til at banke hans kørestol rundt for at få opmærksomhed af korrektions-officererne. Magbie’s bevægelse irriterede tilsyneladende vagterne, så de låste ham inde i en skadestue-celle uden adgang til en panik-knap. Vagterne tilså ikke Magbie indtil næste morgen, da fandt de ham død.

 

Døende alene i en fængselscelle er en lang vej fra den dag Magbie blev fotograferet sammen med POTUS 40, Ronald Reagan. Vi har brug for meget mere end at ”føle sig godt tilpas” billeder fra vores politiske ledere - vi har brug for nye cannabis love. Jeg frygter den dag, at jeg ville blive arresteret og nægtet adgang til min medicin. Intet patient-individ burde skulle udholde en sådan uretfærdighed - i retfærdighedens navn. -

 

 

Måske vigtigst af alt, da jeg begyndte at bruge cannabis-kager, er min depression ophørt. Depression i sig selv gør MS værre ved at overstresse et allerede beskattet immunsystem. Sundheden af vores immunsystem påvirker centralnervesystemet og det perifere nervesystem. Et fedtvæv kaldet "myelin." omringer og beskytter vores nervefibre, som en kappe omkring en elektrisk ledning. Myelin hjælper nervefibre udfører elektriske impulser. I MS er myelin forsvundet i flere områder, efterladende arvæv kaldet sklerose. Når myelin er beskadiget, er muligheden for at nerver gennemfører elektriske impulser afbrudt. Dette giver de forskellige symptomer på MS. Nyere videnskab har vist, at det endocannabinoide system rent faktisk hjælper myelin genopbygge sig selv - en proces, der kaldes "remyelination." Jeg tror det er derfor, jeg er mindre deprimeret.

 

Cannabis-Papirerne: Livet - Tålmodige Patienter

 

 

 

Grusom behandling af medicinsk-marihuana-patient

En plejehjems-beboer med hele kroppen lammet begrænses her til sin seng mod sin vilje efter hans kørestol blev konfiskeret i en uge - alt sammen fordi han ryger marihuana til at lindre hans multipel sklerose.

 

 

 

 

 

Patent:

Ansøgningsnummer: 09/911,900

Publiceringsnummer: US 2003/0017216 A1

Indsendelsesdato: 23. jul 2001

 

United States Patent Application 20030017216 - Isolation of herbal and cannabinoid medicinal extracts - Robert Gustav Schmidt med flere.

 

Isolering af urte-og cannabinoid-medicinske ekstrakter - USA patentansøgning 20030017216

 

 

Vi hævder:

 

1. En fremgangsmåde til fremstilling Cannabis-ekstrakter der omfatter: a) kontakte Cannabis-plantemateriale med et opløsningsmiddel for et tidsrum mindre end den nødvendige for opløsningsmidlet til at nå en ligevægtskoncentration af cannabinoider og b) separering af opløsningsmidlet og opløste cannabinoider fra cannabis-plante-materiale. ....

 

Baqqrund for opfindelsen:

[0005] Lægemidel-anvendelser for cannabisplanter og ekstrakter omfatter analgesi (smertefrihed) til akut og kronisk smerte, antiemetiske behandlings-terapi for kvalme og opkastning (især kemoterapi og strålebehandling induceret kvalme og opkastning), appetit stimulation herunder fejlernæring og Wasting syndrom (kakeksi) hos AIDS-patienter (invaliderende sygdom forårsager muskel-og fedtvæv til at "spilde" væk, eks. grundet ekstremt lavt energiindtag (fx forårsaget af sult), tab af næringsstoffer som følge af infektion, eller en kombination af lav indtagelse og stor vægttab) og fejlernæring hos kræftpatienter, anti-spasticitet, navnlig multipel sklerose, muskulær dystrofi (muskelsvind) og rygmarvsskadede patienter, bevægelseslidelser, såsom Parkinsons sygdom, Huntingtons sygdom og Tourettes syndrom, epilepsi, glaukom (herunder intraokulære tryk og visions-forbedring), lindring af depression, angst og stress, migræne-hovedpiner, artritis (ledbetændelse; leddegigt) og reumatisme (gigt), og lettelse af symptomer på forskellige andre kroniske sygdomme og betingelser.

 

 

 

 

CPN Interviewer Kathleen W. fra MO - 2011

 

Kathleen står dagligt over for store udfordringer, som de fleste af os ikke kunne forestille sig, og alligevel, bobler hun over med så meget glæde! Hendes Cerebral parese (spastisk lammelse) (tab eller mangel på motordrevne kontrol med ufrivillig spasmer skyldes permanent hjerneskade tilstede ved fødslen) begrænser hende til sin kørestol det meste af tiden og et begrænset brug af hendes hænder og arme, selv til at brødføde sig selv. Mest isolerende er måske mest hendes besvær ved at kommunikere.

 

Kathleen har konstateret, at cannabis hjælper hende til at tale meget mere tydeligt. Når hun medicinere med et par sug før sengetid, letter spasmer i hendes arme og ben og hun kan sove. Om morgenen våger hun ikke kun op fra en god nats søvn, men klarheden i hendes tale fortsætter gennem hele den følgende dag. Hvis cannabis var lovligt i Missouri (Danmark og resten af verden), så kunne Kathleen og andre som hende fuldt ud opleve en bedre livskvalitet uden at blive behandlet som en kriminel.

 

 

Offentliggjort af CannabisPatientNet

 

 

 

 

 

 

 

 

Muskelsvind og Cannabis: Ed Edgar fra Virginia, 2011

 

Ed har en tilstand kendt som Limb-Girdle muskelsvind. Hans far har den samme diagnose. Som Ed er blevet ældre, er det blevet stadig mere vanskeligt for ham at fortsætte med at arbejde. Smerten og tab af mobilitet har været vanskeligt. Bivirkningerne fra opiat-smertestillende medicin har været næsten for meget at bære.

 

Ed læste en artikel i Cerebral parese magasinet, Quest. Det erklærede, at nogle havde opdaget holistisk lindring fra hans tilstand gennem cannabis-terapi.

Selvom cannabis er ulovligt i Virginia (størsteparten af EU (Nobels fredspris 2012) og Danmark), drøftede han det med sine læger og besluttede at prøve det. Cannabis lindrer smerter og ubehag som Ed var ramt af uden de forfærdelige bivirkninger, der er fælles for han konventionelle medicin.

 

Vi er CPN Instituttet. Slut jer til os ... blive medlem ... så vi kan gøre mere, meget mere: cpninstitute.org

 

Udgivet den 22 oktober 2013

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved