Seniorer

Cannabinoide Information

* Google translate: EnglishChoose Your language, please

 

 

 

En borgers fortælling om cannabinoider til hjælp for pensionister og de ældre medborgere.

 

 

Link til Google translate kræver

desværre i nogle tilfælde

et klik på forstørrelsesglasset før målet

 

 

Medicinsk cannabis fører til øget brug hos seniorer

 

 

Udgivet den 1. maj, 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi røg... hun fik noget meget tiltrængt søvn, og jeg gjorde rent i køkkenet og forberedte aftensmaden. Ingen forbrydelser begået her. Jeg var taknemmelig hun fik noget hvile.

 

Da hun vågnede, en meget ærbødig ting skete. HUN VAR SULTEN! Jeg takkede Gud og Herren Jesus og græd. Jeg lavede hende noget mad, hun spiste det og smilede. Hun sagde: "Kathy, jeg havde ingen anelse. Jeg ville ønske, jeg vidste før, hvordan det hjælper." Jeg fortalte hende: "Du ved nu, så når du har brug for det mor, bare fortæl mig."

 

Så fra da af indtil jeg var nødt til at rejse lige før hendes død, vi røg, vi talte, på et tidspunkt ville hun vide, hvorfor hun skulle dele med mig. Jeg smilede og sagde, "At dele i denne stressende tid, og holde den tændt." Hun forstod ikke, så jeg rullede en til hende, tændte den og rakte den til hende for at ryge. Hver anden 'puff' som hun kaldte det, var jeg nødt til at gen-tænde den for hende, så hun forstod. Det blev derefter ikke et samtaleemne mere.

 

Hendes hospitalsseng stod i spiseområdet i siden af dagligstuen. Der var en 'ræk gennem lem' i væggen, hvis nogen ønskede mad eller kaffe videregivet til spiseområdet, men nu brugte vi det til at tale med hinanden, mens jeg var i køkkenet.

 

En gang husker jeg tydeligt, vi havde lige røget før jeg forberedte aftensmaden, så hun kunne hvile, før hun spiste. Hun havde netop fået denne smukke musikboks, der havde en af hendes foretrukne klassiske musikstykker, og hun spillede den, mens hun hvilede og ventede på maden. Hendes øjne var lukkede, hendes hænder var under hendes ryg, (en del af hendes ryg var blevet smeltet.) Og hendes ben rokkede fra side til side. Hendes udtryk var fredeligt. Hendes mand kom ind i køkkenet for at drøfte hendes komfort. Vi må have snakket en smule for højt, fordi pludselig rynkede hendes pande, og hun sagde i en hvisken ... "Ssshhhhhh .... Jeg skøjter!"

 

Vi forstyrrede hendes visualisering af det fredelige sted, hvor cannabis hjalp hende med at forlade.

 

Før hun døde den 29. januar 1984, lærte hun af dens fordele. Undlad venligst at se dine kære visner og dør, før mindst at give cannabis en chance. Skaf det på alle måder du kan for deres komfort. Det er den mest medfølende ting du kan gøre. Loven er forkert. De fortjener så meget komfort fra smerten. Jeg har set det. Ingen vil nogensinde overbevise mig om det modsatte.

 

Kathy R. Colton

 

* Doktor Lester Grinspoon MD

 

Lidt om mig. Jeg er på fakultetet (emeritus) ved Harvard Medical School i afdelingen for Psykiatri. Jeg har studeret cannabis siden 1967 og har udgivet to bøger om emnet. I 1971 "Marihuana Genovervejet" blev offentliggjort af Harvard University Press. "Marihuana, Den Forbudte Medicin", medforfatter med James B. Bakalar blev offentliggjort i 1993 af Yale University Press, den reviderede og udvidet udgave udkom i 1997.

 

For så længe jeg kan mindes, har debatten cannabis centreret om, hvorvidt det er skadeligt. Jeg vil gerne i stedet at fokusere på marihuana'ens anvendelser og mulige fordele. Omkring ti millioner amerikanere ryger marihuana regelmæssigt. Millioner flere bruger det lejlighedsvist. Men hvorfor, egentlig? Jeg ved, at nogle mennesker bruger marihuana som medicin, mens andre bruger den til blot at "party." Men mellem disse to poler er mange andre anvendelser og virkninger, som bedst kan beskrives med ord som bedre, terapeutisk, udforskende, ekspansiv, og så videre.

 

Vi ved, at folk ryger marihuana, ikke fordi de er drevet af ukontrollable "Reefer Madness" trang, som nogle propagander ville føre os til at tro, men fordi de har lært dens værdi fra erfaring. Men næsten alt forskning, skrivning, politisk aktivitet, og lovgivning, der afsættes til marihuana kun har beskæftiget sig med spørgsmålet om, hvorvidt det er skadeligt og hvor meget skade det gør. Den eneste undtagelse er den stigende medicinske marihuana bevægelse, men så opmuntrende som bevægelsen er, det repræsenterer kun én kategori af marihuana brug. Resten er til tider grupperet under den generelle overskrift "rekreativ", men det er næppe en fyldestgørende beskrivelse af, lad mig sige, hashens evne til at katalysere ideer og indsigter, øge værdsættelse af musik og kunst, eller uddybe følelsesmæssige og seksuel intimitet.

 

Jeg har sendt en essay på hjemmesiden "En Cannabis Odysseus: at ryge eller ikke at ryge.", en essay om mit personlige engagement i dette spørgsmål. Jeg identificerer mig selv som en cannabis-bruger, men de bidragydere, som ønsker at forblive anonym, kan, og nogle vil måske bruge et pseudonym.

 

Hjerteligt,

 

Lester Grinspoon MD

 

seriøse mail til Lester Grinspoon, MD.

 

 

 

Marihuana: Den Forbudte Medicin -

 

Udvalgte Patient Beretninger

 

Vi er meget interesseret i at fortsætte med at udveksle hjemmeside-besøgendes medicinske marihuana-historier for at give indsigt i anvendelsesmuligheder for denne medicin, som ikke er almindeligt kendt. Hvis du ønsker at sende os en personlig beretning om din medicinske marihuana-erfaringer, tjek vores retningslinjer for indsendelse og brug af RxMarijuana Information Exchange formula.

 

* Rusen gør, at følsomheden til den ydre stimulering frembringer detaljer, som normalt vil blive overset, gør at farver synes mere klare og farverige, gør at der frembringes en værdsætning og lyst til at arbejde/gå i dybden med kunst, der tidligere havde en lille eller ingen interesse for beskueren. Det er som om den voksne cannabis-berusede bemærker/opfatter/sanser verden med den samme nyhedsfornemmelse, forundring, nysgerrighed og begejstring som et barn. Beruselsen forstærker værdsættelsen af musik; mange jazz og rockmusikere har sagt, at de spiller bedre under påvirkning af marihuana, men denne effekt er ikke objektivt bekræftet.

Uddrag fra:

Kapitel 17 - Marihuana - Af Lester Grinspoon, og James B. Bakalar, og Ethan Russo (Fra 2004-udgaven af Substance Abuse, En omfattende lærebog, Redigeret af Joyce Lowinson og udgives af Lippincott Williams og Wilkins)

Gratis cannabis til ældre pensionister.

 

2012, den 11. November - Et Israelsk selskab "Tikun olam" har kultiveret en ny stamme af cannabis-planten, der kun har Cannabidiol som en aktiv bestanddel, og næsten ingen THC. Denne nye stamme giver fordelene ved medicinsk marihuana uden nogen af "bivirkningerne forbundet med at være høj" - CNN's Sara Sidner rapporterer den 8. November, 2012

 

*** Lidt om "Tikun olam" -

 

Tikun Olam er indehaver af Israels største og mest udviklede faciliteter til kultivation af medicinsk kvalitets-cannabis. Vi mener, at økonomiske problemer på ingen måde skal forhindre patienter i at få adgang til deres medicinske behandling. Vi støtter vores patienter og levere gratis til patienter, som ikke har råd til at betale for deres medicin. Vi leverer medicinsk cannabis gratis til sygehuse (hovedsagelig onkologiske/kræft-afdelinger).

 

Tikun Olamws vigtigste dagsorden er at hjælpe de patienter, der kæmper med alvorlige sygdomme. Da medicinsk cannabis er et unikt lægemiddel og har indflydelse på ethvert individ på forskellig måde, mener vi, at hver patient bør modtage en professionel vejledning, før du begynder at bruge cannabis.

 

Faciliteterne er beliggende nær zfat i det nordlige Israel, hvor højde og klima har vist sig at være mest egnet til dyrkning af cannabis. Markerne (11.000 kvadratmeter) er sikret i det højeste niveau i overensstemmelse med israelske politi-krav.

 

Vores vigtigste cannabis stamme "Erez" har 23% THC og bliver løbende testet på laboratorium af Prof. Mechoulam. Stammen er opkaldt efter en af de første patienter der har fået cannabis fra Tikun Olam ("reparere verden" eller "helbredende verden").

 

Vi udvikler konstant nye produkter for at tilbyde vores patienter et udvalg af muligheder til at opfylde deres dynamiske behov.

 

 

Lækker!!! Disse chokolade-barer infunderes med medicinsk Cannabis af sorten Erez er klar til pakning og vil snart være på vej til at behandle pædiatriske patienter og hjælpe dem med at forvalte deres tilstand. For at se nogle flere af vores spiselige produkter

 

 

 

 

 

Hvordan medicinsk marihuana hjælper seniorer forlade (receptordineret) Narkotika

 

 

"Tal med næsten enhver der er over 65 år gammel, og de kan fortælle om en enorm liste over medicin, de tager. Og meget ofte, er bivirkningerne fra disse medikamenter værre end de symptomer, de angiveligt skulle behandle," siger Steve DeAngelo fra Harborside Health Center i Oakland, Californien.

 

National Institute on Drug Abuse (Nida) har monopol på den lovlige levering af marihuana til forskningsformål. Fordi Nida er mere fokuseret på at studere marihuana misbrug end de potentielle fordele, har forskere i USA havde svært ved at få deres hænder på marihuana til at bruge i deres studier. En bemærkelsesværdig undtagelse er et forskningsprojekt initieret af University of California i 2000. Center for Medicinal Cannabis Forskning har vist, at cannabis kan give fordele for mennesker, der lider af smerter som følge af nerveskader, HIV, slagtilfælde, og andre forhold. (NIDA Forskning i de terapeutiske fordele af cannabis og Cannabinoider)

 

Den stærke beviser, at cannabis har medicinske værdi bliver stadig vanskeligere at benægte. Eksempelvis var Dr. Sanjay Gupta, CNN Chief Medical korrespondent, en medicinsk cannabis-skeptiker, da han skrev en 2009 TIME magazine artikel kaldet "Hvorfor jeg ville stemme nej på potten." Efter at grave dybere i forskningen i andre lande, skiftede Gupta mening og sagde: "Vi har været forfærdeligt og systematisk vildledt i næsten 70 år i USA, og jeg undskylder for min rolle i det."

 

Harborside Health Center, er Steve DeAngelo og hans team godt klar over, at cannabis er en effektiv behandling for en bred vifte af sundhedsmæssige problemer, herunder mange af de lidelser, der plager de ældre. Problemet er imidlertid, at seniorer har tendens til at være uvidende eller misinformeret om cannabis.

 

Så for et par år siden, hyrede DeAngelo Sue Taylor, en pensioneret katolsk skoleleder, til at nå ud til seniorer i Oakland-området. Som Taylor udtrykker det: "Jeg er her for at fjerne stigmatiseringen af medicinsk cannabis."

 

Udgivet den 18. februar 2014

Bedstefar ryger marihuana for første gang i sit liv efter læge konsultation og ordination

Udgivet den 29. december 2011

____________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved